Csak beszélgetünk

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' Fater hozta létre. Ekkor: 2012. január 11..

1. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!

2. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    sziasztok Mindenki :tef293:

Gondolom kicsikét sikerült kipihenni a bulizást , új évet kezdtünk és kivánok mindenkinek aki jó ismerősöm , fórumtársam, és itt levő régi tagoknak Békés Boldog Újesztendőt.
    Nagyon tetszik a megújult oldal, köszönöm akik segitettek az elindulásnál :tef293:
    Szupergyors az oldal , fórumok nagyon jók, és a staff is lelkesen segit beilleszkedni mindenkinek. :tef293:

Tudom és jól látom , hogy rengeteg még a munka, és a javitani való dolog.Ehhez kivánok további sikeres tevékenységet.
    A fórumot pedig az aktiv , lelkes tagok alakitják , és közösség szerintem hamarosan jobban megismeri egymást.
    Mindenkinek további jó fórumozást kivánok. :tef293:

3. jozsef3 /

Kapott lájkok:
    60
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    mindenkinek boldog új évet kivánok ismerösnek és barátnak

4. góré / Maffiavezér

Kapott lájkok:
    166
    Beküldött adatlapok:
    0
    BUJÉK mindenkinek
    szép volt jó volt az ünnepi napok, most kezdjünk tiszta lappal pervollal mosva

5. zonee / Guest

Sziasztok!
    Hogyan lehet áthúzott szöveget készíteni itt a fórumon?
    Félkövér, dőlt, aláhúzott közül lehet választani.

Utoljára szerkesztve: 2014. január 05.
  6. predator02 /

Kapott lájkok:
    206
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    47 Ronin

Nos megnéztem a várva várt "nagy" filmet.
    Vegyes érzéseim voltak a film után, hogy most ez jó volt e vagy sem, de szerintem a kettő közé sorolnám.
    Számomra egyszer nézhető kategóriába tartozik, a látványelemekkel nem is volt gond, de mégsem kötött le ahogyan azt vártam.

7. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    szia predator 02
    Nos én ma igy jártam, a Pink Floyd The Wall c. filmmel.
    Már régebben letöltöttem , de csak ma volt rá hangulatom, hogy meg is nézzem, A rockopera kategoriába sorolt album , az egyike a legjobbaknak a az együttesnek.

Az egész albumon levő csodás számok , nagyon tetszenek nekem.
    Viszont a film sajnos eléggé nyomasztó hangulatot sugall, a rossz elnyomott gyerekkortól, a a kigúnyolt diákévekig, a csalódott férfi szerepe, egy teljes fantázia világba menekült, önmaga köré falat épitő , a lassan megörülő és drogfüggő rocksztár világa, és amint kábitószeres állapotban a rajongóin tombolja ki a dühét és keservét. És végül kénytelen lebontani a sajátmaga épitette falat.
    Nyomasztó és lehangoló...mégis megkell nézni.

8. jozsef3 /

Kapott lájkok:
    60
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    szia .klarensz az biztos hogy a világon a legnagyob eggyüttes volt nekem megvolt mindeggyik nagy lemezük a kezdetektöl fogva ,és nagyon szeretem az elvont zenéjüket ,mint vangelisznek ,jean micheljearnak,tegedreamnek zenéjét is sorolhatnák még jó zenekarokat de nagyon sok lenne

9. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    szia jozsef3 :tef293:

nekem is inkább a koncertjeik tetszenek, nagyon sokat már megnéztem, és lenyügöző a hang- és effekt tehnika, müvészi kidolgázású albumaik,
    igazi angol rockegyüttes . Kedvenceim egyike .

10. guzu / Pedálozó

Kapott lájkok:
    1,061
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    Budapest
  11. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    szuper , és az én időzonámban is úgyanennyi :tef293:))

12. CF dealer / Tulajdonos Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,269
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    deutschland
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    király :tef161: berakom overall headerbe XD

13. YO /

Kapott lájkok:
    10
    Beküldött adatlapok:
    0

Nem tudom hogy ezt hova kellene megírnom, gondoltam megosztom valahol.:tef161:

14. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    sziaztok

Csak úgy ,semmi témáról monológozok...mert néha előtör belőlem egy kis nosztalgia.ne vegyétek rossz néven kérlek, aki nem akarja el sem olvassa, egyszerü. :tef293:
    Szivesen beszélek egyedül is, amikor úgy van kedvem :tef293:

Csak beszélgetünk...hát akkor beszélgessünk erről -arról, kinek mi jut eszébe.:tef293:

Ne menjünk vissza oda, hogy: ………és akkor jött az internet.
    Hisz az internet egyik funkciója az, hogy összeköt. Összeköt pl térben távol élő ismerősöket,fórumtársakat, barátokat, családokat, és összehoz barátságokat.
    Van köztünk egy kötelék. Más, mintha együtt nőttünk volna fel, más mintha egy közösségben éltünk volna, de egy igen erős kapocs ez.
    Egyik eleme, hogy válaszolunk egymásnak. Beszélgetünk. Nem szóban, írásban.És még valami: a másik emberről itt a neten is az gondoljuk, hogy Ő egy EMBER. Így nagy betűvel

Tehát az internetnek köszönhetően lett egy-vagy több jó ismerős, esetleg barát. Filmek, sorozatok, világ dolgai , torrentek világa , ez köt össze minket.

Ez a kötelék úgy alakult ki, hogy szántunk egymásra , a kedvenc oldalunkra időt, figyelmet,és nem is keveset, sokat... mutattunk érdeklődést.
    Mert van az internetnek egy átka is , ugy-e ? (ha már egy előnyt említettem) ez lenne az arctalanság. Csak egy nickek vagyunk..Azt hissszük, nincs következménye.
    , Természetesen a neten, hogy sokan kíváncsiak a leírt véleményünkre, adatainkra, és még folytathatnám. . Pedig sokszor ,szinte semmire sincs idő a hatalmas információ özön mellett.
    ...
    Mire szánjunk időt és mire ne ? Kinek milyen érdeklőse van az adott pillanatban, mire van hangulata.
    (a neten is meg a való világban is így van ez persze).

Az internet áldás és átok.Bátran mondhatjuuk.
    Aki azt gondolja, jól használja, az sem lehet biztos benne,
    Pedig annyi a magányos, egyedül élő ember, aki számára az internet egy kapocs lehet. Tegyünk róla, hogy az is legyen. Vegyük egymást komolyan.Mint eddig is.
    Amúgy az élet szép, csodás,mondjuk ki bátran hiba is van benne, de ettől szép.:tef293:
    Beszélgetünk, öteteket adunk-kapunk. válaszolunk egymásnak egy feltett kérdésre.

Tehát ne fukarkodjunk a tetszik, köszönöm, komment gombokkal, mert azzal a véleményünket a másik tudomásul veszi, és jól esik, ha látja, hogy megnézik a "munkáját "

Utoljára szerkesztve moderátor által: 2014. február 11.
  15. CF dealer / Tulajdonos Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,269
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    deutschland
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Klarensz! Te vagy az egyik kedvencem :tef293: mindig írsz valamit, ami tartalmas :tef318: .Ahogy írtad, sokan csak egy név vagyunk egymásnak ,de van akivel bármit megosztok...az egyik a lökött társ tulaj...névszerint Setétség XD

16. Dark Angel / Guest

Sziasztok. Én nem tudom cf kiről beszél, de nem is fontos, majd kialussza magát. :tef161:klarensz én eddig is komolyan vettelek :22. XD

Én a két legjobb barátommal soha se ismerkedtem volna meg, ha nincs az internet. Annyira távol élnek tőlem, még is szinte olyanok mintha a testvéreim lennének. Persze nem vagyok az a fajta, aki nagyon hangot adna az ilyen dolgoknak, de a kedves klarensz bárkit írásra késztet.

17. CF dealer / Tulajdonos Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,269
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    deutschland
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    nemtudom ki lehet az a két szerencsétlen áldozat XD sajnálom őket :tef161:

18. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Szavazás

Sziasztok!

Szavaztam!

Mivel nem az volt a kérdés hogy melyik fejlécet látnád szívesen az oldalon én is a nekem leginkább tetszőt választottam.
    Holott talán ez illik legkevésbé az oldal stílusához. A maga egyszerűségével mégis ezt találom a legelegánsabbnak.

Szerencsére nagyon nehéz a választás mert szép számmal érkeztek jobbnál jobb megoldások a versenyre.
    Dicséretet érdemel mindenki aki értője e témának, foglalkozott vele és be küldte alkotását, alkotásait.
    Megnehezítve ezzel a mi életünket, a választás eldöntésében, mivel remek munka mind a maga nemében.

Befolyásolni nem akarok senkit a saját döntésemmel ám kérem minden felhasználóját az oldalnak bátran Szavazzon!

19. Dark Angel / Guest

Aki akarja, oda is beírhatja melyikre szavazott. :tef293:

20. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    sziasztok

Mielőtt a szavazatom leadtam, nagyon sokszor átnéztem a szavazásra kiirt fejléceket és nagyon nehéz volt a választásom, mert mindegyikben tetszett valami, és szivem szerint voksoltam volna az egészre.
    Én nagyon remélem , hogy valamilyen célra az oldal érdekében , elég sokat fellehet majd használni ezek közül.
    Na most, hogy melyik fejlécet látnám szivesen? ... mert amelyikre szavaztam , a maga egyszerüségével teszett meg nekem.
    És viszonyitottam az oldalhoz is, mert igazából , nekem ez a mostani is szimpatikus nagyon. :tef293:

Ezért csatlakozom Faterhez én is, és kérlek Titeket szavazzatok bátran...
    És megköszönöm mindenki munkáját,mert nagyon sok időt és energiát befektetett a fejlécek elkészitésében.
    :tef293:

Címkék :