Csak beszélgetünk

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' Fater hozta létre. Ekkor: 2012. január 11..

1. szjany /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Kösz a tanácsot, egyelöre 1

Kösz a tanácsot, egyelöre 1 üzenet érkezett, amivel az a gond hogy uj felhasználo ezen az oldalon, tehát az adatlapja nem sokat mond róla. Mivel nekem az érdekem a megosztás mindenki tudja hogy igy vulnerabilisabb vagyok, tehát nagyon meg kell gondoljam. Az acc-om nem pár napos hanem pár éves (több mint 3 éves), nincs nagyon nagy forgalmam rajta mert nem töltök le fölöslegesen.
    Megfogadom tanácsodat, és nagyon odafigyelek kivel kötök üzletet.

2. Her /

Kapott lájkok:
    14
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Új felhasználó?

Remélem nem rám gondolsz, mert Én is érdekl?dtem. :tef293:

3. szjany /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Szia. Nem rád gondoltam te

Szia. Nem rád gondoltam te nem vagy uj felhasználó, de rolad az adatlapod sajnos semmit nem bizonyit. Megbizhatoság szempontjából.

4. Her /

Kapott lájkok:
    14
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Szia!Hát igen alapból az

Szia!

Hát igen alapból az adatlapból itt nem sok derül ki.

De id?közben mint írtam is már megkerestek és kaptam hozzáférést.

Ezért és a bizalomért köszönet predator -nak.

5. Badgirl /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Csak beszélek,vagy túl gondolom??

Sziasztok!

Felmerült egy kérdés bennem,és nem hagy nyugodni,úgyhogy billenty?t ragadtam,leírom a bajom.

Olvasgattam itt ott...
    Látom,hogy a napokban 1 oldalon volt valami kissebb probléma,írtak kéket zöldet(volt aki pirosat is :tef344: ) a felhasználók ezzel kapcsolatban.1 x megjelent a tulajdonos és valami ilyesmit írt,hogy semmi gond ,ne kombináljon senki ,az oldal m?ködik,és hamarosan b?vebben informálja a kedves felhasználókat a problámáról.

Na,már most!
    4 nap telt el azóta,és semmi infót nem találtam,nem csak b?vebbet,hanem sz?kebbet sem!

Kérdem én!Nem kellene egy Tulajdonosnak többe nézni a felhasználókat??

Lehet,hogy csak túl gondolom??

6. Kopasz /

Kapott lájkok:
    171
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Nehézgépkezelő
    Lakhely :
    Győr
    Lehet

De embere válogatja,vanak oldalak akik tudják hogy ök vanak a felhasználokért.De sajnos ez a kevesebb ember.

7. wsm /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    A tulaj

Szia

Szerintem tudom, melyik oldalról beszélsz és aki ismeri annak az oldalnak a tulaját, az azt is tudja, hogy nem csak a felhasználóival, de a saját staff-jával se foglalkozik.

És igen, ez elég "gáz", hogy 4 nap alatt nem tudott semmi információval elöállni.

8. wsm /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Válasz a kérdésedre

Én ezt találtam egy másik fórumon, amit a "tulaj" irt ki 20 órával ez elött:

Üdv mindenkinek!

Mint azt észrevehettétek a tracker át lett irányítva kedden reggel a flashchatre és azóta az oldal helyett a flashchat tartalma érhet? csak el. Kérem ne írjon senki se ide, se az oldal e-mail címére, hogy nem tud belépni. Tudunk a problémáról és higgyétek el, hogy nem azért történt az átirányítás, mert nem volt jobb dolgunk! Sajnálattal közlöm, hogy a tracker tartalmát a közeljöv?ben megszüntetem a további incidensek elkerülése végett! Köszönöm azoknak a felhasználóknak akik kitartottak az oldal mellet és tudom, hogy sok mindenkinek fog hiányozni a Dangerous, többek között nekem is, de az ésszer?ség azt diktálja, hogy megszüntessem. Az oldal domain nevét és a tracker felhasználóit egyetlen trackerre sem fogom átirányítani. Sajnálom, hogy így történt és az oldal már nem érhette meg a következ? születésnapját ami itt volt a nyakunkon! További szép napot és kellemes id?töltést kívánok mindenkinek!

Ez azért így ebben a formában érdekes számomra.....

9. vtvvtv /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Re.

Na igen, mert állítólag ott több mindenkit meglátogatott a hatóság... :tef10:

10. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Nyugodtan

Sziasztok!

Nyugodtan lehet írni az oldal Topicjába is!
    Tudjuk mely oldalról van szó, aki meg nem jött még rá had tuja meg.

11. wsm /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nyugodtan .re

Én azt gondolom, hogy az oldal topikjába a tulajdonosnak kellene kiírni, hogy mi van.

Kiírhatom oda is, de az megint csak a találgatás szintje lenne, hogy igaz-e vagy nem.

De amit bemásoltam ide, az a Dangerous torrent tracker Facebook oldalán olvasható, amit a Dangerous irt ki az ottani oldalára.

Mindenki döntse el hogy igaz-e.

De az tény, hogy a dangerous napok óta nem megy, és választ eddig itt senki nem adott rá, miért.

12. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Nyugodtan .re-re

Szia!

Természetesen ill? lenne ha ? is írna ehhez nem fér kétség!
    Mivel a téma a legszorosabban kapcsolódik az adott oldalhoz ott a helye a saját fórumán!

13. wsm /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Egy meg nem született gyermekhez...

Lehet, nem ebbe a topikban lenne a helye ennek a belyegyzésnek, de csak beszélgetünk... :tef293:

Egy el?z? belyegyzésr?l jutott eszembe ez.

"„Sok n? azt mondja: minek hozzak én a világra gyereket? Hogy éhezzen, hogy fázzon, hogy elárulják, hogy megsértsék, hogy meghaljon háborúban vagy valamilyen betegségben? És nem hiszik, hogy aki éhes, jóllakhat, hogy aki fázik, megmelegedhet, hogy h?ség és tisztelet is szeg?dhet az ember mellé, hogy megélhet magas kort, s közben harcolhat a betegségek és a háború ellen. Talán nekik van igazuk. De jobb a semmi, mint a szenvedés? Én még a kudarcok, csalódások és gyötr?dések idején is tudom, hogy a semminél jobb a szenvedés. És ha ezt az életre vonatkoztatom, a megszületni vagy nem megszületni kérdésére, akkor azt kiáltom, hogy megszületni jobb, mint meg nem születni. De nem tudom, helyes-e, hogy ilyesmivel kínozlak? Nem keveredem-e olyan látszatba, hogy csak úgy, a magam kedvére hozlak világra?”

És igen, a N?-k nek nem könnyü, de a férfiaknak sem.

És persze, mint minden bejegyzésnek, ennek is van apropója.

Nemrég egy régi barátommal beszélgettem. Most halt meg ez édesapja. És azt kérdezte tölem, hogy miért csak az anyáknak irtak, írnak dalokat???

Én most azt tudnám kérdezni, hogy miért csak a fiúknak irnak, írtak dalokat? A lányoknak miért nem. Hisz mindkettö hiánya ugyanakkor, vagy talán egy apának (nekem) egy kislányé, "a kislányé", ezerszer nagyobb.....

(Bianka J.emlékére.)

14. Havinder /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Mit tegyek?

Sziasztok!
    Van egy nem használt malacka accom,felajánlottam,oda is adtam,de az illet?,aki megkapta,el sem olvasta még a levelet 2013.augusztus 20.-adika óta,hogy az övé lett(mármint a levelezés itt történt a torrentek.infón privátban.)
    Benne van a felhasználónév+jelszó páros,amivel be lehet lépni.
    Véleményt szeretnék kérni t?letek!

15. vajaszsemle /

Kapott lájkok:
    28
    Beküldött adatlapok:
    0
    Mit tegyek.....

Szia
    Szerintem:
    Ha beteg, vagy szabadságon van adj neki még egy esélyt.

Ha lusti volt ,(ezek szerint nagyon nem érdekli)akkor pedíg vond vissza

Majd meg keres ha kell úgyis neki..

16. Badgirl /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Mit tegyek? re

Szia!

Szerintem változtass jelszót,és ajánld fel másnak.
    Aki aug.20.-ka óta nem jelentkezik,annak nem fontos.
    (számomra ez már egy negatív cselekménynek számítana,így esélye sem lenne a további együtt m?ködésre) :tef344:

17. Havinder /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    re

Te meddig várnál vele?

18. Kopasz /

Kapott lájkok:
    171
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Nehézgépkezelő
    Lakhely :
    Győr
    aktivitását

Nehéz kérdés de nézd meg az aktivitását hogy mikor járt itt utoljára.
    Végülis 16 napja nem jelentkezett,azért nézd meg hogy a malackán mikor járt utoljára,ha két hete nem érdekli akkor lehet elfelejtete vagy van neki másik máshonan.

19. Havinder /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    re

Gyakorlatilag el sem olvasta még azt a levelelet,melyben benne van a felhasználónév+jelszó páros.És ez augusztus 20.óta így van.

20. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    A gy?ri kosárlabdacsapatot szállító busz súlyos balesete

A szerencsétlenségben Tapodi Péter, a HAT-AGRO UNI Gy?r klubigazgatója és F?zy Ákos vezet?edz? életét vesztette.

Súlyos közúti balesetet szenvedett a HAT-AGRO UNI Gy?r n?i kosárlabdacsapatát szállító autóbusz szombaton Kapuvár és Vitnyéd között. A szerencsétlenségben Tapodi Péter klubigazgató és F?zy Ákos vezet?edz? életét vesztette.

A balesetben egy személyautó ütközött össze a gy?ri együttest szállító busszal, s a kisalfold.hu beszámolója szerint Tapodi a helyszínen belehalt sérüléseibe. F?zyt a helyszínen újra kellett éleszteni, majd ment?helikopterrel szállították kórházba, de annyi vért vesztett, hogy az orvosok nem tudták megmenteni az életét.

Tóth Gabriella, a megyei rend?r-f?kapitányság sajtóügyeletese azt közölte: a busz frontálisan ütközött egy, eddig tisztázatlan okból sávjába áttért személyautóval, majd az árokba borult.
    A buszon utazó 16 ember mindegyike, továbbá a személygépkocsi vezet?je is érintett volt a balesetben: két ember meghalt, egy ember életveszélyesen, nyolc súlyosan megsérült, további hat személy pedig könnyebb sérüléseket szenvedett.

Gy?rfi Pál, az Országos Ment?szolgálat kommunikációs igazgatója az MTI-nek elmondta: a ment?sök három ment?helikopterrel és 8 ment?autóval vonultak a helyszínre. A sérülteket három kórházba, Gy?rbe, Sopronba és Szombathelyre szállították.

Hozzátette, hogy a sérültek állapotáról egyel?re csak el?zetes információkkal rendelkezik.

A kisalfold.hu úgy tudja, hogy Natasa Kovacevicnek, a gy?ri együttes szerb játékosának a lábát amputálni kellett.

http://www.telesport.hu/Hirek/2013/09/07/16/A_gyori_kosarlabdacsapatot_szallito_busz_sulyos_balesete.aspx

2013. szeptember 07. 16:59

Címkék :