Magyar torrent oldalak Carpatians

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Dark Angel hozta létre. Ekkor: 2007. augusztus 30..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    re segíthetnétek!

Az oldalon van a hír :tef293:

2. hazai /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    segíthetnétek!!!!

A megadott email cím nincs az adatbázisban. az meg hogy lehet hogy szerezem meg?

3. kertifa / Guest

segíthetnétek!!!!

Értsd ahogy írják, akkor ott másik címmel vagy regelve, vagy inaktivitás miatt töröltek (rég nem jelentkeztél be)

4. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    hibás parameter

hali !

Nálam is gond van !

-Valaki, remélhetőleg Te, jelszóváltást kezdeményeztél a következő e-mail címhez tartozó felhasználói fiókról:

Amennyiben valóban Te kérted a változtatást, kövesd a következő linket:

rá kattintok >>> Hiba!

Nincs ilyen parameter:tef10:

ez jelenik meg tehát hibás a link amit küld nekem a jelszóváltás aktivízilásához , most mit tegyek ( 3 X probáltam mindig hiba )

5. kertifa / Guest

Re: hibás parameter

Vegyétek fel a kapcsolatot ncore -on vagy bithumenen v*-el, ő majd segít, Admin a Carpathianson.

6. szudata /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    közvetlenül..IRC

Sziasztok!

Látom mostanság többen küzdenek a majoP miatt kialakult biliviharban.
    Ha közvetlen és gyorsabb segítséget szeretnétek ajánlanám az IRC csatornájukat ahol v* vagy más elérhető staffszerü lényekkel együtt :tef161:
    Előrebocsátom, hogy a hangnem elég szabados és kéretik nem besérülni ha trolkodás fogad bárkit is. :tef161:

"Csatlakozz fel az irc serverre: irc2.hu (/server irc2.hu)
    Lépj be a Carpathians csatornára (/join #carpathians)"

7. N0v3mb3r /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Az ellenőrzést nem ember

Az ellenőrzést nem ember végezte, gyakorlatilag kizárt a tévedés, be kell ismerni, igen ugyanazt a jelszavat hsználod sok helyen. Viszont lehet a történetből tanulni, mindenhova egyedi jelszót lehet alkalmazni. Hogy hogyan tudod megjegyezni? Mondok egy nagyon egyszerű módszert. Generáltatsz egy pl 6 karakteres jelszót, ezt bemagolod jó, ez lesz az alapjelszó. Aztán ezt egészíted ki egyedi dolgokkal. Pl: kiválasztod az oldal utolsó két betűjét, és a 6 karakter után írod nagy betűvel. Hogy érthető is legyen pl a 6 karakter: kjr8t4, akkor a carpathia_NS_ esetében kjr8t4NS, nco_RE_ esetében kjr8t4RE. Remélem érthető a példa. Természetesen nem kötelező a 6 karakter, lehet több is és lehet egyéb módon is variálni az egyediséget, mindenki találjon ki egy számára megjegyezhető algoritmust erre.

• Hasznos Hasznos x 1
  8. hazai /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    segíthetnétek!!!!

hát nincs igaza mert más volt a jelszavam és mikor megkértek hogy változtassam meg akkor meg is változtattam igen a Carpathians jelszóval,de hiszen azt nem törték fel mivel meg lett változtatva.most hogy változtattam a majmon a jelszót ezért ki lettem tiltva vagy 4 hét wrant kaptam Carpathians-tól?
    hát akkor nem kellet volna változtatni jelszót !

9. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    help
    nem sikerül , talán tudna valaki mail-cimet adni v* vagy bármelyik staff tagtol a charpatians -on
    megköszönöm elöre is !

10. hazai /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    segíthetnétek!!!!

hát ez se igaz mert még tegnap pókereztem.

11. Warrior /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re.-segíthetnétek!!!!

Nalam tokeletesen mukszik minden es most is rajta vok az oldalon .

12. N0v3mb3r /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    nem, nincs más elérhetőség,

nem, nincs más elérhetőség, tessék megtanulni használni az irc-et, nem nagy ördöngősség és tele van a net egyébként is leírásokkal.

(gyorstipp: böngészőbe irc2.hu > beírod neved > belépés > alul ahol gépelni tudsz beírod zárójelek nélkül: "/join #carpathians" )

13. N0v3mb3r /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Látom egy kicsit el vagy

Látom egy kicsit el vagy tévedve, a mParádéról MEGINT ellopták a jelszavakat (tehát a mostani esetnek semmi köze a múltkorihoz), teljesen mindegy ha a carpathiasnosat írtad át oda (gratulálok), a lényeg, hogy a kiszivárgott jelszó és a carpos egyezett. Carpathianson az érintettek 4 hét warnt kaptak, nem lett senki sem kitiltva.

• Like Like x 1
  14. N0v3mb3r /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Megint csak a felét olvasod

Megint csak a felét olvasod el a válasznak. Arra az e-mailcímre kérj jelszóemlékeztetőt, amelyikkel regisztrálva vagy az oldalon. Ha a szomszédéra kéred, akkor nem, nem fog megérkezni neked az emlékeztető. Egy kis segítség, hátha eszedbe jut a saját emailcímed: ene****@*****work.hu

15. N0v3mb3r /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Lehet hogy hibás a mParádé

Lehet hogy hibás a mParádé vezetősége, lehet hogy hibás aki ellpota/lementette/kiszivárogtatta, stb.
    DE egyet azért nagyon jó lenne ha észrevennétek. Mégpedig az érintettek SZEMÉLYES felelőssége. Nem szabad ugyanazt a jelszót használni mindenütt, főleg nem azután, hogy EGYSZER MÁR ez előfordult! Mégis mit érzett az, aki a múltkori balhé után ugyanazt a jelszót használja mindenütt?

16. Dexter /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    763 felelőtlen ember

Hétszázhatvanhárom felelőtlen ember

Tudniillik egészen pontosan 763 felhasználónk használta ugyanazt a felhasználónév:jelszó párost a szebb napokat is megélt M****pará** oldalon és itt. Mivel onnan kiszivárogtak ezek az adatok, visszaélésektől tartva jelszót és passkey-t változtattunk az érintetteknél, továbbá 4 hét warnt is kaptak felelőtlenségük miatt. Ez már a második ilyen eset, harmadjára tényleg nem fogjuk elmondani, hogy vigyázzatok az accountotokra jobban.
    Fent említett felhasználók jelszóemlékeztetőt emailben tudnak kérni, erősen ajánlott minden egyéb jelszavaik lecserélése is.

17. firga70 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Karosszérialakatos Mester
    Lakhely :
    Veszprém
    Re

Nem értem miért felel?tlen ,mert ugyan azt azt a jelszót használja?!
    nem számított egy kis pöcs ámokfutására aki nem fér a bőrébe és nem csak egy emberrel b**ik ki hanem 30000-rel!
    Nekem is ua volt a jelszavam és akkor én is beletartozom abba a kis csoportba amit említettél!
    nem érzem magam felelőtlennek azért mert a jelszavaim egyeztek az oldalakon!
    Ja és nem kaptam semmi figyelmeztető emilt,mert szoktam figyelni a híreket és ahogy elérhetetlen lett a Maki azonnal változtatok a jelszavakon mióta "az a kis Pöcs" szórakozik!!!

18. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    763
    Nos én megkaptam a warnt ... de a lényeg ,hogy nagy nehézségek árán de nem uszott el az acc köszönet szudata
    hsz- nek irc2 v* segitett vissza az oldalra !
    Thx!

19. N0v3mb3r /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Igen, a mai világban

Igen, a mai világban felelőtlenség több helyre is ugyanazt a felhasználónév:jelszó párost használni. (hacsak nem amolyan 'lesz@rom' oldalak)
    Igen, felelőtlenség azok után, hogy egyszer már előfordult.
    Az, hogy te mit érzel, az egy más dolog. :tef293:

20. Démon Hill / Guest

valahol igazad van

a témához kapcsolodik szerintem amit mondok
    mindenoldal irja hogy változtassunk jelszzot a makí ügy miatt.
    de ha olyanra változtatomm ami kikerült? ennek mennyi az esélye?
    amit irtál hát igen ugyanaz mindenhol mer akkor egyet megtud valaki összeset bukhatod. de ha 20oldalam van? hogy tartsam észbe mindet?