Csak beszélgetünk

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' Fater hozta létre. Ekkor: 2012. január 11..

1. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    381
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    rávilágítottál

Szervusz Barátom!
    Köszönöm,rávilágítottál a lényegre! :tef344:
    Ennek kéne lennie a követend? példának!

2. dodo54 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Maximálisan eggyetértek,

Maximálisan eggyetértek, lényegret?rô megálla,pitás,

3. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Atlantisz-re

Szia Atlantisz!

Te kérsz elnézést,na ne vicceljünk már!
    Persze,hogy ezzel a céllal és motivációval kellene fórumozni mindenkinek,és így a szórakozás is biztosítva lenne,valamint ezáltal ismernénk meg jobban egymást,és alakulnának ki barátságok,és akkor már minél tágabb körben folyna a könnyed eszmecsere és poénkodás!
    Kérdés,hogy mennyien azonosulnak ezzel a céllal,és szemlélettel,hogy sikerül-e ennek el?térbe kerülnie,vagy a felesleges viták és harcok dominálnak,ami által az ezt a szemléletet követ? emberek vesztik kedvüket a fórumozástól.

A fórumozás lényegét az oldal érdeke és az ezzel a szemlélettel azonosuló tagok érdeke szempontjából leírtad.Nem vitás,hogy igazad van!

De van egy kérdés,ami bennem is újra meg újra felmerül már régóta,amikor rávilágítok erre,és más fontos dolgokra.

Olvassa-e valaki? Érdekli-e?Azonosul-e vele a nagytöbbség? Kapok-e elég támogatást ezen célomhoz és tevékenységemhez?
    Végül az utolsó kérdés,hogy van-e értelme egyáltalán ezen dolgokat(vagy bármit) megírni,és kifejteni?

Ez a dilemma id?r?l-id?re el?jön,és ez azért van,mert úgy látom,hogy nem jó felé billent a mérleg.

4. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Örülök hogy egy

Kedves [@focinorbi].

Örülök hogy egy hullámhosszon vagyunk és akkor adott a feladat ha szabad így fogalmaznom , a sport topicban lehetne kezdeni egy kicsit az eddigi megszokott formának a megváltoztatásával , lehet azt mondani a topic a tiéd mert anno te indítottad és akkor lehet példát mutatni, egy egyfajta irányt hogy hogyan is kellene azoknak akik nagyon helyesen vállalják a hírek leközlését . :tef293:

5. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    381
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Norbi-ra

Szervusz Barátom!
    Megértem az aggodalmadat ami a hozzászólásod második felét érinti!
    Atlantisz pont erre gondolt,hogy azok a bizonyos aggodalmak elmúljanak! :tef344: Ebben,ha kéred persze,nagyon szívesen segítek!

6. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Ügyeskedni kell

Szia .

Ügyeskedni kell , ki kell tapasztalni mi az ami megmozgatja az embereket . Az utolsó kérdésedre a válasz természetesen van értelme .

7. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Atlantisz-re

Szia Atlantisz!

A végét félreértetted,mert tisztában vagyok azzal,hogy mi mozgatja meg az embereket,és miként motiválhatók.(A motiválhatóságról írtam is anno a körbe és természetesen zéró reakció követte a hozzászólást)

Az általam leírtakat azokra a témákra értettem,amik szerintem az oldal és a közösség érdekét szolgálnák,és az ennek érdekében tenni akaró és tenni tudó tagokat szeretném(és már nagyon régen szerettem volna)összefogásra bírni egy jó közös cél érdekében.

Látod ez az írás átka,hogy borzasztóan részletezni kell valamit és még akkor is többféleképpen lehet értelmezni. :tef161: Ha meg nagyon részletezem,akkor az a baj,hogy túl hosszan írok. :tef161:
    Egyébként szerintem a legtöbb vita az írás miatt történ? félreértésekb?l indul ki(beszédben kifejezve lehet,hogy semmi probléma sem lenne),és nem azért mert tele lenne rossz szándéktól vezérelt emberekkel az oldal.

8. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Atlantisz-re

Szia Atlantisz!

Ha nem ismernélek,akkor most pl. ezt az írás némiképpen úgy tekinteném,mint aki odaszúrt nekem,de tisztában vagyok vele,hogy neked nem ez a szándékod velem szemben.(S?t senki mással szemben sem motivációd)
    Azonban itt kihagytál a számításból egy nagyon fontos tényez?t,hogy én csupán egy felhasználója vagyok az oldalnak a sok közül,és semmi több,ebb?l kifolyólag,hogyan vegyem én a jogot ahhoz,hogy megszabjam azt,hogy ki,mit és hogyan csináljon egy adott topicban.(Nem hiszem,hogy ez bárhol bárki mástól is elvárható lenne,aki fórumtémát indított)
    Kirívó esetekben persze jeleztem egy adott személynek,hogy ez így nem lesz jó.A közelmúlt példája nadal84,aki rendkívül intelligensen és tisztelettudóan fogadta a dolgot(nagy megkönnyebbülésemre)és reagálta,úgy le,hogy közben kedvét sem vesztette.
    Persze tudom,hogy nem úgy m?ködik minden ahogyan annak m?ködnie kellene,de én nem fogok azért konfrontálódni emberekkel,és haragosokat gy?jteni,hogy ez x,y embernek tetszen,mert nekem nem ér annyit az egész.(nemcsak a sport topic,hanem a fórumozás sem)
    Akiket bizonyos dolgok zavartak,és megfelel? státuszt bitokolnak az oldalon,azoknak még egyike sem vette fel velem a kapcsolatot,hogy mi a véleményem,és mit lehetne tenni,hogy ez mindenkinek megfeleljen.(Akkor most itt vissza is csatolnék az ezel?tti hozzászólásodhoz írt reakciómra,és úgy még világosabb lesz,hogy mik azok a dolgok,amik engem zavarnak.
    Kritizálni persze könny? bárkit,de el?ször nekem mutassanak példát kritikusaim,hogy miként lehet az oldal egy jelent?s rétegének érdekl?dését felkelt? fórumtémát indítani úgy,hogy tájékozódást nyújt,szabad eszmecserére ösztönzi embereket,és vigyáz a konfliktushelyzetek elkerülésére,és így peregjen a téma folyamatosan.
    Ha ezt a példát megmutatja valaki,akkor majd utána minden kritikát nagyon szívesen fogadok,de addig csak a segítségnyújtásra és a személyem és tevékenységem tiszteletben tarttására tartok igényt!
    Ha ennek ellenére is csak kritikát kapok,akkor az sem zavar,mert nem kényszerít senki és semmi arra,hogy tevékenykedjem.(A pénzem se lesz kevesebb,és a hó sem esik be)
    Nincs szereplési vágyam sem,csupán a kikapcsolódás és a barátkozás kedvéért fórumozok és szívesen segítek az oldal és a közösség érdekeit szolgáló tevékenységben.(Ha van rá igény)

Megjegyzés: Az érdekes,hogy olyan helyeken igényt tartanának rá,ahol még hozzászólást sem írtam soha.

Ne haragudj,de ezek a dolgok kikívánkoztak.
    Vagy esetleg szeretted volna kihozni bel?lem? :tef161: (Van egy ilyen sejtésem)

9. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Párbeszéd indítása

Sziasztok!

Szia [@focinorbi]

Szép dolgozatot írtál megint. :tef161:

Ám én úgy hiszem nem csak neked szól [@Atlantisz]-nak ha úgy tetszik egy pérbeszéd indító hozzászólása .
    Szerintem arra céloz nem elég egy hírt beküldeni de el is kellene indítani a párbeszédet egy hozzászólással.
    Ebben a pakliban benn vagyok én is és úgy gondolom nekem is címezhette a fenti írását.
    Természetesen a igazat is adok neki!
    Tegnap beküldtem én is két hírt de csak a hírt.
    Persze mintha ott se lenne.
    Atlantisz az egyikre reagált és máris lett még két három hozzászólás.
    Ezért írhatta hogy ne csupán a hír legyen beküldve de valamilyen formában meg kellene szólaltatni sok sok embert.
    Nem biztos hogy sikerül akárkit is párbeszédre bírni de meg kell próbálni.
    Azt meg végképp nem hiszem el hogy valakinek ne legyen valamihez hozzáf?zni valója.
    Tudjátok itt sokan én sem vagyok a szavak embere és egy megrögzött hozzászóló sem vagyok. Ha néha van valamir?l gondolatom, véleményem azt megpróbálom valamelyest érthet? mondatokká eszkábálni.
    Szerintem sokan félnek írni!
    Hogy miért magam sem tudom.
    Pedig ez a fórum azért nem is kicsit anonim világ, még ha némelyikünk kicsit nyitottabb is a többségnél.
    Lehet bátran írni véleményt mondani, persze emberi hangon mert azért ez mégiscsak egy fórum.
    Végezetül ha megnézed a statisztikát láthatod hogy kik is tartják mozgásban a fórumot.
    Hát nem sokan.
    Sajnos!

10. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Szia . Jól érezted , igen is

Szia . Jól érezted , igen is meg kell mutatni hogyan kell csinálni és itt nem arra gondolok hogy megíród a másiknak ez nem jó , hanem arra hogy az írásaiddal (hírek) mutatsz példát , próbáld ki , közölj le egy érdekesebb hírt szólj hozzá els?ként és lesz reagálás rá . :tef293:

11. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    381
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    félreértés

Szervusz Norbi!
    Most te vagy aki félreértettél valamit.
    Norbi ki mondta,hogy neked bárkinek is megkéne mondanod,hogy merre van az "arra"?
    Az volt leírva,hogy te légy a kezdeményezö!
    A többire meg megvannak a megfelelö személyek az oldalon. :tef344:

12. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Pontosan

Szevasz [@Fater]

Pontosan , jól látod a dolgot és azért emeltem ki a sport topicot mert oda kerül be a legtöbb hír , a f?oldali hírekr?l nem beszélhetek mert az rendben van , és azért szólítottam meg [@focinorbi] -t mert aktívan jelen van az említett topicban és a segítség vagy útmutatás a leginkább t?le várható el . Na de sok beszédnek ..... :tef293:

13. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Atlantisz,Fater,pipus és többiekre

Sziasztok!

Értem én,hogy mir?l beszél Atlantisz,és igaza van összességében,és azonosulok is maximálisan vele,de a sport topicot és engem a lehet? legrosszabb példának találom ezen problémára,ezért nem volt teljesen világos.

1.,Valóban megindíthattam volna én a társalgást minden esetben,és meg is tudtam volna tenni,de azért vártam a reakciót az általam berakott hírre,mert nem akartam,hogy úgy jöjjön le a dolog,hogy én ezt a magam szórakoztatására,és a hozzászólás növelése céljából csinálom,mert ez a feltételezés nagy hülyeség lett volna,de attól függetlenül egészen biztosan jelen lett volna valakik részér?l,és akkor azért lett volna cirkusz,mert az nagyon idegesített volna.
    2.,Miután érkezett reakció egy általam berakott hírre arra utána mindig reagáltam mindenkinek.(Az már más kérdés,hogy viszontreakció sok esetben nem érkezett,hogy egyetért az adott illet?,vagy van más véleménye,vagy egy jelzés(like),hogy olvasta és érdekelte.Nem tudom,hogy ki miként fogja fel a dolgokat,de én ezt evidensnek tartanám)
    3.,Ha én reagálok egy más személy által berakott hírre,akkor t?le is várnék valami reakciót minden esetben.
    4.,Azok számára akiknek ez szintén evidens,azokkal én is hasonlóképpen cselekszem,akikkel nem az csak,azért van,hogy hátha sikerül venniük a lapot,hogy ennek így kellene normál esetben m?ködnie.
    5.,A sport topic még azért is rossz példa,mert jópár topicot tudnék mondani,ahol még esély sincs a párbeszéd indítására,és mégis békén van hagyva(ja mellesleg a torrentezéshez sem kapcsolódik,miel?tt megkappnám,hogy ez a torrent-empire.me.
    6.,Ha mindenki annyi hozzászlást írna az általa indított topicba,mint én akkor most ez nem lenne téma.
    7.,Az,hogy azok a dolgok helyett ami az oldal és a közösség szempontjából fontos lenne ez kerül el?térbe vitatémának,mással meg nem foglalkozik senki az nem fokozza a lelkesedésem,és az sem ha ilynek végett a közösség aktív és hasznos tagjai(akik barátaim is)válnak inaktívvá.
    8.,Vannak bizonyos helyzetek,amikor emberek a véleményemet,segítségemet,tanácsomat kérik,és az fontosabb és a baráti kapcsolatok ápolása,mint hogy teletömjem a sport topicot hozzászólással,valamint fontosabb kérdések is el?térbe kerülnek id?nként az oldalon,amik esetén mindenkinek a SAJÁT véleményét felvállalva kellene reagálni,mert ez vinné el?rébb az oldalt és a közösséget.
    9.,Hosszútávon más okokból kifolyólag is mérlegelnem kell,hogy mennyi hozzászólást írok egy nap,mert szerintem inkább kevesebbet,mint hogy utána esetleg napokig,vagy még tovább egyet sem tudjak írni.
    10.,A sport topicnak,akkor is tudnia kell normál formában mennie,ha én kevesebb hozzászólást írok napi átlagban,mint idáig tettem.
    11.,Természtesen véleménnyel,tanáccsal bármikor tudok szolgálni ha valakinek valami kifogásolni valója van.
    12.,Más toipicok m?ködését is szívesen segítem,mégha engem nem is érdekel a téma.
    13.,Más tevékenységét kritizálni nem áll szándékomban,mert az nem visz el?rébb,és ezzel ellentétben inkább segítem ha tudom.

Bocs Fater ez megint hosszúra sikerült,de talán egyre inkább megértetek,ha szándékotokban áll!

14. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Atlantisz-re

Szia Atlantisz!

Ezt most olvasom,és így már értem,hogy miért nekem volt címezve.
    Amennyi id?m és energiám marad hozzá,ahhoz képest megteszem a maximumot,de ha megnézitek a hozzászólásszámot,akkor láthatjátok.
    Nem hiszem,hogy van még egy olyan személy az oldalon,aki nálam több hozzászólást produkált az elmúlt több mint két hónapban.(Ha ez nem a sport topicaba történt,akkor azért volt,mert máshol fontosabbnak éreztem,vagy nem látható helyen nyújtottam segítséget)
    Azonban valamelyest mérsékelnem kell a hozzászólásokat,mert nem bírom hosszútávon.(Nem az oldalra tartozó szempont végett,hanem magán)

15. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Mindenki

Sziasztok!
    :tef344:

Jó ez a csak beszélgetünk topic!
    Végre az van itt aminek lennie kell!
    Beszélgetésnek!

Nem csak a Minden ami sport
    fórumnál olyan a helyzet amit írtál.
    S?t talán ott a legjobb!
    Hogy is mondjam csak. Úgy látni ott kialakult egy úgymond törzsgárda, mely ugyan nem észveszejt?en nagy létszámi de azért szépnek mondható.
    Csak ott is a párbeszéd kevés.
    Valóban nem tudom hogyan lehetne rábeszélni a fórumtársainkat mondjuk napi egy két hozzászólásra, mert ez lenne a fórum lényege!
    Számoljunk csak. Vagyunk közel tízezren ebb?l jó ha aktív százegynehány,
    napi szinten még ennyi sincs ha a hozzászólásokat vesszük alapul.
    Kellene menni minden topiknak ha volna a felhasználóknak kedvük néha írni.
    Sajnos mint fentebb is írtam vagy bátortalanok vagy nincs kedvük egy pár soros kommenthez. Viszont azt lehet hogy elvárják hogy az oldal azért pörögjön és ennek hangot is adnak. (Na mi van lefagytunk?) :tef161:

Látjátok, mi most páran eldiskurálgatunk. Mondom, egypáran!
    A többiek hun? :tef344:
    Ilyenek lennénk hogy normálisan nem tudunk szólni egymáshoz csak vitázni?
    Bezzeg akkor......

16. Devil / Guest

hogy-hogy

Le fagytunk :tef161: Bátortalan nyuszi vagyok, nem merek hozzászólni semmihez és senkihez :tef318: ide is csak véletlen írok. a többiek hun? talán alszanak, vagy csak szimplán lusták, de csinálhatunk a dühöng?ben egykis balhét, ha ennyire hiányzik a hozzászólások? :tef318:

17. szederke /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Fater írta

Fater írta hogy "Szerintem sokan félnek írni!"
    Ezt mire alapozod?
    Ha pedig valóban így van akkor vajon magukba szállnak-e azok akik miatt????????????????????????????

18. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Végre

Szia Devil!

Végre hogy el?kerültél!
    Hát hun a pokolban voltál eddig?
    Most járt le a szolgálat az üst mellett?
    Végre, megtaláltad az utat hogy fel tudj jönni ide közénk!

19. Jozsef78 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    mindenki

Fater wrote: Sziasztok!

:tef344:

Jó ez a csak beszélgetünk topic!
    Végre az van itt aminek lennie kell!
    Beszélgetésnek!

Nem csak a Minden ami sport
    fórumnál olyan a helyzet amit írtál.
    S?t talán ott a legjobb!
    Hogy is mondjam csak. Úgy látni ott kialakult egy úgymond törzsgárda, mely ugyan nem észveszejt?en nagy létszámi de azért szépnek mondható.
    Csak ott is a párbeszéd kevés.
    Valóban nem tudom hogyan lehetne rábeszélni a fórumtársainkat mondjuk napi egy két hozzászólásra, mert ez lenne a fórum lényege!
    Számoljunk csak. Vagyunk közel tízezren ebb?l jó ha aktív százegynehány,
    napi szinten még ennyi sincs ha a hozzászólásokat vesszük alapul.
    Kellene menni minden topiknak ha volna a felhasználóknak kedvük néha írni.
    Sajnos mint fentebb is írtam vagy bátortalanok vagy nincs kedvük egy pár soros kommenthez. Viszont azt lehet hogy elvárják hogy az oldal azért pörögjön és ennek hangot is adnak. (Na mi van lefagytunk?) :tef161:

Látjátok, mi most páran eldiskurálgatunk. Mondom, egypáran!
    A többiek hun? :tef344:
    Ilyenek lennénk hogy normálisan nem tudunk szólni egymáshoz csak vitázni?
    Bezzeg akkor......Szia Fater! Olvasom bejegyzeseteket, tetszik a dolog ezt mar szeretem!!! Bekesen elbeszelgetunk,mint normalis emberek-forumtagok. Szemelyszerint naponta fenn vagyok itt az oldalon.Ha meg csak nagyon keson is ,de okvetlen benezek ide, mi ujsag van itt. Tobbszor leirtam mar, hogy szeretem ezt az oldalt, akozosseget. Barati legkor van itt! De a par ezer tag aki ide regel az csupan az alig szaz aktiv tagot kiveve csere ajanlatokkal jon fel az oldalra vagy meghivo igenylesekkel esetleg cserevel. Ez sem baj higyetek el. Utobbi idobe azt vettem eszre, hogy sok uj tag aki regelt ide , az valami ok miatt aktiv kezdett lenni, ugyertem megtetszett neki az oldal. Azt nem is tudjuk elvarni, hogy mind a tizezer regelo itt legyen egyszerre. Meghat az is lehetetlen, hogy ahogy te irtad Fater minden topic-ban irogasson. En szeretek irogatni-olyannyira, hogy neha mar torlik a HSZ-jeimet. Ne ertsetek fere, nem akarom ismet felhozni ezt a temat, csak csupan nem odaillo topic-okba irogatok ugy es a modik csinaljak a dolgukat, maris torlik. Nagyon helyes! Es vegezetul tovabbra is aktyiv tagja leszek az oldalnak naponta! Jo itt lenni. Komolyan!

20. Devil / Guest

re:végre

itt vagyok én, csak nincs olyan téma ami engem érdekelne :tef293:

Dehogy, csak mire le tudok ülni addigra a többiek el mennek :tef293:

Tudtam én hogy hiányzom valakinek :tef293: virtuális ölelést nem kapok? :tef161:

Címkék :