Magyar torrent oldalak Bithumen

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 2010. január 10..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. outslider /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Kérdés-rere

Köszönöm szépen a kimerítő válasz, én megpróbálom mindenhol tartani a legalább 1:1 -es visszaosztási arányt, csak az a baj, hogy én a 720-1080p felbontású filmeket szeretem, azok elég combosak, a winchesterem meg véges :tef10:

2. skywalker357 /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    Kérdés-rerere

Nos, igen. Ez esetben valóban idegesítőek lehetnek a rar-os feltöltések. De valamit valamiért... :tef293:

3. Havinder /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re

Szia!
    Akkor azt hogy fogják meglátni,hogy nem dupla regisztráció van?

4. csacser /

Kapott lájkok:
    325
    Beküldött adatlapok:
    0
    Na most nem lehet panasz,most aztán igazán olcsó a meghívó :tef293:

10 pont

5. log /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Bithumen re:

Na igen, pont előző nap licitáltam de kevés volt a 14 pont.. tiszta ideg vagyok.. remélem ma is ilyen olcsó lesz! :tef161:

6. csacser /

Kapott lájkok:
    325
    Beküldött adatlapok:
    0
    Én meg 17 ponttal licitáltam, így hét ment a kukába.
    De hát ezt sose lehet tudni.

7. KitKat /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    rar-os filmeket kitömörités nélkül..

Szia!
    A raros filmeket nem feltétlenül kell kitömöríteni, hogy meg tudd nézni. Ha nincs elég helyed, de van pl. VLC lejátszód, akkor ha a sok rar file közül nem a számos végűek egyikét, hanem közvetlenül a .rar végűt rakod be a lejátszóba, simán lejátssza, nem szükséges kitömöríteni az anyagot.
    :tef293:

8. skywalker357 /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    Milyen a BitHUmen-re

Üdv Crysys!

A smile-ból arra következtetek, hogy poénnak szántad a kérdést, de azért veszem a fáradtságot, és megpróbálok komolyan válaszolni - hátha mégse poén.

Bő két hónapja vagyok tagja a BitHUmen-nek. Nekem tetszik, jó oldal. Egy kis odafigyeléssel, és áldozattal (részemről ez abban merül ki, hogy hosszabb ideig van bekapcsolva a gép, hogy minél többet seedeljek) a kisnetesek (0,5 MB feltöltési sebesség) számára is tartható az arány, pláne, hogy már jó ideje freelech van. :tef293:

Egyébként ha tagja vagy az nCore-nak, és csak a filmek érdekelnek - régebbiek is (engem igen, így csak erről tudok nyilatkozni), akkor hidd el, hogy nincs rá szükséged.

Ha más is érdekel, pl. van egy nagyon jó kvízjáték a BitHUmenen, akkor ott a helyed!

Na meg, ha számít neked, hogy ott legyél a legnagyobb oldalakon, akkor szintén próbálj meg bekerülni.

"Röviden" ennyi. Ha van konkrét kérdésed, akkor arra is szívesen válaszolok... :tef293:

9. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    skywalker357-re

Üdv skywalker!

Számomra teljesen egyértelm? amir?l írsz(szerintem csak az értelmezi félre,aki úgy is akarja értelmezni)és teljesen egyetértek minden egyes sorával,hiszen valóban ezért merült fel bennem anno ez az ötlet.(azt meg már én is leírtam a múltkor,hogy ha valaki ilyesmit ír "Pistike vagyok. Szeretem a zsíros kenyeret.",akkor azzal sincs baj,mert így is támpontot ad,és ebben az esetben szerintem is érdemes átgondolni annak,aki meghívót szándékozik adni neki.)

10. log /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    meghívó

Olvasom a piactéren: Azonnali meghívó: 91 pont. Szerintetek mi lehet a logika ebben? Csak azért kérdezem, mert a licitálással mostanában 10-11 pontért lehet meghívóhoz jutni. Szerintem az azonnalinak sem kellene 20 pontnál magasabbnak lennie, így nincs értelme konkrétan az azonnalinak.:tef293:

11. patrik5 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    pontok

Szia!

Nézd,ez egy lehetőség,amivel lehet élni.
    Épp nézem,hogy valóban 91 pontba kerül,mikor utoljára láttam még 50 pont volt.
    Előnye,hogy nem kell licitálni,és nem biztos,hogy huzamosabb ideig ennyi fog maradni a meghívó licitje.
    Szerintem jó,hogy van egy ilyen plussz lehetőség,azonban ezt én is soknak tartom..:tef293:

12. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Licit

Szia log!

Érdekes és egyben furcsa dolog a BitHumenen az azonnali meghívó küldés számomra is.

Mit is mond a bitHUmen Wiki - Piactér
    erről.
    Azonnali meghívó

Ha nem akarsz várni éjfélig, esetleg nincs több lehetséges licited a hónapban, itt küldhetsz meghívót.
    Az azonnali meghívó is törlésre kerül 10 nap után, viszont a licites meghívóval ellentétben itt nem térítjük vissza a pontokat.
    Ára: Minimum 50 pont vagy az előző napi legmagasabb licit.

Tehát a minimum pont az 50
    .
    Hogy ez sok vagy kevés?
    Ha átlagosnak vesszük a 25 pont környéki licitet, akkor éppen a duplája lenne és tuti a meghívás.
    Mondjuk ez még logikusnak is tűnhet.
    Esetleg ha van 70-80 licit azt mondom akkor is rendjén való a dolog lenne az 50 pontos azonnali meghívó.

De kérdezem én ki az aki 91 pontért licitál mikor előző napi azonnali meghívó is jó esetben 50 pont.
    Ha már ennél egyel is több azt sem értem mivel a minimum licit majd egy hete 10 pont környéke és alig licitálnak többen mint amennyi meghívót kiosztanak.
    A számok törvénye alapján elő fordulhat az hogy a kiosztott meghívók közül 49-en licitáltak 50 pont felett és csak egy 10 pontért.
    A logika és az ésszerűség viszont ennek ellent kell hogy mondjon a jelen helyzetben.
    Én ha a fejem tetejére állok sem értem miért volt egy aki 91 pontért licitált?

13. Norbert24 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
  14. log /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Meghivó. RE!!

Üdv, ez nem így működik az oldalon, olvasgass egy kicsit, és ne tedd közzé a mail címedet!

15. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    De ott feltöltő sem lehetsz

De ott feltöltő sem lehetsz csak ugy, jelentkezni kell, aztán ők eldöntik jó vagy-e feltöltőnek..

16. Norbert24 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
  17. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    De ott nem tölthetsz fel

De ott nem tölthetsz fel engedély nélkül, ugy tudom, ennyi a egész..

18. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Feltölthetek torrenteket?

Feltölthetek torrenteket?

NEM, csak akkor, ha Feltöltő vagy. Ahhoz, hogy valaki feltöltővé válhasson, minimum 100 Mbit/sec feltöltési sebesség kell (az ADSL feltöltési sebessége ennek 100-ad része).

Minimum feltételek Feltöltő rang igényléshez

100 MBit/sec feltöltési sebességgel rendelkező szerver.
    Távoliasztal/ssh hozzáférés. (WebUI kevés)
    Korlátlan slot, értelmes mennyiségű tárhely. (Ahhoz, hogy a minimális seed időt teljesíteni tudd)
    Külföldi vagy magyar FTP hozzáférés.
    Minimális számítástechnikai szakértelem (be tudsz állítani néhány egyszerűbb programot), illetve a magyar nyelv ismerete (ki tudod tölteni a jelentkezést).

oszt beadod a kérelmedet oszt valaki egyszer el is olvassa, van a fórumba több hsz.hogy mi vanmár,?????????

19. log /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
  20. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Már van neki kettő

Már van neki kettő ugyhogy szabadon kérhet