Magyar torrent oldalak Bithumen

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 2010. január 10..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. nagyi062 / Guest

Meghívó

Én már vagy 1-2 éve próbálok bejutni az oldalra, de sajnos nem sikerült még, de láttom aki meg bejutott az meg kidobatja magát ilyen szemét programok (aránycsaló vagy mi) miatt.

A BitHUmen meghívó kéregetés tiltott!

Szerk:Moderátor

2. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    csinálj jó arányt 30/3 as upc

csinálj jó arányt 30/3 as upc internettel. sajna megszívtam azért még szerintem lehetek rendes ember kedves NAGYI.

3. speed2006 / Guest

Sajnos eléggé hülyén oldották

Sajnos eléggé hülyén oldották meg a leállás után, hogy azzal kell beszélni aki meghívott. annak is azzal kell beszélnie aki meghívta, és így tovább, Főleg hogy az illető már nem is létezik az oldalon. Így ki vagyok zárva, pedig nem az ingyenélő kategóriába tartoztam, Legalább egy illetékes elérhetőségét megadták volna ilyen esetre. Csak gratulálni tudok hozzá. Így tovább.

speedwarezz

4. krisz0000 / Guest

segítségkérés

Ha estleg egy segítőkész BH admin olasná a bejegyzésem, akkor a segítségét kérném az oldalra történő belépéssel kapcsolatban. Múlt héten újraraktam a rendszert, és addig mentve volta a belépési jelszó, de most már nem tudok belépni. A darkside oldal megszűnésével regeltem át darkside2009 felhasználónévvel, mert volt rá mód akkor, viszont most hiába kértem emlékeztetőt is. Nem tettem semmi olyat, ami miatt kizárhattak volna.

Előre is köszönöm a segítséget!

5. Adminisztrátor /

Kapott lájkok:
    14
    Beküldött adatlapok:
    0
    darkside2009

Szia!

Utolsó bejelentkezés2010-10-31 05:51:00 (4 hete)

Nem vagy tiltva, szóval a jelszóemlékeztetőnek megadott maillal lehet a baj...

6. krisz0000 / Guest

darkside2009

Szia!

Köszönöm válaszod! Ahogy elolvastam megpróbáltam újra, azzal a biztonságosabb belépéssel is, és sikerült.

Köszönöm, mégegyszer!

7. RHEMUR / Guest

bithu címe

A bithu eltünt új címe van esetleg?

8. Adminisztrátor /

Kapott lájkok:
    14
    Beküldött adatlapok:
    0
    BH

A két hivatalos cím a .be és a .ru, egyik sem jön be jelen pillanatban!

9. DoubleShot /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    re:bh

Nálam már bejön a BH!

10. avart /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Bithumen Karácsonyra?

Gyerekek! Van az oldalon egy Jézuska, aki veszi a lapot?

Üdv, @avart

11. Takasy / Guest

Szerintem veszik a lapot, de

Szerintem veszik a lapot, de úgylátom h nem éppen ez a megfelelő hely leírni az "ajándék listádat" :tef293:

12. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Free Leech !!

• 2010-12-19 - Mint már megszokhattátok, ha karácsony, akkor újévig tartó meghitt családi ünneplés, bejgli na és persze freeleech.
      Mivel sokan adnak szeretteiknek audiovizuális tartalmat különböző adathordozókon ezért most különösen boldog pillanatokat tudsz szerezni, ha a letöltött, akár már rég megunt zenékhez, filmekhez, játékokhoz tartozó torrent fájlokat futni hagyod a szánkózáskor otthon pihenő számítógépeken futó torrent kliensedben.
      Tehát: 2011. január 3. éjfélig FREE LEECH
      van, azaz a letöltésedet nem, csak a feltöltésedet könyveljük el!
      Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk mindenkinek!

13. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    próba

egyszer már irtam de nem foglalkztak velem. sajnos 30/3 net mellett nehéz arány tarani mivel semmi egyéb gépem nincs /seedsz./ egy ismerősöm ajánlott egy programot és ezzel ráb... tam.szerintem egy warm is elég bünti lett volna. tetszett a bitu de azért a kötelet eldobtam és élek tovább.kellemes ünnepeket csók a család sziasztok.

14. Arris / Guest

Regelni szeretnék a bitHU-ra

Szokott ezen free reg lenni?

Valahogy értesítsetek időben,ez lenne a kérésem.Köcce

15. kikid500 / Guest

tán nem a ratiomasterral ?:tef161:

tán nem a ratiomasterral ?:tef161: elavolt játék,régen jóvolt, de már olyan nehéz jó oldalakra bekerülni hogy nem érdemes ilyennel szarozni

16. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    válasz

de azzal ,hogy b... meg. sajnálom nagyon két éve csinálom soha bajo nemvolt pont nagyoldalnál égtem be.

17. szekaroly / Guest

bithumen kitiltás

Sajnos le kell írnom egy nyilvános fórumon hogy pár napja a bithumen oldalról kitiltottak mert spammer vagyok.

Egy biztos,nem vagyok az, a kizárás okát tudom nem kötelező közölni még mailban sem.Lehet hogy sokan emlékeznek a Darkside oldal üzemeltetőjének utolsó üzenetére hogy milyen a mai torrent társadalom,az ő segítségével jutottam be a Bithumenre,azóta eltelt két év, jött egy rossz döntés és vége.

A Bithumen staff-nak boldog újévet kívánok.

U.irat:legalább egy mailt megérdemel egy torrent tag ?

18. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    És mi volt az a rossz döntés

És mi volt az a rossz döntés ?

19. szekaroly / Guest

bithumen kitiltás

Mert nem vagyok spammer,de nem tudok a Bithumen staff-nak írni mailt ,mert nincs,maradt egy nyilvános fórum ahol eltudom mondani a véleményemet az egészről.

20. bb-16v / Guest

bithumen kitiltás

Ne se törődj vele, én is ugyanúgy megjártam tegnap... önálló erőből feltornáztam magam 4es arány fölé...

valamiért szar régióban vagyok, leállt a feltöltésem a tél beállta után, igy próbálkoztam... szarozni magyarán.

De azt nem értem másokat miért nem kapnak elő mi a büdös f@szért azokat akik max egy hete használják azt a fost?

Legyen szives egy BH admin válaszoljon erre, tudok 3 embert is (persze ki van zárva azt hogy elmondom az ID-jüket) aki igy ért el 50fölötti csillagot.

Nekem kibaszottul egy meghívó kellett volna, és ha más csal nem gondoltam baj lesz abból ha 7 csillagból lesz 10 amivel lehet kérni legalább egy meghívót.

Köszi előre is a választ BH admin

PS.Eddig dicsértem a BH-t de semmi... nCORE az Isten, meg a Beload!!!

ja és aki itt fosik h nem tud szegény bejutni, más meg elszarja a kontját az inkább próbálkozzon az nCORE-on, vagy Beload-on. Garantáltan töbnbet nyujtanak, utána lehet nézeni.

• Vicces Vicces x 1