Csak beszélgetünk

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' Fater hozta létre. Ekkor: 2012. január 11..

1. SuperMario56 /

Kapott lájkok:
    2,079
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    hartigan-nak

Szia Hartigan!

Nem akarom elhinni,hogy elmész az oldalról!
    Mindig a rendes,becsületes tagok mennek el.
    Sajnos nem tudjuk visszaolvasni azt a beszélgetést,lehet már 100-1000
    megbántad,amit irtál.Azt hiszem már a fórumon,ezt leirtad.
    Gondold át újra!Lehet más megoldás is.pl:Bocsánatot kérsz attól,
    akinek irtad.
    Nekem is volt egyszer hasonló esetem egy kisebb oldalon.
    Kvizen szoktam játszani.Ott Doki a nick nevem.Felirtam nekik pár
    üveg Whiskyt,erre páran megsért?dtek.
    Nem szeretem volna vitatkozni senkivel,ezért hagytam,hogy nyerjenek a kvizen.A következ? nap aztán a kvizen nem hagytam magam.
    Hidd el a mai nap az nem a tegnapi.Mindig el?re kell tekinteni nem hátra.
    Vannak céljaink,vágyaink,ha tudjuk valósitsuk meg ?ket.
    Merjünk álmodni.Mindenkinek vannak rossz pillanatai,amiket inkább soha se
    tett volna meg.Én is sok mindent szánok-bánok, bár soha ne tettem volna
    meg.

2. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    381
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Félreértelmezés!!!

Kedves mindenki!
    Megint bebizonyosodott számomra hogy az embert a saját gondolatai képes olykor olykor tévútra vezetni!És ezek a tévutak okozzák a kapcsolatokban(barátságban) rossz dolgokat(veszekedéseket,?sszer?zzeneseket)okozni!
    Sokszor teljes más dolgokat sejtünk egy egy beírás mögött,mint ami valójában van!És amikor ezeknek a rossz sejtéseknek hangot adunk,akkor jönnek a veszekedések,összezördülések!(Tudom mir?l beszélek:múltkórjában velem is el?fordult Erdeikutya beírásánal :tef10: )
    Akkor egy nagyon kedves és tapasztalt fórumtársamtól kértem tanácsot,amit meg is kaptam!(köszönöm itt is neki,szerintem az illet? tudja kir?l is beszélek!)
    MOST Hartigan eseténél ugyanezt vélem felfedezni:valaki beír valamit,valaki más félreértelmezi,hangot ad ennek és paffff,megvan a baj!Szó szót követ,jönnek a cinikus,kissé sért? bejegyzések és véget érthetnek barátságok!
    NOS én arra kérem a fórumtársaimat,BARÁTAIMAT,hogy néha ne írjunk elhamarkodott beírásokat,hanem gondoljuk át,hogy amit beírunk nem lesz e sért? a másik számára!Ha valami sejtésünk van,azt inkább pm-en kéne tisztázni,és akkor talán nem lennének ezek az összezördülések!

Kérek mindenkit ne okoskodásnak,kioktatásnak vegye a beírásomat(aki ismer tudja,hogy nem annak szánom),hanem kérésnek!
    Maradok továbbra is nagy nagy tisztelettel mindenki,legf?képpen a BARÁTAIM felé!

3. watsap /

Kapott lájkok:
    331
    Beküldött adatlapok:
    0
    Döbbenet...

...szörny?lködve olvasom az utóbbi hozzászólásokat...nem értem, h miért kell bántani olyan ebert aki inkább tett ezért a közösségért, mint ártott volna neki! Becsülöm az eddigi munkád, s???t, de egy pár rosszmájú ember megníilvánulása miatt nem kell sutba dobni az eddigi munkát! Ha szavazást indítanánk itt a fórumon, h menj, v maradj...nyugodtan merem állítani, az ittmaradásodra több szavazat érkezne mint a távozásodra!

Ha mégis elhagyod a fórumot, akkor további sok sikert kívánok...ha pedig mégis maradsz, akkor kitartást, és ne feledd a többség úgyis megbecsüli munkád, melletted áll!

4. Mester79 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Kedves Hartigan!

Döntésed számomra is döbbenet,bár annak csak TE érzed és érezheted kiváltó okát,amiért ilyen reakcióval álltál el? :tef10: ,de hidd el nem éri meg itt hagyni mindenkit.A te távozásod olyan lenne,mint amikor a test elveszit egy testrészt : fájó!A test élhet tovább,de már nem olyan ,mint azel?tt volt.A test,ami nem más mint az oldal,már megért ilyen veszteségeket,szerény itt létem ideje alatt is,ezért is tudom mondani,kár itt hagyni azokat,akik nem bántottak meg téged,és bár a háttérben vannak,de figyelték munkásságodat és méltányolták az oldalért tett er?feszitéseidet- értük gondold át lépésedet.Biztosan visszavágyik majd szived és feljössz ide,de csak inkognitóban, de ett?l mi,akik szeretnénk ,hogy maradj,nem fogjuk ezt tudni,hogy itt vagy velünk. :tef10:
    Ezért is kár törölni magad az oldalról.Elhiszem,néha történnek olyan dolgok velünk,érnek sérelmek az életben,de mindig érdemes mérlegelni: megéri-e ami teszünk,vagy nem.Természetesen a döntés a tiéd,csak befolyásolni szeretnénk az általunk látott(vélt) jobb irányba!
    Minden jót kivánok,Hartigan!

Tisztelettel: Mester79

5. szederke /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hartigan - ?

A legjobban azt furcsállom hogy akik tudják hogy tehetnek Hartigan ezen döntésér?l mélyen hallgatnak.
    Vajon miért?????????????????
    Van rá tippetek?

6. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    jó napot ...

Jó napot :

Köszönet mindenkinek aki leírta gondolatát azt hiszem tudom mit kell leírnom ::

Tekintettel az állapotodra/betegségedre " Azt ,hogy elgurult a Gyyógyszered" Nem szó szoros értelemben értettem természetesen ezúton is elnézést kérek és sajnálom - innen is kivánok mielöbbi gyógyulást ,sajnálom ami megtörtént de ami megtörtént nem tudom visszacsinálni -

sokkal nehezebb volt ez leírni mint aminek tünik .... és szederkének csak annyit ---- mert hallgatni Arany !

ennyi üdv !

7. szederke /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    jó napot ...+

Kívánok annak "aranyeret" aki lapítva hallgat! [​IMG]

8. Loki / Guest

mondd

Mondd ki amire gondolsz.:tef293: Nem lapít itt senki úgy hiszem. Ha jól veszem ki a lényeget akkor hartigan és oldsipi különböztek össze vagy legalább is beszéltek el egymás mellett. Bocs ha más nem így gondolja, de én csak egy kis nézeteltérésnek látom az egészet, aminek nagy fenék lett kerítve. Senki nem szeretné ez mellett hogy ilyen dolgok miatt hartigan távozzon, én sem. Azonban tudomásul kell venni hogy ez itt egy fórum és különbözünk, lehetnek ellentétes érvek és vélemények, nem kell mindjárt besért?dni mindenen, meg kell beszélni és ennyi. Ha ez miatt távozik hartigan azt nagyon sajnálom én is.

9. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem értem, szerintem itt nem

Nem értem, szerintem itt nem történt olyan égbekiáltó sértés ami a nyilvános bucsuzkodást tette volna szükségessé, mindig akad egy-két ballábbal ébred? aki esetleg meggondolatlan beirást eszközöl, ett?l még nem kell farokfelvágva távozni, itt olvasgatom órák óta mi is történt és hol...

Az ember egy oldalhoz való ragaszkodása, szeretete nem egy beiráson mulik, mondhatnám akár egy pluszért, vagy minuszért, ha jól értelmezek itt ezt-azt, elmegyünk néhány napra, és mert ez az oldal az ami, és olyan amilyen,visszajövünk..

10. Frank Drebin /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    sem

Az az igazság,hogy én sem értem az egészet. Végig olvastam a beírásokat, de nem találtam semmi eget renget?t.
    Szerintem ez megint a bolhából elefántot szituáció.
    El kell felejteni, és haladni tovább.

11. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Látom teljes a káosz !

Üdv Mindenkinek ! Látom teljes a káosz ! Leíróm még egyszer , volt egy bejegyzés az a bizonyos elgurult a gyógyszered ami nekem kissé ízléstelennek t?nt, mondjuk nem lett volna az ha nem Sipibának írják , erre úgy reagáltam hogy adtam egy mínusz és semmi több ,eddig is volt hogy adtam és ezek után is lesz s?t én is kaptam már volt ami jogtalan volt stb . Az hogy az érintet utána így-úgy reagált az már az ? dolga .

12. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Tudod te mit kivánsz???,

Tudod te mit kivánsz???, szörnyü..ne próbáld ki.. bár esélyed jó nagy van rá n?ként.. :tef293:

13. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Megint a pluszok-minuszok,

Megint a pluszok-minuszok, anyámnesirass... gyerekek..

14. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    re

Szia!
    Aki itt volt tegnap,mindenki tudja,hogy mi történt,s?t le is írtam...
    Ha sipire célzol ? is írt...
    A véleményem továbbra is az,hogy a mellet,hogy minden tiszteletem hartigané és sajnálnám,ha elmenne,gyerekes dolognak tartom ezt a sért?désesdit...Kapott 1 mínuszt,na és?!Én meg kaptam már ezret. :tef161:
    Elég hosszú lenne a lista,ha le akarnám írni a neveket ,akikkel itt konfliktusom volt már még sem volt olyan szint? sért?dés,ami miatt valamelyikünk távozni akart volna. Ill. hartigan 1 vitánknál abba akarta hagyni a kvízt,hál istennek nem tette.
    De volt konfliktusunk sipivel is,megbeszéltük azt is...Vagy épp andromédával,de ezen is rég túl vagyunk.
    S?t,volt aki olyan szintre vitte a személyeskedést,hogy blokkoltam.Nem reagálunk egymás hsz aira,mindenféle kapcsolatot megszakítottunk,de mindketten maradtunk...
    Szóval túl van spilázva az egész.Ma már ahogy látta több mínuszt is kaptál,1 et t?lem.Amit azért adtam,mert egyrészt nem lapít senki,másrészt,hogy lásd.Nevetséges dolog egy mínusz miatt itthagyni az oldalt.Pm be meg lehet beszélni...Te is,Én is hozzászólunk már,pedig igazából semmi közünk hozzá,ez hartiganra,sipire és esetleg atlantiszra kéne hogy tartozzon,nem mindenkire.De mindegy is most már ez van.
    Remélem azért nem lesz harag a mínuszból :tef161:
    Szia!

15. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    lapítás

-hidd el kedves szederke itt nincs miért lapítanom amúgy meg nem szoktam.volt némi nem tudom minek nevezzem és bánom vagy nem de már nem értem aki ismer tudja nem bántok senkit szándékkal. sajnos kés? bánat de hartigán másképp fogta fel. most teszem le a nagy keresztet többet nem viccelek vele pedig azt hittem kapcsolatunk baráti. nem csak az a barát aki szemedbe nyal hátulról rúg. az szerintem az ellenséged. ha valakit véletlenül eddig megbántottam bocsánatát kérem de igérem az oldalt nem hagyom itt és nem változok meg. pacsi puszi barátnak és ellen nek egyaránt

16. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    huhh.. mekkora vihar a

huhh.. mekkora vihar a biliben..emlitett itt volt jó sokáig ma is,nem tart ez a fórumoff sokáig szerintem, mint egyikünké sem, te is elmentél már többször /ne röhögj!!!! nem arra gondolok amire te szeretnél/.. :tef293::tef293::tef293:

17. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    Boldog születésnapot!

Szevasz Sipi!
    Nem ide tartozik,de had gratuláljak a 2. születésnapodhoz! :tef293:
    Nem kis id? és sajnálom,hogy így kell ünnepelned...De 2 év az 2 év! :tef293:
    Mit is kívánhatnék...?!
    Természetesen sok egészséget és még sok-sok itt töltött évet!
    Üdv!
    Gonzo

18. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    Döbbenet re

Szia!
    Asszem' valamit csúnyán félreértelmeztél...
    Az ég egy adta világon senki se akarja,hogy hartigan távozzon!!
    Legalábbis én ilyet nem olvastam sehol,nem tudom honnan gondolsz ilyet.
    S?t,ahogy látom,mindannyian marasztaljuk...
    Nem bántotta ?t senki senki se.Volt egy ízléstelen vicce,kapott egy mínuszt menni akar.Mi itt a bántás?
    Ma hartigán ezért elnézést is kért,ami becsülend?!? is belátja,hogy hiba volt...
    Hogy ki mit tett le az asztalra,az nem tartozik a vitához szerintem,de ha már megemlítetted,a két"renitens" :tef293: oldsipi(ma 2 éve,hogy regisztrált) és atlantisz is ügyködött itt már,maradjunk annyiban...
    A képlet egyszer?!
    Maradjon itt mindenki téma off,már csak azért is mert ahogy látom nincs itt komoly harag egyik fél részér?l sem.
    De,ha lenne is...Én nem 2 ember miatt vagyok a fórumon,hanem a közösség miatt!Ha kiszállok 1-2 valaki miatt,akkor azokat verem át,akiket a barátságomról biztosítottam,akik kedvelnek(remélem 1 ilyen ember legalább van :tef161: ). Ezt,ha megteszem egy buta mínusz miatt,az engem min?sít!
    Sajnálom de ez a véleményem.
    Üdv!
    Gonzo

19. trapista /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    re

Kedves szederke én eszt így nem írtam volna le ! Ezzel nálam kiborult a bili!
    Tudod milyen hartigan?
    Nem ismered neki ez sajnos a rossz oldala hogy minden kis dolgon meg sért?dik! sajna nem tudja egy darabig túl tenni magát ezen. Volt már így többször is nála,s?t más oldalon még rosszabb volt mikor besért?dött!
    Ezt személyesen tudom.

20. szederke /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    oldi-harti

Bírlak benneteket-fogjatok kezet-egyik?tök sem akarta bántani a másikat

Címkék :