Magyar torrent oldalak Bithorlo

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 2010. február 02..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. Havinder /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Facebook

Sziasztok!
    A közösségi oldalon található"ingyen Bithorló meghívó"csak kamu?

2. Kopasz /

Kapott lájkok:
    171
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Nehézgépkezelő
    Lakhely :
    Győr
    Szia

Szia bubozs,van egy olyan tropikunk Felajánlás/Csere lista ahova ha pm-ben megirod strelok-nak hogy ki kapott meghivot,ö rendszerezi ebben a tropikban és utolag azt bárki megtudja nézni hogy leellenörize nem e kapott valakitöl.

3. szaby18 /

Kapott lájkok:
    6
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Sziasztok ma sikerült bekerülnöm az oldalra, és nagyon jó a felület ötletes dolgok vannak.Azt viszont nem nagyon értem ezt a pontrendszert ahogy olvastam akkor "Letöltésnél 1 GB adatmennyiségnél 50 pont kerül levonásra".
    Szóval ha nekem nincs 50 pontom akkor nem tudok letölteni az oldalrolőLehet én nem jol értelmeztem vmit.Ahogy láttam nem könnyű pontot gyűjteni seedelésből.
    üdv

4. juvenyus1889 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    szia.
    amire nagyon figyelj oda az a 2 oras kotelezo seed ido miutan letoltottel barmit is az oldalrol..
    most minden torrent ingyenes,most nincs szukseged kreditpontra..
    most tolts le minnel tobbet es maradj seedelni,akkor lessz kreditpontod.
    szemely szerint a kedvenc torrent oldalam a bithorlo:jo tarsasag,jo radio,jo adatforgalom..
    ha meg valamit nem ertesz,szolj es szivesen segitek.:tef293:
    udv:Juve

5. greg81 /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Bithorlo re.

Szia!
    Juvenyus1889 is említette, most a free reg alkalmával tölts le minél többet, persze, csak amennyit megfelelően tudsz seedelni. Meglátod, jó ez a kredit pont rendszer, nem lesz vele semmi gondod.

6. szaby18 /

Kapott lájkok:
    6
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    re

köszi a tanácsokat.akkor kezdjük letölteni kisebb dolgokat.oké a 2 óra seedet betartom azt olvastam is.

7. aron500 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Én tegnap regisztráltam az oldalra, nagyon meg vagyok vele elégedve, az egyik kedvenc torrent oldalammá vált :tef293: Szép, letisztult, minden fent van rajta ami kell, mi más kell még? Én 10 pontból 9-et adok neki :tef293:

8. core2 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    válasz

Igen , ahhoz semmi közünk

9. bubozs /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Mai meghívottak

Ljerk,Iti73,progon,tomcsi04,CPAtor
    David16,Halalmokus,bshivatalos,pistike67,
    kiralygy,tangerek,katica06,red14,andras86
    dragostej,kewin,BlackASD,wassair.szinkoly

10. Ljerk /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Köszönet és javaslat

Köszönöm szépen a meghívást!

@aron500 -hoz hasonlóan dicsérem azt, hogy minden jól elérhető beállítható. Két fontos dolgot szeretnék megjegyezni, amit minden torrent site-nál tapasztalok ezért is írom ide és nem magánlevélben vagy az oldal fórumába.

- az oldal által megkívánt szabályok (itt elsősorban a seed/leech arány vagy annak megfelelőjét értem) nem 100%-an egyértelműek, nem egy helyen vannak - hanem szétszórva. Nem lehet látni a pontos követelményeket még második böngészésre sem.

- a legfontosabb dolognak mégsem az előbbit, hanem azt hogy Magyarországon az átlag netező 1,2 vagy 5 Mbps-es letöltési sebességgel bír és tizedannyi feltöltési sebességgel. Ez az arányhátrány azokhoz képest akik nagyobb sebességgel vagy 1:1 le/fel aránnyal rendelkezik a többszörösére emelkedik. Példaképp ha megnézed, hogy ma este a Thale nevű torrentet én ugyanakkor kezdtem letölteni mint a többiek, mégis nem 0.1 az arányom rajta hanem jelen pillanatban 81%-os letöltési értéknél 0,038. Ez szinte bármely torrentoldalnál, még a DIME-nél is általában így van. Ha kértek speedteszt képet az oldalon és figyelitek is, szerintem nagyon örülnék (és talán még mások is) ha az ilyen felhasználók nem 1:1 arányban lennének kötelesek feltölteni (nyilván nem 1:10, vagy 1:100 arányban mert fontos a seedelés életben tartása is - ezt belátom).

Javasolnám evvel kapcsolatban ha csinálnátok egy-két tesztet 10 nagy sebességű és 10 Mo-i átlag felhasználóval és egy 1-2 GB-os torrenttel , hogy alakulnak az arányok.

11. barcada /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    re: javaslat

A BHO nem számol arányt. A saját arányodat természetesen láthatod, de azt nem veszik figyelembe. A letöltés után bónuszpontokat von le a rendszer, amit seedelés utána vissza tudsz szerezni és növelni is tudod pontjaid számát. Azt meg kis nettel is meg lehet csinálni, hogy bent hagyod a kliensben a letöltött torrenteket. Olvasd el az erre vonatkozó szabályzatot az oldalon és meg fogod érteni a működését.

12. juvenyus1889 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Köszönet és javaslat re.

szia.
    amire nagyon figyelj oda az a 2 oras kotelezo seed ido miutan letoltottel barmit is az oldalrol..
    ezt a speedtesztes dolgot nagyon en se ertem,de nem is kell hogy ertsem,ez olyan mind a hadsereg,fentrol jon a parancs es a jo katonak teljesitik a parancsot,nem kerdojelezik meg azt..:tef344:
    az en speedtest kepem szerint 56 Mb/s a letoltesem es 69 Mb/s a feltoltesem..:tef293:
    a lenyeg hogy oszd vissza mindig amit letoltesz,tartsd be 2 ora kotelezo seed idot miutan letoltesz es nem lessz gond.
    Ha segitseg kell csak szolj es szivesen segitek ha valamit nem ertsz..

13. Ljerk /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    BHO arány

Ugyanúgy arányon alapul a rendszer mint a legtöbb oldalnál. 1GB feltöltése 50 kreditpontot eredményez, és egy 1GB-os torrent letöltése 50 kreditpontba kerül. Nyilván feltöltéssel és seedidővel tudom növelni az arányomat, ami alapból -47 kredit ponttal (-50 kreditpont az 1GB letöltése, és az én 50Mb-os feltöltésem +3 kreditpont) kezdődik egy 1GB torrent letöltésénél, ha szerencsém van és még sokan töltik le ezt követően azok közül akik később lesznek online, akkor még talán 100-200 MB-ot fel tudok tölteni. Nyilván nagyon sokat kell a torrentet seedelnem, hogy az időbónusszal visszszerezzem a torrentre költött 50 kreditpontomat, hogy ne zárjanak ki az oldalról.

Van értelme a rendszernek és az idő igazolta is, mert segíti a seedelés életbetartását, de mégis túl nagy a különbség a nagyon nagy sebességű nettel rendelkező felhasználók és az átlag sebességű felhasználók kötelességei közt. Mert a nagy sebességű felhasználó értelemszerűen már a letöltés alatt visszaszerzi az 50 kreditpontot illetve mértéktől függően többet is.

14. Ljerk /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    BHO arány

Szervusz!

Köszönöm, hogy írtál - de ahogy látom téged nem érint a problémám, mert szinte rögtön vissza tudod tölteni, sőt gondolom ekkora sebességgel még jobban is az épp friss torrenteket. Nálad nem lehet gond a kreditpont mennyiség, de nekem evvel a tized annyi feltöltési sebességgel, nemcsak a 2 órás seedidőt kell betartani, hanem a kreditpontjaimra is kell figyelnem, amit szinte csak PLUSZ seedidővel tudok megszerezni a saját torrentek mellett. Az arányt tartom túlságosan nagynak, amit a "barcada"-nak írt válaszomban fejtettem ki újfennt.

15. juvenyus1889 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    BHO arány re.

eddig mindenki megvolt elegedve a kreditpont rendszerrel,Te vagy az 1 so aki panaszkodik,legalabb is tudtommal..
    jobb mind az aranyos rendszer hidd el..:tef293:

16. szaby18 /

Kapott lájkok:
    6
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    BHO arány

mindegyik rendszert meg kell szokni, és utána nincs vele baj. a pontrendszer is jó sztem.

17. Ljerk /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    BHO arány

Szervusz!

Bár azt írtad, hogy panaszkodok - de én javaslatot tettem.

Értem a két legfontosabb dolgot, ami a közösségen kivül életben tart és jóvá tesz egy torrentoldalt:

- legyenek feltöltések
    - és sokáig seedeljék is a feltöltéseket

Az átlag felhasználóknak (egytizednyi feltöltési sebesség még az átlag letöltési sebességhez képest is) KÖTELEZőEN ezt a két utat kell választaniuk. Míg a nagy sebességű felhasználók választhatják azt is, hogy torrentet sem töltenek fel, és a kötelező seed időn kivül semmit sem seedelnek....Hmm...?

2-3 éve vagyok csak torrentező, nem tudom hogy ez a kérdés felmerült-e már.

Üdv: Ljerk

18. juvenyus1889 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    BHO arány re.

jovo heten lessz 3 eve hogy tagja vagyok a Bithorlonak,soha nem lepek le a seddbol mert masra is gondolok..
    az igaz hogy joforman le se szedtem a torrentet de mar megvan az 1 aranyom a jo sebessegem miatt..:tef344:
    mindig kb 1 hetet maradok seedelni mindent amit letoltok(kivetel a 60-70 gigas sorozat filmek,azokat meg 1-2 honapig is seedelem)aranytol fuggetlen.
    szerintem a torrentezes lenyege a visszaosztas nem a letoltes..:tef293:

19. greg81 /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Ljerk re.

Szia!
    Teljes mértékben egyet értek veled, hogy kicsi nettel nehezebb vissza tölteni a letöltött mennyiséget. Megemlítetted, hogy a nagyobb nettel esetleg többet kellene vissza tölteni. Hidd el, többet is töltenek, csak lehet, Te ezt nem tudod. (Pár arányom:28.560,27.235,39.330,33.975,28.355)
    De olvastam már ennek az ellenkezőjét is, hogy a nagyobb netesek miért töltenek vissza annyit? És ott leírtak egy egyszerű magyarázatot is. Mondjuk, Te és én seedelünk egy 1Gb-os torrentet, nekem 10x-es a sebességem. Ketten szedik tőlünk a torrentet, így összesen ketten 2 Gb-ot töltünk fel, de mivel az én sebességem 10x-es, így én feltöltök 1819Mb-ot, Te pedig 181 Mb-ot. Tehát neked esélyed sincs visszatölteni 1-es arányig, csak akkor, ha én kiszállok seedből.
    Remélem, nem bonyolítottam túl nagyon, de ez is egy szempont.

20. Ljerk /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    BHO arány

Szervusz!

Megnyugtattál. :tef293: Kevesebb tapasztalatom van a torrentezésben. Ezen az oldalon nem írnék más magyar oldalról, csak külföldi specializált site-ról. A DIME-nek vagyok a tagja és seedelek ott is vagy 15 olyan torrentet, amit már 1 éve csak én tartok életben. Pedig ott nincs seed-idő bónusz. :tef293: Szerencsére a kötelező arányt ott levitték olyan okokból amire felhívtam itt is a figyelmet 1:4-re.
    Még ezt az arányt és épp tartani tudom ott, mert a sebességemmel még a friss torrenteknél is rögtön hatalmas hátrányból indulok. Mivel nincs seed-idő jóváírás, kénytelen vagyok trükközni avval hogy néhanapján a 4 GB-os torrentekből csak egy 200 MB-os szeletet töltök le és azt töltöm vissza mindenkinek.
    A BHO-nál ezt ahogy nézem kizárólag seed-idővel és új torrenttel tudom megtenni. :tef293: Ezt természetesnek tartom. Egyedül az arányok tűnnek számomra riasztónak az én net sebességemmel - majd meglátom mennyire sikerül.

Üdv: Ljerk

üdv: Ljerk