Csak beszélgetünk

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' Fater hozta létre. Ekkor: 2012. január 11..

1. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Kötetlen beszélgetés, erről-arról!
    A kulturált hangnem itt se legyen utolsó szempont!

• Like Like x 1
  2. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Sziasztok!
    Jártamban keltemben azt vettem észre hogy az emberek túlnyomó többsége egyáltalán nem ért a matematikához.
    Ami a legszörnyűbb hogy az emberiség legalább hatvan - hatvanöt százaléka egyszerűen még számolni sem tud
    Ez bizony már majdnem az emberiség fele!

• Like Like x 1
  3. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    Épp ma történt,hagy egy barátom a 20 éve itt élő(de hát ez mindegy is,hisz mindez latin) töröknek próbálta elmagyarázni,hogy a " dkg"az a dekagramm és ezt le is vezette egy táblán... :tef161: Külön kiemelve ,hogy a "kilo" mindig 1000 és azt is honnan ered...De esély nem volt...Szóval amit írsz Fater az sajna tény! És ezt nyilván nem a ma történtek miatt mondom ,ez csak egy adalék,hogy nem csak otthon buták az emberek.Ugyanis ezt gondolom!Ha valaki nem tudja mikor halt meg Petőfi múzsája...OK,öszintén! A mai világban kit érdekel,már bocsánat...Ettől még lehetsz sikeres ember.De,ha nem tudsz számolni,az gond....
    Szerintem...

4. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Sziasztok!
    Szia [color=#FF0000;]pamutcsiga[/color]

Az igazság az legalább is szerintem hogy a történelem, irodalom nem annyira egyetemes mint a matematika.
    Míg pl. az irodalom és a történelem felosztható az adott ország és a világ irodalomra, történelemre, addig ez a matematikában nincs meg.
    A matekban bizony farkas törvények uralkodnak és ezek a törvények függetlenek az országhatároktól.
    Amint pedig az alábbi linken látható nem csak számolni de olvasni a sorok mögé is nehezen lát be mindenki.
    Miért is? Mert felületesen olvas.
    Ebben az esetben még te sem találtad meg a lényeget. így hát jelentem megfogtalak, bár nem gondoltam!
    "Ami a legszörnyűbb hogy az emberiség legalább hatvan - hatvanöt százaléka egyszerűen még számolni sem tud
    Ez bizony már majdnem az emberiség fele!"
    Nos ez nem majdnem a fele hanem több mint a fele!
    Vicces üzenetnek szántam és úgy látom ült is.
    Főleg azért mert én mosolygok! :tef161:
    Sorry!

5. ultimus /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem lehet hogy a Giga torrenten több a torrent és így kevesebb seeder jut a torrentek darabjára?!

6. Energy / Guest

Üdv. Én ha végiglapozom őket azt látom, hogy mind a két oldalon kevés a seeder. De a beloadnak nagyobb a napi látogatottsága. Rengeteg felhasználó neve mellett ott a warn, és a kis csillag. Támogatják az oldalt, hogy javuljon az arányuk. A régi beload is ezen az elven működött. Nehéz volt arányt tartani, hogy a gyenge netes szépen fizessen. Ezért volt ekkorra értéke a beload uppnak. So se értettem azokat akik támogatnak egy ilyen oldalt. Én pl letöltöm inkább máshonnan ha tudom, h nem fogok tudni arányt tartani. De gondolom sokan vannak olyanok, akiknek 2-3 oldalnál tovább nem tart ez a torrentes világ. Attól, hogy a beload megvette most a régi elérhetőséget, ne essen hasra senki. Semmi köze a régihez, és nem is lesz olyan szinten soha. Max egy új majomparádé státuszt ki tud vívni magának, de nem hiszem, hogy az oldal hosszú életű lenne.

7. Raptor /

Kapott lájkok:
    103
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    valahol
    Lakhely :
    A főld nevü bolygón
    Pistike torrent recept:

Szűnjön meg nagy múltú torrent oldal. Pipa :tef161:

Legyen pár száz tag akik a beload nélkül nem tudnak élni. Pipa :tef161:

Kicsit hasonlítson a régire. A tagok úgy is azt nézik semmi mást. Pipa :tef161:

Tehát ennyi kell, hogy egy torrent oldal csupán valaki híréből megéljen. Hány és hány tag regelt abban a hitben, hogy de jó újra indult a beload, ez a legjobb a hamisítványok közül mert ezt hasonlít a legjobban. :tef161: És hány meg hány fog regelni, most hogy megszerezték a régi címet.
    Mert hogy a kedvenc oldalam volt bla bla bla. És miért? A kedves és szívélyes staff miatt? :tef161: Egy sincs ott. A rengeteg torrent? Egy darab nincs ott a régiek közül. Csak pár nyerészkedő akik remekül meglovagolták az emberi butaságot. Ez a véleményem. De sokaknak elég, hogy kicsit hasonlít már is odáig vannak, hogy visszatért a beload. :tef161:
    A beload nem volt túl igényes oldal. Sőt mindent felrakhattál, olyan dolgokat is amiket másol kérdés nélkül töröltek volna. A titka abban volt, hogy a torrentezés hőskorában indult. Így sikerült akkora felhasználói táborra szert tennie, hogy az hosszú évekig életben tartsák. Ma már nem születnek ilyen oldalak, mert telített a piac. A felhasználókat felszippantotta az ncore. És elkeserítő, hogy sorra zárnak be a régi oldalak, amiknek tényleg van egyénisége, saját tartalma, és nincs helyettük más mint a sok pisteki fostalicska oldal. Így szerintem aktuális a kérdés, mi lesz a magyar torrentezőkkel, ha a nagy oldalak bezárnak? Mert utánpótlás évek óta nincs. Csak pár beképzelt tulajdonos, akik szerint az övék a legjobb oldal. Pedig a többség a nagy oldalakból él, onnan rakják át a torrenteket. Hát akkor hogy a bánatba tudnák kiszolgálni nélkülük a felhasználókat?

8. Warrior /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    Pacsi nektek !!!
    kaptam 1 szep levelet es pedig :
    Kedves iWiW-felhasználónk!

12 élménydús év után búcsút intünk: 2014. június 30-án bezár az iWiW. Adatlapotok eddig a napig lesz elérhető, ezért használjátok ki az időt, nosztalgiázzatok még egyet, és mentsétek le azokat a személyes dolgaitokat, amelyeket meg szeretnétek őrizni.

A bezárás miértjeiről a www.iwiw.hu-n olvashatsz további információkat, így engedd meg, hogy ezúton inkább a gyakorlati részleteket taglaljuk.

Adataid mentését belépés után könnyedén, egy kattintással megejtheted.
    A nyitóoldalra kihelyeztünk egy információs részt, annak segítségével egyszerűen kivitelezheted adatlapod, fotóid, levelezésed és kapcsolataid mentését, de abban is segítünk, ha adatlapodat kép formájában meg szeretnéd örökíteni az utókornak.
    Az adatok mentését legkésőbb június 25. éjfélig kezdeményezheted. Adatlapodat törölni nem érdemes, mert akkor az ismerőseid már nem tudják lementeni elérhetőségeidet, másfelől az Origo Zrt. a bezárást követően egyébként is minden adatlapot megsemmisít.
    Egy különleges nyereményjátékkal szeretnénk megköszönni az elmúlt 12 évet, valamint díjazni hűségeteket:​
    az iWiW megszűnéséig, azaz
    2014. május 16 és június 30. között minden egyes nap 1 db 20.000 Ft-os vásárlási utalványt, 2014. július 1-én pedig 4 db 20.000 Ft-os vásárlási utalványt sorsolunk ki, valamint egy szerencsés nyertes nettó 1.000.000 Ft készpénzzel lesz gazdagabb.​
    Ha nosztalgiázás közben olyan emléked, kedves sztorid adódna az iWiW-hez köthetően, amit szívesen megosztanál velünk, írd meg nekünk bátran az emlekek@iwiw.hu-ra. A történetekből egy összeállítást teszünk közzé a http://iwiw.hu/emlekek aloldalon.
    További szolgálati közlemény: kérünk, légy elnéző a megszűnő oldallal szemben, ha esetlegesen technikai zűrök merülnének fel. Igyekeztünk a szükséges feltételeket megteremteni, de kisebb malőrök így is előfordulhatnak a dömpingszerű látogatás közepette. Ha az óvintézkedések ellenére mégis huzamosabb ideig lennének súlyos technikai problémák, a lezárás időpontját annak megfelelően kitoljuk.
    Egyúttal tájékoztatunk arról is, hogy az iWiW bezárását a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósággal (NAIH) egyeztetve és az ő jóváhagyásuk mentén történik. Mind a sorsolást, mind a végső adatmegsemmisítést pedig független közjegyző ellenőrzi.
    Egy korszak véget ért, de az Origo Zrt. online tartalmai továbbra is várnak – tartsuk a kapcsolatot! Magyarország és a világ legfontosabb híreit az ORIGO, üzleti témákat az Üzletrész és a Szaklista, női témákat a Life.hu szolgáltat, de fiataloknak kifejezetten ajánljuk az Szjger-t, online vásárlásra pedig a Clickshop-ot.
    Mindent köszön és üdvözöl,
    a Gépház

9. Victory1995 / Torrentező

Kapott lájkok:
    780
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Azért volt jó. Mert akár milyen torrentet megtaláltál még ami tiltott is volt. :tef293: Arányt mér lenne nehéz tartani? Ott is vannak ingyenes filmek. Meg ennyi erővel a Diablo torrenten, Teracod, 1st-n is nehéz az arány tartás még se panaszkodnak. Nem tudom meddig fog élni a BeLoad de én nem támogatom csak töltögetek így nem lesz nagy buktám ha elbukik. :tef293: Feltölteni úgy se tudok mivel lassú a net. A utorrentbe hagyott limitet tartom be helyette.

10. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    sziasztok
    Az angol, Károly herceg, Erdélyben magánlátogatáson járt a héten .És a Heveder együttes is zenélt neki, ugyanakkor a csárdást is próbálgatta. :tef293:
    Pár fotót kaptam és megosztom veletek:

Károly herceg & a Heveder zenekar 2014
    [​IMG],

11. Boot / Újonc

Kapott lájkok:
    13
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Látom azért magától is rájöttek az illetékesek amit már az elején megmondtam, hogy sokmindenit nem vonz be az oldal, ha megszünik a trade topic. bocs az offért)

Más: Talán PTP vagy BTN vagy v.mi jobb kaliberű külföldi oldalra, ahol van bonus soha nem lesz nyerhető bonus, csak ilyen magyar kisebb pistike oldalra? lehet több emert is érdekelne így kviz bagy ilyesmi játékok.

Utoljára szerkesztve moderátor által: 2014. június 09.
  12. Dark Angel / Guest

Üdv. Ha a csevegőbe írod nem lesz off. De úgy is áthelyezésre fog kerülni. Ha körülnézel a többség nem cserél, csak nagyon kevesen. Elég csak benézni a csere fórrumba.. Magyarul az oldal kemény magját nem a traderak alkotják, nem tőlük függünk. Semmivel sem volt kevesebb új tagunk a csere nélkül. Akik cserélni jönnek, azoknak a 99 százaléka nem lesz aktív fórumozó. Megkapja ami kell és megy. Az oldal egyik jogelődjén évekig nem volt csere, még is a legaktívabbak közé tartozott. A csere vissza állításának csak is személyes okai vannak.

Sajnos a Magyarok többségét hidegen hagyják a külföldi oldalak. Így a forrás is nagyon csekély. De kiírok egy szavazást, és kiderül a szavazok közül hányan használnak külföldi oldalakat. De egy kisebb támpontot adhat, hogy a külföldi oldalakról szóló egyik témát 105 ember tekintette meg 4.109 alkalommal. A mellette lévő magyart pedig 471 ember 10.100 alkalommal tekintette meg.

http://torrent-empire.me/forumdisplay.php?344-Torrent-oldalak-%E1ltal%E1nos

13. Boot / Újonc

Kapott lájkok:
    13
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Mind1 engem bh, magon kívül nemigazán érdekel más magyar torrentoldal, csak néha nem árt ha esetleg nemcsak a nagy bithorlóra lehetne bonust nyerni, hanem kedveznétek esetleg a külföldi oldalak használóinak is ptp vagy btn boussal vagy valami hasonló kaliberű bonussal, meghívóval esetleg, bár tudom h. meghívó miatt sok esetben bajba lehet kerülni.

14. szederke /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Szerinted lehet BTN-en bónuszt utalni?

15. kiscsibe /

Kapott lájkok:
    219
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Sziasztok! :tef293:

Elgondolkodtam….:tef293:

A filmeket és magát a televíziózást színesítő reklámok egyikében megláttam egy új telefont. Ez magában még nem lenne nagy szám. Ami a legfontosabb tulajdonságai közé tartozik a most nagyon menő telefonnak az a vízállósága. Ebben a pillanatban gondolkodtam el igazán telefonálásaimról és a készülék használatról. Még ha le is megyek a víz alá, sem időzök túl sokat „ott”. Persze ha éppen abban a pillanatban hívnának sem kéne feljönnöm. Talán csak levegőért. Így feltételeztem, hogy pont akkor pont ott keresnek a víz alatt, biztosan fogadnám a hívást. Talán belebugyborékolnék a mikrofonba. Így részemről megállapítottam, hogy igenis fontos lenne kicserélnem telefonomat, mert ha rajtam kívül még lenne valakinek ilyen és még a számomat is tudná, meg a pillanatot mikor a víz alá merülök, akkor tehetnénk ezt pont egyszerre úgy, hogy közben hívnánk egymást és bugyborékolnánk közösen.
    Az akkumulátoromat persze szinte minden nap töltögetni kell. A fejlesztésekben ez nem fontos szempont. A vízállóság bezzeg….:tef161:hh

16. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Sziasztok!

Kézcsókom Kiscsibe

Sajnos, az az, inkább hál' Isten ritkán nézek televíziót ám még annál is ritkábban reklámot.
    Ezért nem is tudom milyen készülékről van szó.
    Eddig én csak vízállónak kikiáltott csepp álló telefont láttam persze azt sem víz alatt.
    A nagyszámú értékesítésben reménykedve a gyártóknak egy egy jó reklám minden pénzt megér.
    Persze nem csak pénzt és makettet de kész termékeket is szívesen áldoznak egy egy reklám filmben.
    Apropó reklám film. Nekem ez olyan mint a mese. Minden megtörténhet!
    Alap mű a mosópor reklám: Szennyes ruhát be a gépbe, mosó port is a helyére. Pár képkocka és locsi duma. Kinn is már a vasalt ruha! :tef161:hh

Talán gyúrnak az aksikra is de az is lehet hogy a minél kevesebbet fogyasztó áramkörökre is.
    Ezek az erő források ha csak telefonálásra lennének használva mint annak idején akkor azért tudnának teljesíteni.
    De az okosságnak is megvan az ára. Az energia igény.

S hogy mennyi de mennyi mindent lehetne nagyobb lendülettel kutatni, fejleszteni? Had ne soroljam!

UI.:

Észre vettétek hogyan szalad az idő?
    Ma már szerda van.
    Holnap meg még csak csütörtök.

17. Dark Angel / Guest

Így igaz faterom. Nem szeretek találgatásokba bocsátkozni, de szerintem csütörtök után meg péntek lesz!

Kedves kiscsibe!

Hasznos egy vízálló telefon. De egy hőálló annál inkább. Ha beüt a nagy meleg és az a bizonyos olvadás, nem hátrány ha az ember tud telefonálni egyet. http://torrent-empire.me/images/smilies/biggrin.png.pagespeed.ce.Nem8pNRYrb.png Alkuból pedig tudnának olyat is gyártani ami 10 évig elmegy. De ez nem áll érdekükben. Mert senki nem venne újat. De mihez is kezdenénk egy vízálló telefon nélkül.

18. sassmadár /

Kapott lájkok:
    225
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    villanyszerelő
    Lakhely :
    Ózd
    Köszönöm Dark Angel hogy van Underground.Style
    jkklll

19. Dark Angel / Guest

Szívesen, ugye egész tűrhető? Érkeznek még hasonlók, sőt jobbak is.

20. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    sziasztok

Akár a trópusokon olyan nedves minden ,
    egész nap csak esik az eső ( 14-16 C fok csak napközben is )...és estére kisüt egy órára a Napocska...és igy is csak alig 16 C fok.
    ..esküszöm világgá megyek...
    ..junius van és még nem volt nyár .
    Csak monologozok ...:tef293:

Címkék :