Csak beszélgetünk

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' Fater hozta létre. Ekkor: 2012. január 11..

1. panda /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    tudnatok segiteni

a tv story ra nem tudok belepni a felhasznalo nevem gyuszi1980 valaki nem tudna segiteni ha szepen kernelek

2. Warrior /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re -miért !!!

Hat Oldi bacsikam ebben tejesen igazad van es enn iss vettem eszre nem 1 alkalomal hogy ez a dolog megtortenik !!!!!!!!!!!!!!!
    De miert iss Jo Ez ????????????? en nem ertem ,ell kered egyik hejt mert aszt alitod elo hogy szukseged van ra , es atadod egy masik hejt mind Nagy Segito Cimbora :tef293: :tef293: :tef293: ....aaaaaa ez magas nekem ......

3. Warrior /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re-- tudnatok segiteni

megnezem most 1 pill :tef293:

4. Warrior /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    RE -Panda

Bent Aktivnak mutatkozol es meg online iss voltal most 2 oraja :tef293:...
    Regisztráció ideje 2012-10-23 08:23:22 (4 hete)
    Utolsó látogatás 2012-11-21 12:04:51 (2 órája)
    Jogosultság Felhasználó
    Sol 39
    Torrent kommentek 0
    Fórum hozzászólások 0
    Használt téma Default by xystus (Ezt a témát a felhasználók 88.7 %-a használja)
    Lájkolt -
    Sorozat értékelések 0
    Összesített feltöltési sebesség: 0.00 B/s, összesített letöltési sebesség: 0.00 B/s

Seedelt torrentek (3) megjelenítése

5. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    gyuszi1980

gyuszi1980 Felhasználó 2012.10.23. 08:23:22 2012.11.21. 12:04:51 (3 órája) [Üzenet küldése]

ez van a tv-storen

6. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Így igaz

andromeda wrote: Ja, és mint Mr.Fater anno irta nekem, mindenki annak ad akinek akar..akkori emlitett kedves tagtársam mindig a szegény rászorultak közt van mind a mai napig.. :tef293::tef318:

Kézcsókom Éva asszony !

"mindenki annak ad akinek akar !"​

Ezen állításomat mind a mai napig fenntartom !​

Éppen ezért jól meggondolom kinek adok, már ha adok !

Azért eszem ágában sincs adni hogy utána a kapott utalással, ponttal valaki jópofizzon, játssza az adakozót !

Annyira nem érdekel a pozitív jel !

Aki ismer tudja ki vagyok aki meg nem az vessen magára !

7. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    pozitív

Szervusz Fater!
    Mint mindig:egyforma a gondolkodásunk,vagyis nagyon egyetértek veled!!
    Aki ismer tudja ki vagyok,legf?képpen milyen is,
    aki meg még nem ismerne,az meg vegye a fáradságot ,hogy megismerjen!
    S bár tudom,hogy kiindulásnak jó a pozitív jel,de összességében ne aszerint ítéljen meg engem senki se!

8. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Ez a .....

Szia pipus !

Ez a beszéd !

Ehhez nincs mit hozzá füzni !​

9. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    hát persze ..értettem akkor

hát persze ..értettem akkor is.. de továbbra is fenntartom, kéne egy fórumocska, ahova be lehetne irni ki-mikor -mit kapott.. az ad és azt amit akar..de esetleg ha valaki tényleg segitene valakin, akkor megnézhetné..de én már feladtam tényleg.. engem sosem érdekelt ez az egész pontosdi..

10. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Hát ?

Szerintem a fórumon eléggé összevisszaság lenne.
    A felajánlásoknál is sokan kiírják ki kapott és mit.
    Hát mit ne mondjak eléggé követhetetlen!

A táblázatos megoldás jó lenne, ám ennyi felhasználónál szerintem kivitelezhetetlen. Talán még más okból kifolyólag (programozás) is.

Hát ez van. :tef10:

11. Warrior /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    pontozas & kiosztogatas

En szerintem de ne legyen fere ertes azoknak a szemejeknek akik TELEGESEN hogy Segitik a raszorultakat ,ez a tejes istorja a pontokal meg a upp-all iss sokan azert iss csinajak hogy a megbizhatosagukat novejek es motivaltak legyenek mert ingyen nem kaphasak a +++ okat...
    Sorolhatnak forum tarsakat akik teleg jo szandekbol adjak es segitenek mert van itt par darab azokbol iss ,es Tejes Tiszteletem nekik ...de vanak mas csapat iss akik csakis + ert adjak meg felszeletelik iss kiss cikekre hogy minel tobben hoza juthasanak adomany-ra :tef293: :tef293: :tef293: de majd jonn a + iss azutan tobb hejrol ...
    Na de meg 1x mondom es csak sajat eszrevetelem lene , ha nem ugy erzed hogy rad iss szol akor aszt jelenti hogy megertesz ,de ontudatodban tudod hogy mert iss teszed eszt a dolgot ...

12. florenzo /

Kapott lájkok:
    7
    Beküldött adatlapok:
    0
    Bocsánatkérés!

Olvastam az összes bejegyzést és természetesen magamra ismertem már rögtön a téma elején, amit oldsipi kezdeményezett els?ként.
    El?ször is neked írok pár sort.. Nem tagadom, hogy azon a bizonyos másik oldalon is kértem t?led bónuszt, hiszen így volt. (bár tudtam, hogy te vagy az, akit?l már itt is kaptam, de ennek ellenére is meggondolatlan voltam).
    Itt is kértem sok embert?l és kaptam is nagyon sokszor. Szinte mindenki küldött, akinek írtam. De sosem kellett mondani, én el?re megköszöntem, adtam a lájkot valamint a + sem maradt el soha, és mindig igyekeztem emberi módom nemgofalmazni az üzeneteimet! El?fordult olyan is, amikor már szégyeltem ezért sok esetben odaírtam, hogy ha úgy dönt az illet?, mégsem küld akkor azt tiszteletben tartom.
    Én egészen addig még nem voltam tagja ennek az oldalnak meg sem próbáltam kockázni a BigTorrenten. A felajánlásokból gy?ltek a pontjaim, és én is elkezdtem játszani. Rengeteg elment és talán 3x nyertem egy csekély összeget, de felét sem sikerült visszakapnom, mindig csak elvett.. Ezt kipróbáltam 2x - 3x, de ezek után egy jó ideig nem volt kedvem játszani.
    Fontosnak tartom megemlíteni még azt is, hogy nagyon megtetszett ez az oldal. Megtetszettek a játékok (filmkvíz, puzzlekvíz, tippjáték) cserélgettem az oldalaimat, voltak is sikeres cseréim, rengeteget fent voltam és sok megbízható emberrel kerültem kapcsolatba, akik rengeteget segítettek nekem, legyen szó akár mir?l. Én ezért mindig is nagyon hálás voltam, és nem volt szándékomban megbántani senkit. Nem akarok üzletelni sem csalni - nem vagyok olyan ember, aki ezt ily módon kihasználná!!!
    Ezt az egészet azért tettem, mert úgy éreztem mástól nem kapom meg kell?képpen a tiszteletet (akinek nem inge ne vegye magára). Voltak akik nem is köszöntek miel?tt szóbaálltak velem és még csak meg sem köszönték, ha valamiben segítettem... Az igazság az, hogy valamiért mindig a csalókba botlottam bele, megbíztam bennük, válaszoltam a PM-re és rögtön belementem a cserébe. Pár perc, óra, nap után észrevettem, hogy tiltva lettek. Nem panaszkodtam, mivel már úgyis kés? bánat, és ha sajnáltatom magam, attól még nem kerülnek vissza az upp-jaim, bónuszaim. Nyafogni meg nem fogok senkinek a saját hibám miatt (csak akkor még nem ismertem ennyire az oldalt, hiszen kezd? fórumozóként elég nehéz mindenre odafigyelni).
    Nem akartam ennyire részletesen leírni, de úgy érzem tartozom nektek a részletes magyarázzattal a történtekkel kapcsolatban.
    Azért tettem, mert azt akartam, hogy tudjátok én is megbízható vagyok, gy?jteni akartam a + pontokat, ezért ajánlottam fel. Azt hittem ennek az a funkciója (mármint a + nak), ami alapján majd mások eldöntik mennyire bízzanak bennem. Én ez alapján ítéltem meg másokat, hiszen ez egy torrentekkel kapcsolatos oldal, amin keresztül értelemszer?en nem egymás magánéletér?l beszélgetünk, tehát... nem ismerjük egymást közvetlenül...
    Szükségét éreztem annak, hogy valamilyen formában én is segítsek másoknak. Az a helyzet, hogy hibáztam és ezt beismerem. Nem így kellett volna segítkeznem. Ezzel nem lettem megbízhatóbb, inkább csak eltaszítottam magamtól azokat a fórumtársaimat, akik eddig önzetlenül segítettek rajtam és megbíztak bennem.
    Mindezek ellenére nem gondolom, hogy akkora hibát követtem el, ami nem megbocsátható, tehát én mindenkire rábízom a döntést és tiszteletben is fogom tartani.
    - Aki úgy dönt, hogy megbocsát és méltónak talál arra, hogy újból bizalmába fogadjon, annak el?re is nagyon szépen megköszönöm!
    - Aki úgy gondolja, hogy mindezekkel a szavak még mindig nem elegend?ek a megbocsájtásra, akkor megkérem arra, mindenképp jelezze nekem PM-ben és visszautalom a nekem küldött bónuszpontját!

Hát ennyi lenne az amit mindenképp meg akartam írni..
    Köszönöm megértéseteket!
    További jó torrentezést valamint szép estét kívánok minden kedves fórumtársamnak!

13. guzu / Pedálozó

Kapott lájkok:
    1,061
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    Budapest
    Pozitiv

Sziasztok !
    Úgy gondolom + és - jeleknek van jelent?ségük!
    Mindenkinek más.
    Az újaknak azért mert úgy gondolják minél több a " + "annál biztosabb az üzlet,és reménykednek hogy nem verik át.
    A régebbi tagok akik használják és olvassák a fórumot egy összetettebb képet alkotnak a fórumtársakról,és már nem nézik hogy hány + van. A "-" az más itt már érdemes utána nézni dolgoknak!
    Nekem a problémám : tapasztalatom szerint az egyszerre adható"+"-ok száma hozzászólás és tagsági id? függ?,és bizony nem mindig tükrözi a munkásságát, megbízhatóságát, segít?készséget!(pl:van aki régebb óta tag de csak mostanában aktív,vagy a másoktól elkunyerált javakat sajátjaként tüntetve fel nagylelk?en csak egy"+" osztogatja)
    Bizony egyet értek andromeda-val!
    Sokan kiírjuk hogy kinek adtunk és mennyit akkor ezt irhatnánk pl egy adományfalra is .(szerintem)
    Köszönöm figyelmeteket!

14. Warrior /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re -Guzu Pozitiv ...

ismered a kozmondast :
    A fekete varju hiaba disziti ki magat szines pava tolakal mert csak fekete Varju marad :tef293:
    igy van a csalokal iss :
    Hiaba szed osze +++ ott es bizalomhoz jutt oda mert 1x csak csalni fog...

15. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    FLORENZO

- RÉSZEMR?L ELFOGADVA !! minden rendbe bennem nincs harag.társaságban ok a jó ember szerencsére és bízok benne pici hibád rendbe jön .Tisztelettel Oldi-Törppapa :tef293:

16. Warrior /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re -Bocsánatkérés! florenzo

Szep dolog volt reszedrol es hogy megteted eszt a jegyzetet es hogy be iss ismerted es leirtad a sztorit ...na eszt sokan nem tetek volna meg tisztelem bened erzesed ,es ezert EN reszemrol nincsen semi akadaj vagy csalodas bened tovabra iss a regi, remelem hogy a tobi Forum tarsak iss igy fogjak latni a dolgot :tef293:
    De re,elem hogy most eszre vedted te iss hogy mitt tetel es szamlaltad hogy nem volt okes reszedrol !!!
    A megbizhatosagi dolgot aszt nem nyerheted meg 1-2 nap allat mert a Regi Forum Tarsak akik itt vanak azok nem 1-2 napos gyerekek es tudjuk hogy ki kiben kell megbizon vagy orizkedjen tole ...
    Dehat legy korekt tovabra iss es tiszteseges mert mas iss tiszteseges volt veled szemben iss valamikor es lesz ezen tull iss ha persze megerdemled
    Mindig iss aszt szoktak mondani hogy :
    A Hazug Embert Hamareb Utol Erik Mind a Santa Kutyat :tef293:
    ,es ez igy iss van ...
    Aki hejesnek es tisztesegesnek talaja a < florenzo > kernem en hogy toljon 1 like-t ...en megadom :tef293:

17. predator /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    megvan

irj ha vagy mert megoldottam a problemadat

18. erdeikutya / Csillagvadász

Kapott lájkok:
    433
    Beküldött adatlapok:
    0
    Korrekt.florenzo írta:...

Korrekt.
    ezt a kis reszt valasztottam a hosszu irasodbol... kulonosen a sajnaltatom magam resz miatt... ha megirod, hogy csalo aldozata lettel, akkor azt hiszed nem lett volna itt par ember, aki segit osszeszedni azt amit buktal? vagy egy reszet legalabb? a kozosseg resze vagy, es a kozosseg tulajdonsagai koze tartozik, hogy segit....
    ennyit szerettem volna csak mondani.

19. fekusz /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Szia!

1:Szeretném megkérdezni t?led ti ismeritek egymást pl személyesen is?
    2:Te tegnap küldtél nekem mail-t innen?

20. Warrior /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re -predator

joll teted mert nekem iss elsirta magat hogy csalodot bened :tef293:

Címkék :