Csak beszélgetünk

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' Fater hozta létre. Ekkor: 2012. január 11..

1. frediw / Guest

ezredesek

Szeretnek gratulalni az uj ezredeseknek [@andromeda] es [@predator02] .
    Erot, egeseget es legalabb meg egy 1000est :tef344:

2. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    most éppen

Megütöttem fejem és .............!
    Jelen pillanatban ezt csinálom!
    Mivel a tárcám apad a legkisebb OT szerverrel tolom a négy nagyot a TvS-t
    és Druszámat. :tef161:
    Pár nap, hét után:
    FTP-vel huss le a sajátgépre onnan vissza és beállok seedbe kicsikkre nagyokra azt had vigyék. Egy torrent sok helyre!
    Legalább pörög a kliens 380kB/s-el felfele. :tef161:

3. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Tudod hogy egyszer kérdeztem

Tudod hogy egyszer kérdeztem már miért jó az ha 8-9 T- van fent, éppen semmit se visznek t?led, de tartod mert, csak, azért stb.. nem mindenki ilyen, minimum 1-es arányt visszaadok ahol csak lehet hogy ne legyek adósa soha senkinek..de nem vagyok nagy torrent-fan, most már csak az kell ami tényleg kell...:tef293:

4. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    értem én

Értem én a te álláspontodat is és tiszteletben is tartom.
    Lehet hogy annak idején válaszoltam is rá.
    Most le írom a véleményem igen röviden err?l.

Nem vagyunk egyformák.
    Én szeretem tovább tartani a torrentet seedben.
    Mint írtam is a szerverr?l is a sajátgépre kerül minden torrent, kivételt képez az XXX.

Gondolj (gondoljatok) csak bele.
    Lehet a példa irreális de példaként szerintem megfelel?!
    nCoren vissza osztod 1:1 arányig az adatot, majd lelépsz seedb?l mert megteheted.
    Akik t?led szedték, nos nekik meg lejár a seed kötelezettségük.
    Szintén lelépnek a seedb?l, mert ?k is megtehetik.
    Mire megyek én nincs seeder.
    Most kit?l szedjem le én?
    Persze erre is van megoldás !
    Nézz körül másik oldalakon!
    Hosszabb rövidebb keresgélés után talán rá is akad az ember fia, feltéve hogy több oldalt használ.
    Vissza térve MTT-hoz ott nem minden adatnál adódik efféle megoldásra lehet?ség.
    Nos a több GB esetleg TB abból is adódik hogy a kliensem max. napi öt-hat órát fut míg a (kis) szerver megy napi 24 órát.
    Mert ha már áldozok rá havi 2 000 Ft-ot akkor menjen, kitömve, ne egy két torrentel.

5. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Értem hát.. ha berugom a

Értem hát.. ha berugom a szervert körbenézek, hol-mi kell, hova seedeljem át amim van, de valahogy nem dob fel hogy több T-m van, minek??? bár én nem vagyok nagy film-zene vagy más mániás.. amig visznek valamit szerverr?l se törlöm egyébként.. de nem én szándékozom fenntartani a torrentforgalmat mig egy filmet-bármit visz valaki...:tef293:
    tudod, nem kotorászok más zsebébe mint az mTT-sek, de ha anyagi gondjaim lennének, /hálistennek nem azok vannak/ akkor nem 8-10 T-t töltögetnék hónapokon át, mert a havi 2-3 ezer forint is pénz.. ezt sosem értettem, amit én elveszek vissza is adom, de nem hónapokig, ezt nem várhatja el senki.. bocs..

6. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    félezredes..

félezredes.. :tef293:

7. paka41 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    re...500

Szia! Én is gratulálok!Sok sikert a további 500-hoz!

8. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Értem hátra

andromeda wrote: Értem hát.. ha berugom a szervert körbenézek, hol-mi kell, hova seedeljem át amim van, de valahogy nem dob fel hogy több T-m van, minek??? bár én nem vagyok nagy film-zene vagy más mániás.. amig visznek valamit szerverr?l se törlöm egyébként.. de nem én szándékozom fenntartani a torrentforgalmat mig egy filmet-bármit visz valaki...:tef293:tudod, nem kotorászok más zsebébe mint az mTT-sek, de ha anyagi gondjaim lennének, /hálistennek nem azok vannak/ akkor nem 8-10 T-t töltögetnék hónapokon át, mert a havi 2-3 ezer forint is pénz.. ezt sosem értettem, amit én elveszek vissza is adom, de nem hónapokig, ezt nem várhatja el senki.. bocs..2-3 ezer Ft persze hogy pénz!
    No de sokan ennél jóval de jóval többet költenek hobbijukra szórakozásukra, és az sem biztos hogy értelmesebb hobbi!

Szerver:
    Akkor éri meg járatni ha tele van pakolva:
    Egy két torrentel tényleg pénz kidobás! :tef344:

Saját gépi kliens:
    P-III as gépem van 2x 80GB-s vinyóval.
    Ebb?l az egyik kb. 50GB torrent adat amiböl 4,2GB MTT
    Tehát durván 46GB megy a többi oldalra ami nem kevés.
    Zömmel ugyan azzal a torrentel vagyok seedben itt is ott is.
    Bizony van régi is:
    Megosztási arány:
    95.114
    Hozzáadva:
    2010.03.15. 18:57:47
    Elkészült: 2010.03.15. 19:01:07
    Utoljára aktív:
    14óra 10perc
    Tegnap biztos örült valaki aki le tudta szedni, és én is örülök hogy letudta!
    Ja? Jelen pillanatban hárman seedeljük a Diablora.

Ez van, mások a szokásaink, máshogy látjuk a torrentezés lényegét!

9. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Természetesen mindenki azt

Természetesen mindenki azt csinál amit akar..ha megy a szerver én is körülnézek mit-hova tudnék seedelni, mi kellene, gyüjtöm az igényeket, hogy egyszerre tudjak sokmindent leszedni, 2-es arányig igyekszem visszaadni, amig meg viszi valaki hagyom is, de ez az MTT-n nem megy..viszonylag gyengébb szerverrel meg a TT-n vagy wafflesen, ilyesmin nem lehet seedelni.. imigyen gondolkodom én
    értelek téged is persze, de ki-ki a lehet?ségeit felméri és aszerint cselekszik..

de azért remélem szeretjük egymást továbbra is
    :tef293::tef293:.. érdekes módon meg a meghivottaim onlinetorrenten majdnem eltartanak már.. :tef293:

10. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    kellemetlen :

Sziasztok!

Számomra kissé kellemetlen dolog :

A közelmultban felajánlottam 1 BitHUmen meghivót amire volt is jelentkezö
    böven ! A feltételem az volt , hogy csak elöre kérem az utalást nos végül is megállapodtam @cibi21 - fórumtársammal aki utalta is a kért Beload up - ot ! Ekkor volt 21 csillagom de mint láttam a licitek mindig 25 csillag - nál mozogtak kértem ,hogy legyen türelmes amire ö nagyon korrekten reagált .... a napokban elinditottam még 2 licitet 25 - csillaggal de sajnos a szabályzat szerint bár elég volt a minimum licit (azonos licit esetén a licitáló felhasználó regisztrálási ideje a mérvadó) és igy elment mind a 3 licitem >>>>> http://kepkezelo.com/images/0jo0ouco76ly2kj5edgo.jpg
    Ma írtam neki , hogy sajna nincs szerencsénk természetesen az általa utalt bp is visszautaltam mivel a -- Legközelebb ekkor licitálhatsz:2012-12-09 -- és persze addig bármi történhet !

Szeretnék itt nyilvánosan elnézést kérni ha esetleg valamiben hibáztam volna természetesen ha a licitelésem újra lehetséges és a fent emlitett
    @cibi21 még akkor is igényt tart a meghivóra ö az elsödleges , de ha addig is kap ajánlatot mástol az is rendben .
    Direkt nem írtam ki a mennyiséget , ez csak kettönk dolga !

Megértésed köszönöm Üdvözlettel !

by hartigan

11. guzu / Pedálozó

Kapott lájkok:
    1,061
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    Budapest
    re-kellemetlen

Megértem problémádat Hartigan!
    Én pontosan igy jártam a testvéremmel,szerencsére igy nem kellett magyarázkodnom.
    Viszont úgy gondolom ha cibi21-nek nem a gyorsaság hanem a biztos meghívó a fontos akkor ezt megérti és türelmemmel vár hiszen már megel?legezte a bizalmat és utalt! Nincs értelme kapkodni másnál is elfordulhat ugyan ez a helyzet,ugyhogy én biztos kivárnám a hívót!(addig se kell seedelnem oda :tef293:)

12. erdeikutya / Csillagvadász

Kapott lájkok:
    433
    Beküldött adatlapok:
    0
    re kellemtlen

ez igy nagyon korrekt. barcsak mindenki ilyen jo fej lenne. es szerintem cibi21 ha tenyleg be akar kerulni, akkor varni fog a biztosra. en is vartam asszem 2 - 2,5 honapot, mire bekerultem a a meghivom altal. kivartam es megerte varnom.

13. predator /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    nem vert át

sziasztok nemtudom hogy ki lehet e ide irni de eminem23 adott egy ncore fiokot nekem amire ezidáig átirhatta volna az emailcimet
    most beléptem az oldalra és az emailcimem végleges lett,szoval engem nem vert át de nemértem miért tette ezt mással!

14. barcada /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Marcsim40

Szia!

Regisztrálj be az oldalra és akkor egyb?l ki tudod írni a gondolataidat a fórumra. Ha "kintr?l" írsz, akkor el?bb moderátori ellen?rzés kell az engedélyezéshez/törléshez.

15. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Csonti

Ketrec wrote: Sajnos sokan elfelejtik a torrentezés legfontosabb szabályát,hogy ki is van kiért! Szerintem mindig tartsuk be azt a jól m?köd? bevált módszert,hogy az oldal van a felhasználókért,és ez maradjon mindig szentírás!

Hatalomról...aki volt katona,tudja ha olyan ember kapott egy kis csontcsillagot aki,na...hogy is írjam le,az életbe is nulla volt,na az ott megmutatta...milyen "carember" is valójában.

Sziasztok !

Mindenek el?tt értem én hogy mire gondol [@Ketrec]!

Azért mégis szeretném egy kicsit megvédeni a "csontcsillagot".
    Kezdeném azzal hogy nekem is volt három, s?t.....
    Az igaz hogy én nem csak úgy kaptam.
    Nekem nyolc kemény hónapig tartott a kiképzés.
    Amolyan stréber katona voltam, olyan kivitelezhet? dolgot nem tudtak mondani amit ne csináltam volna meg.

?rsön szolgáltam egy darabig de bánatomra bevittek kiképz?nek.
    Voltam rajparancsnok és szakaszparancsnok helyettes.
    Az újoncok kiképzésekor az els? két három hétben mindenki vaddisznónak tartott.
    Ami érdekes volt mert utána majd mindenki "kedvence" lettem.
    Nos az a három hét kellett hogy megtanulják ki a f?nök.
    Soha senkit?l nem kértem olyat amit én nem tudtam végrehajtani.
    Ha hozzám fordultak kéréssel mindig próbáltam segíteni.

Mindezt csak azért írtam, mert van, volt ilyen csontcsillagos is.

Minden esetre az bizony biztos:

A hatalommal nagyon könny? vissza élni !

16. Ketrec /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Csonti...

Fater wrote: Ketrec wrote:
    Sajnos sokan elfelejtik a torrentezés legfontosabb szabályát,hogy ki is van kiért! Szerintem mindig tartsuk be azt a jól m?köd? bevált módszert,hogy az oldal van a felhasználókért,és ez maradjon mindig szentírás!

Hatalomról...aki volt katona,tudja ha olyan ember kapott egy kis csontcsillagot aki,na...hogy is írjam le,az életbe is nulla volt,na az ott megmutatta...milyen "carember" is valójában.

Sziasztok !

Mindenek el?tt értem én hogy mire gondol [@Ketrec]!

Azért mégis szeretném egy kicsit megvédeni a "csontcsillagot".
    Kezdeném azzal hogy nekem is volt három, s?t.....
    Az igaz hogy én nem csak úgy kaptam.
    Nekem nyolc kemény hónapig tartott a kiképzés.
    Amolyan stréber katona voltam, olyan kivitelezhet? dolgot nem tudtak mondani amit ne csináltam volna meg.

?rsön szolgáltam egy darabig de bánatomra bevittek kiképz?nek.
    Voltam rajparancsnok és szakaszparancsnok helyettes.
    Az újoncok kiképzésekor az els? két három hétben mindenki vaddisznónak tartott.
    Ami érdekes volt mert utána majd mindenki "kedvence" lettem.
    Nos az a három hét kellett hogy megtanulják ki a f?nök.
    Soha senkit?l nem kértem olyat amit én nem tudtam végrehajtani.
    Ha hozzám fordultak kéréssel mindig próbáltam segíteni.

Mindezt csak azért írtam, mert van, volt ilyen csontcsillagos is.

Minden esetre az bizony biztos:

A hatalommal nagyon könny? vissza élni !

Ezért is írtam így barátom "ha olyan ember kapott",de ha te nem írod le ezeket a dolgokat,akkor is tudtam volna,hogy nálad az emberséges szó,nem csak egy jelz? volt amit kiérdemeltél akkoriban is,hanem mindig az is marad...

17. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    olvastam ám :tef293:

[@Ketrec]!Jól esnek e szavak, f?leg t?led!

Olvastam én is a sorok között, "ha olyan ember kapott".

Csak hát gondoltam fényezem
    egy kicsit magam. :tef161:

Nem, nem! Inkább a "nem olyan embereket".

18. aurora9011 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Név nélkül

Egy másik oldalról:

Géza:A qBiten is elég karcsú 3-om év alatt 1.589-es arány...!

Szóval, van egyáltalán meghívód, vagy Te is csak sunnyogsz...?
    Nem Hiszem el, hogy te egy harmadik oldalon aktívabb vagy!
    Ja igen a prémiumot pénzért (Ne üzletelj mert itt tilos) (Ne üzletelj mert itt tilos) vetted!
    Már értem...!
    ...de még mindig nem hiszem, hogy van meghívód!

Bocs, de nem bírom elviselni (remélem te nem akarsz) ha átverésgyanús dolgot tapasztalok!!!
    --------------------------------------------------------------

Feri: Mi a (Ne említs nemi jelleggel kapcsolatos szavakat) képzelsz magadrol? Egy orája csatlakoztál az oldalrol és osztod az észt. Milyen hozzászolásrol beszélsz.Én normálisan meg köszöntem de azon az oldalakon fent vagyok. 2 éve tagja vagyok az oldalnak de senkit nem csaptam be.És normális embernek küldök meghivot.az Ncor-on 1.13 TB feltöltés és 1430 pontom van és xyz nevü felhasználonak küldtem már Te kis - moderálva - nem használunk nemiszervel kapcsolatos kifelyezéseket.

--------------------------------------------------------------------

Feri:És még valami, ez csak neked szól te ÁSZ.

1 évvel kés?bb lettem qBit-es és még is 4.6-szor több az arányom nálad egy gyenge nettel! Kapiskálod?
    Azt írtad, hogy most jöttem... Ebben igazad van, csak ebben!
    Figyelj, lehet hogy itt zöldfül? vagyok, de te se itt, se a qBit-en és f?leg nem
    a Majomparádén nem leszel sehol 1 hónap múlva!!! Garantálom!
    Figyelj nemiszerv, mert jövök!

Feri és géza a cserepartner.
    Ilyet még nem olvastam sehol.No comment.

19. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    aurora9011

hali !

Hát ember legyen aki ezt kibogozza sorry de nekem annyira értelmetlen ez az egész nem értek kukkot se ... de mindesetre hajrá Feri is meg Géza is igy kell cserélni :tef293: :tef293:

20. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    miért

- elgondolkoztam! magyar ember szeret ámítani. tudják sokan másik fórumon is fen vagyok de már nem is kezd? ként. a másik fórumba is vannak barátaim ott is csináltam felajánlást. egy másik tag szintén regizve ott is itt is.utaltam neki itt és most rám írt ott. utaltam ha van adok. eltelt kicsi íd? és kollega t?lem kért bónuszt több részletbe itt ajánlotta fel. kérdés ennyire szüksége van ámításra vagy arra a pár pozitív jelre. ha pozití jel kell szóljon nyomunk neki

Címkék :