Csak beszélgetünk

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' Fater hozta létre. Ekkor: 2012. január 11..

1. Kopasz /

Kapott lájkok:
    172
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Nehézgépkezelő
    Lakhely :
    Győr
    Jo hogy ujra itt vagy

greg81 Fater nagyon jol mondják te a jelenben vagy itt nem a multban.Ne foglalkozz a minusszal,én is kaptam jopárat,de soha nem kérdeztem miért.Igazábol nem is érdekel saját véleményemet minuszolták,igaz attol nem változott.Jo hogy ujra itt vagy és a barátokra figyelj ne a minuszra.

2. frediw / Guest

Szia Fater

Igen ,Nem!,szerintem is,mivel a szerény ember,?szinte ember,es manapsag hazugságokból all minden :tef344:
    Jó minden :tef344:

3. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Republik

Milyen jó hir ez Cip?r?l, szivb?l örülök ennek, talán a sok Rágondolás és a sok jókivánság lassan pozitivan hat Rá.
    Habár ma a Republik Facebookos honlapján a következ? nyilatkozatot adták közzé:

REPUBLIC
    6 órája
    Abella Miklós nyilatkozata az RTL Klub ma esti Híradójában:

"A bulvársajtó írományaiban közölt, "közeli ismer?sök"-re hivatkozó állításokról nincs hitelt érdeml? tudomásunk, a legutóbbi (24 órán belüli) orvosi tájékoztatásunk szerint nem történt érdemleges változás Cip? állapotában. Természetesen bízunk a felépülésében, hétf?n kapunk aktuális kezel?orvosi értékelést."

Kérünk mindenkit, hogy kizárólag hiteles orvosi szakvéleményeknek és ne "közeli ismer?sök" laikus észrevételeinek higgyen.
    Természetesen a hétf?i konzílium megállapításait haladéktalanul megosztjuk, mint tettük eddig is.
    Eddig tart a nyilatkozat.

A kommentek szerint , már a rádió is, nem tudni melyik, bemondta , az örvendetes hirt, hogy valóban kinyitotta a szemét és mozgatja a kezét.
    Mi csak szoritunk neki a további gyógyulása reményében.

Nemrég mutatták a hirekben RTL klub, Cip?r?l, az újabb fejlemények.
    http://www.rtlklub.hu/hirek/belfold/video/199901

4. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    frediw -

Szia -

hagyd a fenébe nyomkodja a minuszait mi meg nyomjuk a pluszt !
    és ami a lényeg mi vagyunk többségben mármint aki a pluszt nyomja!
    Máskülönben mondták már nekem is elég nagy a fórum tehát elférünk itt nincs probléma - azért is legyél inkább aktiv hadd fortyogjon a barátod !

5. frediw / Guest

hartigan

Szia hartigan.Hagyom,engem nem zavar,de a szerény ember átlát a dolgokon.
    Remélem érted :tef344:

6. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    Értem -

értem én (nagyjábol) mire gondolsz s mint jómagam is szerény ember tanultam már itt néhány dolgon , hogy átlátok e a dolgokon én is ? Yes men !

7. greg81 /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Cip? mégsincs jobban...

Sziasztok!
    "Felröppent a hír, hogy Cip? állapota javult, és az énekes kinyitotta a szemét, mozgatta a kezét és segítség nélkül is lélegzett néhány órán át. Sajnos azonban a jó hír nem igaz. "Cip? állapotában jelen tudásunk szerint semmiféle orvosilag is megalapozott változás nem következett be; sem jó, sem rossz irányban. Természetesen azonban mindannyian reménykedünk a felépülésében. Újabb hírekkel csak hétf?n, az orvosi konzílium után tudunk szolgálni"- nyilatkozta a Life.hu-nak Abella Miklós, a Republic zenekar menedzsere."

Sajnos ezek szerint nem igaz, hogy javult Cip? állapota. Az újságírók mindent megragadnak, mindent kiforgatnak, csak hogy ?ket olvassák. Nekik nem számít, ha valótlanságokat állítanak.
    Remélem, hamarosan olvashatunk egy olyan cikket is, amelyben Cip? valós jobbulásáról írnak.

8. szederke /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    frediw-nek

Hiányoztál-üdv a fedélzeten! :tef293:

9. Conax /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re: saját véleményemet minuszolták

Tökéletesen igazad van.
    Én sem foglalkozom vele, ... még statisztikai szempontból, sem, ... nemhogy egy-egy beírásnál. Pedig mások szerint a "lázadó" és "sért?d?s" korszakomat élem, a fejem lágya még be sem n?tt.

10. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    frediw

Szia!
    Légy üdvözölve!
    Sokan mondják,hogy ezek a jelek nem jók semmire...Ugye,hogy mégis?! :tef293:
    Látom már törölve is lett,de azért én kompenzálok. :tef293:
    Örültem!
    Üdv!
    Gonzo

11. kiscsibe /

Kapott lájkok:
    219
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    frediw

Szia frediw! :tef293:

A hozzászólások + és - pontozására szerintem mindenki figyel.
    Legalábbis a saját hsz-nál.
    Egy negatív pontozás nem a világ vége.Bár fontos lehet, ha egy számodra fontos, megbecsült ember adja.
    Az, hogy visszatértél az oldalra egy bölcs döntés volt.
    Szép napot kívánok!! És pozitívat természetesen. :tef293:

12. frediw / Guest

gonzo

Szia gonzo410
    Aki ismer az nem a jeleket nezi :tef344:,engem nem zavart,csak beszelgettunk rola.
    Köszönöm

13. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    ha érdekel -

http://torrent-empire.me/forumtema/seed-szerver#comment-71912

ha esetleg érdekel valakit szivesen segitek !

14. sloja /

Kapott lájkok:
    94
    Beküldött adatlapok:
    0
    Meghalt Cip?47 éves korában,

Meghalt Cip?
    47 éves korában, hétf?n hajnalban elhunyt Bódi László Cip?, a Republic együttes énekese, a rendszerváltás utáni Magyarország egyik legsikeresebb énekese, dalszerz?je. A hírt az együttes menedzsere is meger?sítette.

Cip? halálhíre a Republic Facebook-oldalán jelent meg el?ször, és Abella Miklós, a zenekar menedzsere a Blikknek is meger?sítette a hírt. Cip?, vagyis Bódi László évek óta krónikus szívritmuszavarral küzdött. Február 15-én, egy roham után szállították kórházba, ahol mély altatásban tartották, kés?bb pedig azt közölték az orvosok, hogy az énekes kómában van. Cip? halálának pontos okáról a menedzser délutánra ígért sajtóközleményt.

Bódi László 1965-ben született az akkor a Szovjetunióhoz tartozó Ungváron; egyéves volt, amikor családja Kisvárdára költözött. Zenei általánosba járt, gyerekkorában kezdett zongorázni tanulni, de focizott is. A Beatles Egy nehéz nap éjszakája cím? filmje hatására döntött a zene mellett. Tizennégy évesen kezdett dalokat írni. Gimnázium zenekarának neve Cip?f?z? volt, innen ragadt rá a Cip? név. Tizennyolc éves volt, amikor Budapestre költözött. Bródy János koncertjein mutatkozhatott be szólóban, járt a jazzkonzi el?készít?jére, majd egy id?re elege lett a zenélésb?l. Aztán megalakult a Republic 1990 februárjában, a halak jegyében, innen a zenekar jele.

Meghalt Cip?
    Quart|2013. 03. 11., 10:33|Utolsó módosítás:2013. 03. 11., 10:48|
    Címkék:Cip?, Bódi László, Republic, halálhír

47 éves korában, hétf?n hajnalban elhunyt Bódi László Cip?, a Republic együttes énekese, a rendszerváltás utáni Magyarország egyik legsikeresebb énekese, dalszerz?je. A hírt az együttes menedzsere is meger?sítette.

Cip? halálhíre a Republic Facebook-oldalán jelent meg el?ször, és Abella Miklós, a zenekar menedzsere a Blikknek is meger?sítette a hírt. Cip?, vagyis Bódi László évek óta krónikus szívritmuszavarral küzdött. Február 15-én, egy roham után szállították kórházba, ahol mély altatásban tartották, kés?bb pedig azt közölték az orvosok, hogy az énekes kómában van. Cip? halálának pontos okáról a menedzser délutánra ígért sajtóközleményt.

Bódi László 1965-ben született az akkor a Szovjetunióhoz tartozó Ungváron; egyéves volt, amikor családja Kisvárdára költözött. Zenei általánosba járt, gyerekkorában kezdett zongorázni tanulni, de focizott is. A Beatles Egy nehéz nap éjszakája cím? filmje hatására döntött a zene mellett. Tizennégy évesen kezdett dalokat írni. Gimnázium zenekarának neve Cip?f?z? volt, innen ragadt rá a Cip? név. Tizennyolc éves volt, amikor Budapestre költözött. Bródy János koncertjein mutatkozhatott be szólóban, járt a jazzkonzi el?készít?jére, majd egy id?re elege lett a zenélésb?l. Aztán megalakult a Republic 1990 februárjában, a halak jegyében, innen a zenekar jele.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

Az együttes elképeszt?en gyorsan befutott: tehetségkutatót nyert, majd az akkor a Hanglemezgyárban dolgozó Boros Lajos leszerz?dtette ?ket - és jött a Repül a bálna, ami gyakorlatilag letarolta az országot, 1990 nyarán gyakorlatilag nem lehetett egy lépést sem tenni anélkül, hogy az ember ne hallotta volna. Ekkor már a Beatricével koncertezett a Republic. Az Indul a mandula!!! nagylemez sikere borítékolható volt; de aztán jött az els? és tulajdonképpen egyetlen kisiklás a zenekar pályáján. Mivel a Hungaroton-Gong kiadó élén váltás történt, a zenekarral dolgozó korábbi csapat pedig távozott, szabadulni akartak a két lemezre szóló szerz?dést?l. Így született 1991-ben az Üss a kazettára!, ami tulajdonképpen egyetlen hosszú dobszóló; kis példányszámban jelent meg kazettán.

Innent?l kezdve viszont egyenes az út: a Quintnél, majd az EMI-nál majdnem évi rendszerességgel jöttek ki a Republic-lemezek, összesen harmincnál több kiadvány a koncertlemezekkel, válogatásokal együtt. (Ezeken kívül még 1995-ben volt egy Cip?-album Rajcs Renátával, A Cip? és a Lány néven.) Az interjúkat viszonylag ritkán adó, médiaszerepléseit megválogató zenekar rendszeresen évi nyolcvan-száz koncertet adott. Elkötelezett rajongótábora alakult ki, amelynek megbecsülését a tagok fontosabbnak tartották, mint a szakmai és hivatalos díjakat. A tízéves évfordulóra megjelent tripla válogatáslemez alcíme jól jellemzik az együttes önképét: Szerelmes dalok; Közérzeti dalok; Népi-zenei dalok. Bár a saját útját járó, trendeket nem követ? zenekar nem mindig korszakában volt olyan intenzíven jelen a magyar rádiókban, mint a Repül a bálna vagy a Szállj el kismadár (1995) idején, így is rengeteg slágere volt, a teljesség igénye nélkül: A Jó reggelt kívánok, Szeretni valakit valamiért, 67-es út, Neked könny? lehet, Nagy k? zuhan, Dudu, Madárjós vakáción stb.
    "Egy olyan csapásirányban indultunk el, ami a régi zenekarokat jellemezte. Nevezhetjük magyar beatnek vagy popnak, a lényeg, hogy könnyen megjegyezhet? dalokat írtunk érdekes, voltaképpen komoly szövegekkel. Ez a m?faj a kilencvenes években voltaképpen megsz?nt, pontosabban rajtunk kívül senki sem foglalkozik ilyesmivel. Ha több ilyen zenekar létezne, valószín?leg a Republic sem n?tte volna ki ennyire magát. A kilencvenes években születtek értékes dolgok az alternatív m?fajban, a tánczenében pedig egy rakás népszer? dal, de középen nem maradt semmi, csak a Republic" - így jellemezte Cip? az együttes helyét a magyar zenei életben egy 2001-es interjúban. A "régiek" közül írt dalokat Koncz Zsuzsának és Halász Juditnak, illetve a Republic közös lemezt adott Cseh Tamással.

Az 1996-tól kezdve hagyományszer?en március 15-én nagykoncertet adó Republicot többen politikailag elkötelezett zenekarnak tartották, de az említett interjúban Cip? arról beszélt, hogy a zenekar tagjai eltér? nézeteket vallanak, és amúgy Magyarország egyik legnagyobb problémájának azt tartja, hogy "eltér? gondolkodású emberek nem tudnak egymással leülni egy asztalhoz, mert abban a pillanatban az ellenséget látják a másikban és nem a vitapartnert." 2010. március 15-én az akkor húszéves zenekar tagjai megkapták a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjét.

Bódi László ritka interjúiban pesszimista embernek mondta magát; egy interjúban a kérdésre, hogy szereti-e az életet, azt válaszolta: nem - bár azt is többször elmondta, hogy barátai között, például a Republic zenekarban jól érzi magát, valamint hogy elégedett életével. Egyszer pedig így fejtette ki b?vebben világlátását: "Tele vagyok ellentmondásokkal. Nem látom az élet értelmét, ugyanakkor ragaszkodom ehhez a földhöz, bizonyos emberekhez, s?t mi több tárgyakhoz is. De a kett? nem zárja ki egymást. Azért, mert valakinek keser? élete van, még lehet boldog, mint ahogy az az ember is lehet szomorú, aki elérte a kit?zött céljait. Vagyis azért, mert mindenki belefulladt a vízbe, nem biztos, hogy nekem ugrálnom kellene örömömben, amiért én nem."
    http://www.quart.hu/quart/hirek/20130311-meghalt-bodi-laszlo-cipo.html

Nyugodjon békében legyen neki könny? a föld.

15. LudasMatyi /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Meghalt Cip?....:tef10:

sloja wrote: Meghalt Cip?

Meghalt Cip?
    Quart|2013. 03. 11., 10:33|Utolsó módosítás:2013. 03. 11., 10:48|
    Címkék:Cip?, Bódi László, Republic, halálhír

Forrás: MTI/Kollányi Péter

Az együttes elképeszt?en gyorsan befutott: tehetségkutatót nyert, majd az akkor a Hanglemezgyárban dolgozó Boros Lajos leszerz?dtette ?ket - és jött a Repül a bálna, ami gyakorlatilag letarolta az országot, 1990 nyarán gyakorlatilag nem lehetett egy lépést sem tenni anélkül, hogy az ember ne hallotta volna. Ekkor már a Beatricével koncertezett a Republic. Az Indul a mandula!!! nagylemez sikere borítékolható volt; de aztán jött az els? és tulajdonképpen egyetlen kisiklás a zenekar pályáján. Mivel a Hungaroton-Gong kiadó élén váltás történt, a zenekarral dolgozó korábbi csapat pedig távozott, szabadulni akartak a két lemezre szóló szerz?dést?l. Így született 1991-ben az Üss a kazettára!, ami tulajdonképpen egyetlen hosszú dobszóló; kis példányszámban jelent meg kazettán.

Innent?l kezdve viszont egyenes az út: a Quintnél, majd az EMI-nál majdnem évi rendszerességgel jöttek ki a Republic-lemezek, összesen harmincnál több kiadvány a koncertlemezekkel, válogatásokal együtt. (Ezeken kívül még 1995-ben volt egy Cip?-album Rajcs Renátával, A Cip? és a Lány néven.) Az interjúkat viszonylag ritkán adó, médiaszerepléseit megválogató zenekar rendszeresen évi nyolcvan-száz koncertet adott. Elkötelezett rajongótábora alakult ki, amelynek megbecsülését a tagok fontosabbnak tartották, mint a szakmai és hivatalos díjakat. A tízéves évfordulóra megjelent tripla válogatáslemez alcíme jól jellemzik az együttes önképét: Szerelmes dalok; Közérzeti dalok; Népi-zenei dalok. Bár a saját útját járó, trendeket nem követ? zenekar nem mindig korszakában volt olyan intenzíven jelen a magyar rádiókban, mint a Repül a bálna vagy a Szállj el kismadár (1995) idején, így is rengeteg slágere volt, a teljesség igénye nélkül: A Jó reggelt kívánok, Szeretni valakit valamiért, 67-es út, Neked könny? lehet, Nagy k? zuhan, Dudu, Madárjós vakáción stb.
    "Egy olyan csapásirányban indultunk el, ami a régi zenekarokat jellemezte. Nevezhetjük magyar beatnek vagy popnak, a lényeg, hogy könnyen megjegyezhet? dalokat írtunk érdekes, voltaképpen komoly szövegekkel. Ez a m?faj a kilencvenes években voltaképpen megsz?nt, pontosabban rajtunk kívül senki sem foglalkozik ilyesmivel. Ha több ilyen zenekar létezne, valószín?leg a Republic sem n?tte volna ki ennyire magát. A kilencvenes években születtek értékes dolgok az alternatív m?fajban, a tánczenében pedig egy rakás népszer? dal, de középen nem maradt semmi, csak a Republic" - így jellemezte Cip? az együttes helyét a magyar zenei életben egy 2001-es interjúban. A "régiek" közül írt dalokat Koncz Zsuzsának és Halász Juditnak, illetve a Republic közös lemezt adott Cseh Tamással.

Az 1996-tól kezdve hagyományszer?en március 15-én nagykoncertet adó Republicot többen politikailag elkötelezett zenekarnak tartották, de az említett interjúban Cip? arról beszélt, hogy a zenekar tagjai eltér? nézeteket vallanak, és amúgy Magyarország egyik legnagyobb problémájának azt tartja, hogy "eltér? gondolkodású emberek nem tudnak egymással leülni egy asztalhoz, mert abban a pillanatban az ellenséget látják a másikban és nem a vitapartnert." 2010. március 15-én az akkor húszéves zenekar tagjai megkapták a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjét.

Bódi László ritka interjúiban pesszimista embernek mondta magát; egy interjúban a kérdésre, hogy szereti-e az életet, azt válaszolta: nem - bár azt is többször elmondta, hogy barátai között, például a Republic zenekarban jól érzi magát, valamint hogy elégedett életével. Egyszer pedig így fejtette ki b?vebben világlátását: "Tele vagyok ellentmondásokkal. Nem látom az élet értelmét, ugyanakkor ragaszkodom ehhez a földhöz, bizonyos emberekhez, s?t mi több tárgyakhoz is. De a kett? nem zárja ki egymást. Azért, mert valakinek keser? élete van, még lehet boldog, mint ahogy az az ember is lehet szomorú, aki elérte a kit?zött céljait. Vagyis azért, mert mindenki belefulladt a vízbe, nem biztos, hogy nekem ugrálnom kellene örömömben, amiért én nem."
    http://www.quart.hu/quart/hirek/20130311-meghalt-bodi-laszlo-cipo.html

Nyugodjon békében legyen neki könny? a föld.

Nyugodjon békében,és az úr fogadja magához!
    Isten veled Cip?!!

16. nadal84 /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Republic: Nyugodj Békében Cip?!

Meghalt Cip?: maradtak a slágerek, amiket egy ország dúdolgat! :tef10:

Hétf? délel?tt érkezett a hír: meghalt Bódi László Cip?, a Republic együttes énekese, alapítója. A Republic 1990-es fennálása óta ontotta megából a slágereket, melyeket egy ország dúdolgatott.

A Republic együttes Facebook oldalán egyetlen képpel közölte a hírt: 47 évesen meghalt Bódi László Cip?, a zenekar énekese. Az országban talán nincs olyan ember, aki ne hallott volna legalább egy Republic-slágert.

1990-ben jelent meg az els? nagylemezük Indul a Mandula! címmel, s azóta is ?k voltak az egyik legtöbbet koncertez? zenekar az országban. 1995-ben Cip? szólóalbummal jelentkezett. Pályafutása során kétszáznegyven dalt szerzett a Republicnak.

1991-ben elnyerték a Magyar Rádió Emerton-díját, 1993-ban a MAHASZ "Arany Zsiráf" díját. 1995-ben ismét "Arany Zsiráf" díjat nyertek "Az év rocklemeze" kategóriában. Az ezt követ? években is különböz? díjakat kaptak, majd 2008 Fonogram – Az év dala díjjal jutalmazták a Gyere közelebb, menekülj el cím? számot, majd 2010-ben az együttes átvehette a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjét is!

2013. március 11., hétf?, 11:19 • Utolsó frissítés: 9 perce
    Szerz?: hvg.hu

http://hvg.hu/kultura/20130311_Meghalt_Cipo_maradtak_a_slagerek_amiket_e#rss

17. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Republic együttes énekese

47 éves korában, hétf?n hajnalban elhunyt Bódi László Cip?, a Republic együttes énekese, a rendszerváltás utáni Magyarország egyik legsikeresebb énekese, dalszerz?je. A hírt az együttes menedzsere is meger?sítette. Nyugodj békében Cip?! :tef10:

18. erdeikutya / Csillagvadász

Kapott lájkok:
    433
    Beküldött adatlapok:
    0
    re elhunyt Cipo

R.I.P.
    :tef10:

de a dalaid orokre itt lesznek nekunk...

19. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Pet?fi rádió

Gyertek hallagssuk , aki teheti:

M?sorváltozás!
    Az Eleven ma esti adásában Cip?re emlékezünk.

Cip? emlékére ma este egy 1995-ös Republic koncertet adunk az Elevenben. ( A koncert címe: A ’67-es úton, Kaposvár, Sportcsarnok,1995.)

http://www.mr2.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=15104&Itemid=67

20. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Búcsúzom

Búcsúzom cip?!

Nyugodj Békében!

Címkék :