Csak beszélgetünk

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' Fater hozta létre. Ekkor: 2012. január 11..

1. predator02 /

Kapott lájkok:
    206
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    oldi

Jobbulást kívánok a mi oldsipinknek.

2. erdeikutya / Csillagvadász

Kapott lájkok:
    433
    Beküldött adatlapok:
    0
    re sipiba

szia Fater, az utobbi idoben hianyoltam sipi ba-t itt az oldalon. Igen tudom, hogy mivel kuzd, es azt is, hogy nincs igazan jol. De O mindig itt van, akkor is ha nincs itt, a szelleme itt van. Tudom, hogy most kissebb gondja is nagyobb, mint a torrent-empire.me, es megis gondol rank... sipiba veled vagyunk, es szoritunk neked!!! ha legkozelebb beszelsz vele, add az udvozletem/tunk ( azt hiszem mondhatom igy )... hianyzik az oreg, na ... :tef10:

3. Jozsef78 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Jobbulast oldsipi -nek!

Haat bizony nagyon megrazo hir ez szamomra,szamunkra! Nem oly reg valtottam vele skype cimet aminek nagyon megorultem. Felhivott nem is egyszer es szinte oromtol elerzekenyultem,hogy a torrentek.infotol Sipi bacsi hangjat hallom! Elmeselte nekem is a sulyos betegseget. De en mindig is batoritottam es hitet adtam neki ,hogy fel fog epulni. Kivanok neki sikeres felepulest es hogy meg itt kozottunk legyen sok-sok even at! En hiszek abban, hogy a mi Sipibacsink felepul betegsegebol! Az ero es a Jo Isten legyen veled Sipi bacsi!!!

4. greg81 /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Oldsipi50

Sziasztok!
    Minden tiszteletem Sipibának és remélem, minél el?bb javulni fog az állapota és újra a köreinkben üdvözölhetjük.
    "Küzdök és küzdeni fogok!
    Mond meg nekik ott vagyok, veletek vagyok!"
    Sipibá, mi is veled vagyunk...

5. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    oldsipinek jobbulast

oldsipinek jobbulast, mielobbi gyogyulast kivanok.
    Hianyzik kellemes humora.
    Udvozlom
    klarensz

6. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Fater-re

Szia Fater!

Miért kezdtem úgy a topicot?
    1.,Erre a válaszom az,hogy addig még soha semmit nem másoltam át sehova,azt sem tudtam,hogy miként kell,mert nem volt ilyenre szükségem.(de utána másnap kitapasztaltam azt,hogy miként tudom kivitelezni azt,hogy csak azt másoljam át,amit szeretnék)
    2.,Nem tudtam eldönteni,hogy ezzel nem sértem-e az adott oldal jogait.(Soha nem kérdeztem t?le,de valószín?leg Atlantisz,ezért kérte,hogy legyen feltüntetve a forrásoldal linkje,mert jó volt a megérzésem ezzel kapcsolatban,de ezt t?le kellene megkérdezni)

Miért nem volt id?nként reakció?
    Mert nem tudtam eldönteni,hogy mely hírek fogják érdekelni az embereket,és addig én nem f?ztem hozzá semmit,amíg azt nem tapasztaltam,hogy valaki érdekl?dést mutat iránta(ez most sincs másként)
    Nem én változtam,hanem az érdekl?dés lett nagyobb a téma iránt,és mire újraaktivizáltam magam az oldalon,addigra azt láttam,hogy mennek be a hírek és folynak a párbeszédek,tehát innent?l kezdve nem volt nehéz dolgom.

A szavazás kimenetele meg teljesen egyértelm? lenne,ezért felesleges. :tef161:
    Annyira egyértelm? lenne,mint a sportböngészési felelettel aratott gy?zelmed!Márcsak,azért is,mert sokkal több embert ismersz az oldalon,mivel az én szándékom az volt,hogy inkább kevesebb embert ismerjek meg,de ?ket tüzetesen(már amennyire hagyják),mint sokat felületesen,ezért talán nyugodtan kijelenthetem,hogy többségükkel baráti kapcsolatot ápolok,és nemcsak a fórumon keresztül kommunikálok velük-azonban még ezen "hátrányomat" figyelmen kívül hagyva is reális lenne a végeredmény,ezt ?szintén mondom.

Egyszer? ember vagyok,ezért nem is érzem szükségét,hogy méltatva legyek,és nem is követtem el,olyan dolgot,amiért ez jogos lenne!

Mostanában annyi az esemény az oldalon(kívül-belül),hogy még a sport topicra sem igazán maradt id?m,ezért csak egyetlen idézetet olvashatsz,amit ha megnézel,hogy ki köszönte meg,akkor úgyis tudnád,hogy pipus barátom kapta(a miértre az oldalon megtalálod a választ,annyit segítek,hogy egy olyan eseményért,amiért gonzotol egy minuszt kapott.)

Ha már ennyire szeretnéd,akkor most fejb?l kapsz egy idézetet,ami mindkett?nknek szól(a netten nem hiszem,hogy megtalálható lenne):
    "Kétszer nem lehet ugyanabba a folyóba lépni,mert ugyanazon folyamba lép?kre más és más víz árad"
    (Az idézet szerz?je valamelyik ókori görög filozófus-tipp 1.Arisztotelész ,tipp 2. Szokratész

Kitérnék a lejjebb található sajnálatos témára is,amit nagyon nem szívesen olvas az ember.

?szintén jobbulást kívánok oldsipinek,és jelen helyzetben csak pozitív dolgokról számolj be neki! (Ezt nemcsak az oldalon történtekre,hanem mindenre vonatkozó tanácsnak szánom.Nem vagyok szakért?,de van olyan ismer?söm,aki szerint a pozitív energiák,és történések kedvez? befolyást gyakorolhatnak az emberre,és ez az egészségi állapotot is befolyásolja,bármilyen helyzetben-én nem hiszem el,de nem zárom,azt sem ki,hogy neki van igaza)

7. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Lanyok , asszonyok, mirol maradtunk le...a ferfiak tortenete

Lanyok , asszonyok, mirol maradtunk le, hetfon 19-en Becsben ferfi akt kiallitast rendeztek . :tef293:
    Bemasolom a transindex.ro oldalrol:

Meztelen látogatóknak tartottak tárlatvezetést hétf? este egy bécsi férfiakt-kiállításon - számolt be róla az osztrák média kedden. Mintegy háromszázan vettek részt a különleges tárlatvezetésen, amelyet egy naturista egyesület ismételt unszolására rendezett meg a Leopold Múzeum.
    A rendhagyó múzeumi program apropóját a neves intézmény aktuális kiállítása adta.
    A [*[link to=http://www.leopoldmuseum.org/de/ausstellungen/46/nackte-maenner]*
    ]Meztelen férfiak 1800-tól napjainkig
    [*[link-end]*] cím? tárlat a férfiakt történetét mutatja be, többek között Paul Cézanne, Auguste Rodin és Andy Warhol alkotásain keresztül.

Szivesen megneztem volna en is.

8. gebrosz /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Moderátornak Jelentkezés

Sziasztok!

Én szeretnék egy hasznos oldal Moderátor tagja lenni akik megbecsülik a munkámat és er?feszítéseimet az oldallal kapcsolatosan.
    Nem kell nekem nagy oldal gondolom nem is kérnénk fel rá de legalább egy olyan oldalra szeretnék ami folyamatosan fejl?dik nem zárkózik be meg meghallgatják az ember tanácsit és még talán meg is fogadják azt,hiszen szerintem ez a lényege ha valaki vezet?ség tag.

9. Darwina /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    re mod jelentkezés

Szia!

Ha ilyen ambícióid vannak, akkor aktívkodj az oldalakon. Ahol jelentkezni lehet rangra, ott is el?ny lehet ha látszik az elkötelez?désed.
    Ha meg olyan az oldal, ahol felkérés alapján történik, akkor ez alap. Hisz azok közül válogatnak, akiket már ismernek, tudják mi várható t?le (többé-kevésbé.)

Sok sikert és kitartást hozzá! :tef293:

10. KyoPityus /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Modi jelentkezés re

Szia!

Én is azt javaslom, hogy legyél aktív azon az oldalon, ahol szeretnél ilyen munkát végezni. Jelentkezz segít?nek vagy feltölt?nek. Mindenhol a munkát díjazzák és az alapján fognak felkérni a feladatra. Ha megtalálod a kedvenc oldalad csak a te munkádon múlik mikor kérnek fel.

Üdv Kyo

11. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    Jó ha vigyáztok !

Kedves Carpathians Felhasználó!

Gratulálunk, Te most el?léptél Falkavezér rangra!
    Carpathians Staff

Na akkor falka útánam ..... [​IMG]

12. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Cip?

Sziasztok!

Ide írom ezt a kis észrevételem nem a dühöng?be.
    Pedig írhatnám oda is mert engem ?szintén megvallva nem is kicsit dühít a dolog.

Nem vagyok rendszeres rádió hallgató de amikor tehetem hallgatom.
    Többnyire otthon és a munkahelyen is a ClassFM szól.
    Nem emlékszem mikor játszottak utoljára Republic nótát, most viszont hallok párat.
    Nem az a baj hogy most hallok, hanem az hogy eddig nem hallottam!
    Meg kell halni egy remek zenésznek, vagy legalább is ilyen súlyos állapotba kell kerülnie hogy a nótáit játssza egy rádió?
    Nem értem, persze a rádiózáshoz sem értek.
    Olyan sok lenne a jogdíj, vagy mi az oka ennek?
    Talán ez a dallamos rock nem fér bele a repertoárba?

Bódi László (Cip?)!
    Benned van a rocck, bennünk van a Republic!
    Miel?bbi felépülést kívánok!

13. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    re.Cipo, Faternek

Igazad van,
    " Bódi László (Cip?)!
    Benned van a rocck, bennünk van a Republic!
    Miel?bbi felépülést kívánok!"

14. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Megfordult a Forum?

Ide kellene a bejegyzesek keruljenek es nem az utolso oldalra...mi tortent? Megfordult a vilag?

15. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Csak beszélgetünk, erről-arról!

16. Infto /

Kapott lájkok:
    105
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
  17. csacser /

Kapott lájkok:
    325
    Beküldött adatlapok:
    0
    Csak

Szegény öreg Csak beszélgetünk kissé meg roggyant a rá nehezed? tehert?l és máris le van cserélve egy fiatalabbra :tef293:

18. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    Holtverseny!

Sziasztok !

http://torrent-empire.me/forumtema/farsangi-jelmez-jatek

Kérem ha van aki még nem szavazott egy percre kukk ide mivel komoly holtverseny van jelenleg !
    Holnapi nappal lezárnám és elkellene dönteni a hElyezéseket 1 like- al!

Köszönettel üdv harti-

19. Kopasz /

Kapott lájkok:
    172
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Nehézgépkezelő
    Lakhely :
    Győr
    Már nincs.

Már nincs.

20. szederke /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Lesz még törlés?

Várható hogy újabb Fórum témák korábbi tartalma is törlésre kerül?

Címkék :