Magyar torrent oldalak Carpatians

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Dark Angel hozta létre. Ekkor: 2007. augusztus 30..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. strelok /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Démon

Szia Démon Hill!

Nem akarok beleszólni de már le lett írva a megoldás:

@N0v3mb3r már írt egy remek dolgot amit szerintem sokan követnek. Egy algoritmust kell kitalálnod és így már az oldal nevéből adódóan tudni fogod a hozzá illő jelszót.
    Idézem:
    "Generáltatsz egy pl 6 karakteres jelszót, ezt bemagolod jó, ez lesz az alapjelszó. Aztán ezt egészíted ki egyedi dolgokkal. Pl: kiválasztod az oldal utolsó két betűjét, és a 6 karakter után írod nagy betűvel. Hogy érthető is legyen pl a 6 karakter: kjr8t4, akkor a carpathia_NS_ esetében kjr8t4NS, nco_RE_ esetében kjr8t4RE. Remélem érthető a példa. "

Persze az is jó ha megjegyezteted a teljesen eltérő jelszavakat a böngészővel. Kevésbé biztonságos egyesek szerint de ha jól használja a gépét akkor nem lesz abból sem baj szerintem.

2. Démon Hill / Guest

strelok

semmi gond a hsz-eddel legalább megtudtam a megoldást. ezt még nem olvastam máshol.
    jó ötlet valoszinü majd létrehozom mer annyira nem bonyolult az enyém. általŕba engedi az irásjeleket szerencsére de van ami nem. de azok jelentéktelen kis oldalak.

3. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    jelszó

szépségeim egy ügyes csóka 2 perc alatt megfejti a jelszavad minek akkor bonyolítani . nekem ez a véleményem. ha vinni akarják úgyis viszik passz
    :tef293: :tef344: :tef293:

4. Démon Hill / Guest

kizárt

az enyeemet kizárt :tef110:

5. Kopasz /

Kapott lájkok:
    171
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Nehézgépkezelő
    Lakhely :
    Győr
    Ha bonyolitod
    Ha bonyolitod akkor öt perc alatt fejti meg,nem vagy vele elöbre.

6. leila0105 / Guest

kérdés

Szia Démon!!! kérlek nézz utánna miért nem tudok belépni az oldalra,mert az arányom nagyon jó volt és nem tudom hogy mi van.

7. Démon Hill / Guest

nem fog menni neki

nem fog sikerülni nekik mer negyedszer állok neki idáig belekeveredtem mit irtam le.

8. firga70 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Karosszérialakatos Mester
    Lakhely :
    Veszprém
    Dijazom

Tökéletesen igazad van!
    Olyan jelszó nincs amit nem lehetne feltörni!
    Ha akarják akkor viszik úgy is!

9. Démon Hill / Guest

ez teljes mértékben igaz

igaz,mer ha azt vesszük hogy jártam már ugy emailnál hogy belépnék de 2napja megváltoztatták és arrol tudtam volna ha én változtattam meg. valahogy visszajutottam nemtudok hozzáférni lehetöségnél valahogy igazoltam hogy nem én voltam.

10. fekusz /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    alternativa

Van másik lehetőség is ha "szétszórt" vagy, KeePass vagy valamelyik alternativája is kiváló megoldás lehet,ebből van portable verzió is, elég tudnod csak a master jelszavat a többit megjegyzi a progi! Igy kialakulhat a minden oldal másnév/jelszó páros ha akarod simán,könnyen használható progi van böngésző beépülő rész is hozzá hogy ne kelljen neked gépelni azt amit nem tudsz crom alatt simán használható többit böngészővel egyenlöre nem probáltam

szerk.
    Na most erre irkálhatnak sokan hogy a leirt s mentett pass filét is fel lehet törni, Mutasd :tef293:

11. strelok /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    leila0105

Üdv!

Idézem:
    [ @fekusz ] szerint a Carpathiansra gondolsz leila0105.
    Esetleg próbálkozz jelszó-emlékeztetővel, ha ez sem működik akkor ebben a topicban még egy javaslat:

"Csatlakozz fel az irc serverre: irc2.hu (/server irc2.hu)
    Lépj be a Carpathians csatornára (/join #carpathians)"

(gyorstipp: böngészőbe irc2.hu > beírod neved > belépés > alul ahol gépelni tudsz beírod zárójelek nélkül: "/join #carpathians" )

12. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re leila

ezt mindenképp ajánlom én is ugyanez a problémám volt !
    Keresd v* biztosan segit , vagy bármelyik admin !!

13. hazai /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    email változtatás

szia mivel az emailom megváltozott így nagy nehézség árán tudtam bejelentkezni az oldalra.most az szeretném megtudni hogyan tudnám megváltoztatni vagy mi kell hozzá?
    próbáltam csak nincs jogosultságom hozzá ezt írja ki lehet warn véget?
    megköszönném a segítséget.

14. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Carpathianson

Carpathianson van egy kapcsolat opció , ott kérhetsz segítséget, ha megnyitod olvashatod : Email cím megváltoztatása esetén üzenet formájában fogunk néhány biztonsági kérdést feltenni.

15. Démon Hill / Guest

szia leila0105
    szia leilla0105
    ebbe nem tudok segiteni sajna csak felhasználo vagyok. a tóbbiek jobb tippet adtak szerintem.

16. hazai /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    email változtatás

köszönöm megtettem,írtam.
    thx

17. N0v3mb3r /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    én speciel lastpasst

én speciel lastpasst használok. a mesterjelszavam nélkül (ha igaz amit írnak) még ők sem férnek hozzá a jelszavaimhoz. van bővítménye a népszerű böngészőkhöz is. Igaz, hogy mindent fel lehet törni, nade nem mindegy, hogy mennyi munka árán. A másik kérdés persze, hogy mennyire bízunk meg ezekben a szolgáltatókban, én speciel úgy gondolom, hogy minimális az esélye, hogy onnan szivárogjanak ki a jelszavaim valahova. Legalábbis sokkal kevesebb, mintha helyette mindenhova ugyanazt a jelszót alkalmaznám a kezelhetőség miatt.

18. N0v3mb3r /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Aztán a végén nehogy mindenki

Aztán a végén nehogy mindenki pont 6 karakteres alapjelszót használjon, meg pont a végére tegye nagybetűvel, meg pont az oldalak utolsó két betűjét :tef161: Csak egy példa volt, tessék egyedit kitalálni! A módszer egyébként nem tökéletes, de 99,99%-ban bőven elégséges megoldást jelent (csak akkor nem, ha két helyről is kiszivárog a jelszavad és "meglátszik" az összefüggés, vagy esetleg ha feltűnik a jelszavadban, hogy tartalmaz részletet az oldalból)

19. predator02 /

Kapott lájkok:
    206
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Carpathians hírek

2012-08-31 - Hit & Run 4

Sziasztok!

Véglegesítésre került a Hit & Run rendszer.
    Szabályzat:
    https://mycarpathians.net/wiki.php#hitandrun
    Saját Adatforgalmi lista:
    https://mycarpathians.net/hitandrun.php

Ígéretünkhöz híven az Adatforgalmi lista eddigi adatai, H&R pontok jóváírásra kerültek. Mindenki tiszta lappal indul, és ezentúl teljesen automatikusan fog működni a rendszer, a leírásnak megfelelően..

Kérünk mindenkit a Szabályzat betartására!
    Carpathians staff

20. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    Leech !

FIGYELEM! A FREE LEECH az eddigi formájában megszűnt. A letöltött adatmennyiséget továbbra sem számoljuk, viszont bevezettünk egy új, 1:1-es visszaosztáson VAGY meghatározott seed-időn alapuló Hit & Run rendszert. A saját Adatforgalmi listáját mindenki ellenőrizheti ITT.
    A rá vonatkozó szabályokat megtaláljátok ITT. Kérünk mindenkit a Szabályzat betartására!