Csak beszélgetünk

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' Fater hozta létre. Ekkor: 2012. január 11..

1. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    hartigan-re

Üdv barátom!

Megértem a reakciódat,de nem ez lenne a megoldása a dolgoknak!
    Azért írok most még egy hozzászólást,mert eszembe jutott még egy fontos dolog.
    Ha már ez a torrent-empire.me,aminek els?sorban a torrentezéssel kapcsolatos dolgokért lett létrehova,és torrentoldalakat gy?jtenek az emberek,akkor nagyon valószín?,hogy filmeket is töltenek le,és néznek is.A filmek.info topicba én szorgalmaztam,hogy azon kívül,hogy be van másolva az adott oldalra éppen felkerül? új film,az még aki látta annak részér?l véleményezve is legyen,és írjuk oda,hogy milyen típusú filmek kedvel?inek ajánlanánk megtekintésre,és miért,hogy ezzel is segítsük egymást,abból a szempontból,hogy mindenki olyan filmet tudjon letölteni és megnézni,ami biztos érdekelni fogja,és valószín?leg tetszeni is fog neki.
    Ebben a dologban Jozsefkével,és Klarensszel partnerre is leltem.Több mint 9000 felhasználója van az oldalnak,akkor miért csak mi hárman írunk véleményt a frissen az oldalra került filmekr?l??? (hiszen biztosan töltenek le,és néznek filmet mások is,ha már torrentoldalakat vadásznak,és használnak)
    Szerintem ezt sokan észre se vették pl. ma a chat-en ajánlottam megtekintésre a hívás(the call) cím? thrillert a m?faj kedvel?inek,de én ezt megtettem már a topicba is.

A gond a hozzáállással van,és nem azzal,hogy nem lenne téma,mert vannak aki eldöntik,hogy nem tetszik nekik az oldal,mert vannak olyan topicok is ami ?ket nem érdekli,ezért nem foglalkoznak a többivel sem,vagy valaki azért nem szimpatikus számukra,mert olyan topicba is aktív ami ?ket nem érdekli,ezért nem folytat kommunikációt pl. a másikkal semmilyen téren(hibás szemlélet és hozzáállás a dolgokhoz!!!)Vagy csak a torrentoldalakról kellene társalogni,ami els?sorban akkor ad folyamatos témát,ha probléma van valamelyik oldallal? És akkor jól össze lehet rajta veszni,hogy ki szerint mi a probléma,vagy hogy megindul-e,avagy sem,vagy hogy jó oldal-e vagy sem,vagy kinek melyik oldalak a kedvencei,és a dühöng?be lehet folytatni a párbajokat.A többi topicot meg be kellene szüntetni?
    Ez lenne a jó buli,ett?l lenne jó oldal a torrentek. info????
    (félre ne értsd hartigan barátom,mert ez nem neked szólt,csak eszembe jutott még ez a hozzáf?znivaló,és nem tudtam már szerkeszteni)

hartigan barátom,ha te most,ezért nem aktivizálod magad,és nem látogatod az oldalt,akkor ugyanazt a hibát követed el,mégha nem is te voltál az el?idéz?je a dolgoknak.
    Ha te inaktívvá válsz,akkor az mások fórumozási kedvére és tevékenységére is kihatással lesz,és más a közösség aktív és hasznos tagjainak is kiválása is negatív hatással volt és lesz a jelenleg még aktív tagokra(közéjük jómagam is belesorolva)és tudom,hogy az én inaktivitásom is negatív hatással lenne pár ember fórumozási kedvére,ezért nem válok inaktívvá.Szerintem egyenl?re,ha rám hallgatsz,akkor az én példám követed,és nem foglalkozol azzal,ha valaki valami olyan dolgot ír,vagy próbál elérni,amivel te nem értesz egyet.(én sem teszem ezt,hanem inkább megírom a saját véleményem a dolgokról,mégha nem is lesz jelent?sége,de legalább a lelkiismeretem nyugodt lesz,hogy én megtettem,amit kellett és lehetett)

2. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem én irtam!! a t?lem

Nem én irtam!! a t?lem meghivót kér? irta,vagy az egészet szedd ki de ne sorokat!!

3. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Lehet hogy igazad van

Lehet hogy igazad van természetesen, egy hozzászólás marha nagyot lendit egy meghivókeresgél? ügyén, f?leg ha azonnal törölve van, mivel nehezen ismeri ki magát az ember.. többünk használja még mindig a chatet kérésre hogy valaki nyomja már be ezt-azt a fórumot..ilyen privim is volt már hogy beirtam, de nincs meg.. s?t nekem is..bocsi a szösszenetért..

4. frediw / Guest

Kedves andromeda

Az irasodbol szedtem ki a lényeget...,nem hinném, hogy valaki közülünk azt hinné hogy a te véleményed.

5. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Bocs..csak hibás igy és hidd

Bocs..csak hibás igy és hidd el van aki félreérti

6. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    andromeda-re

Szia andromeda!

Nem hinném,hogy ne lenne az egyértelm? bárki számára,hogy amit frediw kiragadott az nem a te véleményed,és biztosan nem téged akart bántani vele azzal,hogy leírta az övét,hanem csupán reagált annak a személynek a véleményére,akit?l te idéztél.Mellesleg egyetértek frediw véleményével,ezen kérdésban,mégpedig azért mert anno,amikor még egy rakás meghívócsere oldalt használtam,és cserélgettem,akkor sem történt egyiken sem annyi cserém,mint itt.(Biztosan nem véletlenül)

Én meg a végét ragadtam ki,ami a te nem is véleményed,hanem inkább feltételezésed volt,amire szintén nem bántási szándékból,csak megpróbáltam felvázolni,hogy nem helytálló.(Már csak azért sem bántanálak,mert tisztában vagyok azzal,hogy te egy nagyon rendes segít?kész hölgy vagy,és akkor kiemelnék még egy dolgot,hogy véletlenül sem érje szó a ház elejét:nagyon szép dolog t?led,hogy meghívót adtál azon személynek!!!!)

Még egy adalék,amivel remélem bizonyítom neked,hogy a hozzászólások számának a megcsappanása nem a sport és a játékok miatt van:
    A sport régóta sokat felmerül? téma volt a fórumba(egy ideig társalgási szinten,utána már más szemszög végett,az miatt,hogy zavart embereket),ami azt erdményezte,hogy fele annyian használják már a sport topicot,akik használják is,azok fele annyira aktivizálják magukat benne,és a hírek száma is napi átlagban a töredékére csökkent,ami max. kb 6 hírt jelent naponta.(utána lehet nézni)
    Ha ennek ellenére is el?térbe tud kerülni,akkor nem egyértelm?,hogy nem abban kell keresni a problémát a hozzászólások megcsappanása miatt???
    Egyébként itt hozzászólásokra aktivizálni az embereket nem egyszer? feladat,ha valaki kivitelezni tudja,akkor sokkal egyszer?bb arra fogni,és azt témát támadni amiatt,hogy nincsenek hozzászólások,mint azt megvalósítani,hogy legyenek máshol is(ezt tudom és elhiszem,hogy így van)

Egyébként meg nem kell csodálkozni azon,hogy abba a topicba vannak folyamatosan hozzászólások,ahol napi szinten vannak friss események,ezért jelennek meg hírek,amir?l informálni lehet embereket,és társalgás alakul ki bel?le.Ezzel persze,hogy folyamatosan csak egy ugyanilyen jelleg? topic pl. bulvár,vagy egyéb hírek tudná felvenni a versenyt,hiszen a hétköznapokban és ezekr?l beszélnek az emberek,err?l írnak az újságok.(Számomra ez egyértelm? és régen le is írtam már)

7. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Tisztára félreértitek, én egy

Tisztára félreértitek, én egy szóval sem mondtam, hogy a hozzászólások megcsappanása a sport stb.miatt van..egyszerüen csak ahhoz van hozzászólás!!! és az más értelmet nyer ha igy is érted, ahogy én szeretném...
    Az emberek dolgoznak, iskolába járnak, sokszor nem érnek rá olvasgatni stb..f?leg mert sok oldalon is vannak.. ld..pl..gonzot..nincs ideje... na ennyi

8. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    andromeda-re

Az utolsó mondatod végett volt félreértelmezhet?:"igy nemigen van mihez hozzászólni azt hiszem" és ezért fejtettük ki a véleményünket ezzel kapcsolatban.

Van itt mihez hozzászólni,ha megvan a szándék valakiben egyáltalán erre.Attól,hogy a sporthoz szól hozzá valaki,attól még a másik témák nem szünnek meg létezni,és bármikor bárki tud társalgást indítani,ha szándékában áll,és a másik tényez? meg az,hogy látja-e értelmét,mert ha nem foglalkozik senki a véleményével,akkor aligha szívesen és nagy kedvvel koptatja a billenty?zetet hosszútávon.

Amúgy meg semmi baj nincs,hiszen ez csupán egy beszélgetés,ha frediw,vagy én,vagy bárki zokon vette volna az írásod,akkor más lenne a stílus,és nem is itt zajlana az eszmecsere,hanem a dühöng?ben,de err?l szó nem volt.

9. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hogy mindenki megértse ...

Sziasztok !Mielött valaki reagálna tessék kicsit lejebb lapozni és elovasgatni !

Röviden de velösen :

- Kérem a a nicknevem alatti cimkét megváltoztatni pl csak valami tag vagy ilyesmire !
    - Részemröl a Tippelési játékok legyen az sport (foci/F1 vagy bármi ) MEGSZÜNTETVE!

Végezetül : Sajnálom , hogy ez az oldal oda jutott ahova : Azért mert valaki nem tudott valamilyen meghívóhoz jutni akkor itt mások munkája van felhozva mert nem tud mihez hozzászolni ?
    Engem is zavar sok minden a gagyi álltalános iskolás szintü szójátékok stb aminek eddig nem adtam hangot ; DE a lényeg megtanulunk számolni + olvasni stb
    ÉS az ,hogy kinek mi tetszik és mit olvas azt nem én vagy bármelyik moderátor dönti el hanem mindenki saját maga !

Tehát részemröl a Parasztvakitás
    megoldva És aki esetleg ezt nem nagyon értené akkor mint már fent is jeleztem kissé lapozni lefelé kicsit átolvasgatva talán rájön a döntésemre !

Üdv egy inaktiv user !

10. frediw / Guest

Tisztára félreértitek

No ezaz tisztára félreértitek
    Megvitatunk egy tad PM-jet es oda jutunk a hozzászólások megcsappanása a sport stb.miatt van,mindenki mindent félreért,es ebb?l lesznek a vitak.
    Lehet ezert nincsenek hozasolasok????
    Szerintem.

11. frediw / Guest

Véleményem

Nem nyomok negativot es a véleményem , ha szamit , http://torrent-empire.me/forumtema/csak-beszelgetunk#comment-75714

12. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nehogymá köztünk legyen más a

Nehogymá köztünk legyen más a stilus hééééé...:tef293:

Neki nem volt mihez hozzászólni ahogy bekukkantott.. körülnézett és ugy döntött nincs neki való téma.. ugyhogy a kedves játékvezet? ujfent sért?dése is furcsa, bár mindegy..ki-ki maga dönt miben vesz részt, és mihez szól hozzá..
    várt három hónapot, majd kifakadt.. miután kérést irt és azonnal törl?dött.. na nekem is ennyi

13. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    andromeda-re

Köztünk biztosan nem lesz más stílus,egyébként meg nálam mindenkivel szemben a normál társalgás az alap stílus.
    Amúgy meg megígérem még azt is neked,hogy ha kezdeményezel bárhol valami társalgást,ami nem szám. tech. téma és nem is a torrentoldalakkal kapcsolatos,akkor én csatlakozom,és nem fogsz hiába írni.(Fel?lem még akár az ebéd is lehet a téma,úgyis közeleg az ideje,és lehet,hogy még jobb étvágyam is lesz t?le)

hartigan meg biztos vagyok benne,hogy nem rád van megsért?dve,csak sok volt neki az utóbbi id?szak eseményei,és az nem jött jól,hogy ismét felkerült a sport téma,valamint a játékok is csatlakoztak hozzá(mégha csak említés szintjén is),de mint láttad írtam is neki,hogy ez egy beszélgetés,ahol ? is leírhatná a véleményét,ahogyan azt én is teszem,és semmi probléma nem lenne bel?le.(én azért megértem ?t is,mert nyomon követtem igen részletesen az eseményeket a fórumban)

14. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    frediw-re

Szia frediw!

Az attól függ,hogy ki hogyan éli meg,ezt én egy sima beszélgetésnek szántam,és úgy érzékeltem,hogy az is. Ez most egy vita?

Amúgy meg részben egyetértek veled,mert én is biztos vagyok abban,hogy sok vita indul csupán félreértésb?l,de furcsa módon ez is nagyrészt csak a torrentoldalakkal,vagy a cserélésekkel kapcsolatos témáknál ütközik ki igazán,de nem csak ez okozza a hozzászólások megcsappanását,de kétségtelen,hogy ez is hozzájárul.

Írásban valóban nehezebb érzékeltetni,hogy te nem indulatból írsz valamit,ha határozott véleményed van egy adott kérdésben,és ez félreértésre adhat okot,ezt osztom,és tapasztaltam is,de ez ellen nem tudunk mit csinálni,csak azt,hogy megbízunk egymásban,és nem feltételezzük a másikról a támadó szándékot.

15. juvenyus1889 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    :tef10:

szepen elinteztek ezt egyesek mondhatom,most hogy nem lessz tobbet tippverseny,havonta egyszer fogok benezni az oldalra es ezzel nem leszek egyedul...

16. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    hartigan-re

Hali!

Megértelek és nagyjából egyet is értek az általad leírtakkal,de ezt a dolgot most túlreagálod szerintem.
    Andromeda szerintem csak válaszokat keres,hogy miért nincs nagyobb aktivitás az oldalon más témákban is,és szeretne partnert találni a fórumban való olyan társalgáshoz,amiben ? is megtud nyilvánulni,és ezt szívesen is teszi.(Legalábbis én ezt gondolom)
    Ha nem bírná elviselni a fórumban sportot és a játékokat,akkor azt a dühöng?be írta volna be,és ?t ismerve nem igazán habozott volna,ezen vélemény kifejtésével.

Gondold ezt át légyszíves,amit most írtam,és az összes többi hozzászólást is,és aludj rá egyet!

17. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    381
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Parasztvakításra

Hát sziasztok!
    Mit is lehet erre mondani Hartigan!
    Én az utóbbi napokban egyrészt nyitottabbá váltam és volt amikor keményebbé!
    Soraidra reagálva:tef318:iszokul félreértetted a helyzetet!
    Parasztvakítás:Az amit leírtál abban nem lehet ilyen!Szerintem most nem mondtad el az okot! Te egyébként is abba akartad hagyni!És most bele kapaszkodsz egy fölnagyított helyzetbe!Én így gondolom,érzem!!!
    Ki is kötött beléd?Kinek nem tetszett a játék amit csinálsz?
    Az oldal azért jut ilyen helyzetbe,mert folyton félreértelmezések vannak bizonyos dolgok mögött!MOST IS!
    Megint mi van!Bolhából elefántot!De hát ezek vagyunk mi!Nagyszer?!Vagy mondhatnám azt is,hogy Ördögöt keresünk ott is ahol nincs!!!
    Mindenki azt vesz magára amit akar!De ez az igazság!
    Mindenki a másikban keresi a problémát,de az hogy önmagában is szét nézne azt már nem!!!
    Parasztvakítás??Nincs az itt!!Ami van:Hiszti és félreértés sokasága!
    Nos ez meg az én véleményem!!!

18. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    381
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    ez a hozzászólás

Szia Hartigan!
    Na ez a hozzászólás itt minek is kellett?????
    Volt alapja???Válasz:NEM VOLT!!!!

19. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    381
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Itt a pont!

Szia Fredíw!
    Itt a pont!Ennyí,nincs mit hozzátenni,EZ AZ IGAZSÁG!
    Tisztára félre van értve már megint minden!

20. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    381
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    túlreagálás

Szervusz Norbi!
    Túlreagálás!Nem is kicsit,NAGYON!
    Andromedára térve,szerintem ott meg elcsúsztál!Semmilyen válaszokat nem keres!Egyszer?en egy pm-et megosztott,amit neki írtak!Semmi több!
    De megint a gondolatok csak szöv?dnek,szöv?dnek,és már nem is arról beszéltek,beszélünk,mint az alapgondolat!

Címkék :