Csak beszélgetünk

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' Fater hozta létre. Ekkor: 2012. január 11..

1. Devil / Guest

re: rang

Téged érdekel, hogy kinek mennyi pénze van? ha van pénzed van bizonyos státuszod az életben

DE!

Itt az oldalon én szerintem nem rangtól függ, hogy kit mennyire tisztelünk és, hogy kinek mennyit adunk a véleményére! Szóval nem, engem sem érdekel az, hogy kinek milyen a rangja, ha becsületes az oldalon és tartja az adott szavát!

2. szaby18 /

Kapott lájkok:
    6
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Rangok II. re

hartigan wrote: Apropo Rangok !

Szerteném ha tudnátok - a mai naptol megkaptam a moderálás/szerkesztési rangot !

Ez nem azt jelenti ,hogy "moderátorként" Szerepelek az oldalon :

DE

az általam inditott játékoknál kiméletlenül törlésre kerül minden nem a kiírásnak megfelelö tipp/beírás
    [​IMG][​IMG][​IMG]

Szia gratula hozzá, igy a játékokban tudod szerkeszteni a nem megfelel? bejegyzéseket.

3. Dark Angel / Guest

Nekünk is van bizonyítékunk az ellenkezőjére. :tef161:

"Mester
    *Előléptetés: 120 nap és 500 hozzászólás után

Legenda

*Előléptetés: 1 év és 1000 hozzászólás után"

4. greg81 /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Rangok re.

Szia!
    Nagyon helyes, jó döntés volt az oldal részér?l, hogy megkaptad ezt a lehet?séget.

5. skywalker357 /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    rangok-re

Általában tájékozódok a rangokról, de különösebben nem számít. A minap vettem észre, hogy "Tagocska" lettem - el?ször fogalmam sem volt mi történt :tef293: , aztán persze utánanéztem.
    A torrentoldalakon sem számít, hiszen ha rajtam múlik, a seedkötelezettségeket teljesítem, így nem számít, hogy mennyi H'n'R-olható torrentem lehet... Ha pedig meghívót akarok küldeni, akkor sem okoz gondot, hiszen a megfelel? visszaosztás miatt a rangom is megvan...
    Azért az szimpatikus, ha egy oldalon nem a megszokott "Felhasználó", "Tag", stb. rangok vannak, hanem igyekeznek vicces, az oldalhoz ill? elnevezéseket adni. Pl. a (volt) Majomparádén, vagy a Carpatians-on...

6. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    Miért hazudjak.

Kezdeném itt az oldalon,nagyon jó érzés volt ahogy változott a rangom. De itt inkább az számít amit Devil barátom írt.
    Itt az oldalon én szerintem nem rangtól függ, hogy kit mennyire tisztelünk és, hogy kinek mennyit adunk a véleményére!
    Torrentoldalakon az olyan emberek mint mi,azért odafigyelünk a rangra,mert nem csak használjuk hanem a közösség tagjai is vagyunk.
    Valahol teljesítménybe mérik a rangot ott van mit tenni,valahol az id? múlása. :tef293: Hazudnék ha azt mondanám nem esett rosszul ,mikor Bithorlon vissza min?sítettek az új id? kritérium miatt.

7. Jozsef78 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Erdekes dolog szamomra!

Szevasztok! Erdekes dolgon filozom mar napok ota! Szeretem nagyon a csillagaszatot. Szoval! Hallottam olyan dolgot napokban, miszerint a holdutazas ami a 60-as evekben (datumot konkretan nem tudok!)tortent ,az valojaban meg sem tortent! Csak kamu! Ugye, amit annak idejen Amerika veghez vitt!Nos, tisztelt forumtarsaim! A holdutazas valoban volt ?? Mert olyat is hallottam,hogy az oroszok utaztak a holdra annak idejen. Es mivel,hogy ez nagy titokban zajlott a komcsi idokben, igyhat Amerika volt olyan bator es bevallalta elsokent az urutazast. Nos mi ebben az igazsag valojaban?? Erdekes dolog szamomra...!

8. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Akkor most már értem miért

Akkor most már értem miért nem írsz nekem már :tef344: ideje volt :tef293:

9. strelok /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    re-érdekes dolog szamomra!

Szia!

Ezek csak találgatások. Ugyanilyen felvetések vannak pont fordított gondolatmenettel is miszerint sokkal hamarabb voltunk már a holdon és mire hivatalosan oda is kerültünk addigra már a Marsot is megjártuk. :tef161:

S?t még Marsra szállós videó is kering a neten, be is linkelem neked:
    https://www.youtube.com/watch?v=8Qns9kEyjAY

Ezekb?l a feltevésekb?l mindenki azt hisz el amit akar. Elég sok magyar forrás van a te történetedr?l és amit most én is leírtam a neten.

10. erdeikutya / Csillagvadász

Kapott lájkok:
    433
    Beküldött adatlapok:
    0
    Holdraszallas

yotube-on egy rakat cucc van. beirod, hogy holdraszállás vagy fake moon landing, aztan csak gyozzel valogatni... :tef293:
    pl. [video=youtube_share;q2fSzDwxQuU]http://www.youtube.com/watch?v=q2fSzDwxQuU[/video]

11. Jozsef78 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re strelok...

Szia! Haaat erdekes dolog ez a Mars-utazas de szerintem ez nagy kamu szinten! Mert a Mars meg messzebb van a Holdtol ugye.Es a video alapjan amit kudtel haaat nagyon trukkos valtozat.

12. strelok /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    JOZSEFKE

Igen érdekes dolog és meg is mozgatja az ember fantáziáját, és el is szeretné hinni, de a legtöbb esetben sajnos sosem ilyen fantasztikus az igazság inkább csak lehangoló. Nagyobb arra az esély, hogy hazugság volt az egész minthogy addigra már a marsot is megjártuk.

Amúgy hivatalosan 24ember volt a Holdhoz közel és ebb?l 12 lépett is rá.

Mondjuk az orosz ?rprogram elég titkos volt, szóval ki tudja, hogy ?k nem-e jártak a Holdon, és még mi mindent nem tudni róluk.

13. Jozsef78 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re-re...

Bizony bizony! Ez szamunkra titok marad az idok vegezeteig!

14. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    rangok-re

Szia aron500!

Szerintem,ha gaborw és barcada hozzászólását egybeötvözöd,akkor megfelel? képet kapsz err?l a témáról.
    Véleményem szerint egy friss reges is lehet ugyanolyan rendes és hasznos tagja az oldalnak,mint bárki más,ezért ugyanazoknak a szabályok kellene,hogy vonatkozzanak mindenkire.Annyi csupán a különbség,hogy a frissebb regeseknek kell kontaktust teremteni velünk,a hozzászólásaik révén,mert különben,azt sem tudjuk,hogy itt van egyáltalán.
    Alapvet?en jó szándékkal viszonyulok mindenki felé,és ezt abszolút nem befolyásolja az,hogy ki milyen státuszt birtokol,ha ok nélkül nem ezt kapom viszont,akkor rangtól függetlenül változtatok én is az adott illet?höz való viszonyulásomon.(Abban,hogy ez neked követend? példa legyen,abban már nem merek egyértelm?en állást foglalni,ezt majd látni fogod,és eldöntöd,hogy te miként cselekszel-én így gondolkodom és cselekszem,és senki,vagy semmi kedvéért nem vagyok hajlandó változtatni rajta)

15. Endless /

Kapott lájkok:
    28
    Beküldött adatlapok:
    0
    Ez nem is bizonyíték. :tef161: Viszont nekem tényleg van valamim, figyeld csak.......! :tef344:

16. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    focinorbi- ne hari !

Sziasztok !
    Mint tudjátok a Góltotó tippeléseknél az elsö 5 legtöbb pontot eléröt nyereménnyel jutalmazom , hogy mit és mennyit még nem hirdetem ki legyen meglepetés !

DE

Ezenkivül szeretnék még egy plusz extra Bónuszt is felajánlani :

Mégpedig minden tippelöt extra nyereménnyel jutalmazom aki megelözi [@focinorbi] - t a pontozási lista végsö elszámolásnál !

http://torrent-empire.me/forumtema/kezilabda-vb-es-gol-toto-pontozasi-lista

Tudjuk nagyon képben van a sportok terén probáljuk meg ,hogy ne mindig ö legyen a gyöztes !
    Norbi remélem ezt nem veszed sértésnek nem személlyed ellen irányul de most már komolyan veszem a tippeléseket én is ! :tef293:

17. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    hartigan-re

Szia hartigan!

Dehogy haragszom,s?t köszönöm,hogy ezt feltételezed rólam,hogy minden sport tippelés egyértelm? favoritja lennék :tef161: ,de ez közelr?l sem igaz, így ebben a formában.

A kézilabda vb tippelésnél valóban el?zetesen is esélyesnek tartottam magam,mert a válogatott világversenyeket,bl. meccseket már nagyon régóta folyamatosan nyomon követem(s?t még spanyol és német bajnoki rangadókat is néztem)és persze a híreket is követem.

Ezzel ellentétben a fociban a legnagyobb bajnokságok pár f?bb rangadóját kivéve,szinte egyáltalán nem nézek bajnoki mérk?zéseket,csak a bl. és a válogatott meccseket nézem rendszeresen,persze attól még képben vagyok,de egyáltalán nem én számítok favoritnak a tippelésnél,hanem akik rendszeresen nézik a bajnoki mérk?zéseket is(gondolok itt els?sorban a Juve fanokra,mert tisztában vagyok vele,hogy ?k az olasz bajnokság csapatainak er?viszonyát kívülr?l fújják,és én meg a kisebb csapatok játékerejét tekintve egyik bajnokságban sem vagyok képben maximálisan)
    Itt az lenne a meglepetés,ha én nyerném,vagy akár csak a közvetlen élmez?nyben végeznék.

Elég sok embert sikerült már megismernem itt,hogy tudjam azt,hogy ki mire van specializálódva.Itt a foci bajnoki meccsek során a juve fanok a favoritok,ha magyar bajnoki meccsekre kellene tippelni,akkor pipus,KioPityus stb..,ha magyar bajnoki kézi meccsekre,akkor Infto.

Nem kell attól tartani,hogy minden tippelésnél legy?zhetetlen leszek,ezt megígérem. :tef161:

18. joe03 / Guest

Valaki tényleg törli hozzászólásaimat,lásd megható képek! :mad: Nálam igen is megható volt az a kép, igaz hogy már nem emlékszem hogy mit raktam be, de megható volt. :sarcastic_blum::tef161:

19. MbP /

Kapott lájkok:
    11
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Endless-től érkezik a meglepi... :tef161:

20. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    nyaa -

nyaa wrote: Sziasztok. Nem vagyok itt régi tag, de lenne egy kérésem, ha tudtok segitsetek. A malacka.ws-re lenne szükségem egy meghívó kódra. Ott régi tag vagyok, de kitiltottak, mert keveset töltöttem fel szerintük. Hiába kértem segitséget akkor is most is, nem kaptam t?lük. Kérlek benneteket ha valaki tud segítsen. Nagyon köszönöm. az email címem: xxxxxxxxx Üdv mindenkinek.
    Szerk.: bazsko74

Kérdésem :

Mint régi tag - nak tudni illene ,hogy az arányokra mindenhol ügyelni kell mert esetleg tilthatnak ! Mi a garancia ,hogy már ha valahonnan kitiltottak (az ok sem teljesen világos)nem ismétlödik újra ? Amivel persze aki meghívótt az is kellemetlen helyzetbe kerülhet ....
    ami pozitiv ,hogy leírtad már egyszer tiltottak !

Üdv

Címkék :