Magyar torrent oldalak Bithorlo

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 2010. február 02..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. Ljerk /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    BHO arány

Szia !

Nem gondolom, hogy a nagyobb net sebességgel letöltőket büntetni kéne - mivel gondolom legtöbbjük az átlagnál több pénzt áldozott erre a sebességre.

A példát amit írtál, azt fokoznám is, tegyük fel:
    - van néhány nagysebességű és néhány átlagsebességü felhasználó ki épp letölt egy 1GB-os friss torrentet
    - azokat a 2-4 MB-os szeleteket amit a gyorsak töltenek le rögtön vissza tudják osztani a többi gyorsnak és készek feltölteni az átlagosoknak
    - az átlagosak a letöltött szeleteket csak az átlagosoknak tudják visszatölteni, hiszen a gyorsak ezeket már egymás közt körbeosztották
    - az átlagosoknak tehát csak akkor van esélyük sokat visszatölteni, ha több az átlagos mint a gyors netes felhasználó
    (természetesen, az hogy egy átlagos közvetlenül kapcsolódik az eredeti feltöltőhöz az segít neki, de ez nem mindig sikerül)

Ezért írtam, hogy nemhogy 1:10 arány hanem még rosszabb lesz egy friss torrentnél. Újra megnéztem a Thale torrentet - két órája töltöttem le teljesen, akkor az 549 MB-ből sikerült 24 MB-ot visszatölteni, most a két óra kötelező seed idő után 50 MB-nál járok - mert még néhány új letöltő érkezett.

2. Szintia /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Ha már írtad hogy kicsi a

Ha már írtad hogy kicsi a netted:tef293: Ne haragudj de megkérdezhetem hogy mennyi a feltöltési sebességed?
    Nekem is pici volt a sebességem kábé féléve tudtam végre váltani, mert arra a településre (ahol lakom) jött végre egy normális szolgáltató!

1Mb/128kb ennyit adott a drága szolgáltató!(és horror áron) feltöltési 16-kB/s sebessége volt..folyamatosan 12-kB/s seedelt. ilyen nettel 5- évig kínlódtam:tef293: de én ezzel is tudtam tartani az arányt mert ésszel töltögettem:tef293:

A régebben letöltött torrijaim előkerestem és be álltam seedbe. legalább 1-es arányig vissza osztom azokat is, mert sajnos a lassú nettel sok elmaradt:tef10:!

Már több mint 5 éve Tag vagyok a BHO-n de szerintem ez a legjobb oldal:tef293: :tef318:

3. predator /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    seed

szia nincs igazad mert a nagy netes miatt tudod te letölteni a filmet,és a nagy netes többet tölt fel,meg seedel ha kell éjjel nappal
    nekem is volt kis netem 24kb-s feltöltéssel seedeltem
    de avval is megvolt az arányom
    most le és fel 5mb van de avval is seedelek azért hogy besegitsek a kisnetesek ugymond semmit nem töltenek[700megabajtos filmnel mire letoltottem visszament max 20 mb] vissza,akkor hogy tölti le valaki ha nincs aki rendes sebeséggel seedeljen
    ajánlom neked hogy tölsd az ingyeneseket is
    és seedelj sokat

4. Ljerk /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    BHO arány

Szervusz!

A kérdésedre válaszolva: ahogy írtam - a tizede az 5 Mbps-es letöltési sebességnek. Nyilván valami hasonlóra kényszerülök mint te - olyan trükközésre ami nem szabályellenes, csak nekem mégsem esik ínyemre. Mert tegyük fel olyan dolgokat töltök le amit mások kevésbé szeretnek, és hiába seedelem - ritkán fogják mások letölteni. Tehát a legális trükköm: kénytelen leszek olyat választani amit saját akaratomból nem tennék: letölteni közkedvelt (nekem esetleg nem tetsző) torrenteket és azokat seedelni, mert sokan keresik.

Köszönöm az észrevételedet, remélem nekem is sikerül beiileszkedni a BHO-ba. :tef293:

5. Ljerk /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Lassan írj, kevesebbet tévedsz

Közben néztem az adataimat és összehasonlítottam a szabályzattal. Kiderült, hogy eltévedtem - mert nekem a seedelési szabályoknál aza kitétel hogy seedeld a torrenteket - AKÁR 0.5 kredit pont/óra -ért - egy másik torrent oldal szabályzatától eltévedve, automatikusan meg sem kérdőjeleződve egyértelműnek látszott, hogy akárhány torrentet seedelek akkoris is 1 órában összesen maximum 0.5 kredit pontot kaphatok. Most úgy tűnik torrentenkénti seedről van szó.

Így igen, könnyebb a dolog mint ahogy az első két olvasatomban tűnt. Yeah - jó szabály. :tef293: A felvetésemet ettől függetlenül helyesnek érzem.

6. Ljerk /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    re: seed

Szervusz !

Igen, köszönöm. Közben, ahogy már írtam egy másik hozzászólásomban - félreértettem a szabályzat egy pontját.

7. szaby18 /

Kapott lájkok:
    6
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    bithorlo seed

Sziasztok többször átolvastam a szabályzatot, hogy ha letöltök 1 torrentet akkor azt követő 2 óráig köteles vagyok seedelni.Azt nem találtam vagy nem láttam, hogy ha lejár a 2 óra seed idő utána meddig?addig amig nem lesz visszatöltve 1-es arányig?

8. greg81 /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Bithorlo seed re.

Szia!
    Természetesen a letöltött dolgokat illik 1-es arányig vissza osztani. Ezen kívül figyelj a kredit pontjaidra, mert ha az elfogy, akkor kredit warnt kapsz.

9. szaby18 /

Kapott lájkok:
    6
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Bithorlo seed re. -re

Azon leszek hogy 1-es arányig visszatöltsem.amugy sem szoktam hamar kitörölni a kliensből a torrenteket, addig is seed.

10. core2 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    A 3.napon regisztráltak

brygikeh , stavros32 , cserre , edina617 , dorsan61 , DesiHun , Csomyer , HackElek88

Várjuk a további jelentkezőket az alábbi linken

http://torrent-empire.me/bithorlo-account-igenyles

Még fogadunk embereket innen infó oldalról , bőven :tef293:

11. bubozs /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    reg

Tegnapi bejutók:

HackElek88,Csomyer,DesiHun,dorsan61,
    edina617,cserre,Stavros32
    brygikeh,mobilrack,samsem

12. zonee / Guest

sikeres Bithorlo regisztráció

bubozs:

Köszönöm a lehetőséget! Egy nagyszerű oldal tagja lettem. :tef293:

13. core2 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    4.napon regisztráltak

mobilrack , samsem , puma1000 , zonee , pruccs84 , martinkas , laxmi , a-CTi , perececske , a1956

Várjuk a további jelentkezőket az alábbi linken

http://torrent-empire.me/bithorlo-account-igenyles

Még fogadunk embereket innen infó oldalról :tef293:

14. HackElek88 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Bejutottam

Üdv! A jelenlegi akció keretében sikerült bejutnom az oldalra.
    Tetszik. Folyamatosan kerülnek fel új torrentek. A kinézete els?re horror volt, de pár perc alatt meglehetett szokni. Pontrendszer szint úgy, de második elolvasásra sierült megértenem :tef161:

Ajánlom mindenkinek az oldalt!

15. bubozs /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Account

Köszönjük az oldal vezetőségének az együtműködést.Remélem ennek a pár embernek örömöt tudtunk szerezni
    üdv
    Bithorlo Staff

• Barátságos Barátságos x 1
  16. greg81 /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Bubozs re.

Szia!
    Mi is köszönettel tartozunk nektek a lehetőségért. Remélem, elindítottatok valamit és más oldal is követi majd a példátokat. (őszinte leszek, nem hiszem)
    További sikeres munkát kívánok nektek.

17. szaby18 /

Kapott lájkok:
    6
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    bubozs-re

Mi köszönjük a lehetőséget hogy bekerülhetünk az oldalra.További sok sikert a munkátokhoz.

18. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    példakép...

Hali -

Mint az oldal egyik lelkes rajongojaként én is szeretném köszönetem kifejezni A BitHorlo Staff-nak eme nagylelkü felajánlásáért.
    Köszönet az itteni vezetöségnek és gratula a közös együttmüködéshez is .. azt hiszem nem túlzok ha megjegyzem talán az egyik legjobban müködik itt a kapcsolattartok munkája az oldal részéröl - elismerés és köszönet érte !

Üdv

19. core2 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    5.napon regisztráltak

mokolya , johannsebastian , csukapisz , blackrain39 , kgery , szeli , Ficuta , feheermacs , heros , yoda24

20. gaborw /

Kapott lájkok:
    6
    Beküldött adatlapok:
    0
    Bithorlo Hirek (meghívó)

"A gmail-re küldött meghívóknál előfordulhat, hogy a megerősítő email a spam mappában található!!!"