Csak beszélgetünk

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' Fater hozta létre. Ekkor: 2012. január 11..

1. Sátán /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Szia! Kopasz!

Mert csak Tegnap elött Tudtam meg Hogy Lehet Meghívót Küldenem az Én Rangommal Mivel Felhasználó vagyok még csak! Mégegyszer Sajnálom!

2. csacser /

Kapott lájkok:
    325
    Beküldött adatlapok:
    0
    Szia! Kopasz! -re

Igaz hogy semmi közöm hozzá,de azért hozzászólnék én is ehhez a dologhoz.
    Nem értem, ha vannak saját ncore meghívóid miért kell valaki mástól kérned egy ismer?södnek.
    Ráadásul olyan embert?l kérted aki leírta hogy ebben a hónapban elite rangban van,tehát valószín?leg fizetett ezért.

3. Kopasz /

Kapott lájkok:
    171
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Nehézgépkezelő
    Lakhely :
    Győr
    Szia! Kopasz! -re

Szia nem füzettem soha nem füzetek se rangért se benmaradásért.Sokat sok torrentel szedelek és igy kaptam meg egy honapra az elit rangot.Nem csak az a gond hogy kéri és van neki az hogy nem irta le hogy másnak kéri és neki van.Nem volt öszinte.

4. Kopasz /

Kapott lájkok:
    171
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Nehézgépkezelő
    Lakhely :
    Győr
    Szia! Kopasz! -re re

Sátán szerintem zárjuk le ezt a beszélgetést,igaz hadmaradjon az én döntésem hogy haragszom rád.
    Mindent értek a napokat a most tudtam meg stb.
    :tef293: :ördög:

5. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    csacser

Szia!
    Nekem is b?zlik az egész,de azt azért szögezzük le,hogy nem véletlen az,hogy annyira sok most az nCore meghívás.Az ünnepek miatt most boldog-boldogtalan küldhet meghívót,ami nem így volt még,mikor [@Sátán] a meghívót kapta.
    Persze nem védek én senkit,mert az lett volna a minimum,hogy szól,hogy nem magának kell.Már ha ezt elhisszük ugyanis minap bh meghívóra is jelentkezett,holott kapott már,stb...
    Öszinte leszek!
    Nincs bajom [@Sátán] -al,de már nem adok semmit neki...Ez van.
    Üdv!

6. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    csacser re

Hopsz!
    Kijavítom magam,mert csak azt a dátumot néztem,amikor a meghívót kérte....
    Így más!!Amikor kapta,akkor már b?ven akció volt!Így azért végképp nem volt szép...
    Elnézést,benéztem a dátumokat. :tef293:
    Üdv!

7. erdeikutya / Csillagvadász

Kapott lájkok:
    433
    Beküldött adatlapok:
    0
    re gonzzo410

Ebbol ugy vettem le, hogy en nem jeleztem a megfelelo topikban... szerinted melyik lenne a megfelelo topik? ( ugyanis az Elkelt meghivok es accountok topikba beirtam... )

8. jaky6 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    rererererere

Én most beírtam a köszönöm topikba csak eddig nem tudtam,hogy hol van,meg minden:tef161::tef161:

9. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    erdeikutya re

Szia!
    Rosszul vetted le,hisz nem is szólitottalak meg... :tef293:
    De mindegy is...Megszoktam,hogy azért is hibás vagyok,amit el sem követtem... :tef293:
    Am. S?t! Észrevettem,hogy sokaknak példát mutatva kiírtad a dolgot!
    S?t!!Hogy teljesen ?szinte legyek,ezt már akkor is láttam,mikor vissza írtam [@jaky6] -nak ,hogy"adjon egy mailt,ha még aktuális"Mert tudod,hogy van ez....Melózni is kell... :tef293:(itt még annyit a félreértések elkerülése miatt,hogy egy ritka korrekt embert ismertem meg a személyében,tehát a meghívód is jó helyen van ez 100 :tef344: )
    Amiért azt leírtam,amit te magadra vettél (most is értetlenül állok,hogy miért)az azért volt,mert teljesen jogosan kifogásolta,hogy a fórumon szerepel,hogy ? már kapott,holott nem.Nos a véleményem az,hogy illik megköszönni egy komoly meghívót és szeretnénk,ha ez a jöv?ben alap lenne az oldalon,hisz ezek alapján tudunk segíteni!
    Ha nem tudunk róla,nem tudunk mit tenni és igaz te már ezt kiírtad,ami mindenképp követend?,de igazából az lenne a legjobb,ha ezt a kedvezményezett tenné.
    1.Sokan kérkedésnek tartják,ha kiírják,hogy ezt v. azt adtak.(NEM AZ)
    2.Engem,mint felajánló az érdekel,hogy xy kapott e már és nem az,hogy xy adott e már...(mint moderátor nyilván más,mert mindkét topikot olvasom)
    Ez utóbbi ezért fontos szerintem.
    Valóban lehet az általam leírtakat úgy értelmezni,ahogyan te tetted,de csak ha nagyon ezt akarjuk.:tef293:
    Természetesen arra gondoltam,hogy az akit zavart (jogosan),hogy ? szerepel valahol,mint bh tulajdonos,nem tagja az oldalnak,de miután a tagja lett ezt nem jelezte.
    Remélem érthet?,amit leírtam,ha továbbra sem,akkor elnézést.
    PS:Nem kívántam senkit se kritizálni,hisz ebben a történetben nyilván más a hunyó,nem ti!
    Üdv!
    gonzzo

10. erdeikutya / Csillagvadász

Kapott lájkok:
    433
    Beküldött adatlapok:
    0
    rere gonzzo410

gonzzo410 wrote: válaszomra azt írta,hogy kapott már @erdeikutya -tól,amit ? sem jelzett... a megfelel? topicban
    ebbol gondoltam... mert ha o sem, akkor meg valaki szinten nem... es csak kettonkrol irtal a hsz.-ben. Tehat ezert.
    jaky6 soha nem szerepelt sehol, mint bh tulajdonos... ugyanis azt irtam ki eredetileg, hogy meg van igerve neki egy bh meghivo. Ez egeszen addig szerepelt igy amig tenylegesen meg nem kapta a meghivot - akkor atirtam arra ami most van ott.

Hol olvastad ki, hogy en hibaztatlak valamiert? Csak megkerdeztem, amirol ugy gondoltam, hogy meg kell... ennyi a tortenet.

11. zonee / Guest

Circus Maximus

Én azt gondoltam hogy az emberek veszik a fáradtságot és elolvassák a feltételeket @gonzzo410-nak szíve joga eldönteni kinek válaszol.
    Sajnálom hogy ennyire lusták egyesek és ezek után pláne sokan nem érdemlik meg a válaszra méltatást sem.

12. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    erdei re

Szia!
    Tegyük már tisztába...
    Nem emeltem külön ki de ha tovább olvasod a kiemelt rész után,akkor megérted.
    Remélem....
    Nézd!Pm ben olvastam,hogy hibáztatsz!És azt érzem ,hogy keresed a lehet?séget,hogy hol mondhatsz ellent.
    Elnézést kértem miatta,bár szánalmas az egész![@hartigan] kiírt egy nyereményjátékot,amiben annyi részem volt,hogy én "fizettem" ki amit ? kitalált!SWZ pontot nyertetek 3 an ,de naponta 1x utalhatok.... Te voltál a harmadik...A harmadik napon elromlott a gépem(addigra már párszor reklamáltál) és csúszott egy napot az utalás,de mikor beléptem az a pm várt részedr?l,hogy [@hartigan] már utalta a pontokat és mit képzelek kb....
    Nos!
    1.A pontokat végül megkaptad duplán!
    2.Az általad nagyra becsült [@hartigan] gond nélkül jelentkezett a saját nyereményért,amit ? maga talált ki!!!(Érted!Kitalálod,hogy mondjuk bh meghívó,aztán jössz érte....,miközben remélem senki se adott játékokra semmit,mert az bukta :tef293: )
    Nos ez volt a kiváltó ok,ami miatt valóban azt gondolom,hogy hibáztatsz,csak épp szerintem nincsen rá valós okod. :tef344:
    Esetleg itt a PM is ha neked már nincs meg az emlékezetedben...
    http://torrent-empire.me/?q=messages/view/260576

Üdv!
    gonzzo

13. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Sziasztok!

Mint tettük eddig is: Csak beszélgessünk, erről - arról!
    Egy - egy jónak ítélt téma, ami talán lehet magán jellegű is.
    Egyszóval legyen ez a topic amolyan barátkozós fórum, a fórumban!

14. CF dealer / Tulajdonos Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,269
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    deutschland
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    akkor beszélgessünk :tef293: hogy teltek az ünnepek? :tef293:

15. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Szia CF dealer!

Milyen Ünnepek?

Ha a karácsonyra gondolsz, viszonylag kellemesen.
    A családdal és veletek.

Ha a szilveszterre gondolsz, Az nekem nem ünnep.
    Egyébként is hajnal egytől benn voltam dolgozómba most értem haza tíz körül.
    Így aztán végképp nem mondhatom rá hogy kellemesen. :tef344:

16. lowrider64 /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Technikus
    Lakhely :
    Nyíregyháza
    Tisztelt Fater !

Azt hiszem ezzel az írásommal meg kell hogy tiszteljelek ! ! !

Elsősorban , szeretnék Boldog Új Évet kívánni neked , nektek és minden fórumtársamnak az áldozatos és kitartó munkáért !
    Erőt , Kitartást és Egészséget kívánok az elkövetkezendő munkához .
    Iszonyatos erőfeszités kell ahhoz , hogy ezt a KIVÁLÓ közösséget egyben tartsátok .
    Én úgy érzem , hogy a tagság köszönő és hálás szavai plusz erőt ad az oldal üzemeltetéséhez .
    Bár az új forma még kicsit szokatlan de azt hiszem hamar megszokjuk .
    Igaz azt igértem a "veterán kör" - be való tagfelvételemnél , hogy az év utolsó hónapján aktívabb leszek , de mivel 14-en vagyunk az országban akik azt a munkát csinálják mint én ( Szederke ismeri az önéletrajzomat ) , ezért nagyon sok helyen be kellett segítenem az ország szinte minden pontján az ünnepek előtt .
    Talán most már kicsit lazul a gyeplő és beválthatom az igéretem .

Summa summárum !

Köszönünk minden segítséget , bíztatást és mi maximálisan mellettetek állunk ! ! !

Ez az év legyen legalább olyan tartalmas mint az előző .
    Szerezzünk legalább annyi ismerőst és barátot mint tavaly ! ! !

Kívánok mindenkinek és mindenki családjának Boldog Új Esztendőt ! ! !

Tisztelettel : A Fáradtlovas.

17. jaky6 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Üdvözletem!

Karácsony kellemes volt.
    Összeült a család jó ételek és sütemények voltak:tef293: A Szilveszter is jó volt idén laza otthoni buli,kis alkohollal.
    Éjfél után megnéztük a tüzijátékot.

18. erdeikutya / Csillagvadász

Kapott lájkok:
    433
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hello. Eloszor is BUEK mindenkinek... :tef293:
    A szilveszter otthon telt el csaladi korben szendvicsekkel pezsgovel TV elotti punnyadassal... :tef161:

19. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi

Sziasztok!

Szia lowrider64!

Valóban nagy a megtiszteltetés még akkor is ha a címzés talán nem is nekem szól!
    Köszönöm!
    Nekem megtiszteltetés már az is ha írtok nekem válaszoltok hozzászólásomra stb. de hogy meg is említsetek dicsérjetek......!

Ezért ezt a hozzászólásod fel is ajánlanám a közösségnek hisz tulajdonképen arról szól!
    A közösség dicséretéről!

Egy fórum általában olyan amilyen:
    Lehet szép, csicsás mégis rossz és kihalt. Lehet kevésbé szép és mégis mozgalmas.
    Ám ha szép is jó is, ráadásul mozgalmas élettel teli, akkor nincs annál jobb!
    Egy oldal külcsín-e olyan amilyenné vezetői, üzemeltetői megalkották.
    A belbecs pedig olyan amilyenné a szabályokat tiszteletben tartó felhasználóik teszik.
    Jóllehet az info-ról áttérteknek úgy tűnik hogy mindent újra kell kezdeni.
    Ez azért teljesen nem igaz!
    Van mit behozni és van mit ledolgozni de nem kell újra kezdeni.
    Nem kell újrakezdeni mert ismerjük egymást és tudjuk hogy számíthatunk a másikra!
    Hiszen ahonnét jövünk egy közösséget alkottunk.
    Nem kell újrakezdeni folytatni kell a fórumozást az ismerkedést a segítségnyújtást, stb. !
    Nincs is más hátra mint hogy ez a két közösség eggyé váljon!

Kívánok jó fórumozást, ismerkedést, új barátságokat!

20. guzu / Pedálozó

Kapott lájkok:
    1,061
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    Budapest
    Szisztok!

Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek! ezen az új oldalon is.
    Ismerkedem az oldallal és közben örömmel tapasztalom hogy szépen de biztosan érkeznek a régi ismerösök
    :tef293:
    Gondolom nem én vagyok az egyetlen aki keres kutat kedvenc topicjai után,de nagyjából azért már képben vagyok.
    Külön öröm az oldal gyorsasága,a régi nekem már bizony rémálom volt.
    Szóval nekem tetszik,remélem nektek is!

Címkék :