Csak beszélgetünk

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' Fater hozta létre. Ekkor: 2012. január 11..

1. faust10 /

Kapott lájkok:
    11
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Bubu-re

Szia Bubu.

Én értem hogy felajánlás volt és azt is mire szeretne összeszedni upp.
    De akkor is ha nem kapok meg valamit amit akarok meghivó upp.
    Tudomásul veszem és továbblépek.
    Magam is voltam igy és nem szóltam az illetönek egy rossz szót se ha nem engem választott, vagy visszautasitott.
    Itt az oldalon is jártam igy amikor big bp ajánlottak kértem de a tulajdonosa ugy látta sok van nekem és nem adott.
    Semmi gond nem volt ezel.

Az már más kérdés hogy ill? volt é v nem a felajánlás után ami történt a két fn között most.
    Az én véleményem az upp felajánlásokról akkor is ez marad.
    Nem érdemes ajánlani mert csak vita lesz belöle.
    Sokan jártak igy és sokan is fognak.
    De lényeg a lényeg sok sikert kivánok auroranak és legyen meg az áhitott Bhu.
    Ez tényleg id? és kitartás kérdése.

Szép estét mindenkinek. (Barátoknak föleg)

2. fekusz /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    ahh rere

Nem kéne túlszabályozni az oldalt azt ír mindenki amit akar max mindenki azt gondol róla amit akar!
    Ne a szabályok döntsék el az írás jogot, evvel az er?vel nem csak a köcsög-öt lehet ne sz?rni :tef293:
    Nem akarom leírni a további gondolataimat, töröljétek és kész, ezt sokan írnák vagy gondolják, de aki adta lehet komolyan gondolta s nem grafomán a lelke vagy a keze, ezért megkérdezése nélkül lehet tényleg igaz vagy pillanatnyilag annak vélt véleményt törölnétek.

3. Scape /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    BH

Új felhasználó vagyok BHn én is, de legyen bármilyen bikaer?s neted, ha nem tudod úgy osztani h az optimális futtatandó torrent mennyiségben a BHk is benne legyenek, amiket ugyebár tölt is a nép, esélytelen vagy. Ismétlem bikaer?s nettel. Egyrészt nem vagyok csak BHn, másrészt az otthoni nettel jó 50 alatt tartani a torrentek számát, különben már nem lesz optimális a kihasználtság (tapasztalat nálam), így csak és kifejezetten seedszerverrel megyek arrafelé, úgy megpörgettem, egyébként semmi nem történt.
    Ez van, ott nincs órás kitétel és ilyesmi csak arány.
    Végül is ha meggondoljuk err?l is szól a torrent, nem minden egyéb bónusz, vidámpark, cseverészés és parasztvakításról.
    Tölts le és seedeld, ennyire egyszer? a dolog, a többi púder amiért lehet hisztizni.

4. kiscsibe /

Kapott lájkok:
    219
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Huhh..

Szerintem igaza van bazsko74-nek.
    Itt talán van olyan szabály is valahol, hogy ha hozzászólsz valamihez lehet?leg kulturált hangnemben tedd vagy normális indoklással.
    Egy ilyen beszólás természetesen azt min?síti aki ilyeneket ír...
    Ha valaki "népi agyagedény-ként" viselkedik hozzászólásában elgondolkodtató, hogy "csak" a hozzászólást kell törölni vagy pl egy id?re a hozzászólás jogát is érdemes lenne korlátozni.

5. Loki / Guest

ebben is lehet vmi

Ez is igaz lehet. Arra már rájöttem hogy minden oldalon vannak torrentek amik különösen jól mennek, az újakra mindenki rá repül ezért alig tudsz bel?le vissza osztani, de seedeljetek csak keresett sorozat évad packokat pl. maffiózók,szüetett feleségek,dexter,rejtély, gengszterkorzó, dr csont, és még sorolhatnám, azokat mindig vinni fogják és többnyire feltöltési szorzók is nagyobbak rajtuk.:tef293:

6. fekusz /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    persze

Szia!

Persze én is szeretném ha ilyen világ lenne hogy általában mindenki szépen beszél, de szerintem a pontozásról beszél @bazsko74 ugye oda meg nem mindenki irkál sokat mert nem az a lényeg neki hanem nyomja a + ill -. amúgy hány karaktert is lehet ott olvasni illetve írni?
    megne számold :tef293:

7. Warrior /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re -JOZSEFKE

Dehogy nem !!!!!!!csak okosan kell csinalni :tef293:

8. frediw / Guest

re BH

Tisztelt Egosum.
    Most neztem kliensem 102 torri van rajta es maximalis 2mb/s mal megy,nem hinnem hogy 50 alat kene tartani a torrentek szamat,inkab be kene alitani klienst es ok. :tef344:
    En le toltom a torikat,minnel frisebeket,es hagyom oket minim 1es ratio,de legtobszor 6tosnal torlom :tef344:

9. Warrior /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    nem semi Bithu...

Hu-Ha
    Jelenlegi sebesség Feltöltés: 2.48 MB/s, Letöltés: 6.90 MB/s

10. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    ahh rere- RE

sajnálom de nem értek veled egyett .:

Ezek szerint ha valami vagy valakinek nem tetszik a HSZ - a vagy akármi bármi más akkor anyázzunk , köcsögözzünk stb mutass nekem egy oldalt legyen az letöltö vagy info ahol az ilyent eltürik mert hát szólás/Írás/ szabadság van nemde !

Hát akkor írkáljatok majd meglátjuk hovA vezet ..

üDV !

11. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    nyomja

Szervusz Fekusz!
    Látod ez a baj,hogy "csak" az a "lényeg",hogy nyomja!
    Szerintem az indoklás sokkal,de sokkal fontosabb mint a nyomás!
    Ez az én véleményem!

12. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    Annyi kiegészítés

Szia!
    Miközben egyetértek veled,annyi kiegészítést had tegyek,hogy nem az els? felhasználónak ígérte az upot!
    Ez nem egészen felajánlás volt,mert volt kritérium(egyértelm?en utalt rá).Más kérdés,hogy erre nincs külön topik...
    Az,hogy meg akarta ismerni az illet?t,szerintem alap.Hogy ezt ,hogy tette az meg magán ügy...Ne gondoljuk,hogy ez úgy m?ködik,hogy megkérdezzük:"-Ne haragudj,Te becsületes vagy?"
    -Igen,az vagyok!
    -Oké csak biztos akartam lenni.
    Csak keresztkérdésekkel lehet megismerni itt egy frissregest,aki tb okat akar...
    Másrészt ki adott volna neki?!Mert én be is vállalom,hogy nem.
    barcada-nak meg üzenem,hogy ne változzon meg!Amíg ?/?k résen vannak,addig nagyobb biztonságban vagyunk,ami a csalókat illet..(nem állítom senkir?l se,hogy az lenne!!)
    Olykor fel kell mérgesíteni,a másikat,hogy ?szinte legyen :tef293:
    Én így látom.
    Szia! :tef344:

13. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    szabályozás

Szervusz!
    most ez komoly amit írtál!Nem kéne szabályozni???
    Tudod mit,igazad van,addig míg mindenki megadja a tiszteletet mások iránt!!Ha ez nincs meg(ami azért el? szokott fordulni),akkor igen is szabályozni,vagyis oda kell koppintani az illet? fejére!

14. fekusz /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    félre-értesz,

Hali!

Írhatnám hogy félreértesz de nem teszem,mert te kiforgatod ill kiforgatva akarod értelmezni a "szavaimat" írásomat, lehet így is gondolkodni,igazad van neked!de ezt csak írom s nem gondolom értesz?

15. fekusz /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    nyomja

ha már a gondolat megszületet benne hogy nyomja a mínuszt ok nélkül szerintem tök mind egy mit ír oda max ha köcsög van írva akkor azt törölj?k . de tényleg mind1 nekem :tef293:

16. fekusz /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    te is

nem azt írtam nem kéne szabályozni hanem azt hogy nem kéne Túlszabályozni de mind1 nekem :tef293:

17. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    A mínuszt is

Szia!
    A mínuszt is törlik,így azért nem mindegy..
    Üdv!

18. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    !

Nem sajnálom nem értelek , én általában azt írom amit gondolok sorry lehet akkor bennem van a hiba de nem szeretnék különösebb vitába bonyolodni mindenkinek más a véleménye leírtad te is én is az ,hogy esetleg nem egyezik hát ja ilyen a világ :::
    üdv,

19. fekusz /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    na látod

szia!

Na látod lehet komolyan adta a tag s volt indoka is csak rosszul fejezte ki magát a haragjából kiindulva s oda a mínusz.
    Szerintem erre mondtam hogy nem kéne túlszabályozni az oldalt,
    Ha valami nem egyértelm? egy pm s a tag ír pl egy héten belül....

20. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    Félreértés

Szia!
    Szerintem fekusz arra gondol,hogy csak a "köcsög" szó kerül törlésre,de a mínusz marad...Ami nyilván nem így van.Ha jól értem,akkor ez csak egy kis félreértés...
    Ha nem,akkor veled egyetemben én sem értem...
    Üdv!

Címkék :