Csak beszélgetünk

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' Fater hozta létre. Ekkor: 2012. január 11..

1. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    ... Nem mindennapi látvány,Főként, amikor a színes függönyben érkező szitáló eső a város területére is átterjedt, a légkörben szétáradó fénnyel.

...és ma du. zuhogó esőben kisütött pár percre a nap, és ime a szivárvány:

Utoljára szerkesztve moderátor által: 2014. június 25.
  2. Dark Angel / Guest

Üdv. Mivel sok az értelmetlen pletyka, és mivel nem szeretném, ha agyatlan zombik vennének körül, leírnék pár dolgot.

1. Az oldalnak három tulajdonosa van. Mersy, CF dealer és jómagam. Hogy mi mivel foglalkozunk az oldalon kívül, az egyedül ránk tartozik. Tehát bármilyen ezzel kapcsolatos infó, unatkozó idióták agyszüleménye. Magyarul, egy büdös nagy hazugság. Mivel az érintettektől semmilyen hiteles infórmáció nem származhat. Kihalt oldalak irigy tagjainak, és vezetőinek szórakozása erről képzelegni.

2. Az oldal anyagi helyzete, és hogy miből képes fennmaradni, szintén a fent említett személyek hatásköre.. Azok akik ezt bármilyen módon firtatják, hazudnak. Mivel erről sem kaphatott információt senki se.

3. Jobb dolgunk is van annál, hogy mások leveleit olvassuk. Nyilván az érintett oldalak staff tagjai unalmukban ráfanyalodhattak arra 10-15 levélre, ami egy héten beérkezik, de nálunk több ezerről van szó. Ők nyilván megteszik, hisz ők terjesztik. Nekem ilyen meg se fordult a fejemben. Sőt tőlük halottam én is ezt először. Még azokra a levelekre sincs mindig időm, amik a címünkre érkeznek, vagy a facebookra, sőt amiket privátban kapok, még azokra sem. Ezért itt kérek elnézést minden érintettől. Ha késve is, de igyekszem válaszolni. Sokakban felmerülhet a kérdés, vajon képes e egy tulajdonos mások levelét elolvasni. Technikailag igen. De nem úgy, ahogy az idióták terjesztik. Nem mások accját feltörve. Aki ilyeneket ír, az kb semmit sem ért a dolgokhoz, ne tévesszen meg a rangja. És attól, hogy avval kezdi a mondatát, hogy ő nem szokott hazudni, még nem jelenti azt hogy igazat mond.

4. Érdekes, hogy mindig olyan személyek állnak elő összeesküvés elméletekkel, akik ki lettek tiltva innen. El is érkeztünk tehát, a forráshoz, ami motiválja ezeket az embereket.

Tehát ha ehhez hasonló történeteket hallotok, nem árt visszagondolni az itt elhangzott soraimra. De aki úgy érzi, ingyenélők vezetik az oldalt, akiknek nem elég a korlátlan jogokkal bíró felhasználófiók, hanem az userekére is igényt tartanak, kérem dobjon egy pm-et. És én szívesen törlöm az oldalról. Nem kell tovább attól rettegnie mikor olvassuk el a privátban írt dolgait.

Azért írtam le ezt a pár dolgot, mert terjed a butaság. És a butaság ellenszere a tudás és a tájékozottság. Vannak hazug görények, akik staff tagnak álcázva hülyítik a népet. Ők pedig elhiszik, azért mert egy staff tag mondja, és azért mert lövésük sincs a dolgokról. Mi és a staff, az évek alatt felhalmoztunk némi tudást a témával kapcsolatban. És kötelességünknek érezzük, ennek egy részét átadni. Nem tudhatjuk le annyival, hogy fiam hülye vagy, le vagy szarva , mert ezt, és ezt elhiszed. Nem, mert mégis honnan a bánatból tudnák, ha senki nem mondja el nekik.

UI: Mindig úgy kezdődik a történet, ismertek nem szoktam hazudni. De az érintettek éppen akkor hazudnak a legnagyobbat. Hiszen ki az aki nem szokott?? Mindenki, még én is. De az oldalt, és a társaimat érintő kérdésekbe soha sem. Mert hazugságból nem lehet várat építeni. Őszinte leszek. Azok a személyek, 2-3 (kitiltottak) akik azt terjesztik, hogy a leveleiket böngésszük, számomra az ember jelzőt is épp hogy megütik. Nem érdekel a létük, nem érdekelnek a dolgaik. DE sok a laikus barátjuk, akik viszont igen. Tehát mindenki maga eldöntheti a tejes képet látva, mit is hisz, mi az álláspontja. A többség pont leszarja ezt a gyerekes hülyeséget, és igazuk is van. Én se gondoltam volna, hogy egyszer mindenkiszámára nyilvánvaló hazugságokat cáfolok meg. De mint kiderült, nem mindenki számára olyan egyértelmű. Mert páran nem azt nézik mit mond az illető, hanem azt, hogy kimondja. És számomra minden becsületes tag fontos. De mint mondottam, aki elhiszi a hülyeséget, írjon, és nem kell tovább szörnyülködnie

3. Adanisz / Dark Angel kis kedvence :)

Kapott lájkok:
    345
    Beküldött adatlapok:
    0
    Srácok ez az ért már tényleg egy kicsit gyerekes. Mit foglalkoztok avval, hogy neve nincs oldalakon miket irkálnak, főleg ha kidobott egyénekről van szó. De ha már szóba került, az én leveleim olvashatja bárki, nincs mit titkolnom. Ők talán valami olyat tesznek, amit szégyenek, amit nem szeretnének ha kiderülne. Hiszen mi másért remegnének ennyire?

4. Dark Angel / Guest

Ott a pont, kicsi adaniszom. http://torrent-empire.me/images/smilies/2975.gif Talán igazad van, és tényleg valami vállalhatatlan dolgot művelnek és rettegnek, hogy kiderül. De még is mitől félhetnek? Talán meghívókat árulnak, vagy a párjuk mellet férfi szeretőjük van? Ezt már sose tudjuk meg. A perverz dolgaikra nem vagyok kíváncsi. De igazad van, csak az fél, akinek van félnivalója. És a bosszúvágy mellet a félelem az ami még roppant mód beindítja a képzeletünket. Én is voltam sima user, és vagyok is több helyen. Tudom páran szeretik a neten élni az életüket. Barátságok, szerelmek szövődnek. Beszélgetések minden ehhez fűződő témáról. De most őszintén. Még is kit érdekel ez? Csak az érintettek számára fontos, azért is nem a fórumban tárgyalják ki. Persze vannak emberek, akik a szemünkben fényezik magukat, a hátunk mögött meg lehordanak mindennek,. Igen, az ilyenek valóban remegnek, ne hogy valaki meglássa miket írnak, milyen a valódi énjük. De tudjátok, a férgeket a gilisztát, nem csak onnan ismerni fel, hogy látjuk a titkaikat, hanem onnan, hogy egy nyálkás csíkot húznak maguk után. És látunk már ilyet korábban is. A kétszínű emberekkel mindig is összeférhetetlen leszek, legyen akármilyen hatalmas is ez az oldal. Sok ilyen ember került már ki innen. Mert az az ember aki másnak mutatja magát, sőt különbnek, becsületesebbnek érzi, az ugyan olyan csaló, mint aki átvág egy cserénél. Egy rohadt alma, ami megfertőzi az égész kosarunkat.

5. fakólovas /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Egyétek és vigyétek.

Sziahello. :tef161: Íme az én levelezésem. Több oldalas, de szívesen megosztom egy részét, kérésre akár többet is.

http://kepfeltoltes.hu/140811/Egy_tek__s_vigy_tek_www.kepfeltoltes.hu_.png

Erre az oldalra cserélni járnak az emberek. Kétlem hogy a tagok olyan oldalakkal rendelkeznének, amiken a staff már ne lenne jelen. Akkor még is mit féltetek annyira barmok?
    Ez az egész úgy f.......ság ahogy van. Aki akarja olvassa mit írok, hol érdekel. De mégis ki tenné?? Meg minek? Mutassátok meg azt a degeneráltat, akinek ez eszébe jutott. Szeretnék vele pár szót váltani.

6. Energy / Guest

Sziasztok. Kérem mindenki figyeljen rám. Én egy fogyatékos vadászbérenc vagyok. Azt sem tudom mit beszélek, olyan hülyeségek hagyják el a számat. Szeretném, ha ezért törölnétek. Hogy miért is? A napokban lesz egy levélváltásom. Csak annyit mondanék, én leszek a téma, egy hölgy és egy ló. http://torrent-empire.me/images/smilies/biggrin.png Nem szeretném, ha ezt bárki is olvasná, főleg nem az asszony. http://torrent-empire.me/images/smilies/biggrin.png

A félelem késztetett írásra, de nem csak a saját nevemben szólottam. http://torrent-empire.me/images/smilies/biggrin.png

7. Dark Angel / Guest

leveleket kapunk olyanoktól is, akik nem regisztráltak be az oldalra. Egy ma érkezett irományt osztanék meg veletek, ami szerintem magában foglalja a lényeget.

"Valuable information. Lucky me I found your site by accident, and I am shocked why this accident did not happened earlier! I bookmarked it."

Szerencsések érzi magát, hogy véletlenül rátalált az oldalunkra, és nem érti ez miért nem történt meg korábban, mert számára sok itt a hasznos infó. És elhelyez minket a könyvjelzőjébe. XD

(nem szó szerinti fordítás, csak elmagyaráztam a lényeget)

Ez is azt igazolja, sok olyan embernek is a hasznára vagyunk, akiket nem látunk, mert nem rendelkeznek felhasználófiókkal az oldalon. Még érezhetőek a leállás hatásai, de még így is jócskán túltépjük a napi 4000 látogatót.

Az az érdekes, hogy egy külföldi úriember eligazodik egy magyar nyelvű oldalon. Míg a magyarok egy jelentős része, nem, pedig az ő nyelvükön íródott. Tehát nem gondolnám, hogy az elrendezés és az oldalfelépítése hibás lenne. De mivel a közösségünkben aktívan résztvevők magyarok, ezért le fogjuk egyszerűsíteni a fórumot. Remélhetőleg ezáltal sikerül még több embert fórumozásra bírni. Magyarán a személyzet igyekszik minél egyszerűbben tálalni a főfogást, hogy tényleg csak minimális erőfeszítésbe kerüljön a keresés és a fórumozás.

8. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Sziasztok!

Furcsa dolog ami megesett velem a mai napon.
    Munka helyemen el kellett menjünk a tartalék alkatrész raktárba.
    Éppen akkor érkezett egy futár szolgálat szekere is a bejárat elé.
    Abban a szent pillanatban lencse végre is kaptam a hintót.
    A kocsisnak semmi ellenvetése nem volt.
    Említettem neki hogy a logó miatt kaptam le a hintaját mert van egy ismerősöm aki ugyan ennél a szolgálatnál kocsis, és neki szeretnék kedveskedni vele.
    Mire ő.
    - Németeknél? Ott jóval jobban fizetnek neki mint itthon.

1. Mivel itt Magyarországon futottunk össze, feltételezem hogy más országban is van ilyen szolgálat.
    12. Még véletlenül sem említettem hogy hol kocsis az ismerősöm.
    Hogyan találta el mégis hogy egy ilyen fickóra gondolok. Ilyen nyitott lennék hogy a fejembe is belelátnak?

Jaaa!

• Like Like x 2
  9. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Üdv Mindenkinek

Először is kedves Fater reagálok a Veled történt furcsa eseményre...lehet, hogy belelátnak a fejedbe ...egyesek :tef293:)
    Velem pedig egy nagyszerü ls lélekben teljesen felemelő dolog történt a tegnapi napon:
    A csikszeredai magyar főkonzuláson megkaptam a várva várt teljes jogú magyar állampolgárságot, amit a nagyszüleinktől és szüleinktől vettek el , annak idején teljesen jogtalanul...csak úgy a határok költöztetése miatt.

• Like Like x 6
  10. Beszerző /

Kapott lájkok:
    7
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    szalmaszál hasogato
    Lakhely :
    Aprajafalva
    szerbusztok :tef293: oly rég jártam erre hogy itt el sem tudok tájékozodni :tef161: :tef239:

• Like Like x 2
  11. kiscsibe /

Kapott lájkok:
    219
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Sziasztok!:tef293:

Enyhén szólva is kissé furán alakul mostanában időjárásunk. Télen olykor tavaszias, nyáron meg sokszor őszies időhöz vagyunk kénytelenek alkalmazkodni. Egy pár évvel ezelőtt, ha valaki azt emlegette, hogy változik a klíma és ez jelentős hatással lesz időjárásunkra valószínűleg sokan csak legyintettek. Bezzeg mostanában mikor szeptemberben volt olyan nap melyen melegebb volt, mint augusztusban. Érezhetően valami megváltozott. Most, ebben a pillanatban, elég hűvös szél fújdogál, mely a lehűlés előszele. Így nincs nagyon jó kedvem, ha az időjárásra gondolok. Ha én határoznám meg, milyen idő legyen….:tef318: Vagy ha valaki meghatározhatná…. :rolleyes:Bár az is lehet, hogy ez nem lenne szerencsés. Sokan az esős időt szeretik, sokan a naposat. Nem lenne egyetértés. Viszont, ha csak én dönthetnék ebben a témában….. :tef344:Az lenne csak az igazi kellemes napsütéses „csibeidő”. Így én lehetnék a „naposcsibe”….:tef293: Mindenki más meg kapirgálhatna kedvére…
    Mivel is zárhatnám eme "magvas" soraimat...:rolleyes:
    Szép napot kívánok!!

• Like Like x 4
  12. Vendég /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Üdv kedves kiscsibe. Én úgy tudom havat is mond a hétre XD Eddig úgy tűnt, hogy a négyből két évszak lesz, tél és nyár. De mostanság a nyár se elég meleg, és a tél se elég hideg. Enyhén szólva is elég fura az időjárás.

• Like Like x 2
  13. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    sziasztok :tef293:)
    szia Kiscsibe :tef293:
    Na már ha épp az időjárásról csevegünk, gyertek a Hargitára ...:tef293: a nyár egy augusztusi napra esett ...a többi , mind tavasz és ősz volt :tef318:
    És a télről ne is beszéljünk...már az idén is megvolt az első fagyos reggel a múlt héten ( -3 fok )
    ...és azért a napos csibék nővögetnek és a kiscsibék egyre virgoncabbak :tef344:...muszály , mert másképp fáznak :tef161:
    ...:tef318:

Utoljára szerkesztve moderátor által: 2014. szeptember 23.
    • Like Like x 2
  14. Vendég /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Üdv. Mivel sok sületlenség kering még a levegőbe, ezért leírnék pár olyan dolgot, amiket igazából magyarázni sem kéne, annyira egyértelmű. De pár embernek sajnos nem az.. Ők soha nem is fogják megérteni, elvannak a képzelt világukban. De fontos, hogy a többség azért tudja, milyen hazug csaló férgekkel találkozhatnak, staff tagnak álcázva más magyar oldalakon.

Mi már akkor jól menő oldalt üzemeltettünk, mikor a vádlóink még a gépet se tudták egyedül bekapcsolni. Mivel mindnyájan kezdőnek számítanak, érhető, hogy nem tudnak a meghívócsere genesisről, melynek jogelődje, jóval idősebb mint a torrent-empire.me. Hiszen csak is bélférgek terjeszthetik, hogy mi csupán beültünk egy kész oldal vezetőségébe. Mi hosszú évek alatt, kemény munkával elértük azt a szintet, hogy kiterjeszthessük érdekeltségeinket. XD Egyszerűbbek kedvéért: Megengedhettük magunknak, hogy a készülő új oldalunkat kiegészítettük a torrentek.infó közösségével. Ami a mi segítségünk nélkül, szétszéledt volna. Persze a konkurencia ennek örült volna csak igazán. De van egy hírem keselyűk, ez nem fog bekövetkezni.

A torrentek.infó elég komoly anyagi gondokkal küzdött a múltban, ez so se volt titok. Azok akik most siratják, kb semmit se tettek az oldal fennmaradásáért. Ugye tipikus user hozzáállás: Legyen gyors az oldal, mindent fizessen a tulaj egyedül, minden hiba, minden fejlesztés, legyen meg azonnal. Ja és köszönet képen, vádoljuk meg a tulajt avval, hogy a támogatásokat a saját zsebébe csúztatja. Nagy vonalakban ez történt a torrentek.infon. Mivel nyilvánvalóvá vált, hogy segítség bentről, a magukat oly nagyra tartó tagoktól nem érkezik (tisztelet a kivételnek) meghirdette admin eladásra az oldalt.

Itt admin 4000 napi látogatót említ

Itt pedig a mai adatok. Holnap átlépjük a hétezer látogatót:

Mire mi kézhez kaptuk az oldalt. A látogatottság átlag 4000 főről,3000 fő-re csökkent. Tehát hogy a mostani oldal, átlagban az addigi forgalom többszörösére rúgott, semmi köze a régi oldalnak. Csak az az oldal mutat felmenő tendenciákat, amivel hozzáértők foglalkoznak. Itt minden tudatos tervezés eredménye. Persze sehol se tartanánk, ha a két oldal közössége nem tartott volna ki mellettünk. Ha nem támogatnának bennünket. Ez az oldal nem a genesis, és nem is a torrentek.infó. De ennek a két oldalnak az egyesüléséből jött létre. Ezért vannak itt a tagok, és a fórumok teljes tartalma. A régi elérhetőségeket is meghagytuk. Az oldalt sem tilos a torrent-empire.me néven illetni. Igazából egy éve már, hogy egyesült a két oldal, de ezt pár sérült, máig nem volt képes feldolgozni. Lehet itt akármekkora forgalom, lehet akármilyen jó közösség, akármilyen jó fej tagok. Számukra én egy fasiszta diktátor vagyok, ti pedig a szolgáim. De ez badarság. Akiket a tények és az észérvek sem győznek meg, azokkal nem kell foglalkozni.

Az igazság az, hogy napról napra többen vagyunk, egyre többen követnek bennünket. Akiket a torrentek.infón megszerettem mind itt vannak. És hogy minden tag itt van, és minden hozzászólás itt van, egy gyorsabb, fejlettebb motoron, szintén a mi érdemünk. Hiszen a kedves sárdobálóknak is ott volt a lehetőség, hogy megmentsék az oldalt. De nem tettek semmit, sőt inkább ahol lehetett akadályozták azokat, akik segíteni akartak.

Volt idő, mikor a torrentek.infó vezetősége, és pár retardált azt az érzést keltette bennük,új tulajokban, h nemkívánatos személyek vagyunk. Ők akarták irányítani az oldalt, ahogy tették is elég sokáig, hiszen admin ritkán ért rá belefolyni a dolgokba. Nem voltak ahhoz hozzászokva, hogy itt a főnök. Nekik jó volt a régi rendszer.. Legyen tulaj, fizessen ki minden számlát, de hagyja továbbra is ránk az Irányítást. De van egy hírem, ez sehol nincs így, ha admin ráér, már előbb a körmükre nézett volna ezeknek az idiótáknak. Mert azok a szabályok, amiket ezek szinte naponta megszegtek, minden oldalon tiltással járnak. Ez a pár ember máig lejárató kampányt folytat ellenünk. Kiegészülve olyan oldalakkal, melyeket elemészt a féltékenység, mikor azt látják ez az oldal aktív, az övéké pedig halott.. Minden pletykának, minden hazugságnak ez az alapja. De ezek az ingyenes vackok, kis porszemek hozzánk képest. Hiszen a kutya se jár hozzájuk. Miért foglalkozom akkor velük? Mert imádok viccet csinálni a hazug csalókból. Igen csalók, mert aki megtéveszt másokat, bizony csaló. Nekik pedig rajtunk kívül más témájuk nincs.
    Egy oldalt ne korlátozzunk le egy képre, egy emlékre ami a fejünkben él. Nem a motortól, vagy az elrendezéstől lesz jó egy oldal. Hanem a tagoktól és a közösségtől. Mi soha sem feledtük el a múltat, soha sem tagadtuk, hogy bár az oldal új, sok sok más ember munkája van annak alapjaiban. Nincs olyan döntés, ami mindenkinek megfelel. De az oldal kiállta az idő próbáját. Hiszen mint írtam, egyre többen vagyunk, egyre nagyobb a forgalom. Van létjogosultsága az oldalnak. Jobbak, aktívabbak vagyunk mint elődeink. Ezen semmilyen hazugság, vagy képzelgés nem változtat. Ezért kőszenet mindazoknak, akik naponta feljárnak ide. A rajongóimnak is köszönöm, hogy 3 év alatt sem halványult az emlékem, ez azt bizonyítja, hogy azóta se történt velük olyan izgalmas dolog mint szerény személyem.

Azt hiszem, mindent leírtam. Innentől meghagynám az ősrégi témákat azoknak, akik a múltban élnek. Csak hazudozzanak, képzelegjenek, lopjanak és csaljanak tovább. Isten adjon erőt, hogy ne reagáljak többé a hazugságaikra. De nagyon nehéz. :tef161: Annyira nevetségesek, és szánalmasak, hogy néha muszáj.

Utoljára szerkesztve moderátor által: 2014. október 25.
  15. kiscsibe /

Kapott lájkok:
    219
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Sziasztok!:tef293:
    Mivel a hírek arról szóltak, hogy ma megint jó idő lesz, így reggeli ébredésem után kissé szomorkásan vettem tudomásul a ködös párás tájakat nézve, sajnos ez nem így lesz. Talán azért, hogy jobb kedvünk legyen a délhez közeledve végre kisütött a nap. Ennek nagyon örülök. Milyen sokat számít a napsütés. Mosolyt csal az arcunkra….:tef293:.

• Like Like x 3
  16. Vendég /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Szia kedves kiscsibe! Akkor te biztos naposcsibe vagy, ha így kedveled azt a fényes sárga korongot . :tef161: Biztos forrásból tudom, hogy ma jobb idő lesz mint Szibériában. :tef161: De ahhoz képest hogy már október van, egész jó idő van. Talán ez volna a jele a szokottnál is enyhébb télnek? Ezek volnának a globális felmelegedés "pozitív" hatásai? Vélemény?

• Like Like x 3
  17. kiscsibe /

Kapott lájkok:
    219
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Szia UTSFadmin!:tef293:
    Igen, igen. Reggel még csak nagyon szerettem volna "napos" csibe lenni. Azóta már.....:tef293:.
    A globális felmelegedés....
    Na, ez már más téma... Bár pont lehet, hogy igazad van... És ha így haladunk eljuthatunk odáig, hogy egy öröm-ünnep lesz, ha télen havat láthatunk. Viszont, ha Holle Anyó az idén jobban rázza, talán fehéredik a karácsony. Remélem így lesz… Huhhh… Karácsony..!! Mindjárt itt a karácsony.

• Like Like x 3
  18. Vendég /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Ha Holle Anyó az egész árut kirakja, és nyit egy jó kis húsboltot, akkor se lesz itt hó :tef161: Szép a fehér karácsony, való igaz, de ne legyünk már rasszisták XD A jég viszont nem hiányzik egy cseppet sem.

• Like Like x 3
  19. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    :tef293:
    Én a Mikulást várom nagyon...és a fekete krampuszokat , aki elkisérik Őt, a hosszú úton, mert a messzi havas hegyekből szánkóval érkezik, ugyanis olyankor mindig térdig ér a hó :tef293: ..csillog a fehér havas út a holdvilágban :tef293: és mindenütt égnek a gyertyák ...és minden kisgyerek nagyon jó tud lenni ...egy napra , mert ajándékot kapni nagyon jó :tef293:)

• Like Like x 2
  20. Vendég /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    • Like Like x 3
Címkék :