Magyar torrent oldalak Bithumen

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 2010. január 10..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. szaboi65 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    2013-04-30 - Kedves volt

2013-04-30 - Kedves volt HDEVO-s felhasználók,

szeretettel köszöntünk Bennetek az oldalon, reméljük megtaláljátok számításaitokat nálunk is!
    Jó töltögetést mindenkinek!

Update: Többen felvetettek különböz? aránnyal kapcsolatos kérdéseket, úgy mint HDEvos accounton lévő adatmennyiség migrálása a jelenlegi bitHUmenesbe, illetve egyéb hasonló ötletek. Ezek el lettek vetve, mivel az elsődleges célunk az volt, hogy senki ne maradjon oldal nélkül a HDEvo felhasználók közül, ez pedig megvalósult. Aki esetleg barátjának, ismerősének szeretné átadni az e-mailban kapott meghívó linket, mivel ő nem él vele, tegye, de amennyiben észrevesszük, hogy mégsem így történt, akkor az összes felhasználói fiókja kitiltásra kerül.

Update2: Az átregisztráció május 7-én lezárul.

2. szaboi65 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    spamek között érdemes

spamek között érdemes megnézni!

3. joubel /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    nincs meghívó

Úgy néz ki, páran mégis oldal nélkül fogunk maradni, mert meghívó a mai napig nem érkezett...

4. szarufa /

Kapott lájkok:
    75
    Beküldött adatlapok:
    0
    Átregizés

Sziasztok! Csak felvetődött bennem hogy vajon mennyien nem tudtunk átregizni valószínű nem a mi hibánkból.Csak egy picikét zavaró hogy arra a pár? torrentezőre senki nem gondol.Azért a kapcsolattartó írhatott volna egy két sort hogy mi miért nem kellünk!De fel az egérrel van több oldal is szerencsére!

5. paszer /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Imádom a segítőkészséges embereket!

Sziasztok! Nagyon szerettem volna bekerülni az oldalatokra ,de sajnos nem kaptam meg az átregisztráláshoz szükséges e-mail! Hiába írtam bárkinek a füle botját sem mozdította a problémámra. Ezek szerint ilyen segítőkész emberekből áll ez a kedves társaság? Remélem nem! De ha még is, akkor nem bánom, hogy nem kerültem be az oldalra! Na mindegy, sok sikert kíván nektek egy csalódott HDEVO felhasználó!

6. Kopasz /

Kapott lájkok:
    172
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Nehézgépkezelő
    Lakhely :
    Győr
    SOS

Sziasztok egy kérdés látom pár megbizhato ember nem tudott bejutni szivesen oda adom a HDOve emailom neki,DE amikor regisztrál vele utána tud-e emailt cserélni azonnal?És jeszavat?

7. skywalker357 /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    SOS-re

Üdv!

Elvileg tud, de nem változik meg azonnal az e-mail cím. Ezt írják a wikiben:

"Megváltoztathatom a felhasználói nevemhez tartozó e-mail címem?

Igen, a beállításokban, azonban ténylegesen csak a kérelem után egy héttel változik meg a visszaélések elkerülése végett."

8. Kopasz /

Kapott lájkok:
    172
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Nehézgépkezelő
    Lakhely :
    Győr
    Mert neki

Mert neki adom valakinek engem valoban nem érdekel,nekem van egy 2,5tb fiokom.

9. Darwina /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    re segít?kész..
    Szia!/Sziasztok!

HDEVO-hoz akartam írni, de oda már nem tudok... :tef293: Nos, április 23-i mentésből mentek az emailek. Több, mint 3000 visszapattant (esetleg rosszul volt megadva a mail cím, nem létezik már stb.) Az ilyenekkel nem lehet mit kezdeni, azok sajnos elvesztek. ~33k userből ~10k sikeresen átregisztrált, több mint amennyire számítottunk.

Ami tőlünk telt megtettük. Örülök azoknak akik itt folytatják útjukat és sajnálom akiknek nem sikerült az átregisztrálás.

Érezzétek jól magatokat a bithumenen, használjátok ki ezt a lehetőséget tisztességesen! Azért remélem nem fogjátok elfelejteni, hogy volt egyszer egy EVOlution, egy HDPRe és végül a HDEVO... :tef293:

Kapcsolattartóként az utolsó hozzászólásom volt ez. (Azért a userbart megtartanám emlékként, úgysincs jelentősége már...) Mint tag nem rúgom fel az elmúlt 1 évet, az itt megismert társaságot, így úgy döntöttem maradok itt továbbra is. :tef293:

Hatalmas köszönettel:
    Darwina

10. skywalker357 /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    Darwina-segítőkész-re

Üdv @Darwina és Mindenki!

Én is úgy látom, hogy mindent megtettetek, amit lehetett.

Hogy maradsz az oldalon, annak szerintem mindenki örül. :tef293:

Akinek pedig nem sikerült átregisztrálni, de ezen szomorú esemény kapcsán "idetévedt" az oldalra, és szeretne BitHUmen meghívót, csak azt tudom javasolni, hogy legyenek itt az oldalon, ne csak olvassanak, hanem vegyenek aktívan részt a társalgásban, hogy megismerhessük őket, és előbb-utóbb ott lesznek a BitHUmen-en, mert vannak itt többen, akik a megbízható tagoknak szívesen ajándékoznak ilyen rangos oldalra is meghívót.
    Saját tapasztalatból mondom ezt. :tef293:

11. csacser /

Kapott lájkok:
    325
    Beküldött adatlapok:
    0
    csak egy kis

csak egy kis hőbörgés.
    Nagyon örülök neki hogy a bithumen befogadta a hdevo tagjait,
    de azért gondolhattak volna azokra is akik e miatt sok helyezést vesztettek.
    Nekem pl. elég sokat ment a gépem ahhoz hogy benne legyek a havi 20 000-be,
    és most azt látom hogy már onnan is kiszorultam.

12. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Darwina itt marad

Kedves Darwina

Most, hogy a döntésed végleges, hogy velünk maradsz, nagyon örömteljes hir , köszönöm eddigi kapcsolattartó tevékenységedet, és ezentúl pedig mint Tag és segitő, velünk az oldalon és az oldal érdekében .
    Tudod, amikor inditom a böngészőt , és a torrent oldalaimat sajnos még mindig hiányzik a HDEVO,nekem is... amit én naponta látogattam, ...:tef293:

Üdv.
    klarensz

13. wusa /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Kiszorulás,lemaradás

Üdv!Esetleg nincs tervbe véve,hogy azok HDEVO-s jóemberek akik lemaradtak valami oknál fogva(velem együtt)esetleg egy e-mail címre elküldve felhasználónevüket,jelszavukat és e-mail címüket bebocsájtást nyerjenek?

14. Yerycho /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    HDEvo...

Szerintem mindenkinek sokat megy a gépe, aki normális seed-er vagy torrentező!
    Én több mint 40.00 pont arányt vesztettem, mikor feltörték az oldalt....és nem szóltam! Volt benne meló és nem kaptam vissza!!
    Itt 4 nap alatt feltoltam 1 TB adatot seed szerver nélkül. Most a havim 111. a heti 81. pozició. ...szóval ketyeg a masina mindenkinél és ne hari, hogy csatlakoztunk.

Bye!

15. gyerika73 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Üdv.Nekem sem sikerült.

Üdv.
    Nekem sem sikerült. Emailt nem kaptam. Pedig több kapcsolattartónak is írtam.
    _Sajnálom.
    Erika

16. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Regisztráció lezárásra

Na ez egy elég szép szám, 10757,nem semmi,de együttérzek azokkal akiknek nem sikerült az átregisztrálás, mert a sok seedelés csak úgy kárbavész most úgymond a HDEVO bezárásával, és a Bithumenre felkerülni nagyon sok ember óhaja volt.

17. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    szép szám

Szia [ @klarensz ]. Igazad van szép szám , de lejjebb írva van mennyinek nem sikerült az egy kicsit elszomorító , egyébként én se kaptam email értesítést tehát az adataim valamikor kiestek a kosárból .

18. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    re:szép szám

Igen , olvastam Darwina irását, hogy az április 23 -as mentésből küldték ki az emailokat, nos a szerencsések közte voltak...a 3000 akiktől visszapattant, azt meg nem nagyon értem, nem használt emailok, vagy nem elérhető postafiókok lehettek.
    Nálam nem volt gond szerencsére...:tef293:
    Viszont akik kimaradtak, azoknak hogyan lehetne megoldani a gondjaikat, ha szeretnének átváltani a BHU-ra, nos ez a nagy kérdés, és hogyan kivitelezhető?

19. Yerycho /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    HDEvo BD invázió van a Bithu

HDEvo BD invázió van a Bithu oldalon...Yeahhh! 8) "Tőtsétek!!" ...vehetek megint egy új vinyót...LOL! :ördög:

Bye!

20. Darwina /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    HDEvo BD invázió re

Szia!

Jól kiszúrtak veled a releaserek. :tef161: