Csak beszélgetünk

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' Fater hozta létre. Ekkor: 2012. január 11..

1. fekusz /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    oké

nem vagyok fírkálós alkat s nem a hozzászólásaim számát szeretném gyarapítani ezért ez a kés?bbiek folyamán meghagyom nektek most megígérem :tef293:neked!
    Ha nem akarsz megérteni az te dolgod vagy lehet én írok rosszul, nekem ez is mind1
    Én mindig azt írom amit gondolok sose tartom magamban,igaz ha ránézel a hozzászólásaim számára akkor most azt is írhatnád hogy üresfej? mert keveset gondol :tef293:

2. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    na látod re

Ha komolyan adja és ezt írja,akkor nem is érdekel,ennyi!
    Ez a funkció arra hivatott,hogy megítéljünk felhasználókat!
    Ha én most adok neked egyet az - mínusz 9-10 pont!
    Azért egy ilyet ne úgy indokoljak,hogy"mer' köcsög"!
    Érted már?

3. Scape /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Abban biztos lehetsz

... kedves frediw, hogy a kliens jól be van állítva, de nem mindegy hány fele osztod a sebességet, optimálisról azért beszélek mert osztódik a sebesség, van 1 határ ami felé nem lehet menni, még ha vinnék mind a 100at 200at, az már feltöltési sebesség nélküli seedelt torrentet jelent (magyarul tetszhalott), mert szétkapják a sebességedet, és állíthatod a klienst ahogy csak épen akarod, több akkor sem fér ki a csövön. Ebbe a hibába sokan beleesnek.
    Ezért betölthetek a kliensben én akárhány torrentet attól nem leszek jó seeder, még akkor sem ha jó a net, ez is csak gazdálkodj okosan.

4. fekusz /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    persze

persze hogy értem de honnan tudod majd meg hogy "komolyan" gondolta s írta?
    Max az ellenfél tudhatja hogy miért kapta, aki a mínuszokat lesi se tudja az "igaz" történetet, szerintem max a végeredményt látja. -
    erre gondoltam hogy mind1 köcsög vagy "más" nehéz lesz igaz igazságot tenni.

5. greg81 /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    nyomja re.

Pont az a lényege, hogy ne nyomkodják a mínuszokat ok nélkül. Ha valaki rákattint, akkor normálisan indokolja meg, hogy miért, mert lehet, valakit érdekel, miért kapta az illet?. Kapok egy mínuszt, mert valaki szerint k....g vagyok, majd én vissza mínuszolok, mert szerintem ? a k....g. Ennek így semmi értelme. Én egyetértek azzal, hogy a meg nem indokolt mínuszokat törölni kell.

6. fekusz /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    de

nem akarom tulspirázni a dolgot vagy gondolatot de megindokolta hogy "köcsög" szóval indok van s nem indok nélküli minusz.
    Én teljesen értelek titeket szerintem egyr?l beszélünk max ti nem értetek engem.

7. greg81 /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    de re.

Példa:
    Ha cserélek valakivel egy meghívót, adok neki egy +-t és odaírom: megbízható tag, sikeresen meghívót cseréltünk.
    Vagy a másik variáció, nyomok egy +-t és kiírom: nem k....g.
    Mind a kett? meg van indokolva, csak nem mindegy, hogyan.

8. fekusz /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    de

Jó de látod a megbízható tag-ot simán elhiszed az maradhat,de a nemköcsög szóra ugrasz egyb?l,pedig egyfajta szituációban ez is elismer? lehet :tef293:
    Nem borzolom tovább a péntek estét lépek és elfogadom legyen tiltva a köcsög :tef293:

9. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    a modik

A moderátorok látják,ami lényeges,ha csalás gyanúja áll fenn!Az nem infó nekik,hogy "köcsög".Ne mellesleg sz?rni kell az alaptalan vádaskodást,s?t büntetni is.

10. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    de rerere

Még annyit,ha mondjuk te kapsz egyet,amiben megvádolnak,hogy lehúztál 1 accot,mondjuk legyen ncore.Az illet?,akkor látja azt utoljára...és ,ha a kés?bbiekben(mert már rég elfelejtette,mit írt),azt állítja valakinek,hogy soha nem is volt az ncore on,akkor bukott ugye...Viszont,ha csak azt írja,hogy...
    Lehet,hogy buta a példa,de azért remélem,így már jobban átlátod a dolog fontosságát.

11. frediw / Guest

re Egosum

Persze,igazad van ,a hatart a interneted szabja meg ,de hiaba tartasz bent mondyuk max 50 torit ha nem viszik.Ugyan ugy lehet 100 is mind nalam,van mikor nem megy max sebesegel,de ez attol van ki hogy viszi a torrenteket.
    Szoval ha peldaul ma csak Bitut akarom nyomni,a tobi torenteket a kliensbol lealitom es csak Bitut hagyom,nalam bevalik :tef344:

12. frediw / Guest

Köszönet nyilvánítása

Tisztelt forumtarsak.
    Naponta latok nagylelku felajanlasokat
    ,ebbol sokszor vita tema lesz.
    Engem elszomorit az a teny hogy ritkan hasznalyak a Köszönet nyilvánítása
    opciot,lehet regi modi vagyok,de en mikor kapok valamit megkoszonom.
    Remelem ezel nem egy lavinat inditok el,nem ez a szandekom,csak egy eszrevetel.

13. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    köszönet nyílvánítás-ra

Szervusz barátom Fredíw!
    Nézd egyáltalán nem biztos,hogy nem köszönik meg,csak azért mert itt nem látod a fórumban!
    Pl.:Én tegnap megosztottam egy személlyel a Bithu acc-om!Nyilvánosan nem köszönte meg,de nyomott a megbízhatósági pontomra,és pm-en megköszönte!Nekem ez tökéletesen megfelel!
    De sajnos biztos van arra is példa,hogy egyáltalán nem köszöni meg!Na az ilyenek semmire kell?k a szememben!(sajnos ilyenben is volt részem)

14. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Kedves frediw.. itt nem

Kedves frediw.. itt nem annyira fontos, de sok oldalon kérik priviben megoldani a cseréket, a köszönés is nyilván ott történik..igy nincs semmi jelent?sége.. :tef293:

15. frediw / Guest

Draga andromeda

Draga andromeda,persze hogy privibe megkoszoni,de mivel nyilvanosan van hirdetve a felajanlas szerintem nyilvanosan is kene megkoszoni,azert van az a opcio.
    En nem tudnam megteni aszt hogy latom a nevemet hogy kaptam es nem koszontem meg nyilvanosan :tef344:

16. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    hihi

-és mennyit néztél meg ? tehát mégis mondás igaz -státusz szimbólum-

17. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Köszönet nyilvánítására

frediw wrote: Tisztelt forumtarsak.Naponta latok nagylelku felajanlasokat,ebbol sokszor vita tema lesz.
    Engem elszomorit az a teny hogy ritkan hasznalyak a Köszönet nyilvánítása
    opciot,lehet regi modi vagyok,de en mikor kapok valamit megkoszonom.
    Remelem ezel nem egy lavinat inditok el,nem ez a szandekom,csak egy eszrevetel.

Sziasztok! Szia Barátom !

Számomra és gondolom még sokak számára elég a privát köszönöm!
    De!

Van egy opció a hozzászólások alatt ugyan olyan mint a (Személyes üzenet küldése) (Hozzászólásba idéz) (válasz) mégpedig a Köszönet nyilvánítása
    !
    Ha már van akkor meg miért ne használnánk indokolt esetben.
    Az általad említett téma pedig szerintem indokolt.
    Van aki nem tud vagy nem akar adni a szíve joga, vagy egyáltalán nem is tudja hogy mire való ez az opció.

Nos én személy szerint nem várom el senkit?l ám ha kapok mondhatom azt hogy jól esik!

18. rambo / Guest

sziasztok mindenkinek !:tef161:

19. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Értelek persze, de ez nekem

Értelek persze, de ez nekem nem jelent sokat, nekem elég ha priviben elintézzük mindkett?nk megelégedésére, ezért irtam itt van ilyen opció is, de másutt általában nem jellemz?.. s?t direkt kérik a priviben való lebonyolitást..

20. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    spájzol nyugdijra, meg a

spájzol nyugdijra, meg a gyerekeknek..:tef293: ha még akkor lesz torrentezés, sosem kell aránnyal tör?dniük majd a bithun legalábbis.. máris irom a végrendeletem én is, megadván a fontos tudnivalókat egy-egy oldalhoz.. :tef318:

Címkék :