Magyar torrent oldalak Bithumen

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 2010. január 10..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. sas96 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Gondolod, de egy meghívóra

Gondolod, de egy meghívóra nem elég!

2. Seria.Killer / Guest

gondolom

Arra nem.
    Max ha karbantartás van, és alig licitálnak aznap.

3. Drakula /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Én is láttam már varjúba karót...na ez éppen ugyanaz. 8)

4. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    én meg egeret bőr nélkül :tef318:

5. Seria.Killer / Guest

igaz

Én meg bőrt egér nélkül :tef161: :tef318: :tef293:

6. timcibimci /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Miért olyan ritka és drága a Bithumen meghívó? Pusztán a meghívási rendszere miatt. A tartalmára vonatkozóam már mások írtak.

Fektölteni csak min. 100 Mbit/s sebességgel lehet. 1 meghívó 25-30 pontba (csillagba) kerül.
    Ahhoz, hogy kapj egy pontot benne kell lenned a heti első 10 000-ben, vagy a havi 20 000-ben. Ez ugye ideális esetben 25-30 hétbe kerül.
    Ha mindezt az nc-re vetítem kb. annyit jelent, mint hetente benne lenni az 30 000-ben, vagy havonta a 60 000 ben.
    Ki tud huzamosabb ideig megfeleni ezeknek a követelményeknek? Mit kell tenned érte, hogy te is megfelelj?
    Akinek mégis összejön a meghívó, vannak barátai, valószínüleg nincs szüksége sem cserére, sem feltöltésre más oldalakon. Fórumokon felajánlani túlságosan veszélyes .

Az oldal státuszszimbólumnak számít, de pusztán csak a reg nehézsége miatt. Sokan akkor esnek seggre, amikor már bejutottak. Nem titkolom, én is így jártam.

• Like Like x 1
  7. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    a lényeg

nehéz a bejutás igaz .de gondolj bele.krítel nehezen egy hívót . összejön a hívó meghívsz valakit 2TB upp ért. eltelik félév a meghívottad ügyeskedni akar minnél hamarabb beteljen az ég csillagokkal. a lelkem bukik visz téged is. ezért nehéz hívót keríteni mert ismerős barát mindíg van . aki fenn van NC ,Beload Bithumen oldalon nem nagyon kell már upp. én igy jártam más oldallal . A Beloadon 4év tagság 12 TB feltöltés ugrott mert három meghívottam egymás után sikított.ezért vigyázunk már nagyon a hívók osztogatásával pont !

8. Drakula /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    bH

Két terráért már nem is igen kapni bH hivót... :~

9. Pedro /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    Nagyfőnök vagyok a maffiában
    Lakhely :
    Hungary
    BH

Nem akartam hozzá szólni de muszáj.Nem tudóm mit várnak el azok akik az oldalra kaptak meghívót, lényegtelen hogy hogyan.Nekem itt sikerült cserélnem egy normális srác,bácsi, nem tudóm milyen korú csere alannyal,de azt kaptam amit vártam, nem volt csalódás.Ha hibákat keresünk minden oldalon található,Ncore,Carpathians,Beload,stb.A Bithumen olyan mint a műszaki cikk,nem a Videotont fogom megvenni hanem az éppen akkori menő SONY,Samsung,stb cuccokat,ha van rá keretem :tef161: .

10. Frank Drebin /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Ez így van.

Nálam pont ez a helyzet.
    Upp nem kell. (van elég)
    A meghívókkal meg vigyázok. Bithu,NC,Beload csak barátnak, vagy akiben 100%-ig megbízom.

11. gazo / Guest

Én meg egér és bőr nélküli egeret :tef161:

12. Bedy /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    hello

ugye ugye még is válaszoltatok köszönöm, de előrébb nem vagyok még nincs bithumen meghívom, meg nyíthatnák egy napra vagy lehetne igényelni.A tulajok staf-ok tiltják a cserét és a vételét de épp ők akik belehajszolják a felhasználót.
    A másik hogy milyen garanciát adnak az oldalak, bővebben napokig hetekig évekig megy a géped , támogatod az oldalt, szabályokat tartasz be ápolod és vigyázol az accodra a lovéd megy rá mert meg még ha nem is te fizeted az áramot vagy a géped alkatrészeit. Én aszt mondanám hogy minden oldal ennek a tudatában egyeséget kötne egy másik hozzá hasonló oldalal hogy ha bezár akkor a felhasználok átmehetnének oda mind a feltöltött és elért eredményeivel. Mert mi ennek a lényege semmi ha vége akkor buktad eddig minden elért és befizetett dolgaid, elért csillagaid és a sok feltöltésed. Szerintem igy kicsit fer lenne a tulajoktól. Nagyon el van ez vadulva pénz megy a levesbe, vegyél meghívot upp-okat adjál egyéneknek akik átvágnak, esetleg csak úgy kirúgnak az oldalról, nagyon elhatalmasodtak az oldalak és a tulajok- DE NEM VESZIK ÉSZRE MÉG MINDIG A FELHASZNÁLOKNAK KELL LENNI AZ ELSőNEK:
    HISZ FELHASZNÁLÓ NÉLKÜL NINCS TORRENT SEM OLDAL:
    ne ugy érezzük magunkat hogy örüljek hogy oldalon lehetek , hanem az oldal örüljön hogy ott vagyok.
    HEHE MOST MÁR 6000ft kér tölem a srác egy meghívóért. HÁT azt MONDOM a BITHUMEN Tulaja Vagy A Staf Örülhet Neki. Büszkék vagytok ?
    Beload upp 4TB vagy ez.
    Hát gyerekek MI EZ. Menjenek a Pi...ba.

Csak 2 db kiírást írtam de látom hogy sokan egyetértenek velem köszönöm hogy nem elhamarkodottan letoltok vagy megszidtok.
    ha meg minuszolsz akkor írd le mért nem értesz egyet hátha a véleményed megváltoztatja az enyémet.

13. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    bitu

2012-02-15 - A mai naptól határozatlan ideig a Feltöltő, illetve magasabb rangú felhasználók adatlapját csak saját maguk láthatják.

14. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    Lalánk meghóditya a bitut :tef161:

Ezt a bitu forumbol másolom csalók jelentése topic :tef293:

2-09 19:34:51 (2 hete) - [Idézés]
    Hát ? nem igazán csaló, de ő sem jobb semmivel

https://bithumen.be/userdetails.php?id=139025

és ilyen levelet kaptam tőle:
    "sya kelene meghivo ere a cimre d*****@live.com nagyon szépen meghalalnám neked léci vbes"

bocs, ha off, de jobb helyet nem tudtam neki.

15. erdeikutya / Csillagvadász

Kapott lájkok:
    433
    Beküldött adatlapok:
    0
    hat mar nem hoditja meg

nemtudom17Kitiltva

Felhasználó kitiltva

Regisztrálva 2012-02-09 07:26:48 (2 hete)
    Utolsó bejelentkezés 2012-02-09 19:40:14 (2 hete)
    Szint Felhasználó
    Torrent hozzászólások 0
    Fórum hozzászólások 0
    Torrent ajánlások Még nincs egy se

:tef161:

16. gabibacsiii / Guest

igazad van.....

szerintem igazad van. nem is olyan nagyszám a bithumen. csak sokan annak tartszák mert nehéz bejutni.

17. Kopasz /

Kapott lájkok:
    171
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Nehézgépkezelő
    Lakhely :
    Győr
    igaz

Igen egyetértek Anubis36-al én kaptam egy accot megnéztem de nem tetszik az oldal a becsület ugy diktálja ha elkéred használd engedéjt is kaptam hogy meghivjam magamat,de nem kell igy itt egyik társonkal közösbe használjuk az oldalt egy meghivoig,utána meg majd segitek valakinek hogy a következö meghivot összekaparjuk neki.Bár nem egyszerü mert nehezen gyülnek a pontok szerintem seedszerverrel könyebb pontot gyüjteni rajta.

18. Bedy /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    hello

a legfontosabb hogy nagyon figyeljetek és valahogy megformálni a biztonságos cserét..mert mi van ha mind kettő becsületes de egyik sem küld előre.?

19. erdeikutya / Csillagvadász

Kapott lájkok:
    433
    Beküldött adatlapok:
    0
    re:hello

na ilyenkor van az, hogy meg kell kerni itt az oldalon egy megbizhato embert, akinek mindketten elkuldik a maguk reszet, es O tovabbitja a feleknek.

20. Kopasz /

Kapott lájkok:
    171
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Nehézgépkezelő
    Lakhely :
    Győr
    Igen

Megkéne egy embert bizni a munka elvégzésével,pl egy admin akibe mindenki megbizik.