Csak beszélgetünk

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' Fater hozta létre. Ekkor: 2012. január 11..

1. Vendég /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    A torrenttanya meg máig "aktív" oldal.

2. kecsi /

Kapott lájkok:
    529
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    "a tárhelynek semmi köze az oldal motorjához" viszont a tárhelynek köze van az oldal működtetőjéhez. Amennyiben például ugyanazon a tárhelyen található több oldal: ezeket a Domain Name különbözteti meg. A BeLoad esetében viszont még ez sem világos! Már a Domain tulajdonosa se tiszta. Nagyon sok a zűrzavar ebben a kérdésben! Miért feszegetem ezt annyira? Imádtam a "régi" BeLoad-ot. Az új se rossz - de sajnos köze sincs a régi "hangulatához" és tartalmához!
    [DOUBLEPOST=1419106944,1419106798][/DOUBLEPOST]Torrenttanya a Mindenkilapján? Szerverem.hu - az én szerverem! volt szerintem a régi...
    Szerverem.hu - az én szerverem!
    Felhasználónév: csikarvfts
    Jelszó: 12345678
    Mükszik?
    [DOUBLEPOST=1419107079][/DOUBLEPOST]Lásd: http: // torrenttanya . podzone . net/ = Szerverem.hu - az én szerverem! Ezt annyira lefoglalták tavaly, hogy még a tápkábelét is elvitték!

3. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    :tef293: Kellemes családias környezetben, gyönyörü karácsonyfával, ami a gyerekkoromra emlékeztet, angyalvárással és éjféli misével :tef293:
    Finom ételek és italok, töltött káposzta és bejgli...ajándék várás és adás...
    És remélem lesz újból fehér hó, addigra.

• Like Like x 2
  4. kecsi /

Kapott lájkok:
    529
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hmmm... klaresz ... ez nagyon jól hangzik! Édesapám idős ember, ő erre annyit mondott: emlékezünk és beszélgetünk arról, ami szép és jó volt. Gondolunk azokra a szeretteinkre, akik már nincsenek / és nem lehetnek közöttünk. Barátnőm: egy érintés és simogatás amint rám mosolyogsz! Emberek, akik szeretik egymást! Csend, béke, nyugalom!

5. rocsi69 / Drágaszág

Kapott lájkok:
    10
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Magánzó
    Lakhely :
    Szeged
    Sziasztok ! Szeretném megkérdezni melyik torrent oldalakon van sok e book, Ncore, carpathians, libranet van. Ezeken kívül van még vmi jó oldal?
    Köszi az infot előre is.

6. kecsi /

Kapott lájkok:
    529
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Tisztelt rocsi69 !
    Jó oldalnak tartom: Majomparádé, µBit, Bithorló, BitHUmen, Cinebox (ez utóbbi kizátólag film- és TV műsor). Direkt e-book profilú: eBookshare - Free eBooks Download
    Torrentben:
    eBook torrent
    és valóban a The Pirate Bay
    de a ISO Hunt
    Torrentz.eu
    Torrentcrazy.com
    Fenopy.com
    is tartalmaz E-book-okat.
    Úgy emlékszem a KickAss http://www.kat.ph/-on is láttam az idei évben E-book torrentet.
    Amúgy meg ha tudod a kiadót: néha onnan is le lehet tölteni.
    Nagyon utolsó és olcsó tipp:
    Megyei könyvtárak, sőt nagyvárosiak / Budapest több kerülete:
    rendelkezik E-book-olvasóval.
    Ez azt jelenti:
    Kikölcsönözheted E-ben / ha már rendelkezésükre áll.
    Műszaki jellegű e-Book:
    Úgy tudom a Műszaki Torrenttanya tartalmaz ilyeneket. Oda viszont nagyon nehéz bejutni! A Torrenttanyán is volt - de én úgy tudom: 2 éve lefoglalták. Az meg, hogy újraindult-e / Tedd fel itt kérdésben!
    Engem már kijavítottak: létezik a Torrenttanya.
    Amint említettem: fentiek. eBookshare - Free eBooks Download és eBook torrent.
    A többi viszont idő és türelem kérdése: hol van meg a keresett tartalom egyáltalán?
    Sok sikert kívánok!

7. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Sziasztok!

Hát igen!
    Azért tudott valamit ez a Radnóti!

Szerintem is szép a Radnóti Naptár című versciklusából kiragadott részlet.
    Én nem látom benne a karácsony hangulatát mikor is Jézus születését ünnepli a keresztény világ.
    Sőt, itt éppen az elmúlást látom illetve érzem a versből.

8. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Kedves Fater :tef293:
    valóban gyönyörü idézet ez Radnótitól :tef293:
    Azt azonban tudni kell, hogy amikor ezt a verset irta éppen sárga karszallagos munkaszolgálaton volt, zsidó származása miatt. Természetes, hogy a lelkét megérinti a halál közelgése, hiába december és "angyal suhog át a sötéten." , mások éppen a szeretet ünnepére készülődnek,viszont a a költő számára "Nesztelenül közelít,
    mély havon át a halál."

Tudom , hogy verset egy másik topikban tettem közzé :tef293:
    és a replikát nem helyesled :tef293:

• Like Like x 3
  9. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Szervusztok!
    Üdvözlök mindenkit!
    Köszönöm,az oldal vezetőjének,hogy újra köztetek lehetek!
    Hölgyeim puszim,Úrim pacsim!

• Like Like x 4
  10. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Nagyon-nagyon örülök, hogy újra itt vagy :tef293: kedves
    pipus

És teljes gratuláció UTSAdmin felé , hogy lehetővé tette mindezt a nyitást. :tef293:
    Kivánom , hogy érezd ismét olyan jól magadat itt, mint régebb is, hiszen itt mindig is jó ismerősök és barátok fogadtak sok szeretettel. :tef293:

• Like Like x 8
  11. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    klarensz
    Köszönöm neked ezt a fogadtatást!
    .,.-

• Like Like x 3
  12. Vendég /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Üdv. Nincs mit köszönnöd. Régen is meg volt itt a helyed és most is megvan. Félreértések, esetleges nézetkülönbségek a legjobb családban is előfordulnak. Amíg te a bizalom megszilárdításán munkálkodsz, addig mi sem tétlenkedünk. Szeretnénk megmutatni, hogy az itt jelenlévő emberek mind nagyon rendesek. És szívesen látunk mindenkit, legyen akár új tag, akár régi.

• Like Like x 5
  13. kiscsibe /

Kapott lájkok:
    219
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Sziasztok! :tef293:

Ez csak néhány szilveszteri gondolat.....??!!??
    Bármilyen közelre is nézünk, biztos, hogy valamennyi időbe telik, amíg a látvány eljut a tudatunkig. Így tehát valójában mindig a múltat, illetve sohasem a jelent látjuk.
    Így rögtön felmerül a kérdés, lehetséges-e az időutazás?
    A tudomány mai állása és neves elméleti fizikusok véleménye szerint igen, de csak a jövő felé. Mostanában a NASA véleménye megváltozott e tekintetben, mivel hivatalosan is bejelentette, hogy a féreglyukak igenis léteznek. Ezek ((mármint a féreglyukak)) kaput nyitnak téren és időn át, más helyek felé. Azt azonban, hogy pontosan hová még nem tudni.
    Így a szilveszterből kiindulva, bizonyára vannak, akik olyan intenzitással ünnepelik az Új év eljövetelét, hogy talán a pohár fenekét is kicsit gyakrabban látják, mint azt kellene. Ezért előfordulhatnak bizonyos emlékezettel kapcsolatos anomáliák, ((pl: emlékezet kiesés)) melyeket a későbbiekben felidézve, akár egy végrehajtott időutazást is feltételezhetünk. Neves plazmafizikusok szerint a féregjáratok a Föld és a Nap mágneses mezejénél jöhetnek létre. Ezeket egyébként X pontoknak nevezik, melyek rövid és hosszabb nyitvatartási idővel biztosítanak rövid tartományú, illetve szélesebb kaput. A földön akár egy szilveszter estén elvégzett kísérlettel is bizonyítható, hogy az időutazás igenis létezik, ráadásul nem kell hozzá más, mint némi alkohol és egy-két féregjárat. Így egy elméleti kísérletben, melyben elérjük a részegség maximális tudathasadásos fokozatát, majd mozgásunk a földre korlátozódik, betekintést nyerhetünk az időutazásba a földön, akár féreglyukak közelében, közvetlenül a földön töltött idő függvényében.
    Természetesen az idei évet józanul, időutazás nélkül is el lehet kezdeni.

Ehhez kívánok sikerekben gazdag boldog új évet mindenkinek! ,.-,-

• Like Like x 4
  14. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    sziasztok :tef293:
    Kiscsibe gyönyörü időutazásos elmélkedésével egyetértek , mert a féreglyukak, ahol ugy-e ugrunk ( ugranánk ) az időbe ,léteznek :tef293:
    A pohár ( csak pezsgő volt benne ) , ami segitett átlépni egy újabb dimenzióba ,az igazi zimankós -20 fokos télbe. :tef293:
    2015-öt irunk és gyönyörü évnek nézünk elébe, tele reménységgel és várakozással :tef293:

Lassan a karácsonyfák is kikerültek a szobákból...és a tüz fellobban utánnuk, amikor bedobódnak a kályhákba.
    Ez a múlt.
    Ugrás féreglyukon át a jövőbe 2015 jan 7.
    Telehold volt az éjszaka, gyönyörü zimankós -21 C fokos hideg , a szobában kellemes meleg , egyesek már alszanak , talán álmodnak , mosolyok a szájak körül :tef293:
    Én éppen filmet nézek ...scifi, időutazás?
    Hmm..lassan közeledik az éjszaka közepe , már 3 óra és 5 perc , amikor egy pár másodpercre erős nappali fény világitja be az éjszakai sötétséget . Uristen , mi ez a fehér fény? Ilyent csak filmeken látni, talán UFO , mi lehet ?
    Megrémülök teljesen az ismeretlen jelenségtől.
    És láss csodát ...reggel a hirekben csak ezt beszélik, minden adón:
    egy meteorit robbant fel a légkörben ma éjszaka, amilyen hirtelen jött ,ugyanolyan gyorsan elégett , félelmetesen gyönyörü volt .

Ez nem mese ,igaz : ime a kis video:

A helyzet súlyosságát ugyanis csak lassan ma délután kezdtem felmérni, mi lett volna ha...??? Ha nem ég el a levegőben és földet ér , mint oroszország fölött a tavaly, még rágondolni is rossz érzés...
    Tehát ilyen könnyen és váratlanul felbukkanhatnak meteoritok, UFO-k, földönkivüliek :tef293: , bármi és bárki, és az embernek, Földnek annyi...
    Mégis akkor szivesebben választanám a féreglyukon át az időutazást a jövőbe :tef293:
    Kösz Kiscsibea tippet :tef293:
    Mindenkinek egy sikerekben gazdag boldog új évet kivánok.

• Like Like x 3
  15. Vendég /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Kedves kecsi. Van ám nekünk ilyenünk is:
    Mutasd magad! :tef318:

16. kecsi /

Kapott lájkok:
    529
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Nos, ha már jön a TEK és a BMGI Ariola meg a rendőrség: még is csak azonosítani tudják "Kecsi-Terminátort". A la Kecsi / DJ Amatheure / or camelot et Camelot71 for camelot71. Ezért szoktam visítani / pár oldalról már törölték ezen avatarom. Or no problem = nem az én lakásom a háttér...
    Ha már "Kiscsibe said" időutazás - pöppet beleugatok. Van és létezik! Mindnyájunk időutazó! A múltból a jövő felé haladó időfolyam csúcsán utazunk. Viszont a fizikusok a szubatomi részecskékkel való kísérletek során: kimutattak egy ún. "ellentétes-időáramot" - amely a jövőből a múlt felé halad. Sok helyen kronon-fizikának nevezik az új felfedezést = időfizika. Subatomi-szinten: valójában nincs idő. Talán az idő, mint 4. dimenzió: az 5. térelem. Anyag: hely (3 jellemző - elöl / hátul / oldal = tér) + 4. sebesség / idő / pillanatnyi meghatározottság. Heisenberg határozatlansági relációjából következik: egyszerre mindet nem tudhatjuk meg (hely / idő / sebesség). A tér viszont lehet X-deimenziós, úgy, ahogyan a sub-atomi részecskék egyszerre egyazon pillanatban két helyen is létezhetnek. Lehet, hogy nem "idevágok" - viszont itt olvastam / klaresz / moderátor / Kiscsibe said: megjegyzését. Nekem így O.K.-s hogy beleszólhattam.

Utoljára szerkesztve moderátor által: 2015. január 14.
  17. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Sziasztok!

Mint ügyeletes ügyelő, a héten ritkábban vagyok de egyébként sem olvasom át az egész fórumot. :tef161:
    Meglepődve látom hogy hál' isten most is mint rendesen dübörögnek az újítások!
    Azért túlzásokba ne essünk ám! :tef161:
    Pl.: Itt vagy itt nem lehetne é engedményt kapniuk a kíváncsiskodó tekinteteknek!

18. Vendég /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Megdöbbenve olvasom, hogy nem olvasod végig azt csekély pár száz témát, ami az oldalra beérkezik. XD De látod milyen jól haladunk ha nem tartasz fel minket? :tef161:

Az utolsó sort nem értem. :tef161:

19. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Sziasztok!
    Lájkolnod kell a témát, és hozzá kell szólnod, ha látni akarod a linket! felhasználótársunk gazdagabb lett Majomparádé bónuszpontalt.

Ki lett gazdagabb? A lájkot még csak értem de minek szóljak itt hozzá: :tef161:
    De, pill! hahahaha

20. Vendég /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Hát be tudom lőni, hogy hol ne jelenjen meg ez a korlátozás, de egyenlőre jó ez így. :tef161: Legalább írtok. :tef161:

Címkék :