Csinos szőke ellenfél is vár a magyarokra a TCR-ben

A témát ebben részben 'Sport Hírek!' drogba № hozta létre. Ekkor: 2017. április 14..

1. drogba № /

Kapott lájkok:
    33
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    Pincér
    Újra láthatjuk a pályán az olasz női autóversenyzőt. Michela Cerruti a TCR International Series bahreini fordulóján a GE-Force harmadik Alfa Romeo Giulietta TCR-ét vezeti majd Davit Kajaia és Dusan Borkovic mellett.

A 30 éves szőkeség utoljára tavaly, az orosz hétvégén állt rajthoz, a sorozat további részét betegség miatt ki kellett hagynia 2016-ban. Az idei nyitóhétvégén, Grúziában már csapatmenedzserként jelen volt, de autóba csak most ülhet.

"Nagyon élveztem az első hétvégét, még úgy is, hogy nem vezettem. Furcsa volt egy teljesen más szemszögből megélni a csapat győzelmét" - utalt vissza a pillanatra, amikor Davit Kajaia megnyerte a grúziai első futamot.

Még csak 30 éves, de már több sorozatban - Formula-E-ben és Auto GP-ben - is megfordult

Forrás: Instagram

"Nagyon várom, hogy újra az én kis bébikémmel versenyezzek, a Giulietta születésénél és fejlődésénél is jelen voltam, itt az ideje, hogy ismét együtt küzdjünk a győzelemért. Egyelőre csak ezen az egy hétvégén ülök autóba, meglátjuk, hogy a továbbiakban hogyan tudom majd támogatni a csapatot" - mondta Cerruti a TouringCarTimes-nak.

A TCR International Seriesben idén két magyar csapatért is szurkolhatunk. Michelisz Norbert M1RA nevű csapatában Tassi Attila és Roberto Colciago küzd a pontokért, a Zengő Motorsport pedig Ficza Ferencet versenyezteti. A sorozat ezúttal a Forma-1 betétfutamaként szerepel, az első szabadezéseket ma tartják.

Let's block ads! (Why?)

Forrás...