Csak beszélgetünk

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' Fater hozta létre. Ekkor: 2012. január 11..

1. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    szederke

Szia szederke!

Az hogy fél írni valaki egy hozzászólást?
    Nem biztos hogy valakit?l is kellene félnie hacsak ön magától nem fél.
    Attól hogy nem tudja kifejezni magát vagy lehurrogják hogy sok a helyesírási hiba és hasonlók. Mert megesett ilyen is!
    Nos én erre gondoltam mikor azt írtam hogy félnek írni a fórumozók.

"Ha pedig valóban így van akkor vajon magukba szállnak-e azok akik miatt????????????????????????????"

Ezt a kérdésed nem értem.
    De ha ez célzás lenne fel?led, ellenem akkor csalódtam.

2. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    de Devil de de

3. guzu / Pedálozó

Kapott lájkok:
    1,061
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    Budapest
  4. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Fater-re

Szia Fater!

Igen err?l beszélek,és bíztam benne,hogy veszed az adást.
    Reklamálni azért nem kell miatta,hogy nincsenek,vagy nem éreznek késztetést,hogy megszólaljanak,mert nemcsak az ? hibájuk.(Ezért kevesebb a párbeszéd ott is,és sajnos igaza van Atlantisznak,hogy kellek hozzá,de egyedül nem gy?zök mindig mindenre reagálni,ezért TI is kellenétek hozzá)

Fater tartsunk össze,segítsük egymást,mutassunk példát,és ezáltal talán visszacsábítjuk azokat is,akik elmentek,és szóra bírjuk a némákat,és ez érvényes más topicokra is.

Egy próbát megér,hiszen vesztenivaló nincs,csak nyerhet az oldal,és a közösség is vele!
    Rajtam nem múlik,hiszen eddig sem múlott!

5. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    norbi re

Szia focinorbi!

Tudod jól hisz privátba lebeszéltük a sportot jó ideje nagyon nem követem. :tef293:
    Eddig sem éreztem azt hogy ha van kedvem és hozzátenni valóm egy adott témához azt így vagy úgy de ne tegyem.
    Mint mondtam, nem vagyok nagy fórumozó de azt megtudom ígérni hogy ha olyan a téma és van mondandóm azt ezek után is elmondom.
    Ugyan most egy kicsit kedve szegett lettem. :tef10:

6. Devil / Guest

sok jó

Sok jó ember van itt a fórumon, csak sajnos ?k szorulnak a háttérbe! Miért hagyjátok magatok? Fordítva kéne hogy legyen, hisz aki rendes az okos is, ha okos van esze és az ész legy?zi az ostobaságot! Írjatok bátran és ne tör?djetek ha fikáznak, mert ha így van az vagy irigykedik vagy csak kötekedik! Téma van és lehet is újat létrehozni! Ha valakinek nem tetszik az nem megy és nem fogja a topikodat teleszemetelni!

Hozzatok létre újat és tegyétek az oldalt egyedivé! Azt hiszem, hogy ez az oldal értetek, értünk és talán ? értük is van!

7. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Fater-re

Szia Fater!

Nem is kifejezetten csak a sport topicra gondoltam,hanem ahogyan Te is írtad,hogy te is és mások is ott tegyék hozzá a magukét,ahol kedvük tartja,és ne legyél kedveszegett,mert pont ez veszi el másoknak is a kedvét a fórumozástól,ezért írtam,hogy tartsunk össze,ha probléma van,akkor beszéljük meg,és jussunk közös nevez?re, és mutassunk példát,hogy ne kelljen folyamatosan majd feltenni a kérdést,hogy:"A többiek hun? "

8. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    szederke-re (hoppá)

Szia tündérke!

Ezt most vettem csak észre,és így már értem Fater kedveszegettségét!
    Igazad van,de mivel Faternak címezted,ezért félreérthet? számára,habár gondolatolvasó nem vagyok,de jól ismerlek,ezért megpróbálom lefordítani,hogy mire gondolsz,és holnap majd megírod,hogy nyertem-e.

Azok számára írtad,akik hagyták odáig fajulni az oldalon a dolgokat,hogy a könnyed laza eszmecsere,barátkozás,poénkodás helyett a durva felesleges viták,és harcok kerüljenek egyre gyakrabban el?térbe,amiknek az eljövetele el?re látható volt.(Én pl. a bels? körben jóval több,mint fél évvel ezel?tt megjósoltam ezen dolgok eljövetelét,ha nincs vele komolyan foglakozva,de természtesen akkor sem lett figyelem szentelve rá)Ezzel szemben ilyen "komoly" problémáknak mint valaki számára nemtetszó topic törlésére nagy figyelem hárult stb...
    A félelem miatt váltak inaktívvá,vagy hagyták el az oldalt a közösség és az oldal számára hasznos és fontos emberek?
    Szerintem egyértelm?en nem,csak szórakozni,és fórumozni jöttek az oldalra és nem harcolni senkivel,és ezért mivel az el?z?re nem láttak garanciát,az utóbbiból meg kiszrettek volna maradni,ezeket a döntéseket hozták.
    Én is hiányolom ?ket szederkével együtt.

Hibásak vagyunk-e abban,hogy így alakultak a dolgok?
    Persze,hogy igen.(Talán még én is,mert többet kellett volna tennem pl. ha a hozzászólásommal nem foglalkozott senki,akkor privátba is megkellett volna próbálnom meggy?zni mindenkit arról,hogy nem beszélek hülyeségeket,és nem a rang,vagy a karrier motivál,mint azt már mi Faterral megbeszéltük,csak ha ezt már akkor tesszük,akkor....)

Most már azonban kár ezen rágódni utólag ez neked is szól szederke,mert csak félreértések és újabb felesleges balhék lesznek bel?le,ha nem fejted ki részletesen amire gondolsz,és nem is ezen kellene töprengeni,hanem hogy a jöv?ben ne forduljanak el? ezek a dolgok,és azon,hogy miként tudjuk barátainkat visszacsábítani,és újraaktivizálni,az újabb tagok aktivizálásáról meg kifejtettem már a véleményem a körbe(szerintem érdemes elgondolkodni rajta,ha már ez a téma most,mert biztos vagyok benne ,hogy nem írtam butaságot),és remélhet?leg akkor nem kell ezt a kérdést feltenni,hogy hol vannak a többiek.

Hogyan m?ködik a telepátia szederke??????????????

9. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    szederke re

Szia!
    Engem érdekel ez.:tef293:
    Pontosan kikre gondoltál,akik miatt nem mernek híreket beírni az emberek?
    Nekem hirtelen vackenb jutott eszembe,de ahogy látom a sport rovatba mégis mernek írni...Él és virul.
    Más nem jut eszembe,sajna...:tef10:
    Segitesz? :tef293:
    Szia!

10. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    gonzo410-re

Üdv barátom!

Én segítek neked,és ha figyeled az alatta lev? írásomat,akkor abból is kit?nik,de még egyértelm?sítem a dolgot.Egyébként nem hírek írásáról volt szó,és mint írtam korábban nem is a merészség hiánya a probléma.

Ennek az egész dolog lényegének megint csak semmi köze vackenbhez és a sport topichoz.

Ez az egész ami idáig vezetett még akkor kezd?dött,amikor még se vackenb,se sport topic,de még te sem voltál az oldalon!

Az egymáshoz viszonyulással,és szemlélettel voltak problémák,ami hosszútávon egyértelm?en valószín?síthet? volt,hogy idáig vezet,amiben mi régi tagok vagyunk hibásak ki többé,ki kevésbé.
    Err?l szólnak az írásaim,amit a többieknek érteni kell ha olvassák,és érdekli ?ket,és talán elgondolkodnak rajta,hogy nem az a helyes kérdés,hogy hol vannak a többiek,hanem,hogy miért nincsenek-erre adtam meg a választ a hozzászólásaimban.

Azonban ez még megfelel? szemléletváltással,és hozzáállással talán helyrehozható(legalábbis nagyrészben)és most már azzal kellene tör?dni.
    Ebben a témában,hogy így alakultak a dolgok,hidd el,hogy se te,se vackenb nem szerepl?.

Remélem ennyivel megelégszel,de ha neveket akarsz,akkor nézd meg a regisztrációk dátumát,és már választ is kapsz a kérdésedre,azon belül meg,hogy ki többé,ki kevésbé felel?s,arról nem nyilatkozom,azt mindenkinek a saját lelkiismeretére bízom.(Gondolom elég,hogy ennyit felvállaltam az egész közösség el?tt?)

Egyébként meg pont erre nincs most szükség,hogy amúgy is kedvüket szegett embereknek legyen odaszúrva,mert ez nem szolgálja az oldal és a közösség érdekét.Pont azt hiányoljuk,hogy régi hasznos tag barátaink lettek inaktívak,vagy hagyták el az oldalt,ennek visszafordítására,és a többi ilyen eset megakadályozására pont az ezzel ellenkez? hozzáállásra van szükség.

Az nem probléma ha nem szimpatikus neked pl. szederke,hiszen én sem vagyok az sok mindenkinek,de attól még nem muszáj,s?t egyáltalán nem kell neki odaszúrni,vagy konfrontálódást keresni vele.

Neked lehet,hogy nem hiányozna ha kedvét szeged,de nekem igen,és nem vagyok vele egyedül.(Úgy látom,hogy már enélkül se túl lelkes)

Ne haragudj barátom,de azt kell mondjam,hogy szerintem pont egy kiváló példát mutatsz arra,hogy mik vezettek idáig.
    Ha ezt így folytatjátok,akkor én biztos,hogy azt mondom,hogy felesleges bármit is írnom.(A döntés a tied)

11. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    focinorbi

Szia Szederke!!
    Nézd,a balhét ahogy látom (nem el?sz?r) Te csinálod!Ki mondta neked ,hogy szederkét nem kedvelem????
    Mostanában mindenkihez van egy két békít? szavad,csak épp mindig ez az olaj a t?zre.
    Ha már ilyen ?szinték vagyunk.
    Igen!Zavarnak dolgok és veled ellentétben nem csak beszélek róla ,hanem igyekszem megoldani...
    .Hiszel amit akarsz,nekem itt andropovon kív?l senkivel nincs bajom...Van,hogy dolgokat másként látok,de ez nem haragot jelent.Még,ha neked más is a fixaideálod.Lehet azt hiszed,hogy jobban tudsz olyan dolgokat,amik velem történnek meg,de hidd el ez nincs így.
    A fel sem tett kérdésedre azért válaszolok,mert 76 mondatban szinte csak a semmit írtad le.
    Miért?!
    Mert szeretnék,valami jót még az off el?tt,amire nem kell sokat várni,igérem :tef344: Lehet h?teni a pezsg?t... :tef293:
    Sokan, és igen szederke is utalgat/utalgatnak folyton...Mással sincs tele a bels? fórum...Csak,hogy "ezt vagy azt törölni kell","én nem akarok segít?lenni""engem nem érdekelnek a minuszok"kicsit kés?bb..."mert minuszolgatott CSAK azért",stb..De a lényeg,hogy mindig vannak "?K" De kik?
    Mindenki újjal mutogat a másikra persze csak a háta mögött.Oké,elviheten a balhét,de ez már el?ttem is így ment,pedig az egy éve volt,hogy regelten.
    Megy a hiszti,de a neveket senki se vállalja be.(ezért kérdeztem szederkét!Nem azért,mert hülye vagyok,és nem látom ami történik.)Jobb ez így?!Szerintem nem.Be kell vállalni,lesz egy komoly hiszti,páran törlik magukat(én nem ezért) és kész,megy minden tovább...Ennyi!
    Még segít? se voltam amikor már látni lehetett,hogy 2 szálon fut a dolog.
    Ezt valamikor nyáron írtam:
    http://torrent-empire.me/meghivo-csere/csalok?page=6#comment-30390

Akkkor se,most se mondok mást.
    Aztán lehet mondani a hátam mögött,hogy"gonzo saját magát is bekeveri" stb... Ugye??!!
    Ha valaki valamit nem ért az kérdezzen...Tanácsot tudok adni,észt nem...!Err?l meg ennyit!
    Ha elfogadsz egy tanácsot BARÁTOM !
    Inkább a saját konfliktusaidat kezeld,bazskóval,faterral,vagy ki tudja még kivel..
    Ne más fa...val verd a csalánt!Köszönöm!
    Ps:
    Bármit is állítasz!!!
    Szederke az egyik kedvenc fórumozóm itt!!!!
    Szóval ,ha megkérhetlek ne keverj be.Olyat állíts,amit bizonyítasz is!
    Üdv!

12. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    gonzo410-re

Nem értelek,hiszen én leírtam,és az szerintem egyértelm?.
    Az meg lehet,hogy így jön le neked,hogy Faterral konfliktusom van,de ez abszolút nem igaz,s?t szerintem egy ideje kimondottan jó kapcsolatot ápolunk vele.
    Ha nem így van,akkor arról csak ? tud.
    Abban lehet igazad,hogy bazsko nem kedvel engem,de attól még nem konfrontálódunk vele sem.
    Igen persze,hogy békét szeretnék az oldalon,és hogy mindenki jó kedvvel késztetést érezzen a fórumozásra,de nem gondoltam,hogy ez baj.
    Azt meg nem várhatod szederkét?l,hogy cirkuszt keltsen,és egyébként én is csak tippeltem a teóriával kapcsolatban,mert amikor még intenzívebb kapcsolatot ápoltunk szederkével,akkor nagyon egy hullámhosszon mozogtunk.
    Ez abszolút nem támadó szándékkal irányult feléd,amit írtam,és én azért bontanék pezsg?t,ha mindenki felszabadult társalgást tudna folytatni a fórumban.(Úgy hogy nem hagyná el az oldalt senki,és törölni sem kellene)
    Megértem én azt,hogy vannak sérelmeid a múltból fakadóan,de annak jó vége nem lesz,ha minden témába beleviszed.
    Egyébként nem reagálok többet,ha ez téged így kiakaszt.Fel sem merült bennem,hogy ezzel olajat öntök a t?zre neked,s?t gondoltam,hogy több információhoz juttatlak,mint amihez szederke juttatott volna.Egyébként meg én sem tudom,hogy ki tudott volna anno legtöbbet tenni annak érdekében,hogy ne így alakuljanak a dolgok,és szerintem ? sem,ezért írtam,hogy mindenki hibás,és ezért nem írt szerintem konkrét neveket.
    Tudom,hogy felvan zaklatva az elmúlt id?szak eseményei miatt és kedvét szegte az aktivitástól,és pont az ellenkez?je volt a szándékom,mint,hogy még olajat öntsek a t?zre,de ékes bizonyíték az eset,hogy van akinek meg pont ez a baj,ezért ha nem csinál semmit az ember,akkor jár a legjobban.
    Majd holnap megtárgyaljátok a dolgot,de nélkülem.
    Nem haragszom,de ledöbbentem teljesen most.

Mellesleg,ha már felesleges mondatokról beszélünk,akkor én feltettem már el?tted a kérdést szederkének,hogy jól gondolom-e azt,amire célzott?
    Ezért nem tudtam hova tenni,hogy miért kapja mégegyszer ugyanazt a kérdést.Amúgy meg nem szándékozom többet láthatóan teljesen feleslegesen(amir?l aggodalmam ki is fejeztem)pozitívan hatni az emberek szemléletére.
    Vívjátok a magatok harcát,és mi többiek meg majd privátba eltársalgunk itt,vagy máshol.

13. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    381
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    viták

Sziasztok!
    Látjátok,látjátok,megint mi van?
    Megint csak vádaskodások egymás ellen!
    És ami a legszomorúbb,a folyamatos félreértések vannak az írásokban!Te vagy a hibás,nem inkább te!Te kezdted,nem te kezdted!

Na most van az a pont amikor azzal kéne kezdeni,hogy a megoldásról beszéljünk(tudom,vannak akik próbálkoznak már ezzel,és ne sárdobálással legyen tele az írásaink!
    Folyamatosan csak azt olvasom,hogy mekkora gond van az oldalon!Amiben persze van is valami!De az az igazság,hogy mi,ezekkel csak olajat teszünk a t?zre ezekkel a beírásokkal!
    Gonzo szerintem nem kéne a múltál jönnöd,azzal dobálózni,mert az a múlt,bár tudom,hogy az is a mienk,de elmúlt,és inkább a jelenre és a jöv?re kéne koncentrálni!Én úgy érzem vannak dolgok amiket nem tudsz megemészteni,és ezek folyamatosan érzetted az írásaidban!

Tudjátok öregapám szavai jutnak az eszembe aki ezt mondta nekem(és ez nem vicc):Mindig légy ?szinte,DE tudd,hogy mikor és milyen helyzetben mondod el azokat a szavakat,mert lehet,ha rosszkor mondod,az olyan,mintha kést döfnél a másik szívébe!

SZERINTEM nem azon kéne gondolkodni,hogy ki vagy mi okozta a bonyodalmat az oldalon(ami mondom jó alaposan fel van fújva,vagy mondhatnám az egér elefánt példáját),hanem a megoldáson kéne inkább nekünk felhasználóknak együtt dolgozni,hogy jobbá tegyük e remek oldalt!Nem neveket kéne keresni,mert mindannyiunk nevét fel lehetne olvasni a "hibások " között,hanem mindannyiunknak kéne ellene tenni!

Kérlek titeket inkább erre összpontosítsunk,mi együtt!

14. szederke /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Faternak

Köszi válaszod így már értem mire gondoltál"félnek írni a fórumozók".
    ......................................................Mivel minden következménynek oka kell hogy legyen azért kérdeztem:
    "Ha pedig valóban így van akkor vajon magukba szállnak-e azok akik miatt????????????????????????????"
    Ezen kérdésemmel nem céloztam senkire!

15. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    pipus-re

Üdv barátom!

Úgy látom,hogy az itt lev? hozzászólásaim bizonyos lényegi ponjait fejtetted ki,és szinte gyakorlatilag majdnem ugyanazokkal a szavakkal kifejezve,és a hozászólásod elején folyamatos félreértések vannak írva.

Lenne egy kérésem felétek(mióta az oldalon vagyok még nem volt)

Szeretnélek megkérni benneteket,hogy hozzatok létre egy nyílt közösségszavazást,hogy mennyire félreérthet?ek az írásaim!

Nagyon megköszönném,mert számomra ez rendkívül fontos lenne,hogy letudjam sz?rni a megfelel? konzekvenciát!

El?re is köszönöm a segítségeteket ebben!
    (Példának szolgálhatnak mondjuk ezek a hozzászólások olyan szempontból,hogy ezeknek a szándéka,célja teljesen egyértelm?en szolgálta-e az oldal és a közösség érdekét,és írtam-e olyant ami borzasztó bántó,vagy sért? lehet valaki számára)

16. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    pipus

Szia!
    1. tényleg nem én kezdem,te is láthatod.
    2.Múlt:Ha a régi írásomra célzol,az azért aktuális,mart nem változott semmit azóta a helyzet.Ha másra,akkor meg a 2 napot nem nevezném múltnak...
    3.Ne felejtsd el,hogy ez a 3. volt egy héten belül...Az inftos ügyet meg a sporttopikban írtakat még lenyeltem,de szedekével ne akarjon összeugrasztani...A "barátom",mert,ha azok ilyenek,akkor asszem' nincs szükségem ellenségre.. :tef293:
    Üdv!

17. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    381
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Gonzo

Szia Gonzo!
    Nos az els? pont:Szerintem néha aki folytatja,ugyanolyan hibás mint aki elkezdte!
    A 2.pont:Szerintem igen is sok dolog változott.A többire nem gondoltam,hanem így érzem.
    A 3.pont:második fele:senki nem akart téged összeugrasztani Szederkével!Én nem olvastam ilyet!

18. szederke /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    gonzo410-nek

Nincs is miért összeugranunk!!!!!!!!!!!!!!!!

19. Conax /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Mit érdemes kifejteni?

Nem, .... Szóval az ilyen stílust távol kell tartani ... nem csak ett?l a fórumttól, hanem más helyekr?l is.

Tudomásul kell(ene) venni, hogy tökéletes torrentoldal nincs. Ha valaki a saját torrentoldaláról csak a szép és jó híreket viseli el, a rossz és kellemetlen híreket pedig nem hajlandó tudomásul venni, az bizony stucc-politika, amir?l tudja mindenki, hogy nem vezet jóra.

Én rögtön az els? hozzászólásom után olyan vádat kaptam, hogy azonos vagyok-e az MTT-n valakivel. Közöltem, hogy nem. Ezután egy hasonló nev? barátomat zaklatták azzal, hogy ? írt-e be.

Ezeknek az érdekl?déseknek az az els?dleges célja, hogy aki ide arról az oldalról (MTT) bármi negatívat be mer írni, azt (miután valaki ezt közli az illetékes oldal Staffjával) az illet?t szépen kirúgják.

Ez el?bbi gyakorlatra példa gonzo410 kirúgása. Tudták, hogy ki ? az MTT-n. Ezután már csak az kellett, hogy az itteni beírásának híre eljusson az MTT Staffhoz.

Nyilván a kötözködésnek is ez a célja. Eddig egyetlen állításommal sem vitatkozott senki.

Vita viszont volt ... :tef10:

Felteszem én is kérdést: Érdemes kifejteni bármi negatív véleményt (természetesen intelligens kulturált formában) bármely torrentoldalról, vagy ennek végrehajthatóságában ne is reménykedjünk?

20. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Üdv . Két különböz? dologról

Üdv .

Két különböz? dologról van szó amit te említesz az más mint amin mi itt témázgattunk , én nem keverném ide az MTT vagy más oldalakt amikor a hírekr?l beszéltünk .

Címkék :