Csak beszélgetünk

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' Fater hozta létre. Ekkor: 2012. január 11..

1. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    erdeikutya

Most már pótoltam a köszönt?k topicba. :tef344:

2. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    re:erdeikutya, árviz

szia

sajnos árviz van, ezt a fotot találtam most a facen:

a Palamentet közeliti már a Duna

3. erdeikutya / Csillagvadász

Kapott lájkok:
    433
    Beküldött adatlapok:
    0
    uncsi van

:-/ aposom szomszed szobaban horkol, asszony valami szirupos-csopogos fortelmet nez a TV-ben.... en meg itt kockulok... mi lesz igy a vilaggal? :tef293:

4. Havinder /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Kérdés

Sziasztok!
    Pontvadász játékban tud-e esetleg valaki segíteni?
    Van-e valakinek tippje?

5. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    re:uncsi van

szia
    Nagy igazság, hogy mi lesz igy a világgal, kérdés, megválaszolatlan marad...részben.
    Én is sokszor elgondolkodtam, azon, hogy valóban merre is tartunk?
    ... a tehnika és a média fejl?désével, a kis család tagjai , lassan el-elvonulnak, ki-ki a maga érdel?dését követve, s?t mitöbb, külön szobákba, nehogy zavarják egymást, mert ugy-e kell egy kis intimitás, magánélet .
    Nosztalgia...amikor nem volt tv,esetleg csak rádió, és úgy összegy?lt sok ember-barát-rokon, nagy család, mi több a focibajnokságokat is együtt drukkolta végig a baráti társaság...

Végülis igy mindenki elégedett , mert a saját érdekeltsége ki van elégitve...
    ...az asszony nem szivesen néz esténként focit, a férfi pedig ...isten ments a romantikus filmt?l...akkor mi legyen? hogy jó legyen

6. csacser /

Kapott lájkok:
    325
    Beküldött adatlapok:
    0
    pontvadász

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni a pontvadász megfejtéséhez,id? hiányában nem tudtam vele foglalkozni ezen a héten.
    Ránéztem a kérdésekre,de sajnos úgy látom hogy már nem is arról szól a történet hogy segítsenek a játékkal a jónépnek néhány ponthoz jutni,
    hanem arról hogy versenyeznek a kérdések kitalálói ki tud szinte megfejthetetlen kérdéssort kitalálni.

7. Darwina /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    Magyarok gy?zelme!

Sziasztok!

Ha jól látom még nem osztotta meg más: a brit csillag születik-et (Britain's Got Talent 2013) a magyar formáció, az Attraction nyerte meg.
    (Itthon be sem jutottak...)
    Youtubeon érdemes megnézni, a zs?ri véleménye egyértelm?en pozitív: "megöleltétek Nagy-Britanniát, és Nagy-Britannia visszaölelt titeket." :tef293:

8. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Pontvadász

Sziasztok!A megkeresésekre, privát üzenetekre itt válaszolnák pontvadász ügyben.
    Sajnos a héten nem volt barátom a Google
    !
    A kérdés sor is elég nehéznek t?nt számomra de nagyon id?m sem volt kutakodni.
    Ezért tippem sem nagyon van.
    Valószín? én kihagyom vagy csak vaktában tippelek.

Aki számított rám azoktól elnézést kérek!

9. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Thx

Fater wrote: Sziasztok!A megkeresésekre, privát üzenetekre itt válaszolnák pontvadász ügyben.
    !

Sziasztok!

Igazából két kérdésre (2. 4.)(6. is két esélyes volt) nem tudtam biztosan (100%) a választ ezért nem is írtam senkinek.
    Ám voltak akik kapva az alkalmon segítségemre siettek!
    Köszönöm nekik hogy meger?sítettek néhány tippemben, noha a választ t?lem várták!
    Köszönöm [@r3giszt3r]; [@gonzzo410]; [@Kiscsibe]; és állandó partnerem [@Warrior]!

10. Warrior /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re.-Thx = Fater-nek

Fater wrote: Fater wrote: Sziasztok!
    A megkeresésekre, privát üzenetekre itt válaszolnák pontvadász
    ügyben.
    !

Sziasztok!

Igazából két kérdésre (2. 4.)(6. is két esélyes volt) nem tudtam biztosan (100%) a választ ezért nem is írtam senkinek.
    Ám voltak akik kapva az alkalmon segítségemre siettek!
    Köszönöm nekik hogy meger?sítettek néhány tippemben, noha a választ t?lem várták!
    Köszönöm [@r3giszt3r]; [@gonzzo410]; [@Kiscsibe]; és állandó partnerem [@Warrior]!
    Egy csapat vagyunk Nem ? Nos akor szep dolog a segicseg es joll fog neha/mindig nekem es masnak is...Tisztelem hogy egyut mukodunk es egyet ertunk ebben !!!
    Szerintem tuti jatek ez a Bithun es sokat iss tanulunk meg belole mert ahogy a mondas iss :
    "" Mert a játék és a tanulás szorosan összefügg ,es már gyakorta elfeledkezünk arról a másik régi igazságról is, hogy legkönnyebben játszva tanul az ember .. ""
    Orulok hogy itt vok koztetek :tef344: es hogy teged [@Fater] megismertelek es Baratkent jelojuk egymast .[​IMG]

11. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Magyarok gy?zelme!-re

Szia Darwina!

Nagy gratuláció nekik!

Britain's Got Talent nemzetközileg nagyratartott rangos verseny,ezért nem kis dolog megnyerni.
    Mellesleg az el?dönt? fent van és a dönt? is biztosan felkerül az nCore-ra,aki esetleg kiváncsi rá.(bár nem nagyon készteti az embereket reakcióra)

Kicsit más,de a témába vág,hogy tegnap egy kicsit több id?t belenéztem az ének iskolája cím? tehetségkutatóba és döbbenten néztem,hogy milyen tehetséges gyerekek vannak ebben az országban.
    Láttam közülük egy-két gyereket,aki már szerintem most így ahogy van,akár a feln?tt mez?nyben is remekül helytállna.

12. r3giszt3r /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Szívesen De !!!

Amit küldtem azt én is megosztottam veled amit a levélben leírtam! Még egyszer köszönöm a részletes kidolgozott válaszokat annak az embernek aki a fórumon nagyon aktívan ( háttérben ) közrem?ködik és segít mindenkinek akár meghívóban akár a kérdésekben. Köszönet neki!!!

13. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    A linkek

Sziasztok!

Szia [@r3giszt3r]!

A linkek bizony jól jönnek, mint ahogy jelen esetben is jól jöttek, mert meger?sítik vagy éppen meg cáfolják az eredeti elképzeléseket.
    Link "kidolgozás" nélkül végül is csak egy tipp.
    Ezért ha én írtam valahova valakinek a megoldást a meger?sít? link mindig mellékelve volt, mert szerintem így korrekt.
    Igen!
    Aki így ad ki a keze közül valamit annak bizony jár a köszönet!
    Én szeretem magam keresni a válaszokat és ha megvan a megoldás közzé is teszem.
    Bizony el?fordult nem egyszer hogy a "kidolgozott" válaszaim vissza találtak hozzám. Bezárult a kör! :tef161:

14. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    381
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Pontvadászra

Szervusztok!
    Szervusz Fater!
    Bocsánat mindenkit?l!Sajnos a héten én sem tudtam vele foglalkozni!
    De jöv? héten meg lesz! :tef293:

15. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Szepesi .Eddig bírtam

Szepesi .

Eddig bírtam olvasni , a 17 fejezetnél elegem lett bel?le . Nagyon ellenszenves lett a hölgy számomra , ami a lényeg lett volna mint leleplezés az rövid és zavaros , nem több mint ami a médiában is olvasható volt a többi meg összefüggéstelen csapongás ide oda , hogy karóra húzta az aki nem akarta azt elhiszem és azt is hogy benne volt mert szerette a testi gyönyöröket , olyan dolgokat írt le ami nem újdonság , ezzel csak azt akarom mondani minden fiatal ilyen , buliznak , szexelnek és ha van pénzük durvább dolgokat is csinálnak aztán egyszer megállnak és család stb . A lényeg nem volt meg a leleplezés de a férfiak iránti gy?lölet megvolt és általánosítva, a kritikát amit fog kapni Szepesi azt megérdemli , mert most is kihasználták akik a könyve mögött meglapulnak .

16. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    Szepesi . Eddig bírtam re

Én a 12. fejezetnél járok,de szüneteltetem egy kicsit.Végig fogom olvasni,ha elkezdtem,meg érdekel is,de azt hiszem én is,hogy az igazi tartalom a sorok közt van...N?kr?l szintén lehetne kritikát megfogalmazni,talán f?leg róla!Mindenkinek vannak titkai és voltak is...Nem hiszem,hogy ez pusztán generációs dolog lenne.
    Az öszinteségét én is inkább hülyeségnek gondolom.Beszélt a "luxuscsajokról" a butikban,hogy valójában honnan is a pénz...De szerintem ez a könyv se különb,nem más.Ami picit d?hít az az,hogy a saját bevállalósságát mások mocskolásáva igazolja.Annó Árpa Attilának volt egy hasonlóan botrányos könyve,de ? nem állította be magát áldozatnak/szentnek.Azt hitelesebbnek éreztem.
    Egyenl?re ennyit.

17. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    re:tef318:ontvadasz

sziasztok

Ugye, ezutan ram is gondoltok,es besegitetek nekem is ?
    En is igyekezek elegge es kutakodok , keresgelek.
    Kevesebb sikerrel.
    Most vettem eszre a topikban a segiteni szandekozast.
    Koszi szepen Mindenkinek.

18. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    381
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    re:tef318:ontvadász-ra

Szia Klarensz!
    :tef344:

19. takarOS /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    meghívó kéregetés :tef161:

Úgy látom valakinek nagyon tetszik a szövegem. :tef293::tef161: Ezt az egyik torrent oldalon láttam, teljes mondatokat vesz át t?lem (amit Itt írtam) a kedves hölgy további meghívók igénylésére, pedig "nem kis" oldalon van fent jelenleg is. További érdekesség: 1 hete felhasználó ott, és ez legels? hozzászólása:
    "Sziasztok!

Meghívót szeretnék kérni valakit?l BitHUmenre vagy Majomparade-ra.
    A GigaTorrents-en vagyok tag, ott 53,367,641,424.042 körüli arányom,valamint 1,16 TB feltöltésem van. Aktívan részt veszek az oldalon a fórumon is. Jó kapcsolatokat építettem ott, mind a felhasználókkal, mind a moderátorokkal. És ezek igazak erre az oldalra is.
    Hasonló jelleg? hozzáállásomat tudom ígérni azon az oldalon is, ahova meghívót kapnék egy tisztelt torrentez? társtól.
    El?re is köszönöm a segítséget!

Üdvözlettel:
    Edii "

20. paranoidus /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    sziasztok egy kis beszolas ! :tef293:

Na sziasztok sok mindent halotam meghivo csere es felajanlas paran kihasznaljak a masikot es csalnak vagy megszegik a szabajzatot a torrent oldalon es a aki meghivta öket na bunti vagy repul sok hejen vagyok es nekem is van lehetösegem meghivot ajalani vagy kuldeni de en ??? nem teszem minden oldalra sajat erömböl jutotambe es csak ojanak kuldenek akit ismerek de a lenyeg sokan kihasznalnak masokat es atcseszik a jo embereket akik jo szivel segiteni akarnak azokon akik valahova nem jutotak be de paran csalok miert ojan nehez egy egyeseget betartani vagy egy szabajt egy torrent oldalon es becsuletes embernek lenni! csakis ojan embert hivok meg akit ismerek es tudom nem csesz att de ojanban is csalodni lehet :tef10: aki mar csalt vagy hasonlot csinalt nezen magaba es döncse el mi a helyes a filmek dragak es a sok zene software meg stb es ha valaki segit hogy ahoz ingyen hoza tudjunk jutni meg kerem azokat akik csalok vagy csalni akarnak nem nehez visza terni a jo utra es becsuletesen torrizni es megbecsulni masokat ha segitenek nekunk .ezt mar regota leakartam irni csak most sikerult probaljunk öszetartani es egymason becsuletesen segiteni udv en

Címkék :