Csak beszélgetünk

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' Fater hozta létre. Ekkor: 2012. január 11..

1. emanuel /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Bánatom re

Szia!

Nagyon egyuterzek veled!Pontosan ez tortent velem is kb. egy fel eve.No de ha csak a torrentoldalaim lettek volna bajban.Ket honapi munkam ugyszinten elszallt,nehezen potoltam vissza.Most mar probalok gyakrabban menteseket csinalni.

2. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    re:Ikata

szia
    Nagyon köszönöm az együttérzést, most nagyon jól esik, mert bizony hanyagság volt a részemr?l, hogy nem mentettem el, kb 500 GB-nyi anyagot, és az utóbbi id?ben ráálltam a sorozatokra, több évadnyi jó sorozatot is seedeltem , és azokból , még többet nem néztem meg, csak felváltva néhány részt.

Ez tanulság , hogy idejében ezután mentéseket fogok késziteni.

3. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    re:szederke

szia

Nagyon köszönöm neked, :tef293:
    nagy szükségem van most minden er?re, mert lekonyult az orrom nagyon,
    alig várom, hogy mit mondanak holnap a gépre, valami menthet?-e egyáltalán.

4. emanuel /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    sorozat?

Nahat! :tef293:
    Mostanaban en is a sorozatokat toltom es nezem is meg :tef293:
    Ne szomorodjal el nagyon,az ncorerol konnyen le lehet ujbol szedni,es a visszaosztas is nagyon rugalmas.

5. erdeikutya / Csillagvadász

Kapott lájkok:
    433
    Beküldött adatlapok:
    0
    re elso ho

Merdzsobol??? burzsuj... :tef318: :tef161:

amugy itt Felvideken is hirtelen lett hideg... tegnap reggel 0 fok volt... meg jo, hogy ulesfuteses a kocsi... :tef318:

6. erdeikutya / Csillagvadász

Kapott lájkok:
    433
    Beküldött adatlapok:
    0
    BTN - szomorusag

szomoru vagyok...
    tegnap kitettek a szuromet a BTN-rol... :tef10: cseten erdeklodtem, hogy mi volt az oka. kiderult, hogy a meghivom miatt, aki olyan embereknek osztogatott meghivokat, akiket nem ismert ... ezek tobbsege sajnos cheater vagy trader volt, igy komplett az egesz invite tree-jet kidobtak. megkerdeztem, hogy esetleg a kesobbiekben visszakerulhetek-e, de azt mondta a csavo, hogy nem, mert 1 acc per lifetime... pedig mindent visszaseedeltem, ahogy illik, sot seedben is tartottam mindent, mert pontok jottek belole. volt kb. hatvanx ezer pontom... nem hatotta meg oket. hat ezert vagyok szomoru... :tef10:

7. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Bánatom, vagy mérgem inkább -re

Szia klarensz!

Nyugodj meg,mert szerintem biztosan nem fognak kitenni.
    Mindenkivel el?fordulhat és szerintem fordult is már el? a legtöbbünkkel olyan eset,hogy pár napig akár még a nettet sem tudja használni,ezt megérthetik ?k is.
    Ha meg netalán mégis kiraknának,és nem is lehet elintézni,hogy visszakerülj(ezt kétlem),akkor meg biztosan fogsz meghívót kapni azokra az oldalakra,amelyekr?l szó van.

8. kiscsibe /

Kapott lájkok:
    219
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Bánatom, vagy mérgem inkább -re

Szia [@klarensz] :tef293:

Átérzem problémádat. :tef239:
    Remélem megoldódik minden a gépeddel.
    Ha a seedeléssel kapcsolatban problémád adódik akkor arányjavítási célból szívesen küldök neked bónuszt PL: Xider, SWZ, Diablo.
    Ami elromolhat az el is romlik (egyszer)

Id?nként én is készítek mentéseket a seedelt anyagokról.
    Már régen nem mentettem. Így írásodat olvasva lehet, hogy nekiállok a mentésnek.
    Addig is az én "Er?m" is legyen veled!! :tef293:

9. erdeikutya / Csillagvadász

Kapott lájkok:
    433
    Beküldött adatlapok:
    0
    Alstom írta:Most meg 2

1. tamad am neked a Nani neni bubanatos pics@ja... :tef293:
    2. nem hiszti, utmutatas, hogy hogyan lehet ezt elegansan is megoldani...
    3. The End

PS. hol a turoban van a Duhongo?

10. Laci86 / Moderator

Kapott lájkok:
    120
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Operátor, elsősegély nyújtó
    Alstom írta:Most meg 2 -re

No Comment!
    Ne vitatkozz h*lyékkel mert legy?znek a rutinjukkal! Én ebbe már elég sok energiát öltem bele, amit nem kellett volna! Írhatsz fel?lem ilyen kommenteket! Ha még most is ezen lovagolsz, elhiheted, hogy nem Nem Én Bel?lem csinálsz h*lyét, hanem Saját Magadból, barátom! Nem fogok arra az értelmi szintre lesüllyedni, ahol Te megrekedtél! És csak hogy tudd: Mindenki saját Magából indul ki! Err?l ennyit!

11. erdeikutya / Csillagvadász

Kapott lájkok:
    433
    Beküldött adatlapok:
    0
    re Alstom

Elismerem, legyoztel. Feladom.

12. góré / Maffiavezér

Kapott lájkok:
    166
    Beküldött adatlapok:
    0
    má megin @Alstom ?

hello
    mostanába naponta találok veszekedös topicot. általába joformán mindig @Alstom van a középpontban.biztos velünk van itt a gond? kötekszik uj taggal, régivel,moderátort is leszol, joformán mindenkivel össze tud veszni. (mindjárt velemis) ,,Ahogy Te viszonyulsz hozzám, Én is úgy
    viszonyulok hozzád! Ilyen egyszer?!!!,, szerintem ez egy kicsit nagyképüség de te tudod. Amugy amit a beloados sztoridat illeti eggyáltalán nemtudlak sajnálni, minden torrentoldal utálja ha össze vissza használod az oldalt egyedül haverral rokonnal. A haver mindig van sose fogy el.

13. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nyugi Klarensz, néhány nap

Nyugi Klarensz, néhány nap kiesés sehol nem okoz gondot, és meg is lehet irni az adott oldalakon hogy mi volt a gond, aztán ha muszáj átseedelni is tudsz olyan helyekr?l, ahonnan lehet.. de a staff többségével lehet beszélni itt-ott.. :tef293:

14. Laci86 / Moderator

Kapott lájkok:
    120
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    má megin @Alstom ? -re

Én már rég pontot akartam tenni a balhés ügyek végére! Sem új tagot sem moderátort nem szóltam le! A régi tagokkal sem akartam konfliktusba keveredni, hiszen az utolsó 2 konfliktusba nem Én kezdtem a kötekedést és ez a nem mindegy! De ha valamir?l leírom kultúráltan a véleményemet és ez valakinek nem tetszik, arról Én nem tehetek! De most ezek után az lesz, hogy elmesélek egy átlagos sztorit (ami Velem történt meg), aztán megint jön 1-2 régi tag és elkezdi verni a tam-tam-ot, mert vettem a bátorságot, hogy írtam a fórumba és kifejtettem valamir?l véleményemet? Nemár! A tegnapi balhé kapcsán olyan ügyet kezdtek el feszegetni, ami már le lett zárva, csak ezek a viták átmentek provokatív sértegetésbe, ami felett Én már nem tudtam szemet hunyni vagy csak úgy elmenni mellette, hogy "Had csinálja, majd megunja"!. Nekem már abból lett elegem, hogy bármit is írok, egyb?l letámadnak és belekötnek abba, hogy Én milyen hozzászólást írok. Ezek után az egyetlen b?nöm csupán az volt, hogy nem hagytam Magam! Ha valami nem tetszik, leírom! Senkinek sem fogok a háta mögött dumálni, hanem ha bármi bajom van oda állok az illet? elé és megmondom a szemébe! Am. meg hozzál fel Nekem olyan topicot, ahol egy moderátort vagy egy újonc tagot szóltam le, vagy veszekedtem vele! Valótlant ne állíts! Ha átnézed a szóváltásokat, láthatod hogy a parádét Nem Én kezdtem! Én pedig nem hagytam Magam és kiálltam Magam mellett! Ez történt! Az aláírásom meg Engem tükröz! Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel! A személyiségem Én vagyok! A viselkedésemet meg Te határozod meg, amilyen mentalitással viszonyulsz hozzám! Nyilván való, hogy nem fogok veled "jópofizni" ha Te olyan hangnemben beszélsz Velem, mint a kutyával! Úgy beszélek Veled, ahogy Te beszélsz Velem! Ha b*nkó vagy Velem, Én is b*nkó vagyok Veled! Ha udvarias és barátságos vagy, Én is udvarias és barátságos vagyok Veled! Lehet, hogy más szemében észreveszik a szálkát, de saját szemükben a gerendát sem látják meg! Ezt nem sértésképpen írtam! Nézd meg a hozzászólásaimat, hogy mit írtam azoknak a a felhasználóknak, akik barátságosak voltak Velem! Vagy küldj egy barátságos PM-et! Hidd el, Én is barátságosan fogok Neked visszaírni, nyugodtan próbáld ki! Ha nem adsz okot rá, biztos hogy nem fogok Veled b*nkózni! Megvédtem Magam és kiálltam Magamért! Én nem vagyok az a fajta, aki bárki el?tt meghunyászkodik! Bocs gyerekek, de Én erre nem vagyok vev?!
    Én kiszálltam ezekb?l a vitákból! Amúgy meg "Okos enged, szamár szenved!"

15. skill /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    má megin @Alstom ?

Szia!
    Tény,hogy jól ismerem a "rendbontót" mivel közösen munkálkodunk egy oldalon (f?leg ?) ÉRTED/értetek ,felhasználókért!Azt hogyan gondolod,hogy neki itt nem lehet véleménye,de Neked!!! Neked bizony igen,még ha nem is a valóság amit leírsz!
    Szerinted akkor most ki a nagykép????Te vagy ?!Tégy valamit el?bb le az asztalra,miel?tt olyanokat bántasz,akik ezt már megtették és éppen azért teszik,hogy Neked jó legyen!

skill

16. góré / Maffiavezér

Kapott lájkok:
    166
    Beküldött adatlapok:
    0
    skill,alstom

figyu skill, Alstom énse veszekedni jöttem ide, csak arra hogy több topicba napokon keresztül veszekedtél arra mit lehetet volna hozzáfüzni.
    Ha nem szo szerint is de szoltál le embert teis. Aláirásodra leirtam véleményem.és?

17. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    Elég!

Legyetek szívesek a témát befejezni.Több száz téma van ,hová várunk hozzászólásokat.Ne szívjátok egymás vérét elég volt!

18. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Klarensz

Szervusz [@klarensz]!

Ha még is csak bajod lenne valahol bel?le,csak szólj és ha tudok közben járok,ahol csak tudok!:tef293:

19. Laci86 / Moderator

Kapott lájkok:
    120
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Bánatom, vagy mérgem inkább-re

Szia!

A lemezkezel?t nézted, hogy a Winchesterre mit ír ki? Ha "olvashatatlan", vagy "ismeretlen" státuszt ír ki rá, akkor még megmenthet?!

20. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    re-re-Bánatom, vagy mérgem inkább

szia :tef293:

Köszi szépen, nagyon kedves T?led ...de sajnos nem menthet?, a teljes merevlemezt ki kellett cserélni, és mivel nem mentettem el a dolgaimat, jó pár hónap munkám elveszett.
    Most kezdek lassan seddbe állni az oldalakra, vagy tölteni lassan újra le dolgokat, stb, hosszú munka.

Címkék :