Magyar torrent oldalak Bithumen

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 2010. január 10..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. gaborw /

Kapott lájkok:
    6
    Beküldött adatlapok:
    0
    seed válasz

Én még egy darab torrentet sem szedtem le innen! Mindig is csak seed-be áltam más oldalról leszedett tartalommal. Seed-be állást sehol nem tiltják!

2. nonoka /

Kapott lájkok:
    2,448
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Seed-re-re-re

3. nonoka /

Kapott lájkok:
    2,448
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    nem...

Ha más forrásból megszereztem valamit, tudom ide seedelni?

Mivel általában mindenhova ugyanaz a release kerül fel, a fájlméret és a fájlok neveinek egyezése esetén természetesen lehet seedelni. Ehhez töltsd le a torrent fájlt az oldalról, a kliensnek add meg a letöltött könyvtárat. Ellenőrzés után már seedeli is (esetleg valamennyit még mellétölt).

Feltölthetem más oldalakra az innen letöltött torrenteket?

Nem. Csak regisztrált felhasználók használhatják a trackert. Értelmetlen más oldalakra feltölteni a mi torrentjeinket, mert akik onnan letöltik úgysem tudnak kapcsolódni a trackerhez.

Az a felhasználó, aki pedig feltölti máshova a torrenetjeinket kitiltásban részesül.

4. fekusz /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    BH seed-re..

Szia!
    Na most mindenki úgy értelmezi ahogy akarja de a lényeg a pont! Leírtam mert múltkor is bennem maradt,de mind 1 nekem mindenki azt csinál amit akar,vagy használja a lehet?séget vagy nem.
    Nem látjátok pont a lényeget szerintem vagy nem tudom....
    .torrent ezen van a lényeg ezt ne osszátok.(ez kb 50.kb adat)
    Ez nálam annyit jelent pl : eztleszedem.mert.kell.nekem.torrent ezt a filét ne osszátok sehova se ill töröljétek ha para van, ha lent a cucc úgy se kell már neked többet szerintem.
    De pl : eztleszedem.mert.kell.nekem pl avi, iso rar (ez a file pl 1 megátol akármeddig de pl 4GB adat)-vagy akármi filét lehet osztogatni szemrebbenés nélkül bárhol.
    Szép is lenne ha tiltanák pont itt :tef293:
    Még 1x leírom mindenki azt csinál amit akar, és remélem úgy értelmezi az írásom ahogy én gondolom és nem ahogy neki jó.
    Remek oldal ez,ha valami nem tiszta még továbbra se valakinek és a zabszem ott van akkor ne halhassatok rám,és a BH oldalán is van HP csapat, meg fórum oda írjatok és tuti válaszolnak szinte bármire...

5. sloja /

Kapott lájkok:
    94
    Beküldött adatlapok:
    0
    2013-01-23 - A mai naptól a

2013-01-23 - A mai naptól a torrentek adatlapján egy új funkció került bevezetésre, mellyel a a feltöltött anyagok hibáit, hiányosságait lehet jelezni. A részletekről bővebben a Wikiben olvashattok.

Ezenkívül változás még, hogy a Profilban mostantól be tudjátok állítani, hogy új torrent feltöltése esetén a jelzés böngésző alapú vagy egységes legyen.

6. diablo62 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    Nyugdijas
    Lakhely :
    Tatabánya
    2013-01-25 - Mivel azt tapasztaljuk, hogy nagyon kevesen olvassátok a híreket, mostantól az oldal figyelmeztet ha új hír kerül kiírásra. A Hírek mező fölötti "olvasottnak jelölöm" gombra kattintva tüntethetitek el a figyelmeztetést.

A másik változas, hogy ugyanilyen figyelmeztetés érkezik, ha nem szavaztatok az aktuális szavazásnál.

Alapértelmezésben mindenkinek bekapcsoltuk ezeket a funkciókat. A Beállítások/Főoldal menüpontban tudjátok kikapcsolni.

7. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    Az oldal IP címe

2013-02-02 -

Az oldal IP címe megint meg fog változni. Az új címet a 5.0.0.0/8-as (5.*.*.*) tartományból kaptuk. Ez azt jelenti, hogy aki régi verziós hamachit használ nem fogja tudni elérni az oldalt. Tehát ők frissítsenek minél előbb. Segítségképp megjelenítünk egy buborékot a lap tetején azoknak, akik nem érik majd el az új oldalt.

8. sloja /

Kapott lájkok:
    94
    Beküldött adatlapok:
    0
    2013-02-02 - Az oldal IP címe

2013-02-02 - Az oldal IP címe megint meg fog változni. Az új címet a 5.0.0.0/8-as (5.*.*.*) tartományból kaptuk. Ez azt jelenti, hogy aki régi verziós hamachit használ nem fogja tudni elérni az oldalt. Tehát ők frissítsenek minél előbb. Segítségképp megjelenítünk egy buborékot a lap tetején azoknak, akik nem érik majd el az új oldalt.

9. sloja /

Kapott lájkok:
    94
    Beküldött adatlapok:
    0
    2013. február 2., szombatIP

2013. február 2., szombat
    IP változtás
    Sziasztok,

Az oldal IP címe megint megváltozik. Mert kicsit nagyobb lett a havi számla, mint amit ki tudunk fizetni. :tef293:

januári számla

Az új címet az 5.0.0.0/8-as tartományból kaptuk. Tehát 5.*.*.* Ami sajnos a régi verziós Hamachi tartománya is. Tehát, ha valakinek a váltás után nem jön be az oldal és van fenn hamachija, akkor frissítse.

Összefoglalva:

A decemberi IP váltás azért volt, mert megszüntette szolgáltató a szolgáltatását azon a helyen, ahol a szerver volt.
    A mostani pedig azért, mert 1 hónapra kiszámlázott 1 millát. Ez még prémiumszolgáltatásnak is durva. Tehát ezt, akkor sem fizetnénk ki, ha lenne miből.

Bejegyezte: László Grétsy dátum: 20:38
    http://blog.bithumen.be/2013/02/ip-valtoztas.html

Update: A váltás megtörtént.

10. Kopasz /

Kapott lájkok:
    172
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Nehézgépkezelő
    Lakhely :
    Győr
    Sziasztok

Megtörtént esemény,kerestem Az onedin család epizodait mindet megtaláltam a tvstorin egyet kivéve,az elsö évad.
    Ez a teljes 1 évad fenvan a Bithimenen,gondoltam oké letöltöm igaz tömöritet de nem baj,sajnos 21%-nál kiirta adat hiba az utorent 2.2.1-es.
    Ujra kezdtem a letöltést na ekkor már letöltött 51%-ot és adat hiba.
    Én bolond ujra kezdtem még kétszer de minek?Végig az adathiba jön elö különbözö letöltött %-oknál,de végig egyszerse sikerült letöltenem.
    A kérdésem az lene ilyenkor mit lehet teni,mert a Bithumenröl nem tudom letölteni,régeben volt egyszer ilyen egy torival,azt letöltöttem máshonan,csak ezt nem találom egyetlen egy helyen se.
    Ja igen seedelöje az van 9 irjak nekik hogy tegyék vissza a hiányzo rar-okat mert máskép nem tudom letölteni?

11. Havinder /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Érdeklődés

Sziasztok!

Kis sebességű nettel,de sok szorgalommal meg lehet maradni ezen az oldalon?

12. erdeikutya / Csillagvadász

Kapott lájkok:
    433
    Beküldött adatlapok:
    0
    BHU FreeLeech

ezt irjak az oldalon:

FREE LEECH van, azaz a letöltésedet nem, csak a feltöltésedet könyveljük el!

hajra....

13. Warrior /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    BitHuman...Pontok

Mar csak a Pontok/csilag Atutalasat felhasznalok kozot kelene megoldjak es akor szerintem leg forgalmasab /kemenyeb keresendo cikk lene .Meg sokal nagyobra haladna a hir fojamata iss.Pelda mind a Beload upp vagy Diablo pontok mele kelene beszajon a BITHUMAN PONTOK (csilagok )atutalasa iss es ez konyeben is lene/tene a meghivozas az oldalra .
    2-3 barat segicsegevel a 4-ikk iss bejutna oldalra :tef344: ...
    Javaslom hogy kerelmezuk/nyomasuk otletet es indicsunk trecker fele :tef293:
    Aki velem 1-ett ert ess szeretne az like az otletnek ,gyerunk rajta hatha valora valik [​IMG]

14. Bedy /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    BitHuman...Pontok re

Jól beszélsz, Warrior, olyan forgalmat generálna az oldal ezzel a funkcióval hogy nem csak a felhasználok hanem az oldal is jól járna.

15. Warrior /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re -BitHUmen Pontok

Szerintem LEG Kemenyeb Funkcio lene es leg kereseteb cikk iss ,meg a forgalmat amit generalna aszt man nem iss emlitem mert tuti sokkat none ezel ... Number one [​IMG]
    szoritcsunk hogy talan Fulben jutt ez otletunk/keresunk :tef344:

16. Warrior /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    Ez igy iss van ...FREE LEECH

FREE LEECH van, azaz a letöltésedet nem, csak a feltöltésedet könyveljük el!
    kelet mar mert minden katibogar mar fent volt toltve :tef344: es semi erdekes nem kerult oldalra majnem ... ( forgalom nula-nak mutatkozot kliensben )
    Mar lacik valtozas/forgalom adatlapon amiota indult a FreeLech :lol:

17. bkrisz712 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem tölt be az odal

Sziasztok! Nekem az volna a problémám, hogy egy ideje nem akar betölteni az oldal ha beírom a böngészőbe, ha rákeresek és ott kattintok a linkre, egyszerűen úgy tesz mintha nem is létezne. Próbáltam más böngészőkkel is de azokkal sem barátkozik, elég idegesítő, mert bármit le szerettem volna tölteni mindig a bithumen-re jöttem. Valakinek hasonló probléma, esetleg megoldás? Előre is köszönöm a felvilágosítást és bocsássatok meg ha nem lettem volna elég körültekintő.

18. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    melyiket használod??? most

melyiket használod??? most mentem be a Bithuba..a bithumen.be cimen
    ez van a főoldalon..

2013-02-02 - Az oldal IP címe megint meg fog változni. Az új címet a 5.0.0.0/8-as (5.*.*.*) tartományból kaptuk. Ez azt jelenti, hogy aki régi verziós hamachit használ nem fogja tudni elérni az oldalt. Tehát ők frissítsenek minél előbb. Segítségképp megjelenítünk egy buborékot a lap tetején azoknak, akik nem érik majd el az új oldalt.

Bővebben: http://blog.bithumen.be/2013/02/ip-valtoztas.html

Update: A váltás megtörtént.

19. Expekt /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Sziasztok! Én sem érem el az

Sziasztok! Én sem érem el az oldalt a pcmről (Hamachi miatt) viszont laptopról igen. De Hamachi meg kiírja h a legújjabbat használja... mit tudok tenni?

Utoljára szerkesztve moderátor által: 2020. január 23.
  20. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    tulaj

Néztem ezt a Blogot,és benne a képet és elgondolkodtam:Tényleg ezé az emberé (László Grétsy )lenne ez az oldal!?