Csontváry falat tagel, Petőfi romkocsmában mereng

A témát ebben részben 'Hírek a Nagyvilágból' david9696 hozta létre. Ekkor: 2015. november 05..

1. david9696 / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    284
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    A nemzetőr befejezi sörét, Hunyadi László a vécére vár. Szétbuheráltuk a leghíresebb magyar festményeket. Hogy miért? Csak úgy.

Nem is szeretnék bevezetőt írni, még a végén elkezdeném magyarázni, hogy mit akartam ezzel, úgyhogy legyen elég annyi, hogy fogtam a klasszikus magyar festmények szereplőit, körbeollóztam őket és beültettem a bulinegyedbe, mindenkit az őt megillető helyére. Annyit még azért elárulok, hogy én lepődtem meg a legjobban, mennyire természetesnek hat az egész. Na jó, akkor már azt is elárulom, hogy mit akartam ezzel:
    Semmit.
    Úgyhogy tessék, íme a festők vs. romkocsmák művészeti projekt képei:
    [​IMG]Csók István: Keresztapa reggelije. 24.hu / Neményi Márton[​IMG]Berény Róbert: Csellózó nő. 24.hu / Neményi Márton[​IMG]Fényes Adolf: Testvérek. 24.hu / Neményi Márton[​IMG]Csontváry Kosztka Tivadar: Önportré. 24.hu / Neményi Márton[​IMG]Horváth G. Andor: Kukoricafosztó. 24.hu / Neményi Márton[​IMG]Orlay Petrich Soma: Petőfi Debrecenben. 24.hu / Neményi Márton[​IMG]Munkácsy Mihály: Rőzsehordó nő. 24.hu / Neményi Márton[​IMG]Borsos József: Nemzetőr. 24.hu / Neményi Márton[​IMG]Koszta József: Muskátlis kislány. 24.hu / Neményi Márton[​IMG]Csontváry Kosztka Tivadar: Öreg halász. 24.hu / Neményi Márton[​IMG]