Magyar torrent oldalak Bithumen

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 2010. január 10..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. nonoka /

Kapott lájkok:
    2,448
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Elindult!

2. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    bitu

Ne ess pánikba!
    A szerver karbantartás miatt nem érhető el, kérjük próbáld később!
    Már müködik :tef293:

3. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    Morbid humor :tef161:

Nincs SeeD szerverem, nem vagyok tréder én nem fake-elek. A világ egyik legjobb torrentoldalán vagyok, és rajtam kívül még több tízezren értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom bH. A felhasználónevem megelőzi az egyedi rangom, és nem örülök ha a torrentezők összekeverik a BitHUmen-t a bithajóval. Büszkén gondolok s*re, az igazságosra, a Cinedubra és az 0day-ekre. Szeretem a freeleech-t, a Lossless-t, a fórumot és a scene release-eket. Itt élek a torrentek szívében. Pretime-ban mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk vannak a világ legjobb moderátorai! BitHUmen, én így szeretlek!

Ezt az ncoron találtam és ugyanez a srác a bitura ugyanezt berakta csak az ncoret isteniti :tef161: Kicsit morbid a humor nomeg polgárpukkaszto de nekem rohatul tetszik :tef161:

• Nyertes Nyertes x 1
  4. drspiele83 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Ez jo :tef161: De sajna en egyik oldalon se vagyok fonn :tef161:

5. lolat / Guest

Vélemény

Én is szeretnék bekerülni a BHra.DE..végigolvastam milyen nehéz seedelni,arányt tartani,és azért hogy egyfolytában remegjek minden belépéskor?!Nem is tudom hogy érdemes e.Manapság rengeteg kisebb jó oldal található,van ahol állandó free van,vagy minden hétvégén.Gyakorlatilag mindent letud szedni az ember 1-2nap eltéréssel.Nem azt a világot éljük hogy 6hónapot kell várni,hogy a TK-ban megjelenjen a hőn áhitott filmünk.Terminátor,Rambo,Vörös Sonja:tef293:))és miegymás.Szóval részemről elvetettem a BH-t)))

6. Drakula /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Azért nem ennyire kritikus a helyzet, mint ahogy teneked lejött abból amit olvastál róla. Egy kis odafigyeléssel elég jól lehet arányt tartani még kissebb sávszélességgel is, na mondjuk túl sok csillagot nem lehet guberálni, de hidd el megéri a "kockázatot", hogy bent légy. Úgyhogy ne add fel. :tef344:

7. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    kedves Grófom önnek én mindíg igazat adok mivel félek a vérátőmlesztéstől de ! a Bithumen oldal a torrentezők világába inkább státusz szimbólum. aki igazi tökös legény két oldal nélkül nem élhet ez a nCore és a Bithumen.a dvd k 50% át ugymond kisebb oldalakról szedik mert pl a Carp free mindíg így a nehezen összeszedett arányom nem nyomom el.no ez azokra vonatkozik akik nem használnak szerót. ezért írtam néhány oldal státusz szimbólum mert ha kérdezik tudom mondani igen vagyok. :tef344:

8. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    2011-11-29 - Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy a mai naptól a pénzkeresős képfeltöltő oldalak linkelése is beletartozik a szabályzat "Kereskedelmi célú hirdetés bármilyen formája" című pontjába. Vannak nonprofit oldalak, használjátok azokat. Ezek közül ajánljuk az imageserve.info-t vagy a noob.hu-t. Itt engedélyezettek a felnőtt tartalmú képek is, illetve van lehetőség "hotlink"-elésre is.

9. KGB / Guest

1 évig nem léptem be az

1 évig nem léptem be az oldalra és inaktív lettem. Hogyan lehetek ísmét aktív az oldalon?

10. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    Sajnos csak ugy ha ujra szerzel meghivot.

11. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    sziasztok, bejutottam,

sziasztok, bejutottam, cserével, tátva maradt a szám a szabályok láttán, soha nem lesz egy pontom se...mivel hónapok óta nincs..seedelek de át inkább..letölteni lehetetlen, ami kéne, azt ott soha nem tudom visszaseedelni..viszik a "nagyok" ugyhogy néhány részfájllal 2-es arányt csináltam, és ennyi...van hogy legyen, de és de....

12. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    bitu

Szrintem fel ne add!!jön a karácsaony szerintem a free lech is vele kicsit akkor ellehet huzni az arányal

13. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    STOP

Valami gond van BitHUmen-el az oldal nem jön be!

Pár perc után minden OK!

14. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    FREE LEECH

"2011-12-18 - Meggyújtottuk az utolsó gyertyát is az adventi koszorún! Kellemes ünnepeket kívánunk minden kedves felhasználónknak!

Az oldalon FREE LEECH van, ezalatt a letöltésedet nem, csak a feltöltésedet könyveljük el!"

15. nonoka /

Kapott lájkok:
    2,448
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Ne ess pánikba!
    A szerver karbantartás miatt nem érhető el, kérjük próbáld később!

16. Beszerző /

Kapott lájkok:
    7
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    szalmaszál hasogato
    Lakhely :
    Aprajafalva
    Ami sok az sok szerintem ez

Ami sok az sok szerintem ez már tényleg túlzás most néztem az utóbbi napok licitjeit és a meghívok már 28 csillagnál vannak őrület ebből látszik h menyire kereset pedig annyira nem különleges az oldal :ördög: de igaza van kedves barátomnak ez mind azért van mert ott még nem vok fent mindenki ezért keresi foggal körömmel! :~

17. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Majd lemegy ?

Ehhez csupán ennyit tennék hozzá:

2009-12-28 29 pont
    2010-12-28 29 pont

Minden év végén emelkedtek a meghívók pontjai, amik Januárba már közel tíz ponttal kevesebbe kerültek.

Reméljük ez így is marad! :tef161:

18. gaborw /

Kapott lájkok:
    6
    Beküldött adatlapok:
    0
    :tef293:

Keresett de csak azért mert sokan nem tudják, hogy elég "gyenge" egy oldal! Igen csak elveszik a középmezőnyben! Jópár oldal még csak közelében sincsen!

19. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    :tef293:

Nemtudom de szerintem egyedül az ncore übereli!Erösen az első 5 oldal közt kell keresni minőségi cuccok vannak rajt.Vagycsak az számit hány user hány torrent? Nemvitázni akarok de szerintem nincs igazad. :tef293:

20. Drakula /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nagyroham

Még mindig tart a karácsonyi nagyroham, már 32 pont a hivó, a kereslet is szinte a legnagyobb, az utóbbi másfél évet alapul véve...