Csak beszélgetünk

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' Fater hozta létre. Ekkor: 2012. január 11..

1. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Könyycseppem is kicsordult!

Sziasztok!
    Nemrég hallottam ezt az igaz történetet!Hát mit mondjak,kicsordult a könnycseppem is!
    Remélem nem baj,hogy megosztom veletek!
    Sok tanulság van benne!

Zsúfolt reggel volt a rendel?ben, amikor 8:30 körül bejött egy bekötött ujjú id?s úr. Rögtön szólt, hogy siet, mert 9 órakor van egy fontos találkozója. Kértem, hogy foglaljon helyet, tudván, hogy eltelik még legalább fél óra, míg az orvos megérkezik. Figyeltem, milyen türelmetlenül nézi percenként az óráját. Id? közben arra gondoltam, hogy nem lenne rossz, ha levenném a kötést és megnézném, mir?l van szó. A seb nem t?nt olyan súlyosnak… az orvosra várva, eldöntöttem, hogy fert?tlenítem a sebet, és egy kis beszédbe elegyedtem. Megkérdeztem, hogy mennyire fontos a találkozója, és hogy nem szeretné-e mégis megvárni az orvost. Azt válaszolta, hogy feltétlenül az id?sek otthonában kell menjen, ahogyan évek óta teszi, hogy reggelizzen a feleségével. Udvariasan a felesége egészsége fel?l érdekl?dtem. Kedvesen, az id?s úr elmesélte, hogy az Alzheimer kóros felesége 7 éve él az id?sek otthonában. Gondolva, hogy a feleség egy tiszta pillanatában esetleg felizgatja magát az ? késése miatt, siettem, hogy kezeljem a sebét, de az id?s úr elmagyarázta, hogy 5 éve már nem ismeri fel… Akkor csodálkozva megkérdeztem: „És ön minden reggel elmegy, hogy együtt reggelizzenek?” Egy édes mosoly, és egy lágy kézsimogatás közben válaszolta: „Az igaz, hogy ? már nem tudja, ki vagyok, de én jól tudom, ki ?.”Szó nélkül maradtam, és kellemes borzongás futott végig rajtam, miközben néztem a siet?s léptekkel távolodó öreget…
    Lenyeltem a könnyeimet, miközben arra gondoltam:Szeretni azt jelenti, hogy elfogadjuk azt ami volt, ami van, és azt, ami még nem történt meg. Nem feltétlenül azok a boldog és kiteljesedett személyek, akiknek minden dologból a legjobb van, hanem azok, akik a legjobbat tudják kihozni mindabból, ami van… Az élet nem azt jelenti, hogy túléljünk egy vihart, hanem hogy tudjunk táncolni az es?ben.

2. Hangover /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    GóLtotó

üdv !

szeretnétek - e ha újra lehetne "GólTotó tippeléseket " Leadni ?

BL - EL - Nemzetközi !

Ha igen + Ha nem - Like !

3. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    GóLtotó

Sziasztok!Szia Hangover!

Részemr?l a lájk negatív!

Meg is szeretném indokolni:
    El?re leszögezném nem a játék aggaszt és senki örömét nem szeretném elrontani!
    Volt egy nagytisztelet? fórumozó hartigan
    aki remekül csinálta de sajnos sokszor besért?dött kisebb nagyobb dolgokon és törölte magát az oldalról. Ezt nem szeretném újra!
    -Nem tudom milyen formában szeretnéd a fórumot szerkeszteni.
    (A régi megoldást nem támogatom!)
    -A másik dolog a költözés, új szerver stb. Meg kellene kérdezni [@Adminisztrator]-t is a dologról.

4. jozsef3 /

Kapott lájkok:
    60
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    skyp ismerösök !!!!!

sziasztok a skypon 1 fertelmes virus terjed saját beavatkozásunknélkül állandoan küldi ismeröseinknek ezt a virusos linket senki nenyissameg!!!!!

5. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    skyp ismerösök-re

Szia jozsef3!

Köszi szépen az infót,de nekem Hangover már bemutatta mindenféle el?zetes figyelmeztetés nélkül és rákattintottam,és csak remélni tudok,hogy nem lesz komolyabb baj.(az a baj,hogy a szöveg sem magyarul volt,ezért nem tudtam,hogy mire kattintok)

Annyi pozitívuma van a történetnek,hogy megtudom er?síteni az információt.

6. jozsef3 /

Kapott lájkok:
    60
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    re virus

a virusirto ezt a virust definiálta:Trojan Horse Generic 33.UM súlyosan makacs vírus, amely mindig túléli a víruskeres? program eltávolítását
    ez egy idézet a vírósról

7. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Kérdés

sziasztok

nekem az lenne a kérdésem, hogyha mégis az [@Adminisztrátor] pozitivan bólint rá a Gól-toto megszervezésére, persze csakis az új szerverre való költözés utánra gondolok,...akkor kire gondoltatok, hogy megszervezné, követné és lebonyolitaná az egész játékot, mert valóban aki régebb csinálta a dolgát, nagyon is a mindannyiunk kedvére tette, :tef293:
    és persze el?bb várjuk meg, mennyien szeretnék a játékot :

8. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Kérdés-re válasz

Kézcsókom [@klarensz]!

Én sepeciel senkire.
    [@Hangover] aki mint tudjuk hartigan, vetette fel az ötletet.
    Gondolom szeretné saját maga csinálni.

A döntés minden képen Admin kezében van!

9. Kenan von Pasa /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    actor
    Lakhely :
    Turkey
    Skype -re

Sziasztok!

Nem tudom egyr?l beszélünk-e, de mostanában skypeot használó ismer?sök jelezték, hogy jön értesítés arról, hogy skype frissítés elérhet?. Leszedték, install, stb, utána a böngész?nek annyi, feljön egy saját keres?motor, és az a kezd?lap, és átirányít mindenfelé. A neve qvo6 (hijacker). És igencsak macera van vele. :tef10:
    Lehet nem egyr?l beszélünk, de tessenek ezzel is vigyázni! :tef293:

10. Hangover /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    GóLtotó - RE!

HI!
    [@Fater] Mint emlitetted csak egy felvetés ; Talán nevezhetjük felajánlásnak is részemröl !
    Tehát minden véleményt tiszteletben tartok akár legyen negativ ill . pozitiv !
    Mint már jeleztem , csak ha van/lenne rá igény .
    Mivel már szinte senki számára sem titok [@Hangover] azaz én mint [@hartigan] szerkeszteném és bonyolitanám le ugyanabban a formában mint korábban!
    Ez csak egyféleképp megoldható :
    - A [@hartigan] nick aktiválva
    - vagy pedig [@Hangover] - ként de a szerkesztési jog hozzá!

Ha igy megfelel felajánlom - bövebben nem akarom ecsetelni,hogy mi történt és mi volt ami tegnap volt elmúlt és ma ma van ha igy rendben oké ha nem akkor csak maradjon csak egy felvetés !
    ÜDV!

11. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    felvetés

Szervusz!
    Mivel minde szavával egyetértek Fater hozzászólásával,szeretném.ha csak felvetés maradna ez a dolog.
    Hidd el nem megbántani akarlak,de ez az én véleményem nekem is!

12. Dvdszalay /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    qvo6

Itt van hogy hogyan kell eltávolítani a qvo6-ot
    http://pcforum.hu/tudastar/109193/Qvo6+-eltavolitasa+IE+10-Windows+8.html
    http://birozoltan.blogspot.hu/2013/05/qvo6-virus.html
    Arra lennék kíváncsi, hogy aki meg kapta, milyen vírusirtót használt? Melyik az amelyik elfogja és melyik nem?

13. Kenan von Pasa /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    actor
    Lakhely :
    Turkey
    qvo6-re

Szia!

Avira, nod32, avast felismeri, elvileg törli is, elvileg. gyakorlatilag ott marad.
    Malwarebytes felismeri, de ott sem tudod kinyírni. :tef10:
    Ezekkel próbálták nyírni, akik találkoztak vele ismer?seim. Volt akinél rendszer újrahúzás lett a dologból...

14. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Itt az els? hó

sziasztok
    Itt az els? hó...kicsit korai még :tef293:

Székelyföldön már október elsején beköszöntött a tél -

Hargita megyében akadozik a forgalom, mivel hajnaltól egyfolytában havazik. Helyenként öt centiméteres a lehullott hóréteg vastagsága az utakon, Hargitafürd? közelében pedig sokan elakadtak autóikkal, itt helyenként a hóréteg vastagsága meghaladja a 10 centimétert.

http://www.maszol.ro/index.php/tarsadalom/18503-szekelyfoldon-mar-oktober-elsejen-bekoszontott-a-tel.

2013. október 01. kedd, 10:48
    http://www.maszol.ro/index.php/tarsadalom/18503-szekelyfoldon-mar-oktober-elsejen-bekoszontott-a-tel

Mai foto a Bucsin tet? fel?, Gyilkostó irányába...Gyergyószentmiklósról.

15. Darwina /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    Ho-ho-hó

Szia [@klarensz]!

Meglep?dtem a híreket olvasva, azért még nagyon korai ez a havazás. Nagyon meleg volt a nyáron, most ez...A természet nagyon "haragszik" ránk. :tef10:
    Azért reméljük csak megmutatta magát és lesz még jó id?. Ezt kívánom felétek! :tef293:

16. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    re:Ho-ho-hó

Szia [@Darwina]

Nagyon örülök, hogy látlak :tef293:

Igen bizony , még egy hete 20-25 fokos melegek voltak itt is. :tef293:
    És sajnos , ma is kegyetlenül fujt a szél, 0 fok körüli h?mérséklet van csak...még a kutya is ilyenkor a meleg vackába menekül.

De szerintem még a vényasszonyok nyara :tef293: ( id?s hölgyek nyara :tef293: )
    ezután lesz még...

17. jozsef3 /

Kapott lájkok:
    60
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    re skype

szia itküldök neked egy letöltöhejet ,töltsdle ezt a progit ez biztos kiszedi én ezt rögtön megcsináltam és minden roszindulatu virust ki szedett a böngészömet rendberakta és azota megy rendesen ,a progi magyar, enyiben tudok segiteni.

18. Hangover /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    +++

Hát böngészkedek , nézegetek ... nevetgetek is ezt most komolyan gondolják ???

19. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Bánatom, vagy mérgem inkább

:tef293: Sziasztok

Kicsit határozatlan vagyok,most...csak beszélgetek, vagy dühöngök...kicsit jobban meggondolva , igenis önmagamra vagyok most dühös, mérges.:tef293:
    Úgyanis régebben szokásom volt, elmenteni a let?ltéseimet egy küls? merevlemezre ( hát ott rajta is van kb. 2 TB-nyi anyagom, amit szükség esetén el?kaphatok, ha a seedel? gépemnek baja esne ).Egy jó ideje viszont nem tettem meg ezt az el?vigyázatosságot, és kiment úgymond a gépem ma délután. ( most egy lerakott régi laptopot vettem el? netezni ).

Nos úgyjártam, hogy az este kés?n lekapcsoltam a gépet ( addig minden rendben volt )...de. melo, hazaérkezés után , újra kapcs be gép...és most jön a meglepetés , nem indul a windows ( hibaüzenet, hogy nem tudja inditani az Op. rendszert, vagy hardver, vagy szoftver hiba miatt ) .És nem piroslik a kijelz?n , hogy dolgozna a merevlemez, ...nincs... tehát, nagy a valószinüség , hogy meghalt a merevlemezem, és rengeteg letöltött anyagom kimentetlen rajta.
    Beszéltem azzal aki szokta rendbe tartani, holnap reggel 9-re viszem javitani, vagyis lehet, hogy lecserélni :tef293:.

Na és ha majd rendbe jönnek a dolgok, csak akkor sikerül újra visszaállnom seedelni, amivel sikerül.:tef293:
    Viszont éppen most nemrég regiztem , egypár kisebb oldalra is, ahol úgy-e még kevés pontot sikerült seedelnem, nem tudom mi lesz, kirugnak-e majd , nagyon remélem nem.

Na, :tef293: elsirtam nektek a bánatomat...nem szerettem volna untatni senkit , aki esetleg elolvasná.:tef293:

Az er? legyen velem...:tef293:

20. szederke /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Bánatom-re

Az "er?m veled van!"

Címkék :