Csak beszélgetünk

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' Fater hozta létre. Ekkor: 2012. január 11..

1. mookybaa /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Atlantisz -re

Szia!

Ez azért is lehet, mert egyre többször olvasom a fórumon, hogy ez milyen jó, meghívó csere oldal.

Pedig nem is az, legjobb tudomásom szerint!

üdv. moky

2. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    ha arra gondolsz

Szia [@mookybaa] ha arra gondolsz hogy nem a cserékre épült els?sorban akkor igazad van , bár volt id? amikor nagyon ment a cserélgetés felajánlás de úgy látszik kiszolgáltuk az igényeket , most már nem ez a vonózz , de lehet rosszul gondolom .

3. kiscsibe /

Kapott lájkok:
    219
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    lehet, hogy más is..

Sziasztok! :tef293:

Nem gondolod rosszul. :tef293:
    Ráadásul megváltoztak a kereslet kínálat oldalak is az elmúlt események kapcsán. Ez eléggé felborította az eddig kialakult csere arányokat..
    Mivel az oldal sokszín?(szerencsére) így akik cserélgetni most éppen nem tudnak maradnak fórumozni.
    Aki ennyi téma közül nem talál kedvére valót a fórumozáshoz az magára vessen...vagy nem akar fórumozni mert ? "csak" egy meghívót szeretne vagy többet...

4. mookybaa /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    igen arra...

"úgy látszik kiszolgáltuk az igényeket"

A valuták csökkenése miatt is lehet visszaesés.

Néha benézek és nem tudom, hogy alcheimerem van, vagy tényleg ennyi ismeretlen irkál. :tef293:

De az nagyon igaz, hogy aki nem ír a fórumba, azt nem ismerik meg az emberek--> ergo, nem is bíznak benne!
    Bár volt olyan tag is akir?l mindenki azt hitte, hogy megbízható....aztán mégse. :tef10:

üdv. moky

5. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Visszatérhetünk

Szia [@Kiscsibe] .

Visszatérhetünk a csak a meghívó cserékre mert nem lesz más fizet?eszköz , a fórumozókkal kapcs leírtad nincs mit szépíteni a dolgokon . :tef293:

6. Balázs63 / Guest

Atlantisz re

Üdvözöllek!

Én bevallom Insane és nTrace meghívó keresés közben találtam ide a fórumra:tef293:
    Friss regesként és alig néhány bejegyzés után kaptam is köszönet érte: [@skywalker357] és [@kopasz] - nak.
    De amint látod én itt is ragadtam. :tef293: (amit nem bánok.) megszerettem a fórumot.

7. Davenatic /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Software Developer , Graphic designer , Contractor
    Lakhely :
    Budapest
    Remek ötlet :tef293:

Szerintem ez egy nagyon jó ötlet. Így legalább a friss regesek maradnak és aktív tagjai lesznek a fórumnak valamint kevesebb lesz az átverés és nagyobb bizalommal fordulnak majd egymás felé a felhasználók ha cserér?l van szó.

8. kiscsibe /

Kapott lájkok:
    219
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Visszatérhetünk-re

Szia [@Atlantisz]

Emlékszel mikor a meghívó igénylés részbe be lett téve, hogy "ne ez legyen az els? hozzászólásod" és volt aki beírta ? nem talál olyan témát amihez szívesen hozzászólna..
    Persze a meghívó kérésen kívül.
    Pedig ha a befektetett energiát nézzük ami egy pár értelmesnek t?n? hozzászólás megfogalmazásához szükséges egy jó oldalra bejutáshoz akkor nem is olyan nagy kérés.
    Na de aki türelmetlen és most azonnal akarom, akarom...

9. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Kiscsibe-re

Szia Kiscsibe!

Az elejével kapcsolatban nem biztos,hogy igazad van,hogy olyan borzasztó nagy igény lenne a fórumban való társalgásra.
    Talán érdemes néha megnézni azt az adatot,ami számomra nagyon meglep? volt,amikor greggék felhívták rá a figyelmem.
    (Mennyi az egyszerre jelen lev? aktív fórumozó,és mennyi a vendég,tehát csak ezt figyel?,ezen tevékenységbe biztosan be nem kapcsolódó,valamint azt,hogy mekkora igény van azon témákban hozzászólásokat írni,ami nem arról szól,hogy megmondom a magamét.)

A második részével teljes mértékben egyetértek,ami a Mivel ... bekezdést?l indul!

10. Davenatic /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Software Developer , Graphic designer , Contractor
    Lakhely :
    Budapest
    Hasonló a dolog velem is :tef293:

Én is hasonlókép kerültem ide egy majomparádé meghívó kellet és @KitKat -nek hála kaptam is egyet aztán meg én is itt ragadtam fórumozni meg accot és meghívót osztani. :tef293:

11. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Egy két hozzászólás ?! Nem

Egy két hozzászólás ?! Nem túlzók ha tartalmilag nézem meg az igényeket akkor én legszívesebben törölném a nagy részét és igen csak nagy részét , eleinte mosolyogtam de mára szégyenlem magam hogy sokan fogalmazni nem tudnak , a helyesírást megértettem de némelyik nagyon siralmas , szánalmas .

12. kiscsibe /

Kapott lájkok:
    219
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    focinorbi-re

Szia focinorbi! :tef293:

Igen ez a "megmondom a magamét" rész ez pont jellemz? egy oldallal foglalkozó fórumrészre, ahol sokan csak azért regisztrálnak, hogy itt beszóljanak valakinek.
    Az oldal nevét szándékosan nem írom le de gondolom egyértelm? melyik az.

13. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    fordított

Balázs63 wrote: Üdvözöllek!

Én bevallom Insane és nTrace meghívó keresés közben találtam ide a fórumra:tef293:
    Friss regesként és alig néhány bejegyzés után kaptam is köszönet érte: [@skywalker357] és [@kopasz] - nak.
    De amint látod én itt is ragadtam. :tef293: (amit nem bánok.) megszerettem a fórumot.

Sziasztok!
    Szia [@Balázs63]!

Nálam éppen fordított volt a helyzet.
    Én anno azért regisztráltam pár havi küls? olvasgatás után hogy adjak egy MTT meghívót egy akkor szimpatikusnak t?n? fórumozónak.
    Természetesen mivel jó társaságba keveredtem itt ragadtam.

Itt ragadtam és kaptam a nagy oldalakra a meghívókat nC, BH, Carp, Tv. Több már nem is kellet mert ezeken kívül mindenem megvolt. (lestem itt is a free regeket). :tef344:

14. kiscsibe /

Kapott lájkok:
    219
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    igen

És persze itt, nem várja el senki, hogy Grétsy László
    szint? hozzászólások fogalmazódjanak....

15. teglazsolt /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem találtam a "Bemutatkozás"

Nem találtam a "Bemutatkozás" topicot, szóval segítek magamon egy hozzászólással.

16. kiscsibe /

Kapott lájkok:
    219
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    fordított -re

Fater wrote:
    Szia Fater! :tef293:

És sokan nem is gondolják, hogy milyen jó oldalakra lehet regisztrálni úgy is, ha azt figyeljük mikor nyitják meg a free reget.

17. fegya963 /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    re- Bemutatkozás.

Szia!
    Itt találhatod: http://torrent-empire.me/forumtema/bemutatkozas

Fórum --> Közösségi élet --> Bemutatkozás

18. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Er?ss Zsolt különleges gondolatai az emberi értékekr?l

19. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    norbi-re

Sziasztok!
    Szia [@focinorbi]!

Nagy vonalakban egyet értünk ismét!
    Van az oldalnak egy magja akik napi szinten vagy majdnem napi szinten fórumoznak.
    Vannak akik regisztrált tagjai az oldalnak de hozzászólásuk alig vagy egyáltalán nincs pedig majd minden nap bejelentkeznek. (?ket nem értem hogy miért nem aktívak. Persze lehet hogy privát üzenetekben meg azok de ez ugye nem látszik.)
    Vannak akik kívülr?l követik az eseményeket és egy egy jó szaftos esemény kapcsán beregisztrálnak hogy még szaftosabban kiöntsék a szívüket, majd tovább állnak. (ez sem akkora baj szerintem) :tef344:
    Jó esetben azért van aki itt ragad és aktív is marad. Azt hiszem ez a ritkább.

20. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Fater -dettó

Szia Fater! Sziasztok!

Bevallom én sem aktív fórumozási céllal regeltem,és nem is csináltam igen sokáig ezen tevékenységet.Irkáltam én rengeteget csak pm-ben,aztán kés?bb egyre inkább elkezdtek érdekelni a fórum történései és legel?ször még csupán a segít? szándék motivált,de kés?bb már azt vettem észre,hogy a társalgás,barátkozás,poénkodás (egyszóval a kikapcsolódást keresem)kedvéért fórumozom.

Címkék :