Csak beszélgetünk

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' Fater hozta létre. Ekkor: 2012. január 11..

1. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Azért

Azért ebb?l a párbeszédb?l http://torrent-empire.me/forumtema/csak-beszelgetunk#comment-52505 más is lejön.
    Err?l nem tudtam és lehet hogy ideje korán írtam a postomat.
    Valójában neked is igazat adok!
    Beálltál a sorba egy felajánlásnál, elmondtad mire gy?jtesz.
    Hát lebeszéltek! :tef344:

Ha esetleg szükséged van Beload upra keress meg Privátban

2. Loki / Guest

hogy kicsit nyugi..

Emberek vagyunk, félre is érthetünk ezt-azt szerintem, itt senki nem hibázott amennyire le lehet sz?rni az üzenetekb?l. aurora9011 átérzem a dolgot, be szeretnél jutni egy jó oldalra, mondhatnám egy cip?ben is járunk, igaz én másként próbálkozom, de nagyon szívesen felajánlok neked beloadon 100 gigát, ezzel is segítve a szándékodat, remélem kicsit lenyugszanak a kedélyek.:tef293: Szóval pm ben írd meg a beload neved.

3. faust10 /

Kapott lájkok:
    11
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Gratula.

Még sokszor ennyit itt az oldalon.
    Kitartás.

4. aurora9011 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    hogy kicsit nyugi..

Nem az idegesít,hogy nem kaptam up-ot.Csak amit írt,hogy én nem megfelel? szavakkal kértem t?le.Mi a nem megfelel? szó ebben?!Köszönöm,de nem kérek.Ha én felajánlok valamit akkor nem keresek kifogásokat,hogy miért akarsz oda regisztrálni meg miért nem tetszik az ncore.Hagyjuk már .Ez már a nevetség tárgya!Olyan érdekes akit?l eddig kaptam up-ot,leírtam neki szépen ,hogy mire kell.És átutalta.Megköszöntem.Ennyi!

5. faust10 /

Kapott lájkok:
    11
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Nem tisztem-re

Sziasztok.

Megmondom öszintén ezért nem érdemes felajánlani feltöltést sehova.
    Aki valamiért nem kapja meg amit akar akkor kezdödik a pocskondiázás.
    Kérdem én nem mindegy miért nem kapja meg aki nem kapja.
    Ha te felajánlasz valamit nem te döntöd el kinek adod?

Aurora9011 majd gondolj vissza erre az esetre amikor te fogsz felajánlani valamit itt az oldalon és amikor nem adod oda elsö szóra akkor neked esik az illetö hogy miért nem.
    Te is azt fogod mondani köszönje meg a lehetöséget hogy gondolkodsz rajt és kész.

Köszönöm a figyelmet.

6. Loki / Guest

ezt nektek

Ezt nektek kell lebeszélnetek úgy érzem, én értem mire célzol de nem bíráskodnék senki fölött, annyira senkit nem is ismerek. Én felajánlottam neked, nem könyöradomány, nem hallgatási díj, pusztán adom, értsd nekem nincs szükségem rá.:tef293: Az ajánlatom áll, ha meggondolnád magad szólj.

7. aurora9011 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem tisztem-re

Én amit tudtam felajánlottam.Másik oldalon is.Nem up-ot mert az nincs.Accot adtam.Nem küldetem el senkit,hogy nem kapod meg ezért meg azért.Részemr?l lezárva.

8. Jozsef78 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    GRATULA!!

Szia barcada! Fogadd oszinte gratulaciomat a feleves tagsagodhoz! Kivanom ,hogy meg nagyon sok evet toltsel el eme remek tarsasag koreben! Sok sikert a tovabbi munkadhoz! Tisztelettel: JOZSEF

9. frediw / Guest

barcada

Most latom hogy fel eve vagy az oldalon,mindha tegnap lett volna.Repul az ido,kivanok neked meg jo par felevet,erot-egeseget,es ahogy papi mondja Be kéne rúgni! :tef318:arty: :tef344:

10. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    Nem tisztem-re

Kedves barátom faust :tef293: Nem akartam ebbe beleszólni,de most nincs igazad szerintem. :tef293: Kell egy indok,miért kérsz aurorának volt bitu hívóra gy?jt.Felajánló úgy gondolja nem ad arra rendbe,de adok nem adok ennyi, a kiokítás szerintem felesleges volt.Auróra védi a maga igazát,hisz nem kéregetett felajánlásra írt.

11. barcada /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Végszó

Mint ahogy írtam, elkövettem már néhány hibát. Akkor most itt van megint egy. Részben elismerem, hogy hibás vagyok. ?szintén szólva csak szerettem volna beszélgetni vele, miel?tt nagyobb utalást adok neki. De hát az ilyenekb?l lehet tanulni. Ha lehetséges, akkor zárjuk le ezt a vitát. Ha már nyilvános lett a dolog, akkor nyilvánosan kérek elnézést. Legközelebb nem lesz ilyen.

12. aurora9011 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Végszó

Ahogy megbeszéltük pm-be.Részemr?l is lezárva.Én is elnézést kérek a lobbanékonyságom miatt.

13. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    Szia!

Ha jól értem ,nem most kérsz el?ször,vagyis igazad lehet,te már csak tudod hogyan kell!
    Na,de a cinizmust félretéve...
    Úgy érzem picit tévedésben élsz a témában.Ugyanis a felajánlás már az elejét?l feltételekhez volt kötve,nyilván azért,mert a felajánló ki akarta sz?rni a kéreget?ket.(az olyanokat,mint te...)Nem szabadulni akar az upjától,hanem segíteni...Annak,aki rászorul és megérdemli...Ez utóbbi úgy derül ki,hogy eltelik némi id? a reg után...
    Ha már többször kaptál(2 hét alatt),de még mindig kell,az gáz!Mert akkor bizhument kérnél,alapbol,nem 50-100 gigát.
    Szerintem!
    Arról meg ne is nyissunk vitát,hogy a felajánló annak adja,akinek akarja!
    Ha kapsz az ingyen van!Ha nem akkor meg reklamálsz?!Fura...

14. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    Csak,hogy megint én legyek a fekete bárány

Néztem a hozzászólásaidat...1 van ami csere ajánlat! 1 pirateday acc asszem'
    Talán megpróbálkozhatnál pár cserével,persze az nincs ingyen...:tef344:
    Pl. az ncoreod ugyse tetszik,ha jól értem.

15. Jozsef78 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Erdeklodom toletek!

Szevasztok tisztelt forumtarsak! Lehet hogy nem eme topic-ba irok ami irant erdeklodok. Esetleg a kedves moderatorok majd athelyezik. Koszonom! Szoval erdeklodom azirant ugye bekerultem a bithumen oldalara egy nagyszeru forumtag altal. Engem csak az bosszant es erre szeretnek valaszt kapni toletek ha lehet, mert olyan nagyon nehez a trackert seed-elni?? Atkozottul nehez. Noshat en mar seed szerver berlesben is erdeklodtem itt toletek de sajnos nem jartam eredmennyel.Az nCore-on is rajtavagyok! Betyar mindenit ott nagyon jol megy a seedeles. Nem tudom mit tegyek -kozosbe nem adom csak ez a baj nalam ,hogy bizony a seed az oldalon abszolut nem megy! Mi ennek az oka?? Ezert kerek toletek nemi valaszt. Elore is koszonom!!! Tisztelettel:JOZSEF

16. guzu / Pedálozó

Kapott lájkok:
    1,061
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    Budapest
    re-JOZSEFKE

Bizony nehéz!De azért nem lehetetlen!
    Nekem a régi cuccok jobban mennek mint az újak!
    Ne add fel! :tef344:

17. frediw / Guest

buli

Latom BULI VAN!,a beszelgetes heljet,jovok egy rekesz sörrel :tef161:

18. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    Egyszer?!

Szia!Fent kell lenni éjfélkor...Akkor frissítik a "kiemelt torrenteket"Amiknek 0,5x a le és 4x es a feltöltési szorzója.Szerver nélkül is jó lehet?ség.
    Üdv!

19. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    BitHUmen

JOZSEFKE wrote: Szevasztok tisztelt forumtarsak! Lehet hogy nem eme topic-ba irok ami irant erdeklodok. Esetleg a kedves moderatorok majd athelyezik. Koszonom! Szoval erdeklodom azirant ugye bekerultem a bithumen oldalara egy nagyszeru forumtag altal. Engem csak az bosszant es erre szeretnek valaszt kapni toletek ha lehet, mert olyan nagyon nehez a trackert seed-elni?? Atkozottul nehez. Noshat en mar seed szerver berlesben is erdeklodtem itt toletek de sajnos nem jartam eredmennyel.Az nCore-on is rajtavagyok! Betyar mindenit ott nagyon jol megy a seedeles. Nem tudom mit tegyek -kozosbe nem adom csak ez a baj nalam ,hogy bizony a seed az oldalon abszolut nem megy! Mi ennek az oka?? Ezert kerek toletek nemi valaszt. Elore is koszonom!!! Tisztelettel:JOZSEF

Szia!

Van egy leírás az oldalon: jobbra lenn: 0.3 fölé! Hogyan?

Elég hasznos tanácsokkal.

Az én véleményem szerint:
    Sok a szerveres letölt? majd feltölt?!
    A kliens pedig a gyorsabb feltölt?khöz kapcsolódik.

20. Jozsef78 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re...

Szevasz guzu! Hat koszonom valaszod. Nemileg megnyugtattal! Tisztelettel!

Címkék :