Csak beszélgetünk

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' Fater hozta létre. Ekkor: 2012. január 11..

1. makkmarci /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hartigan.

Szia Hartigan.

Én ugyan nem ismerlek,természetesen Te sem engem, ám látva itt, és más oldalakon a munkásságod,hozzászólásaid min?ségét,milyenségét kialakult bennem egyfajta tisztelet,és virtuálisan felnézek Rád.

Bejegyzésed alapján úgy vélem komolyabb baj van, (ne legyen igazam !!) de remélem miel?bb túljutsz rajta, és ismét egészségesen, vidáman itt leszel velünk és görgeted a torrent-empire.me oldalnak és más oldalaknak is a szekerét.

[@Hartigan] barátunk Veled vagyunk,gyógyulj meg.

2. LudasMatyi /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hartigan

Miel?bbi gyógyulást Hartigan! :tef293:

3. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    köszi nektek ..-re

Szia hartigan!

Ne tör?dj semmi mással csak avval hogy felépülj!
    Ha tudnék ehhez er?t sugározni ......
    Minden esetre megpróbáltam, remélem oda ér.

Miel?bbi gyógyulást kívánok!

4. kiscsibe /

Kapott lájkok:
    219
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    hartigan

Kedves [@hartigan] ! :tef293:

Igazán nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz híreket olvasok egészségeddel kapcsolatban. Kérlek fogadd ?szinte jókívánságaim!
    Gyógyulást kívánok.

5. Zóóótán /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Elnézést!

Szia Hartigan. Miel?bbi gyógyulást kívánok neked.

Üdv:Zóóótán

6. Jozsef78 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Xider hirek!

Itt az év vége lassan közeleg a karácsony, ennek alkalmából mi is megajándékozunk titeket.
    Mostantól év végéig FreeLeech, és ez mellé a meghívó árát levittük 1000 pontra 10000 pontról.
    Kellemes Karácsonyi Ünnepeket, és Boldog Új Évet Kívánunk mindenkinek.

7. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    1

"el megy magától" azt magamra értettem más nevében nem akarok nyilatkozni !

"ez nem cseveg? téma. "

Mivel az emlitett topik zárolt nem tudom hova kellene írnom ?

elnézést , hogy mertem rá reagálni ( az oldalon szinte már senki sem mer hasonlot írni)
    leírtam a véleményem ennyi !

8. Jozsef78 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Microbit hirek!

2013.12.09. 18:50 - Felhívás!
    Kedves felhasználók!

Szeretnénk megkérni minden kedves felhasználót, hogy támogasson minket csupán 1 kattintással.
    Nem kell regisztrálni, nem kell percekig nézni egy weblapot, nem kell semmit letölteni és nem kell befizetni.
    Mindössze annyit kell tenned, hogy a letöltés menüben kint lév? nagy fehér alapú bannere MINDEN NAP rákattintasz.
    Ez nem vesz igénybe fél percnél többet!
    Köszönjük!

9. kiscsibe /

Kapott lájkok:
    219
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    kiscsibekén írok....err?l-arról.

Kiscsibeként írok én most pár sort.
    Gondolataimat küldeném, talán úgy mint máskor.
    Veletek töltöttem, szabadid?m egy részét.
    Láthattátok személyiségem egy piciny részét.

Mikor e sorokat írom, gondolkodnom kellett,
    Mi lehetne értelme e kissé gügye versnek.
    Írnék én most arról, mit szerettem én itt,
    Hogy mit tettem, tehettem meg én itt.

Megtehettem én itt, hogy írjak, olvasgassak bátran.
    Segítséget kérjek és adjak másnak.
    Mikor fellendült az oldal, szép csapat volt itt éppen.
    Kiknek szíve úgy vert, hogy az megfelelt éppen.

Szívünk csücskét mostanság, irányítják mások.
    Kiknek írásában sok mindent megláttok.
    Reménykedjünk benne, hogy szívük csücskében
    Azt, mit mi szívünkben láttunk, megláthatjuk pont úgy, mint mások.

Egy mondattal zárnám, gyengécske soraimat.
    Ezzel kifejezném butuska, de érzelmes gondolataimat.
    Hallhattátok máshol, máskor, de most ismét fontos lehet.
    " MERT KELL EGY HELY " !!! Ezt soha el ne feledd……….

Megköszönném azoknak az embereknek a munkáját, akik megálmodták, létrehozták, és m?ködtették ezt a nagyszer? oldalt. Egyben küldeném jókívánságaim azoknak a fórumtársaimnak, kiknek egy része ugyan már nincs az itt fórumozók táborában, mégis egy kis, de összetartó közösséget alkottunk. Mi, kik napi szinten fórumoztunk az oldalon magunkénak érezhetjük egy egészen kis részben az oldal sikereit..

Mindenkinek kívánok felh?tlen kikapcsolódást az internet eme kusza világában!

Üdvözlettel kiscsibe. :tef293:

10. csacser /

Kapott lájkok:
    325
    Beküldött adatlapok:
    0
    indubitablyoperating

Sziasztok!

A friss bejegyzéseket nézegettem az el?bb és szemet szúrtak [@indubitablyoperating] új témái,valaki tudja hogy mik ezek?

11. szederke /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    indubitablyoperating-re

Nekem is rejtély. :tef239:

12. Dark Angel / Guest

Üdv. @indubitablyoperating

Üdv. @indubitablyoperating egy robot.. A témái pedig reklámok. Az új fórumon már nem fognak tudni regisztrálni.

13. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Olvasd végig ...............!

Sziasztok!

14. Jozsef78 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re-Fater!

Fater wrote: Sziasztok!
    Szia Fater! Szevasztok! Hat kerem szepen, mitagadas, en vagyok az a hires keregeto, mint mindig!! Juventino biztos beragott, azert ram celzott legutobbi hsz-jevel! Ugyanis nem tagadom, ismet irtam neki es kertem tole diablo bonuszt. Mi tagadas lenne valoban igazat adok nektek! Neked is Fater tobbek kozott!Mar regota megfogadtam, hogy nem kerek senkitol semmit, de mindig ravisz a nyavalya! Sebaj! Ujev utan en is elkoszonok ettol az oldaltol, na nem mintha rossz lenne az oldal. Nem, egyaltalan! Csakhat nekem is mar kevesebb idom van ulni a szamitogep elott! Fontos teendoim lettek, csaladalapitas, meg stb! Hat roviden ennyi, talan! Remelem nem sertettem meg senkit, es ha megis akkor az sem baj! Minuszoljatok batran! Nem haragszom meg erte! Tisztelettel! Jozsef

15. watsap /

Kapott lájkok:
    331
    Beküldött adatlapok:
    0
    re:

Örülök, hogy támogatót találtam ezen megnyilvánulásomra. Féltem valahol, mikor kiírtam...de aztán úgy voltam vele, hogy ha már adok, figyelmes vagyok azzal a személlyel, akit "megjutalmazom". Utóbbi id?ben (szerintem nem csak én) kapok mind több olyan üzenetet, ahol csak annyi van, hogy "Szia (ritka esetben köszön), Kellene az a diabló pont...xy a felhasználónevem (és ezt is sokszor elfelejti megírni)". Elhiszem, hogy mindenkinek nehéz pl egy Diablo oldalon szintet tartani, vagy egy nCore oldalra bekerülni, meg kezd?k és miegymás...de mikor meghívsz egy ismeretlent valamelyik oldalra, valahol zsákba macskát viszel magaddal. Mert könnyen lehet, hogy bajba sodor és nagyon rosszul és végz?dhet az egész mese.

Ezért úgy vagyok vele, hogy lehet nem sok személy fog kapni a felajánlásból, de az aki kap, az legalább (az els? lépést) tegye meg rendesen...nem?

Már most is kaptam 3 üzenetet, hogy kellene diabló és ncore meghívó. De, hogy ne csak a felajánlott oldalak nevét olvassa el, nem kap. És a kedvenceim, hogy rögtön els? hozzászólása ezen a fórumon, hogy kell egy ncore meghívó, most, rögtön...hmmmm...ezért jó valami szinten sz?rni.

Kellemes ünnepeket mindenkinek és további jó torrentezést! :tef293:

16. watsap /

Kapott lájkok:
    331
    Beküldött adatlapok:
    0
    re:

Nem Te vagy az egyetlen [@JOZSEFKE], kaptam másoktól is. Nem kell megsért?dni azért, hogy nem kaptál bp-ot. Hozzászólásomban csak arra akarok rámutatni, hogy (sokszor) mennyire semmibe van véve a felajánló munkája. Mert csak azt nézik egyesek, hogy mi a felajánlott "árú" és kér. De a felajánlás el?tti szöveg részt miért nehéz elolvasni és betartani?

Személy szerint én is családalapításban vagyok, de az nem kifogás, hogy a számítógép be legyen kapcsolva és menjen a seed. De itt sem sértegetésnek szántam soraim, csak reagálásnak.

17. Jozsef78 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re-juventino...

Szia! En egyaltalan nem sertodtem meg. Es remelem te sem ! Regebben mindig is azt irtam, hogy legyunk bekes egyetertesben az oldalon.

18. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Józsefke

:tef293:
    szia

Józsefke,
    mindannyiunknak vannak gondok, nehézségek, id?hiány , stb, bármire lehet fogni, ...de ha a torrentezést, filmeket szeretjük, az összeköt, és azért esténként csak letudunk ülni kicsikét a gép elé...

Kérlek azért gondold át mégegyszer ,az elköszönést T?lünk, hiszen én is a barátaid közt vagyok , többek közt, és egy nagyon jó és aktiv fórumozó vagy , nem könnyen búcsúznék...

19. Dark Angel / Guest

Üdv. Támogatók? Amiket

Üdv. Támogatók? :tef161: Amiket leírsz alap dolgok. Mi akik régebb óta vagyunk a "szakmában" jól tudjuk, szükség van bizonyos feltételekre a saját védelmünkben. Én ha felajánlok, mindig feltételhez kötöm. Aki ezeket figyelmen kívül hagyja, az vagy tesz a szabályokra, vagy nem megy neki a szövegértés. Ezek értelemszer?en kiesnek, hisz nagy rá az esély, hogy kés?bb bajba kevernek.

Alap dolgok:

Indokolja meg, miért van szüksége az oldalra. Evvel remekül sz?rhet? a kéreget?k és a gy?jtöget?k nagy része. Ha 2-3 szónál nem tud többet írni, kiesett. :tef293:

Tegyetek fel kérdéseket az adott oldalról. Ha valóban szüksége van rá, már korábban utánajárt, és alap dolgokkal tisztába van..

Komoly oldalak esetén kérjetek 2-3 profil linket. Evvel remekül ellen?rizhet? az arány. Ha a három név különböz?, nagy rá az esély, hogy az illet? úgy gy?jtögette össze az oldalakat, tehát trader.. (Nem biztos, de az esetek többségében err?l van szó)

Aki meg, durva, er?szakos megnyilvánulást tapasztal valakit?l, aki a felajánlásra írt, jelezze egy moderátornak. :tef293:

20. Jozsef78 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    klarensz-re

Szia klarensz! Valo igaz, amit leirtal az utolso szoig. Eme dontesemet meg jol atgondolom, ugyis lesz. Te is a legjobb baratom vagy! Igen, valoban a sok nehezseg utan kicsit jol esik estenkent kikapcsolodni a szamitogep elott.Meg ezt a dontest jol megfontolom! Ugy legyen! Hodolatom irantad!! Tisztelettel: Jozsef

Címkék :