Magyar torrent oldalak Bithorlo

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 2010. február 02..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. bubozs /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Adakozás

Kedves Felhasználóink!

Mint tudjuk ismerús a mondás hogy kapni jó , de tovább gondolva adni még jobb!
    Ezen alkalommal hogy szebbé tegyük a Karácsonyt mindenki számára , nyitunk egy adakozási részt az oldalon ahova kreditpontokat lehet felajánlani.
    Az adakozás mértéke maximum a jelenlegi pontok 50%-a lehet. Az adakozás során a kreditpontok azonnal levonásra kerülnek és visszavonhatatlanok.
    Az összegyült pontokat a Felhasználóink között fogjuk kiosztani Karácsony estéjén. Felajánlásokat bárki tehet , reméljük sokan élni fogtok vele.

Alig 1 óra alatt 1.000.000 kredit
    Nagyon szép teljesítmény!!!

bubozs

UI:jelszó emlékeztetú skin megváltoztatva!!! :tef293:

2. Levwi /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hellosztok nem lehet még

Hellosztok nem lehet még mindig tudni, hogy mikor lesz nyitott a meghívás a BHO-ra?
    Ha a közeljövúben nem akkor beváltom meghívóimat kreditre és felajánlom az értékét, de persze jobb lenne az oldal táborát növelni, mivel több ember több seeder/leecher(de persze csak ha becsületesek) :tef293:

3. n_ben007 /

Kapott lájkok:
    17
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    re: BHO

Hali, ez egy fogós kérdés... A Bithorlo az elmúlt idúben nagyon komolyan veszi a dolgokat és majdhogynem egy remete közösséggé vált. A legutóbbi meghívózás után egy majdhogynem fenyegetú üzenetet láthattunk a fúoldalon, ami a seedeléseket és a meghívókat érintette. Szóval szerintem ez még titok, hogy lesz-e és ha igen mikor!?

4. Levwi /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Rendben van akkor beváltom

Rendben van akkor beváltom őket és bedobom a közösbe :tef293:
    Köszönöm a választ!

5. Jozsef78 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re-levwi

Szia! Ugy emlekszem, hogy volt mar ilyen kerdes itt a forumon,de en csak azt tudom ajanlani,hogy kerdezd Axell-t o itt a bithorlo kapcsolattarto. Udv!

6. Levwi /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Már mindegy 1 meghívót

Már mindegy 1 meghívót meghagytam, hogyha véletlenül nyitott lesz a meghívás akkor oda tudjam adni annak akinek tényleg szüksége lesz rá de a többit beváltottam és bedobtam az adományba :tef293:

7. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    Adakozás :

Ez az adakozás mind szép és jó bár én nem nagyon értek vele egyet :

Miért is ?

Hát röviden teszem fel felajánlok 250. 000 kp (van ennyim ) na most ezt szépen szétosztjátok , de mi van akkor ha pl olyanok is kapnak belöle akik lehet januárban szanálásra kerülnek , vagy törölve lesznek az oldalrol tehát akkor nagyvonaluan elszortam én ugy vagyok vele ,hogy szeretném magam eldönteni kinek adok kinek nem ...
    maga az akció oké rendben de nekem ez csak egy magánvéleményem talán inkább be kellene vezetni az átutalást a felhasználok között sztem ez is szép ajándék lenne a felhasználoknak .
    Ezzel végül is a felhasználok ajándékozzák meg saját maguk nem ??

Üdv .

8. Jony79 /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    üdv.

Egyettértek veled ha már mi kell összedobjuk magunknak az ajándékot akkor az már nem igazi karácsony oda a varázs.

9. KyoPityus /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Változások

Sziasztok!

Szerintem nagyon jók a változások, tetszik az új küls? és a login oldal is :tef293:
    Az pedig, hogy nincs free reg nem baj. Legyen kevesebb de hasznosabb ember. Vannak oldalak, ahol gyakori a free reg meg is lehet nézni milyen a hangulat. Annak is örülök, hogy az oldal egyik tulajdonosa ilyen küls?s fórumokon is gyakran megjelenik és aktívan tartja a kapcsolatot a felhasználókkal. Ez olyan nagy múlttal rendelkez? oldalnál mint a Bithorlo nagyon sokat számít. Pláne, ha arra gondolunk, hogy a vezetés hozzáállása a felhasználókhoz is ugyan úgy min?síti az oldalt.

10. bubozs /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Változások

KyoPityus
    Köszönjük az elismerő szavakat.Remélem egyre többen érzik így.Az oldalnak sosem volt célja a felhasználók halmozása.Inkább egy megbízható jó társaságot szeretnénk létrehozni.

Ami az adakozás részt illeti.

Azért hoztuk létre hogy ti is segíthessetek egymáson. A betett kreditpontok azt mutatják hogy éltek is a lehetőséggel. Eddig 26,808,700 kredit gyűlt össze.Természetesen nem csak ebből fog állni a karácsonyi ajándékozás. Szokás szerint 3 napon keresztül a főoldalon megtaláljátok majd a staff ajándékát. Sok hasznos dolgot tartogatunk nektek

üdv

11. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    változások-ra

Szervusz Bubozs!
    Amit mi felhasználók nagyon szépen köszönünk! :tef293:

12. vackenb /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re: Változások (bubozs)

Mivel ez lesz az első karácsonyom BHOn, várom már, hogy milyen ajándékokat kapunk :tef161:
    UI: a gyűjtőládika nagyon jó ötlet, egy keveset én is dobtam bele :tef293:

13. kjl11 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    kérdés

Bocsi hogy zavarlak tagja voltam az oldalnak az arányom is jóvolt mégsem tudok belépni és az email cimemre sem emlékszik ez miért van? köszönöm a válaszod

14. Axell /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Bolondos órák

"Kedves Felhasználóink!

A mostani zavaros és mozgalmas ünnepi időszak kihatással lett a trackerünkre is. Sorba adja ki magából órára órára a furcsaságokat. A furcsaságoktól tartani nem kell, inkább próbáljátok kihasználni őket. Van mikor nagyon kedvezhet az óra, van mikor nem.
    A furcsaságok az ünnepi időszak alatt fognak lezajlani. Ha valaki egy kicsit figyelmes, akkor mindig tudni fogja mi történik az adott órában.

Kellemes Ünnepeket Kívánunk Mindenkinek!
    Bithorlo Staff"

15. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    meglessük

Szervusz Alex!
    Na ezt meglessük!! :tef161:
    Köszönöm a jókívánságot,és kívánok neked és az egész Bithorlo staff-ak békés ünnepeket!:tef293:

16. vackenb /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re: Bolondos órák

Mikortól lép életbe a meglepi az óránkénti meglepi? :tef161:

17. Axell /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Szia!Figyeld a kijelzőt

Szia!

Figyeld a kijelzőt :tef293:

18. Halálmókus / Guest

Nincs

Bocsánat, de a közeljövőben nem várható free reg vagy fizetős bejutási lehetőség? Régen tagja voltam az oldalnak, de kitiltottak az oldalról a mai napig nem tudom milyen okkal.

Viszont jó lenne valaha visszatérni az oldalra, mert messze a legjobb oldal Magyarországon. :tef293:

Áldott, békés ünnepeket mindenkinek!

19. Editkee / Guest

ez van

Én beváltottam mind az 5-meghívómat!!.. mert úgy látom hogy már az idén sem lesz meghívás:...:S

20. barcada /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    BHO

Még 50 percig az összes torrent ingyenesen tölthető és 2x-es a feltöltési szorzójuk.