Igen nagyon sokszor megesik vele, általában ismerős ut szokta felhozi benem, volt olyan, hogy abban a megyében elösszőr voltam, de olyan ismerős volt az út, mintha minden nap arra járnék... Mondhatnánk persze, hogy az út egyforma, de a fák, a táblák, mögötte a hegy, a kanyar, a házak mind olyna érzést keltetek, mintha jártam volna már ott szóval van bug ebben a hülye mátrixban
Ez azért érdekes számomra, mert pont ezek a dolgok, az ismeretlen utcák, házak szokták belőlem is ezt a kis fura érzést előcsalni.Mintha már láttam volna már és jártam volna itt.
Elég gyakran utolér a Deja vu érzés, sokszor pl. beszélgetés közben. Nagyon érdekes dolognak tartom újra és újra
Sokszor vagyok így.Elég csak látni valakit,helyet egy mozdulat is előidézheti,vagy egy beszélgetés is akár.
idén január első munkanapján éreztem azt hogy már ez megtörtént velem egy párszor..mondjuk tavaly ilyenkor...
Na de zeeed ez maradjon is így még jó ideig. De tudod jól hogy másra gondoltam kis ismerős utcák ahol most jársz először, de mintha már jártál volna ott stb.
Én a Cicakisasszonnyal vagyok úgy mintha ismerném vagy már láttam volna valahol És az avatarod is rémlik valahonnan
február 30 mi?! azt a talit énis bevállalnám félretéve a hülyeséget... nekem is voltak már dézsa vű -im, sokszor csak ülök a gép előtt és egyszercsak bevillan... ez már egyszer megtörtént... melóba is volt már hasonlóm.