Csak beszélgetünk

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' Fater hozta létre. Ekkor: 2012. január 11..

1. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    Huh ...

Huh ...

na föladtad a leckét minek ébredté meg mé nem aludtá tovább ....

de sztem minden kiderül a következö találkozás(ok) - nál !

Ja lehet belehabarodtá ... mindig igy kezdödik a folytatás ? Kezedbe a lehetöség hozd ki a legjobbat belöle !!

[​IMG][​IMG]

2. Kopasz /

Kapott lájkok:
    171
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Nehézgépkezelő
    Lakhely :
    Győr
    csak beszélget?nk re

Lehet hogy bele habarodtál,de probáld ki hogy este nem tömöd tele a bendödet és éjjel nem lesznek rémálmaid.Vagy ez jo álom?Akkor egyél többet és tovább tart az álom.
    De ha biztosra akarsz meni,ne csak álmodban csokolgasd.

3. góré / Maffiavezér

Kapott lájkok:
    166
    Beküldött adatlapok:
    0
    ezer örömmel aludtam volna még

aludtam volna még ezer örömmel probáltam visszaludni de az nemolyan egyszer?.
    remčlem kinyitja szemčt és meglŕtja hogy elňtte ŕll az igazi szerelme. čs belátja,hogy mindkett?nkek szüksčge van egymŕsra.

4. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    Lali

csak arra vigyázz , nehogy a "Lali" - t utánozd "A Budapest éjjel/nappal " - bol

5. góré / Maffiavezér

Kapott lájkok:
    166
    Beküldött adatlapok:
    0
    a harmadikat vŕlasztanŕm

a harmadik lehet?ség lenne a legjobb az alvŕs meg olyan a legjobb amikor reggel .em emlększek rŕ mi is volt.
    ismerek olyat aki els? talŕlkozŕsukon összejöttek utŕna meg egy helyen dolgoztak vagy dolgoznak.
    asszem jobblesz belehuzni aztŕn kapcsolatvan vele a csucs

6. góré / Maffiavezér

Kapott lájkok:
    166
    Beküldött adatlapok:
    0
    az nem az čn m?sorom

lali? nem nézem azt a sorozatot.
    nyali jobblenne.

7. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    Meghalt Sz?r Péter

Meghalt Sz?r Péter, a vírusirtók magyar atyjaAz Index több forrása meger?sítette, hogy meghalt Sz?r Péter, világhír? magyar számítógépes biztonsági szakért?, víruskutató.z?r Péter a világ leghíresebb olyan antivírus-szakembere volt, akir?l nem neveztek el vírusirtót – írja az Index.
    Index. Balatonfüreden született, a Veszprémi Egyetemen tanult informatikát.

A lap emlékeztet: Sz?r dolgozott együtt Eugene Kasperskyvel
    és John McAfee-val,
    és több évtizeden át a Norton Antivirus egyik vezet? fejleszt?je volt.
    Rengeteg tudományos cikket írt,
    sok konferencián adott el?, és több szabadalma volt.

Hazai szakmai körökben Pasteur nev? víruskeres?je hozott neki elismerést, melyet 24 évesen eladott az OTP-nek. Nagyobb körben
    a Vírusvédelem m?vészetér?l cím? 2005-ös könyve
    tette ismertté, a kötet azóta is az iparág egyik alapm?vének számít.

Sz?r Péter halálának körülményeir?l egyel?re nincsen információ.

http://videosmart.hu/video/szor-peter-a-virusvedelem-muveszete

Szerz?: hvg.hu

8. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    heves Kérések

heves wrote: Most látom csak, hogy ne els? hsz. legyen. Ne haragudjatok! Új vagyok az oldalon, nem voltam elég figyelmes. Köszönöm a jogos figyelmeztetést és a lehet?séget, hogy itt talán valaki megajándékoz egy mehívóval. Jelenleg egy torrent oldalt se használok így az nCore-ra maximálisan tudnék figyelni. Aktív felhasználóként használnám az oldalt úgy ahogy kell. Megbecsülném nagyon.

Köszi! :beer:
    Sziasztok!

Szia [@heves]!

Szabályok vannak mindenütt amiket el kell(ene) olvasgatni.
    Ezzel a hozzászólással most vagy átugrottad vagy nem az els? hsz-es minimális szabályt.
    Félre ne érts nem moderálok csak a jöv?re való tekintettel adok tippet illetve tanácsot.
    El?ször olvasni! :tef344:

Nem tudom mennyi ideje torrentezel, ellenben a hozzászólásodból az jön le hogy egyáltalán nem.
    Ezért javaslom ne ugorj mindjárt a mély vízbe!
    Itt rengeteg jobbnál jobb oldalt találsz, kicsit és nagyot, csak kattints a Freereg és -leech fülre!

Nem biztos hogy kezdésnek kellene a legnagyobb!

9. heves /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    DC++ után nCore meghívó

Régebben voltam regisztrálva a Majomparádéra és a Pretoriansra aztán megtetszett a DC++ világa és eltávolodtam a torrentekt?l, de most már nagy hiányát érzem így szeretnék újra torrentezni és akkor már nCore-ra. Nem szeretnék több tracker-en lenni, csak egyen és azt aktívan használni. Inkább lennék egy nagy oldalon mint több kicsin.

10. Sátán /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Szia!

Egyetértek Fater-al mivel ténylegesen a szabályok betartásával lehet csak betartattni a betartani valót,de mivel írod hogy torrenteztél így tudod hogy nem nézik itt jó szemmel hogy egyböl úgymond nCore oldalt szeretnél , vannak itt régebbi tagok is akik úgyanúgy szeretnének mint te és még nem sikerült nekik pedig ?k már régebb óta itt vannak velünk az oldalon,természetesen ezt nem bántásnak szánom én sem hisz minden ember hibázik ,Én is hibáztam már itt az oldalon amit be is láttam,ha bármi kérdésed van fordulj nyugodtan hozzám segitek ha tudok neked, légy aktív és inkább kérdezz hidd el segitö kész emberek vagyunk! :tef344:

11. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Aktív-Inaktív

Sziasztok!A véleményetekre lennék kíváncsi ezért mondom el ezt az esetet nevek nélkül.
    Nevek nélkül mert nem emlékszem rá de ha emlékeznék sem írnám ki.

Egy itteni felhasználó megkeresett mert egy kis oldalról kitették és szerette volna tudni hogy miért.
    Annyit mondott hogy azt írták neki "inaktivitás" miatt.

Szépen megírta a kérdését amivel én nyugodtan mehettem az oldalra érdekl?dni.
    Ritka egy kis oldalon de még sok nagyon is.
    Hamarosan jött a válasz, ami nem pontos de a lényege ez:
    - Valóban látogatta az oldalt havi, heti szinten.
    - Ellenben az adatforgalma 1,23GB le - 1,15GB fel két év alatt

Nekem meg van err?l a véleményem ami tudott dolog.
    Ami meglepett az a felhasználó reakciója volt.
    - Így már értem, jogos!
    Köszönöm........!

Szerintetek? Jogos vagy sem?

12. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    re-Aktív-Inaktív

Szia Fater

Nos a véleményem , hogy jogos ( rövid és vel?s )az oldal döntése.
    A felhasználónak :tef293: pedig ezt tudna kelett, hogy gyenge :tef318: felhasználó...szóval nincsen amiért tiltakozzon a kitiltás miatt.

13. predator02 /

Kapott lájkok:
    206
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Aktív-Inaktív re

Sziasztok!

Szia Fater.

Két év alatt ilyen adatforgalmat bonyolítani az kész tudomány,én azt nem értem hogy eddig hogyan tudta húzni az adott oldalon.

14. erdeikutya / Csillagvadász

Kapott lájkok:
    433
    Beküldött adatlapok:
    0
    re aktiv-anktiv

ha az oldal szabalyzataban nincs benne, hogy KOTELEZO forgalmaznia valamennyit akar heti, akar havi, akar negyedeves szinten, es csak az van, hogy mittudomen: ha 30 napig nem latogatod az oldalt.... blablabla, akkor JOGTALANul raktak ki. De ugye a staff dontese,. Mas kerdes, hogy ezzel ( ha fentebb leirtak ervenyesek ) segget csinaltak a szajukbol...

15. kritikus /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    kis oldal

Az ilyen felfogással rendelkez? kis oldal soha nem lesz nagy, szóval le kell szarni. Ha kell ennek a tagnak egy normális oldalra is meghívó, akkor kuncsorogjon nálam.

16. emanuel /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    jogos-e

Sziasztok!

Szerintem sem jogos.Ha az oldal szabalyzataban benne van az adatforgalmi kovetelmeny akkor persze jogos ,de nekem biztos nem lenne szimpatikus az az oldal ami ilyen szabalyt alkalmaz.

Mar regota torrentezem ,es az elejen egy 7 kb/s-os feltoltes es annak toredeke letolteses netem volt.Ebben az idoben az egyik oldalon behoztak egy ilyen adatforgalmas szabalyzatot s mivel az aranyom az 1 korul volt es nem akartam lerontani,ott gondolkodtam vagy ket napot ,hogy mit is tolthetnek le ,hogy valahogy vissza is oszthassam,amig szepen kiraktak az oldalrol.Nos azota nem nagyon szeretem az ilyen szabalyt.

17. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Aktív-Inaktív +

Sziasztok!
    El?ször is köszönöm mindazoknak akik véleményt alkottak, így vagy úgy!

Nem biztos hogy egy kis oldal nagy akar lenni. Láthatunk sok példát hogy akár tíz ezres taggal is szépen megy a tracker. Ha van aktivitás.

Természetes dolog hogy mindenki onnan tölt le ahol megtalálja a keresett adatot és úgy érzi hogy onnan jön le a legrövidebb id? alatt és a vissza osztással sem lesz gondja.
    Az is biztos hogy egy kis oldalon ez nem olyan valószín? mint egy nagyon.
    Ez az eset éppen a torrent lényegének a fricskája.
    Mert hogy két év alatt szinte semmi adatforgalom.
    Bár mi is áll egy egy oldal login oldalán (Közösségi oldal, stb.) egyet ne felejtsünk! Mindegyik torrent oldal és joggal elvárható az adat forgalom.
    Szerintem ezt még a szabályzatokba is felesleges befoglalni.
    Azért legyünk ?szinték önmagunkhoz.
    Mi a frászkarikának regisztrálunk egy torrent oldalra?
    Le tölteni! Persze van akit a kíváncsiság hajt és ha nem tetszik nekik az oldal úgy is inaktívak lesznek és törölni fogják ?ket.
    Jelen esetben volt egy letöltés és annak vissza osztása majdnem egyes arányig és semmi több.
    Én úgy gondolom egy kis oldalon is többet ér egy aktív forgalmazó még ha nem is tölt le nap mint nap de legalább seedben tart, mint száz aki nem forgalmaz senkit.
    Talán a staff is így gondolja. Ett?l még az oldal kicsi marad mert a kitiltott helyett csak egy regisztrálhat de ? talán aktívabb lesz.
    Úgy tudom a torrent oldalakat aktivitásban (adatforgalomban) mérik.
    Kis túlzással, egy kicsi de pörg?s oldal sokaknak érhet annyit mint akár az nCore.

18. szarufa /

Kapott lájkok:
    75
    Beküldött adatlapok:
    0
    Aktív-Inaktív re-re

Sziasztok!Ehhez a témához csak annyit írnák hogy voltam én is hasonló helyzetben mert nem egyszer? tartani az oldal el?írásait.

De ha úgy éreztem hogy nem felelek meg az oldal kritériumainak akkor nem vártam meg hogy kitegyenek inkább elajándékoztam az accom.

Csak szerény véleményem hogy aki ilyen keveset forgalmaz az oldalon annak semmi oka,indoka megkérd?jelezni hogy miért is történt ez+az ..

Ilyen adatforgalom mellett,de hát akkor mit töltött le és mit fel..ha ilyen kevés forgalma volt ennyi id? alatt..nem is ragaszkodnék az oldalhoz :tef293:

19. treff /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re Aktív-Inaktív +

Teljesen egyetértek veled, csak egy apró megjegyzés. A kisebb oldalakról is szoktam letölteni, de én a kíváncsiság mellett amiatt is regisztrálok, ha egy ismer?sömnek, havernak bármi gondja van egy kisebb oldalon, akkor csak úgy tudok neki érdemben segíteni, ha ott én is fenn vagyok. Az általános segítségnyújtás sem rossz, de van amikor azzal a másik nem sokra megy, ha olyan természet? a problémája.
    Mondanám azt is, van amikor kisebb oldalakon a közösség is jobb, de az nem túl örvendetes, mikor az adott oldalon kb. óránként írnak az üzen?falra. :tef293:
    Esetleg az is egy jó kérdés lehet, 2 év alatt hány GB kell, hogy ne töröljék? 2, 3, 5 vagy 10GB? ...

20. baccara /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re:Aktív-Inaktív

Üdv.Mindenkinek,
    szerintem nem jogos,mivel aki ma egy picike felhasználó,lehet holnap nagyágyú lesz az oldalon,valamint az aránya + szaldót mutat tehát tev?legesen hozzátett az oldalhoz még ha keveset is.Szóval aki a kicsit nem becsüli.....baccara

Címkék :