Magyar torrent oldalak Bithumen

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 2010. január 10..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. Pedro /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    Nagyfőnök vagyok a maffiában
    Lakhely :
    Hungary
    BH licit

Akitől a BH meghívót kaptam, azt írta hogy licitálni kell egy meghívóért,őszintén nem hittem el!mert ilyenről még nem halottam.A lényeg éjfél után megkaptam a meghívót. :tef293:

2. sas96 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Néha szokott hülyéskedni a

Néha szokott hülyéskedni a slotokkal, nekem általában úgy, hogy mondjuk 10 torrentet seedelek és azt 20-nak írja, ettől nem kell megijedni, csak kis hiba.

3. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    licit

a bitun minden nap licitálni kell meghívóra . a licit min 10 db csillag. átlag 16-20 ig megy . minden nap éjfélkor zárják és a 30 legtöbb csillagot ajánló kapja a meghívót amit a leadott email címre az oldal el is küldi. pl én adok licitre 16 ot van 30 fő 18 al ők kapják. egy hónapba 3 licitem lehet .ha kiesek licitből csillagot visszakapom majd másnap megint licitálhatok.

4. Seria.Killer / Guest

BitHUmen licit

A legjobb megoldás arra, ha valaki meg akar hívni BHra valakit, hogy adja meg az acc adatait annak, akit meg akar hívni, és majd ő beadja a licitet, így a saját szemével is láthatja, hogy beküldte. :tef293:

5. Pedro /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    Nagyfőnök vagyok a maffiában
    Lakhely :
    Hungary
    BH kiegészítés

Javítóm a hibámat.A licit tényleg létezik!annyival kiegészítve,hogy nagyon korrekt csere volt,csak sajna nem tudóm hova tűnt az illető,nevet nem írók ki, mert nem szeretném reklámozni,nem biztos hogy örülne neki.

6. erdeikutya / Csillagvadász

Kapott lájkok:
    433
    Beküldött adatlapok:
    0
    Bhu licit

na igen, ennek az a hatulutoje, hogy ha van 45 csillagom, nem biztos hogy mindet fel akarom tenni licitre. Aki meg be akar jutni, tuti felrakja mindet, mert igy biztos a bejutas... :tef318: :tef161:

7. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    licit

Akinek megadnám a bithumen acc om adatait, őt ugy szólítom édesanyám :tef161:

8. fpsteik / Guest

dupla account

Van két BitHUmen accountom, hogyan használhatnám úgy hogy ne töröljenek dupla account miatt? (A felesleges kérdések elkerülése végett. Azért, mert félek hogy az egyik meghívottam arányt fog majd csalni, vagy hasonló, és egy warnt sem szeretnék bezsebelni(így tartalékban ott lenne a másik...) :tef293: ) Írjam ki az adatlapomra, hogy tesók vagyunk, vagy dinamikus ip? A választ előre is köszönöm :tef293:

9. Anubis36 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    dupla account?

Már nem azért ,de előre félsz,hogy az egyik meghívottad arányt csal akkor inkább ne hívj meg senkit és nem kell a kizárástól félned.. :tef161:
    A másikat meg kínáld el,a minap "papa"-nevű felhasználó is keresett Bithut és adott volna érte egy Nc-t meg Beload upp-ot,amiért később ha kell szintén cserélhetsz egy hívót...
    Szóval elég értelmetlen szerintem a két acc,arról nem is beszélve,hogy a Beload meg az Ncore mellett nagyon nem is kell a Bithu,nem hogy mindjárt kettő belőle... :tef344:
    De ez az én véleményem... :tef293:

10. fpsteik / Guest

dupla account

Már fent vagyok mindenhol ahol akartam végre(ncore-on is...) :tef293: De 2 accountom van (nem akartam így, de nagyon "kevésért" megkaptam...)Így muszáj volt elcserélnem :tef161:

11. Anubis36 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    dupla account

"Olcsó húsnak híg a leve" tartja a mondás,szóval én a helyedben nem kísérleteznék,hogy hogy nem zárnak ki a dupla acc miatt,mert ha emiatt bannolnak és mondjuk egy évre tiltják az Ip-címed akkor mond majd azt,hogy "kevésért megkaptad".... :tef344:
    De ez csak az én véleményem.Én is hozzájutottam tavaly egy másik Nc-hoz aztán tovább is adtam mert minek kettő,és minek a kockázat?
    De te tudod.

12. Bedy /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    hello

a legjobb tanács lenne hogy ha a feltöltök többségben lennének , a feltöltési sebességet pedig lejjebb lehetne vinni. ha ez megvan egy jó pár honra rá szerintem nagyon begyorsulna a forgalom.

13. Bedy /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    minek

minek 2db egy is sok nem onnét fogod életed torrentjeit letölteni az biztos...

14. Bedy /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    bh

anyámnak sem

15. Bedy /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    hello

van de még hogy

16. Drakula /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    bithumen free!!!

FREE LEECH van, azaz a letöltésedet nem, csak a feltöltésedet könyveljük el!

17. nonoka /

Kapott lájkok:
    2,448
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Bithumen ... ....

18. Frank Drebin /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    BitHU free leech

19. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    Bitu

Akkor izzani fognak a serverek H) $)

20. Bedy /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    bithu free

hála isten végre helyrehozhatom magam már seed szerver megy és égni is fog.....nem tudjátok meddig tart???