Magyar torrent oldalak Bithorlo

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 2010. február 02..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    Nemtudom én irtam nekik hogy beléptem 2barátom acc jába xy szándékkal.Rendesek voltak fojamatba lévő ügy lezárva.Utána olvasom egy ruerrel két géppel külön engedéj kell.Én bene vagyok mert jelenleg munkásszálon vagyok van bithorlo a kolegámnakis.De nemirok mert besokaltam én tudom hogy egy acc van tiszta vagyok. Hatörlik igy jártam.

2. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    BHO

Persze a te dolgod szólsz-e vagy sem , de én javaslóm szólj nekik megfogják érteni és majd tanácsot is adnak hogy hol és mit kell feltüntetni .

3. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    most volt nyitva több napig,

most volt nyitva több napig, nemigen várható megint egy ideig

4. Drakula /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    BHO

Szerintem kb 5 - 6 hónap is lesz az...

5. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    Volt egy szép oldal

Eljött a várva várt nap engedéjezték a meghivást.Rendesen elcsodálkoztam hü ez igen ez egy nagyon igényes szép oldal.Csodás kép átekinthetö dolgok.Azt jött a feketeleves dupla acc repültök.Igen de mint itt is olvastuk nemegyszer tévesen repültek.A föoldalon a szép képet felváltotta a fenyegetés ha esetleg a fiad vagy feleséged külön acc ot szeretne kivágunk titeket vagy vegyetek mégegy gépet azt kérjetek engedéjt.Énis elkeztem jelenteni nekik mindent ami velem kapcsolatos megértöek rendesek voltak,pár nap után ujra szép volt minden csodás kép a belépés után stb.Ma belépek mivár a föoldalon az emlitett fenyegetö felhivás.Mikor lesz már vége???

6. Vigyorka /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    ACC?

A haverommal nem egy háztartásban élünk. Mi van, ha eljön hozzám és "felnéz az oldalra" (Vagy fordítva..)? Azonos IP cím 2 ACC..

7. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    ACC

Repültök akor mind a ketten nézd csak meg otvan a föoldalon.Kimerem jelenteni a legszeb legigényeseb oldal.Mért nem akarják hogy a felhasználoik jol érezék magukat hisz minden adott játék stb

8. ákoska1111 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    acc

Szia,bazskó74..a bithorlón nagy zavarok vannak a fejekbe!mint írtam,négy barát négy acc!betudtunk lépni egymáséra.az onoka tesóméra kb 3 hónapja nem léptünkbe akkor is azért mert uj jelszót adtunk és nem tudta hol kell.mivel azt írták az oldalon,törlik a dupla reg et!volt kettő helyi volt egy pesti és egy Debreceni acc.és mind a négyet törölték!!hiába írtam hogy ez nem dupla reg.és nem dupla acc!mindőnket kirugtak.és mikor kicsit keményebb levelet írtam a stefft nak.azt írta ha nem írok ilyen levelet vissza adta volna az enyémet!mert nem szőrös szívű!elvesztetünk kb 3tb feltöltés.és 20db meghívót!!és mikor kérdeztem,hogy legalább azt engedje meg,hogy ujra regeljek.még anyiba senézett hogy válaszoljon?!.tudod mit sajnálok,azt a rengeteg időt amit seed eltem! becsületesen!legalább előte mondta volna:bunkó ne lépj be mert kiruglak! de nem csak suty.kapja be az oldalával együtt.akinek van esze ott hagyja ott azokat a fa.....t.szia

9. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    acc

Hát én azért nemhagyom ott mert ténleg maga az oldal egyenesen kivállo,de én is félek ettöl énis beléptem barátok acc jába.De azt hiszem pont ate károdon tanulva jelentettem mindent.De mégis benem van lehet holnap nemtudok belépni pedig énis rengeteget sedeltem már fel.

10. melon / Guest

azt mondják hogy nagyon jó

azt mondják hogy nagyon jó

11. Corg /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    csak egy kerdes

csak egy kerdes a bithorlon meg lehet valtoztatni az e-mail cimunket?

12. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Igen meg , profil beállítás -biztonsági beállítások alatt.

13. Devil / Guest

bithorló

Szevasztok!

Most van meghívás a Bithorlón vagy nincs? Mert a torrent monitorozó topikba aktívnak van jelölve a meghívás?!

Szerk:Moderátor.

14. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    meghivás

Nincs most megnéztem

15. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    A mai és a holnapi nap

A mai és a holnapi nap folyamán a trackerben karbantartások lesznek, emiatt előfordulhatnak kimaradások, illetve furcsaságok!

16. joe03 / Guest

seed

Bho-n már két torrit nem tudók visszatölteni mert nincs sedd ráadásul az egyik hibás a kérdésem mikkor törölhetem ezt a 2torrit mert seedet úgy se kapok.

17. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Ezt a kérdést ott tedd fel a stafftnak .

18. timcibimci /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    seed

Kötelező seedelni mindenkinek a letöltött torrentet, aki:

a torrentet a letöltötte kötelezően 2 órát seedben kell maradnia egyböl a torrent letöltése után.

(Ezt a szabályzatból lestem ki.)

Ha letöltötted a torrenteket és 2 órát már seedelted nyugodtan leállíthatod, függetlenül attól, hogy mennyit töltöttél vissza.

Az arányod meg jó, ha ott is joe03 vagy.

19. joe03 / Guest

seed

Igen ott is az a név van és ezeket a válaszokat kaptam én is mivel beírtam nekik csak ahány torrent oldal van annyi szokás és köszönöm szépen a segítséget.

20. kopatz /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    help

sziasztok!valaki segitene...nem tok belepni a bithorlora,nincs ilyen felhasznalonev es nem is vagyok az adatbazisba azt irja...meg az este hasznaltam...kopatz neven...valaki help....