Csak beszélgetünk

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' Fater hozta létre. Ekkor: 2012. január 11..

1. vaya /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    miért ne?

Szia sipibá! :tef293:
    Miért lep?dsz meg? Szép dolog hogy segítesz másokon!Ezzel nincs semmi gond.Viszont mindig nézd meg jól kin is segítesz!A lájkban segítek,lesz az emberkédnek pozitív megítélése.Ez olyan mint az osztrák háztartás.Az udvaron nem lehet egy szál gaz sem,de a konyhában a patkány eszi az asztalról a három napos pizza maradékát.

2. timcibimci /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Mert másképp nem megy

Mert másképp nem megy a +. A szóláncokért és az ehhez hasonló bejegyzésekért nem sokat lehetett kapni.

Vannak, akik rászorulóként minden felajánlásra lecsapnak, csak potya legyen. Aztán felajánlásnak álcázva a következ?, vagy hasonló kísér?szöveggel árulják:

''Cserébe csak egy + visszajelzést kérek az adatlapomra, valamint köszönet nyilvánítást és lájkot a bejegyzésemre.
    Érdekl?d?ket várom PM-ben.''

A legérdekesebb, amikor 2 legjobban rászoruló egymásnak utalgat köszönömért.

A mútlkorjában utánanéztem, mennyi bónuszt és upot lehet így összeguberálni. Az els? helyezett 2 hét alatt 250 GB beload, kb ugyanannyi big feltöltést és rengeteg más bónuszt szerzett. Aztán meg árulta.
    Meg is írtam a megjegyzésemet, de nem tettem közzé, mert nem kell nekem az ilyenekkel foglalkoznom.

3. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Bátran

Sziasztok ! Szia Drusza !

Van ilyen !
    Azt is bátran kimerem jelenteni hogy az eset nem egyedi !​

Drága Éva asszony, err?l ódákat tudna zengeni !​

4. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    hehehe... már nem zeng.. nem

hehehe... már nem zeng.. nem vagyunk egyformák.. feladtam.. :tef293:

5. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Ez a buli..egymással

Ez a buli..egymással megegyezni és oda-vissza köszik, pluszok..majd sipivel összehozok már valamit, hátha kérhetek én is mindenfélét, mert ezekt?l a pluszoktól olyan marha megbizható leszek ám... :tef293:

6. paka41 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re mért??...

Igazad van papa,teljes mértékben megértelek,mert épp láttam a nagylelk? felajánlásod és azt is amit ez az alak csinál a t?led kapott felajánlással.Az érdekesség az,hogy a mástól kapott bónuszt most büszkén osztogatja.Mivel én is fenn vagyok több oldalon és játékokat vezetek le, rám is írt hamar ne hogy a 10 gb upp nyereményét ne kapja meg!Igaz ott nem kell pluszjeleket nyomni,hisz nem lehet,:tef293: de ? követeli mindenkit?l.Én nem értem ezeket az áll felajánlókat!

7. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    miért ne ...

kedves sipi!

Hasonlo eset megtörtént már velem is ami a durva nálam a kolléga ugyanitt ezen az oldalon ajánlotta volna fel amit tölem kért na hát én is gondolkodoba estem ,hogy most mi van ? Na ja nem vagyunk egyformák de legalább akkor írja le ,hogy egy kicsit szeretne fényesiteni akkor is adnák semmi gond csak legyünk öszinték nálam ez sokat számit ...

" Osztrák háztartás" ezt még nem halottam kicsit mellbe vágott mivel én itt élek már néhány éve patkány van sok ... mindenhol de mivel itt magyar emberkékröl beszélünk akkor most erre mit mondjak ???

Üdv !

8. paka41 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re hehehe........

Andromeda,ahogy mondod ,sokan vagyunk és sok féliek!!!Sajnos ilyen az emberiség manapság!! :tef293:

9. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    buli

-pusza küldtem neked ++++++++++++ t

10. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Ja, és mint Mr.Fater anno

Ja, és mint Mr.Fater anno irta nekem, mindenki annak ad akinek akar..akkori emlitett kedves tagtársam mindig a szegény rászorultak közt van mind a mai napig.. :tef293::tef318:

11. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    persze én is..de ugy kéne,

persze én is..de ugy kéne, hogy 1 big pont, egy köszönet, egy plusz már a kérésre,irott válaszra, ésatöbbiésatöbbi.. /anyám jól van..:tef293:

12. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    össze-vissza pluszoztam

össze-vissza pluszoztam mindenkit.. :tef293:
    adtam pluszt, köszit, indoklást mindenfélét, na most aztán marha megbizható lett aki kapott.. :tef318::tef318:

13. paka41 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Érdekes,hogy...

Az még az érdekes a felajánlásába ,amit t?led kapott sipi,hogy mindenki köszöngeti a drága nagylelk?ségét!Már többen meg is köszönték!
    Jó pár mínusz jel is jöhetne most neki,lássuk hogy reagálna rá!

14. frediw / Guest

miert re

Szia Papi.
    Ezeket a dolgokat amit leirtal nekunk szerintem mindenki tudja,a + jeleket nem szoktam nezni,akiben bizom ezek a jelek nem fontosak.
    Viszont vannak iljen fele tagok is,es szerintem nekik kene elgondolkodni mitt csinalnak,mert a + nem jelent semmit az en szememben sot.... :tef344:

15. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    ezek után

Ahmm ezek után kezdem magam kellemetlenül érezni bakker mer van 249 + pontom .... most mit csinájjak he !?

:tef16: :tef16: :tef16:

16. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Kezdj el szerezni

Kezdj el szerezni minuszokat.. :tef318::tef318:

oszt majd jól megnézzük és jól nem adunk neked többet semmitsenem.. :tef293: :tef318:

17. frediw / Guest

hartigan

Tisztelt Hartigan.
    Nagyon remenjkedtem hogy ez a tema nem kerul elo,de sajna visza jott,es szep vita lett belole,hogy sok a pozitivod a te erdemed,nem hinnem hogy te csinalsz oljant hogy kersz es azt felajanlod. :tef344:

18. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Leszögezem, nem vitatkozunk..

Leszögezem, nem vitatkozunk.. :tef293: csevegünk, beszélgetünk, élcel?dünk és ami fontos, pontozunk!!!!!!!!!!!! :tef318::tef318:

19. timcibimci /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    ezek után+

Ne érezd magad kellemetlenül! Sokszor és sokat adsz, de abból, amit te termeltél ki. Nem másoktól kaptad '' rászoruló'' -ként.

20. Warrior /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    + megbizhatosag pont .....

Hat baratajm en sajatom nem iss hoznam elo eszt a temat :tef293:...
    Amugy nekem iss van 1-2 + Pontozasom de teleg en soha nem hirdetnem ki es nem iss fogom es nem iss fordult volna meg a fejemben e dolog hogy enyi pont vagy enyi bejegyzes vagy emezamaz-ott gyujtotem ,es minek az erdeme ?mert valaki nagy lelku es segito kez azert iss kapja a pozitivokat zserintem ,es folosleges ki hirdetni vagy elmeselni masaknak iss mert akit erdekli az ugyis meglasa ha megbizhato vagy sem az ember :tef293:....
    Ez csak 1 sajat velemeny volt es nem kell sertegeteskent szamlalni ...

Címkék :