Magyar torrent oldalak Bithorlo

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 2010. február 02..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    bubozs

szesz
    Vadászd le a gyereket : Megérdemli !

Üdv

2. Jozsef78 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    re-bubozs

En azt tudom mondani Tisztelt bubozs, hogy az ilyen embereket, csalokat egyszeruen levadaszni es megszuntetni kell. Sajnos, hogy rengeteg csalo van aki a becsuletes embert is megbecsmereli!

3. predator /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    total recall

az ilyet mindenhonnan ki kel törölni
    söt
    végképp eltörölni :ördög:

4. Kopasz /

Kapott lájkok:
    171
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Nehézgépkezelő
    Lakhely :
    Győr
    Mégegy

Mégegy unatkozo kis gyerek?Nem tud magával mit kezdeni?Total Recall.

5. predator /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
  6. szaby18 /

Kapott lájkok:
    6
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Rádiós Kvíz

7. szaby18 /

Kapott lájkok:
    6
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Húsvét

Kedves Felhasználóink!

Az ünnepekre való tekintettel 04.07. 20:00-ig minden torrent free!

8. hegedus91 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Kredit küldés

Üdv. Azt szeretném megkérdezni, hogy az oldalon van e lehet?ség kredit küldésére más felhasználó számára?

9. Joker99 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nincs!!!

Nincs!!!

10. Jozsef78 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Új BlackJack

Kedves Felhasználóink!

A BlackJack nevű játékunk felújításra került, ezúttal lehetőség van konkrét személyeket is kihívni játékra. Az elkövetkező napokban teszt jelleggel nem lesz tétje a játéknak, ennek célja az esetleges hibák okozta kredit pont levonás/jóváírás elkerülése.
    Ebbe a fórumtémába várjuk a BlackJack-el kapcsolatos hibákat és észrevételeket.

Figyelem! Azok akik egy pozitív hibát találnak és kihasználják azt, de nem jelzik, viszont később ez kiderül, szankciókra számíthatnak!

Bithorlo Staff

11. Jozsef78 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    re-Joker99

Szia! Ezt en megcafolnam, mert nekem sikerult kuldenem ! Igaz ugy,hogy kellett irjak a staffnak, vagyis staffon keresztul megoldhato!

12. patrik5 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hm,ez nem túl szimpi..:tef293:

"Figyelem! Azok akik egy pozitív hibát találnak és kihasználják azt, de nem jelzik, viszont később ez kiderül, szankciókra számíthatnak!

Bithorlo Staff"

Ilyet se hallottam még...szerintem így kár elindítani,én ha tapasztalnék se mernék írni oda egy vezetőnek se...
    Maga az oldal szuper,de ez a hozzáállás nekem nagyon nem szimpi.
    Miért nem tesztelik le előre a segítők?

Ja,és kifejezetten idegesítő emiatt a sok üzi a játék felkérés elfogadására,vagy elutasítására,ezt nem lehetne valahogy mellőzni?
    Köszi a választ!

13. core2 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    bj

Szia

A te hozzáállásod a nem szimpatikus egyáltalán.Mi volna ha előbb értelmeznéd ami ki van írva és tájékozódnál is?
    A legjobb tesztelők a felhasználók , több szem többet lát elven. Nem vezetőségi tagnak kell írni hanem van is egy fórum rész ahol ki is lehet fejteni a hibákat amiket aztán a codereink javítanak. Értetek lett készítve , a ti szórakozásotok érdekében. Másrészről a profil beállításban ki lehet kapcsolni a játék felkérést.

üdv
    core2

14. patrik5 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Aha...

Na látod épp emiatt a hozzáállás miatt nem írnék ott se vezetőnek,se a fórumba......
    Ami nem szimpi,hogy szankcionálnátok azért amit nem tudtok megvalósítani.....értem én,hogy a legjobb teszt a nagyérdemű tudja elvégezni,máshol ezt letetsztelik előre,és nem ilyen negatív kicsengésű híreket írnak az oldalra,ez az ami nem szimpi....

Ha játszani akar valaki,akkor töltsön le magának játék torrentet,és játszon azzal....:tef293:

Ja,és közben megnéztem a profilom,hát nem tudom te ott hol látsz ilyen jellegű pm kikapcsot?nálam nincs,csak az általános 3db lehetőség!!!

lehet nem ártana core2duo-ra váltanod???

15. Axell /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Szia!Látom leragadtál egy

Szia!

Látom leragadtál egy elég érdekes értelmi szinten.
    Először is: katt a profilra, ctrl+f, ide írd be "BlackJack", a kapott találat egy ilyen: "BlackJack meghívások engedélyezése."
    Ugye nem is volt olyan nehéz, csak használni kéne azt a képességünket, amit első osztályban megtanítottak, az olvasást.
    Bár ahogy látom, neked a szövegértelmezése is gondot okoz.

Ha értelmesen olvasnál, tudnád, hogy a szankciók azokra a felhasználókra vonatkozik, akik a játék teszt ideje után kihasználják azt, ergó, amíg a játéknak nem volt tétje addig nem jelentették, értelemszerűen, ha időben jelentik annak nincs semmi következménye, javítjuk.

Ez meg, hogy teszteljük máshol, csináljuk meg rendesen, etc... ez, már bocs, de nevetséges, volt belső teszt, de egy 15 ember nem tud annyi variációt produkálni, mint 60000 ember. Az informatikában lehet egy rendszer akármilyen alaposan kivitelezve, attól még fenn áll a veszélye, hogy hibát tartalmaz (ha nem érted ezt az utalást, akkor kérlek fejezd be az okoskodást).

Részemről ennyi.

UI: Máskor ne csak olvass, de értelmezd is azt, amit olvastál, köszönöm.
    Mi elfogadjuk a kritikát, ha az tényleg kritika és nem csak értelem nélküli kötözködés.

16. patrik5 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Ha-ha-ha

Kösz mr értelem a hozzászólásod!

Elég vastag bőr van a pofidon,hogy bárkit értelmi zérónak titulálsz!
    Tudod,ha normálisan megcsináltátok volna,nem kellene trükközni a felkérésekkel kapcsolatban.
    A másik meg,hogy nem játékkal kellene a nagyérdeműt szórakoztatni,hanem minőségi torrentekkel kellene az oldalt megtölteni,szerintem ez fontosabb lenne a játéknál....
    Ja,amúgy ha értelmes írás is születne az oldalon akkor nem kellene agytorna a feldolgozásához!
    Részemről is ennyi!

17. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Patrik5

Szervusz!
    Most kérlek meg először és utoljára:kulturáltan írj és ne lépj fel támadólag!!!!!!!
    Ha legközelebb is így válaszolsz én vagy más moderátor törölni fogja azt!(hozzászólást!) :tef344:
    Egyébként nagyon félre érted a kiírásukat!Semmi rossz dolog nincs benne senkire nézve!

Idézlek:-"Tudod,ha normálisan megcsináltátok volna.."
    Válaszom:Megvan csinálva normálisan!!

Idézlek:-"A másik meg,hogy nem játékkal kellene a nagyérdeműt szórakoztatni,hanem minőségi torrentekkel kellene az oldalt megtölteni,szerintem ez fontosabb lenne a játéknál....
    Válasz:Nos mindkettő fontos,és a legjobb az oldalon,hogy mindkettő van!Azt hogy te ezt nem látod az nem az oldal hibája! :tef344:

Idézlek:-"ha értelmes írás is születne az oldalon akkor nem kellene agytorna a feldolgozásához!
    Válasz:Értelmesen ki van írva,tehát nem kell különösebb agytorna senkitől sem! :tef344:

18. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    pipus-re (vélemény, mi törlős és mi nem???)

Szia pipus!

Egyetértek veled!
    Én sem találok semmi kivetnivalót abban,hogy megkérik a felhasználókat,hogy ha valami problámát észlelnek,akkor azt jelezzék számukra.
    Nekem ez azt sugallja,hogy törődnek az oldallal,és a felhasználókkal is,és fontosak számukra.

Ami viszont meglep(vagy talán már nem is annyira),hogy itt valaki egy oldalt,és annak vezetőségének munkáját kritizálja és csupán figyelmeztetve van,hogy törölve lesz.Tegnap a BitHUmen topicba beírta egy új tag azt:"Te milyen oldal az a BitHUmen" és erre mi egypáran nem durva módon társalgási szinten reagáltunk,és egyszer csak hopp eltűntek a hozzászólások.(pedig pl.skywalker is szép hosszú tartalmas hozzászólásokat írt,és érdemes lett volna másoknak is elolvasni)
    Ezért kérdeztem rá tegnap Fatertól,(és korábban írtam is egy javaslatot,ami azt tartalmazta,hogy érdemes lenne egy szabályzat kidolgozása,hogy az emberek tudják,hogy minél számíthatnak törlésre,és minél nem),hogy ez lesz ezentúl a koncepció,hogy ha valaki nem megfelelő hozzászólást ír,akkor arra nem érdemes reagálni mert törölve lesz.
    Gondolom,hogy aki részese volt,vagy látta a tegnapi esetet és most látja ezt is az szintén a következetesség hiányát véli felfedezni,és nem érti,hogy az törölve lett ez meg nem.
    Nehogy félreértsétek,mert én esküszöm,hogy le..arom azt a két hozzászólásom,és nem azért írom ezt,hanem mert úgy gondolom,hogy erre amíg nem lesz egységes koncepció,addig sok problémához fog vezetni.(pl. sokan nem írnak már és nem fognak írni hozzászólásokat ezen témákban,és az esetleges felesleges balhékról még nem is beszélek)

19. patrik5 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    focinorbi

Értem mire gondolsz,és fel is fogtam.

A személye elleni minősítés egy válasz reakció volt részemről,nem ismer,nem tud rólam semmit sem,ez tény.Nem olvasta a hozzászólásom el végig szerintem az Axell,hanem egyből személyes támadásként értékelte,nekem így jött át,beismerem nem szép ahogy írtam róla,de ha valaki sérteget,én nem fogom szó nélkül hagyni,gondolom azért ezzel te is egyet értesz.
    Amilyen a fogadj isten,olyan az adjon isten..legalábbis felénk....:tef161:

Hozzáteszem semmi bajom magával az oldallal,de én szívesebben olvasnék olyan híreket,amelyek arról szólnak,hogy feltöltési verseny,és ehhez hasonló a torrentezéssel kapcsolatos észrevételeikről inkább olvasnék.

Azt is értettem,hogy te az előző hsz-edben csak érintőlegesen érintetted az általam felvetetteket....

Szerintem ez az oldal épp azért jött létre,hogy az oldalakról tudjunk értekezni,én személy szerint a bithus hsz-et nem láttam,és sajnálattal olvastam,hogy törlésre kerültek...bezzeg mikor a külföldi oldalaknál a ptp,és what.cd stat-ot beillesztettem senkit sem zavart,ugyan úgy minden nemű kérdésre igenis megfelelő választ kell adni,mégha egy kicsit flegma,vagy modern stílusban is kérdezi meg valaki,nem vagyunk egyformák.
    Nálad is ott a pont!

20. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    törlésre

Szervusz Norbi!
    Újra leírom neked és másoknak.
    Tegnap nem a te beírásod lett törlölve,hanem amihez hozzászóltál!Legalább is én úgy tudom.Sajnos most a rendszer úgy épűl fel,hogy ha törlünk egy hozzászólást akkor az összes válasz hozzászólás is törölve lesz!
    Tehát biztos törölve lesz mindig a krisz-krasz(vagyis az túlzottan értelmezhetetlen beírások),és a mások számára bántó illetve a csunya szavakkal teletűzdelt hozzászólások!
    Ha tehát s tied vagy más hozzászólása egy ilyen hozzászóláshoz a válasz,akkor sajnos az is tőrlődik!