Csak beszélgetünk

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' Fater hozta létre. Ekkor: 2012. január 11..

1. Bedy /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    hallgatásból felkelve!!

"Reklamálni azért nem kell miatta,hogy nincsenek,vagy nem éreznek késztetést,hogy megszólaljanak,mert nemcsak az ? hibájuk.(Ezért kevesebb a párbeszéd ott is,és sajnos igaza van Atlantisznak,hogy kellek hozzá,de egyedül nem gy?zök mindig mindenre reagálni,ezért TI is kellenétek hozzá)

Fater tartsunk össze,segítsük egymást,mutassunk példát,és ezáltal talán visszacsábítjuk azokat is,akik elmentek,és szóra bírjuk a némákat,és ez érvényes más topicokra is."
    ---------------------------------------------------------
    De nem csak ezt tudtam volna kiemelni a sok jó írás közül.

Itt olvasom azon irományokat amiket nem tudtam egyéb okok miatt átolvasni és egyáltalán azonosulni vele, na most megtettem, ez mind nagyon szép és nagyon jó, rendes emberek vannak itt ez látszik is, és az oldal iránti elkötelezettséget néha hálával is lehetne javítani!!!
    Ennek a témának a kivesézése megtörtént ahogy olvasom minden le van írva aminek le kell íródnia, DE mi a helyzet azon ténnyel hogy az oldalnak is kelen változni!-.-
    Nem csak a témák és a sok beszélgetés és hangnemmel lehet megfogni aktivizálni az emberkéket, akik régóta , régebb óta itt vannak, lehet azért hallgatnak vagy azért untak rá mivel semmi változás nem igen történt az oldal részér?l.
    És szerintem nem kell írni senkinek hogy min kéne, ez a téma rengetegszer ki lett vesézve, több 100 hsz van ott ahol ennek a helye, és viszonylag félévente újra át van rágva de semmi!
    Ezen oldalával mi a helyzet?
    Mindenek két oldala van, ha a felhasználókat akarjátok mozgatni és aktivizálni, s?t a régi tagokat visszanyerni vagy ép újakat hozni, ahhoz nem csak az usernek van köze oda kell az oldal is!

Más:
    Olvasom hogy van aki azért nem szol hozzá mert..nem akar, nem mer, stb!
    Nem azt kell megszólni aki ezt érzi és így érzi, nem fél ?, csak okosabb és elkerül minden felt?n? tevékenységet, lehet ? ezzel er?sebb mint aki verg?dik!
    Ez a fajta megnyilvánulást nem lehet elnyomni mindig lesz egy vagy két tag aki elmarja ,elveszi a kedvét egy régi vagy rendes tag aktivitását, nem kell vita nem kell ódákat írni róla, ezt észre kell venni és cselekedni,meghiúsítani ennek kialakulását.

2. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    bazsko74 -re

Szia bazsko74!

Nem hinném,s?t kizártnak tartom,hogy én ész nélkül másoltam volna be a híreket,mint a bajnok(s?t kirívó esetben a közelmúltban nadalnak küldtem egy pm-et ezzel kapcsolatban)
    Ha a nagytöbbség hasonlóan gondolná,mint te,akkor nem kértek volna fel másik oldalak,hogy csináljam náluk,és úgy hozzák létre a fórumtémákat,ahogyan én azt mondom,és biztosítják,hogy semmilyen atrocitás nem érhet a evékenységemmel kapcsolatban,az életben a barátaim nem kérnék a véleményemet miel?tt mindenáron fogadni akarnának valamilyen sporteseményre,és nem hívtak volna sportoldalakra szakért?kkel társalogni stb..(Ezt nem villogásnak szántam,hanem,hogy eltöprengj rajta,hogy esetleg te tévedsz)valószín?leg ?k átlátják a rációt benne,és ha megkérdeztél volna,akkor el is magyaráztam volna.A lényeg az,hogy ha nem te vagy tévedésben,akkor nagyon sokan mások,és nem csak ezen az oldalon,hanem más oldalakon,és az életben is.
    Az,hogy nem vagyok számodra szimpatikus az nem egy vád,mint ahogyan gonzo ezen lázadt,mivel nem lehetek én sem,és te sem mindenki számára az,de attól még nekem nincs szükségem arra,hogy rivalizáljak például veled,vagy bárki mással,mert:
    1.,Pont az ellenkez?je lett volna a célom a fórumozással (barátkozás,kikapcsolódás,segítségnyújtás,akinek szüksége van rá,és felszabadult eszmecsere poénkodás,és nem csak sporttémában,azért nem a sportoldalakon fórumoztam)
    2.,Attól még,hogy nem alakult ki köztünk baráti kapcsolat,attól szerintem együtt lehetett volna m?ködnünk(és nem most),már régen az oldal és a közösség érdekében(és ez nemcsak mi kett?nkre érvényes,hanem több más emberre is)
    A véleményem szerint az,hogy ezek a dolgok pl. az egymással való kommunikáció és együttm?ködés az oldal és a közösség érdekében nem történtek meg az vezetett ahhoz,hogy a felesleges viták és harcok kerültek el?térbe az oldalon,és ezért vált inaktívvá,vagy hagyta el az oldalt a közösség számos hasznos,rendes tagja.
    Én rád sem és senki másra sem haragszom,és rosszat sem akarok senkinek,és a gonzo által lényegtelennek tartott hozzászólásaimban erre próbáltam rávilágítani,hogy ügyeljetek arra,hogy ez a jöv?ben ne történjen meg,és próbáljátok úgy formálni az oldalt és a közösséget,hogy akik pozitívan részt akarnak ebben venni azok lássák értelmét,és legyen kedvük hozzá.

Ha neked,vagy bárki másnak véleményre,segítségre tanácsra van szüksége,vagy akár csak kommunikálni szeretne velem,annak privátba állok szívesen rendelkezésére a továbbiakban is!

3. aron500 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Fater-re

Fater wrote: Sziasztok!

Egyet kell hogy értsek [@greg81]-el!
    Kedves [@Havinder] és [@aron500]
    Gondoljatok csak bele.
    Egyszer csak egy adott oldalon vége lesz a free regnek.
    A topicban meg ott virít az oldal hogy free reg van.

A Torrent oldal monitorozó-nál nem hiszem hogy van jobb megoldás.
    Hogy jól m?ködjön, napra készen kell tartani.
    Ebbe beszállhattok ti is, hiszen ez közös cél és feladat!

Annál is inkább mert nincs mindenki minden oldalon regisztrálva és nincs minden oldalról kapcsolattartó sem.
    Belegondoltam amit írtál, és tényleg igazad van.

4. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    381
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    kegyes

Szia!
    Kegyes hazugság????
    Hol írtam ilyet?
    Itt most te néztél el valamit! :tef344:

5. greg81 /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    "jussunk közös nevez?re, és mutassunk példát"

Sziasztok!
    A sok-sok mondatból, amik az utóbbi id?ben olvashatóak voltak, egy sort ragadtam ki, mert ez lenne a lényeg. Csak az a baj, hogy 2-3 napos "vita" után is még pont az ellenkez?je valósul meg.
    Ez lenne a közös nevez?? Mindenki fújja a magáét, folyamatosan elbeszéltek egymás mellett. Ezt írtad! Nem, én nem ezt írtam, viszont Te ezt írtad.
    Ez lenne a példa mutatás? Nem hiszem! De ha igen, akkor én eddig valamit nagyon rosszul tudtam.
    Több hozzászólásban azt olvasom, az emberek nem mernek írni, mert félnek, bátortalanok, stb. De talán csak nem akarnak értelmetlen vitákba bonyolódni. Vagy talán csak sok a dolguk, fáradtak. Lehet találgatni, de az okát csak az adott személy tudja.
    Hosszú ideje csak a vitákat lehet olvasni, hol a Makival kapcsolatban, hol az MTT-vel, ok mindig van rá.
    Feljönnek ide a fórumra, van X beírás, ennek X része csak a vitákkal kapcsolatos, persze, hogy elveszi az emberek kedvét. A friss regeseket talán el is üldözi.

6. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Cip? 3 hét után .......

Cip? 3 hét után kinyitotta a szemét

A Republic frontembere nézel?dik, és a kezét is mozgatja a kórházi ágyon fekve, ami mindenképpen reménykelt?. Orvos szakért?nk szerint a jelek alapján javul a zenész állapota. Talán a felé áradó pozitív energiák, a család, a rajongók szeretete ad neki er?t.

Se kicsinyíteni, se felnagyítani nem szabad a jelent?ségét, de tény az, hogy végre jó hírek érkeztek az egyik f?városi kórház intenzív osztályán kómában fekv? Bódi László Cip?r?l.

A Bors megbízható forrásokból úgy értesült, hogy a Republic frontembere megmozdult betegágyában, ami bizakodással tölti el családját és közvetlen barátait.

– Egyre többet van nyitva a szeme, nézel?dik, mozog a keze-lába. Akár órákat is képes eltölteni lélegeztet?gép nélkül – mondta lapunknak több forrásunk. – Egyel?re nem lehet tudni, hogy Cip? tudja-e, mi történt vele, reagál-e a környezetére, érez-e, gondol-e valamit – tették hozzá.

A Bors próbálta megtudni, hogyan kell értékelni ezeket a jeleket. Szakért?nk szerint, aki a kiszivárgott információk alapján természetesen csak általánosságban foglalhat állást, ezek nagyon jó hírek.

– Maga a szemnyitás és nézel?dés már nagyon pozitív dolog, hiszen azt jelenti, hogy az állapota fokozatosan javul, és ez okot ad a bizakodásra. A kéz- és lábmozgások pedig arra utalnak, hogy valószín?leg a kómás állapotból nem marad vissza agyi károsodása – nyilatkozta a Borsnak dr. Földvári Péter belgyógyász, aki azt mondja, a leírt meghatározások alapján Cip?nek úgymond asszisztált légzése lehet, azaz magától lélegzik, de amikor szükséges, a gép rásegít erre – tette hozzá a belgyógyász.

Természetesen megkérdeztük a Republic menedzserét, Abella Miklóst, hogy tudomása van-e Cip? állapotának javulásáról.

– Hivatalos orvosi információt a jöv? hét elején kapunk, jelenleg nincs ilyen a birtokunkban – mondta röviden a menedzser.

Forrás: BorsOnline
    2013.03.09. 06:15 | B.M

7. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Cip?

Sziasztok!
    Nagyon szorítok Bódi László (cip?) -ért s jól tudom ezzel nem vagyok egyedül!
    Számomra az a fajta dallamos rockzene jön be (nem tudok ennél jobb szót) amit ? és a Republic és még sok együttzes játszik.
    Nekem ez a zene az igazi zene, a hangszeres dallamos zene.
    Nem lehet tudni hogy valaha színpadra lép e még de az örvendetes hogy javulás mutatkozik állapotában.
    Én nagyon szorítok neki és bizakodok hogy talán mégis, egyszer újra színpadon állhat.

Jobbulást cip?!

8. greg81 /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Cip? re.

Szia,Fater!
    Én is azt a zenét szeretem, amit igazi hangszerekkel játszanak, és igazi Énekes a frontember. Ennek egyik hazai képvisel?je a Republic és Cip?. Szorítok én is a gyógyulásért, mert ez a legfontosabb. Hogy fog-e még színpadon állni? Ez egyenl?re másodlagos.

9. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    381
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Cip?-re

Szervusz Fater!
    Na ez jó hír! És nagyon reméljük,hogy tovább fog javúlni az állapota!Én drukkolok neki!Nem sok magyar együttest kedvelek,de ?ket(Republik),igenis kedvelem!

10. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    Kegyes re

Erre értettem.Nem néztem el semmit. :tef293:

Ez arról szól,hogy ha kell titkoljunk el dolgokat,a béke érdekében.Ami szerintem kegyes hazugság.

11. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    focinorbi

Szia!
    Látod,még most se érted...
    Leírhattad volna nekem pm ben is azt a hülyeséget és elmondtam volna,hogy tévedsz.
    De nem...Te úgy érezted,hogy ezt itt kell leírnod,minden alap nélkül.
    Azóta,meg jönnek a kommentek,hogy "miért ide?",meg hogy "Én miért válaszoltam?" :tef161:
    Egyebet nem akarok ehhez már hozzátenni,ha nem muszáj.Amit akartam leírtam.
    Üdv!

12. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    381
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    "roszkor mondod"

Szia Gonzo!
    Értem én,hogy erre gondolsz,de itt nem az van hogy elhallgatni,s?t azt írtam,legyünk ?szinték de a szavakat nem biztos hogy azonnal kell mondani!Néha jobb ha várunk egy arra alkalmas id?pontot!
    Én legalább is így értem!

13. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    gonzo410

Üdv!

Te értetted félre,amit írtam,de nem akartam ezzel foglalkozni,mert tudtam,hiszen is merlek,hogy úgysem nyughattál volna,és gondoltam,hogy azzal megelégedtek,hogy kiírom azt,hogy az aktív fórumhasználatom szünteltetem az oldalon.(nem most merült bennem fel a dolog,és nem is ez htározza meg,hanem egy folyamat eredménye)

"Az nem probléma ha nem szimpatikus neked pl. szederke,"- a pl. =példa és nem állítás,vád,tényközlés.
    Soha eszem ágában sem volt összeugrasztani embereket,s?t pont az ellenkez?je volt a szándékom.
    Amúgy meg én voltam annyira "tökös",hogy ha figyelted az írásaim,akkor még a benned motoszkáló kérdéekre is választ kaptál.

Azzal nem értettem egyet,hogy te konkrét neveket akarj kicsikarni valakib?l itt a fórumban,mert pont nem ett?l m?ködne jobban minden,és ez csak újabb felesleges vitákat generálna,aminek csak az lenne az eredménye,hogy újabb rendes,asznos tagjai válnának inaktívvá,vagy hagynák el az oldalt.Annyi történt csupán,hogy Te szederke írását a saját motivációdhoz használtad és én meg az enyémhez,és nem azért mert ellenséget láttam benned,vagy aszerint kezeltelek,hanem így hozta felszínre a gondalataim,véleményem.
    Pipus öregapjának mondása igen bölcs,és nem kegyes hazugság és pl. itt az oldal és a közösség szemponjára fordítva ennek lényegét-nem a múlton kellene rágódni és konkrét felel?söket keresni,hanem mindenkinek végre lekellene vonni a történtekb?l a megfelel? konzekvenciát(már régen megkellett volna történjen)és ebb?l tanulva és építkezve kellene továbblépni(ami nem azonos azzal,hogy nem foglalkozni vele,mert pont,hogy igenis már rég kellett volna,csak nem itt és nem ebben a formában)

Az,hogy én az aktív fórumhasználatot bizonytalan id?re felfüggesztettem az oldalon,az azt is jelenti(nem hirtelen döntés,és egyáltalán nemcsak ezért)

1.,Szretném ha mindenki tiszteletben tartaná és nem gy?zködne senki.(Még privátban sem)
    2.,Ezért nem szeretnék ehhez kapcsolódó írásokat olvasni a fórumban(mint ahogyan ez most is történt)
    3.,Ha az egyes vagy a kettes pont megvalósul,akkor a törlést választom.

Jelen vagyok az oldalon írok is id?nként hozzászólást,csak lényegesen kevesebbet,és komolyabb témák esetén nyíltan a fórumban nem nyilvánulok meg,ha valaki kéri a véleményem,akkor privátba megteszem.Természtesen segítségért,tnácsért,vagy ha csak ttársalogni kíván valaki,azért is lehet nyugodtan privátba hozzám fordulni.(Ez RÁD is vonatkozik bármikor)

14. nadal84 /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hétvége

Jó Hétvégét Kívánok Mindenkinek!

15. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    re

Te így látod én meg nem. Ennyi. :tef293:
    Mint írtad is,arra reagáltál,ami meg se történt.."amik szerinted a fejemben motoszkáltak" :tef293:
    Csak kérdezned kellett volna...Ehelyett utólag a közhelyek.Mindegy ez már nem is érdekel.A szederkés rész volt számomra fontos,mert Neked köszönhet?en azt gondolhatta,hogy neheztelek rá.Remélem ez a kétely megsz?nt,bár azt hiszem ez nem így van..

16. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    re:nadal84

Kellemes hétvéget Mindenkinek, köszi nadal84.

17. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    lényegre tapintottál Atlantisz

Igen, szembesülünk azzal, hogy talán érdektelenség miatt,nem reagálják le a fórumtársak a hirek közlését.Hozza szólni els?nek annak kell aki inditotta a hirt , igy igaz...egyet értek ezzel...én is hibáztam, jól tudom, sokszor. Mindenki mást keres, egyébb dolgok érdeklik, más okból jöttek az oldalra.
    Igazad van, hogy a hozzaszólások és szabad beszélgetések viszik el?bbre a közösség életét...monológozni viszont nem lehet, ha nincsen rá válasz vagy igény , akkor eleve meghalt az a téma.
    Ahol több ember van egyhelyen, mindig is vannak eltér? vélemények.
    Itt lép fel a bátorság kérdése, hogy ki mennyire meri felvállalni önmagát azzal, hogy a gondolatait és véleményét szabadon megossza másokkal.Hiszen annyi sok értelmetlen,oknélküli vita alakul ki...
    Ideje is volt már, hogy rátappints erre a lényeges dologra.
    Én személy szerint nagyon örülök, hogy újból köztünk vagy.
    Üdv.
    klarensz

18. frediw / Guest

Szerény ember történeté

Udv forumtarsakMeselek egy történetét.
    Volt egy szerény ember aki regg. egy oldalra,telt az idö es úgy látta hogy valami nem ok ,es elhagyta.
    Egy idö utan rajott hogy meg vannak ott baratok
    es viszajött,esesreveszi hogy negativot kap adatlapjan.
    A szerény ember gondolta megkerdi tisztelt tagtol hogy miert,erre a valasz kis hiszti király voltál ezért sért?dtél be! a negatív jogos volt
    .
    Szerintetek a szerény ember jol döntöt?

19. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Szegény ember

frediw wrote: Udv forumtarsakMeselek egy történetét.Volt egy szerény ember aki regg. egy oldalra,telt az idö es úgy látta hogy valami nem ok ,es elhagyta.
    Egy idö utan rajott hogy meg vannak ott baratok
    es viszajött,esesreveszi hogy negativot kap adatlapjan.
    A szerény ember gondolta megkerdi tisztelt tagtol hogy miert,erre a valasz kis hiszti király voltál ezért sért?dtél be! a negatív jogos volt
    .
    Szerintetek a szerény ember jol döntöt?

Sziasztok!

Szia [@frediW]

Röviden.

Nem!

Szegény ember maradjon a seggén itt a torrentek.infon, azt forumozzon kedvére!
    Ne foglalkozzon vele ki mit mond róla!

Az a jó hogy visszajött a szegény ember!

20. greg81 /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Frediw re.

Szia,Frediw!
    Idéznék t?led: "még vannak ott barátok"
    Szerintem ennyi a lényeg, a többi nem számít:tef293:

Címkék :