Magyar torrent oldalak Bithumen

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 2010. január 10..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. bandita1968 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Álmodozó.

Sokat dicsért oldal,amire egyszer szeretnék felkerülni.(biztos nem egyszerű)talán sikerül.

Tisztelettel. @bandita1968

2. Guest / Guest

Szerintem ....

Szerintem is jó az oldal bár nálam a második helyen áll . az arány tartás ne jelenthet problémát mert a régebbi torentek szorzón vannak ,a meghívás viszont kicsit nehezebb lett mert megnöveltek a meghívóra beváltható csillagok számát , mondjuk ez se akkora gond mert hamar összelehet szedni a 30 db .

3. Guest / Guest

Egyszerűen nem tudok

Egyszerűen nem tudok feltölteni. azt látom, hogy minden seeden rengeteg a csaló, aki kényszerített csatlakoztatást használ, és bárki elkezdene rólam tölteni egyből lecsökken 0-ra. Szóval aki itt azt magyarázza, hogy könnyű, az csal. Ennyit a torrentoldalról. Szerintem kurva szar. Az egész torrent eszme lényegét nyírták ki az oldalon. Az ingyenességet, és a szabadságot.

Ha nem lenne rajta annyi cucc, már rég kukáztam volna.

4. Látogató / Guest

bh vs nc

Én Bh tag vagyok több mint 5 éve, haverom ncore. Nem írom le a régi torrentekről meg a sebességről a véleményemet mert már megtették helyettem. Viszont a staff védelmére legyen mondva, rendet tartanak! Nincs ugatás, okoskodás, örüljön mindenki h bekerült és használja hiszen a userek 98 százaléka csak felhasználó, csak a hasznot élvezi mások munkájából. Szerintem ez így rendben is van. Most ugyan leállás van kb 1 hete de az utolsó hír ami ki volt téve h feltöltőt keresnek min 100Mbit feltöltési sebességgel. Pont ezért tartom jobbnak mint az ncore. Ide ha felkerül 1 új torrent, a feltöltő 30-40 usert is kiszolgál szinte teljes mértékben. Persze nem 10 Mbyte/ secre kell gondolni de 1-3 között simán megvan mi már jónak mondható. Pl 1 új játék amit sokan vártak és 1-2 órán belül már 2000en cibálják le. Ennek ellenére gyorsan megvan mindenkinek. Ncoreon viszont számomra elfogadhatatlan h bárki lehet feltöltő. Ott még több régi cucc van és mondjuk felkerül valami örökzöld film vagy játék és ki van írva h seed max 30 kbyte -.- No comment :

5. Guest / Guest

Bh vs ncore

Ízlések és pofonok , én az ncoron már évek óta fent volta a Bh talán másfél éve de nálam a favorit az ncore . Rendbe van hogy a sebesség megvan a Bh de kevésnek találom a választékot (napi szinten )mert megszoktam azt a bőséget amit az ncore nyújtót . Az hogy egy két torrentnél a feltöltő nem rendelkezik az igényeknek megfelelő sebességgel az nem gond mert az ncoron is kevés olyan torrent volt amin ne lógtak volt 100 -an és a belépő letöltök már olyan sebességgel osztották vissza ami elfogatható volt . Most egyik olda se üzemel igaz a Bh -n kivan írva ne pánikolj visszajövünk az ncore-ról meg csak kosza hírek terjengnek hogy visszajönnek lényeg veszteség lenne bármely oldal elvesztése függetlenül milyenek is az oldalak . Az oldalak stafftjai , le a kalappal mindegyik előtt már csak azért is mert egyik oldal sem a pénzbeli támogatásokból tartotta fent magát , minden tisztelem az üzemeltetőké .

6. Guest / Guest

Sg

Szerintem nc után a legjobb oldal.

Kár hogy most valami gebasz van és szünetel--- vagy ??végleg?? meghalt???

7. dszud / Guest

a másik nagy hazai...

bekerülni tényleg nehézkes, emlékszem még azokra az időkre, amikor csak feltöltők tudtak meghívót küldeni 5 TB feltöltés után...húzós

számomra az nem baj, hogy csak feltöltők tölthetnek fel, igaz, hogy így kevesebb a választék, de ez egy scene oldal, ennek csak így van értelme

8. Adminisztrátor /

Kapott lájkok:
    14
    Beküldött adatlapok:
    0
    bh újra

Újra üzemel!

9. Anonymous / Guest

Egy kerdes...

Ha keregetni nem szabad akkor nem fogok, de akkor azt kerdeznem megis honnan lehetne egy bithumen meghivot szerezni?

10. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Kérdésedre a válasz .

Általában a torrent oldalakon van forum ahol ezzel foglalkoznak , ma találkoztam a Transfer oldalán egy olyannal hogy a fickó add nCorra vagy BitHUmenre meghívót ha adsz neki 1TB feltöltést a Beload oldalán , na így lehet szerezni ha nincs egy jó haver aki meghívna .

11. Adminisztrátor /

Kapott lájkok:
    14
    Beküldött adatlapok:
    0
    BH freeleech

Régen volt már : )
    Én azért többet vártam a leállás után picivel, mint egy egy hetes freeleech!

12. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    BH:Végre .

Végre valami , igaz csak egy hét de igyekszem kihasználni ezt a kis időt arányjavításra .

13. Regel? / Guest

re:bh free

Juhhá..kössz az infót

14. crsmxx / Guest

nem csak te gondolod így

Azt hiszem sokan számítottak valami komolyabb változásra, én is. Örüljünk annak, hogy legalább visszajött. Tény, hogy egy ideje már nem a legjobbak. Sőt, azok, akik nemrég kezdtek torrentezni (1-2 éve), általában nem is sorolják az élmezőnyhöz sem, annak ellenére, hogy a legtöbb film ott kerül ki elsőre. Hozzátartozik, hogy más oldalakon viszont ha pár órával később is kerül ki, nem ritka a 3-4x annyi letöltő sem.

15. DoubleShot /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    A BH 2010-ben

Legöregebbek igaz, de rohadt csököttek tudnak lenni, hozzáállásban, mindenben.
    Ne vádoljatok emg, hogy nem is vagyok fenn, emrt fenn vagyok.
    Ahogy írtátok én is csalódtam a nagy 6.ban.
    Talán már ők is megunták...
    Az igaz h sok cucc itt először, de a top oldal az ncore, bár nekem a bh így is 2., nem nagyon van más alternatíva.

16. Apophis /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    BH

Üdv.

Gyengécske , a razzia idejében eltünt oldalak közül az ncore miatt majdnem pengét nyeltem de a BH mint nem , arányt nem tudok javítani így se hogy freeleech van mert a szerveresek letolnak , tárolni meg nem akarok semmit a gépemen csak hogy javítsak az arányomon . Egyszóval nem izgat annyira a BH.

17. crsmxx / Guest

bh

Hja felkerül egy új anyag 2-3 percen belül már 10 szerveres rajta áll. Talán nem is az anyag miatt szedik, csak arányjavításra. Aztán pár óra múlva beállnak egy újhoz. Aki pedig később csatlakozik be, vagy nincs szervere, az hetekig töltheti vissza 1.0-ig.

18. Anonymous / Guest

warn

Üdv! Ha aktív warn mellé kapok egy másikat csak akkor van bann, vagy akkor is, ha régen volt warnom?

19. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    re:warn

Ha jól értelmezem a második után kizárás , de ha esetleg nem tudsz belépni aktor kivagy zárva ha meg bent vagy kérdezz rá .

20. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    SEGÍTSÉG KÉRÉS

Pár napja kaptam meghívót a BitHumen oldalra csak sajnos egy feltöltési segítő program miatt megbuktam.mentségemre szoljon,hogy 60 éves vagyok és még egy kicsit tudatlan.Kérem aT. vezetőséget,hogy egy öreg beteg /tüdőtágulás/ embernek nézzék el ezt a botlást igérem ezentúl jobban odafigyelek köszi @oldsipi50