Magyar torrent oldalak Diablo Torrent

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 2010. augusztus 02..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. Rudolf / Guest

Értem

Tisztelt GOLL@M!
    Válaszodat köszönöm!
    Munkátokhoz sok erőt és kitartást kívánok.
    Üdvözlettel : Rudolf.

2. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    méreg

-van az én kicsi családom. örökség apáról fiúra és unokára.fenn vagyok diabló oldalon . meghívtam fiam mert a torizás családi szokássá alakult.közben unokám nagyobbacska lett külön gép külön oldalak . most a nagy ház átrenoválási akció miatt fiam írta oldalnak mivel net közös a gépek külön helységbe vannak ruterről mennek de IP egyezik . én személyesen is írtam kétszer válasz érkezett fiam kirúgták. tanulság nem jó ha ember mindíg őszinte. kérdésem ha jelezve van miért nem lehet megérteni vagy ha aki nem érti kérdezze meg de ilyenért kirúgni nevetséges.szerintem sokan vannak így miért nem lehet már megérteni net használat megosztását ! tiszteletem :ördög: :ördög: :ördög:

3. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    törlés

Szervusz Sipi!
    Szerintem írj Goll@m-ak,biztos segíteni fog!

4. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    legalább

Szia sipi!
    Legalább ne hallaná az ember,hogy "nem ip t nézünk"
    A két gép nem hinném,hogy egyforma,szóval szerintem lusták voltak megnézni...
    Azért ez dühítő!
    Én az ncore al vagyok hasonló cipőbe,de nem fogom kiírni ezek után,hogy az ip egyezhet...
    Üdv!
    gonzo

5. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    köszönet

köszönöm Goll@m korrekt és gyors segítségét. jó hogy vannak ilyen vezetők

6. joe03 / Guest

Küldő: Rendszer | 2012-10-30 14:30:22

Szep napot minden kedves felhasznalonak,

Orommel jelentjuk, hogy egy kis meglepetessel keszultunk nektek Halloween alkalmabol.
    2012.10.31.-en 00:00-kor, azaz ma ejjel kezdetet veszi egy keresos jatek, melynek lenyege a Halloween-i toklampasok gyujtese. Minden egyes megtalalt tokert kaptok valamit az oldaltol: bonuszpontot vagy esetleg feltoltest. De vigyazat, az oldal

nem csak jutalmaz, kellemetlen meglepeteseket is tartogat szamotokra! Most nincs ido tokolni, gyujts es legy TE a legtokosebb!

A jatek mellett tovabba elerheto lesz egy uj skin, a Halloween egyik Staff tagunk jovoltabol. A skin automatikusan feltoltesre kerul a jatek kezdetekor, termeszetesen barmikor vissza tudjatok allitani az altalatok eredetileg hasznalt kinezetet is a beallitasokban. Mivel Halloween is csak egyszer van egy evben, a meglepeteseket fokozvan: az oldalon Free Leech lesz, a jatek kezdetetol - 2012.11.04 - Vasarnap ejfelig.

Jo szorakozast es remiszto unnepeket mindenkinek!

FONTOS:

Rengetegen jeleztetek, hogy az oldalrol nem tudtok letolteni semmilyen torrentet. A hiba ki lett javitva, mar internet explorer bongeszovel is mukodik a fileok letoltese.
    Szinten sokan kertek, hogy a torrenteket uj lapon is meg lehessen nyitni, ezt a torrent listaban a torrentek cime elotti + jellel tudjatok megtenni.
    Mostantol lehetosegetek van az uj torrent hozzaszolasokrol kapott uzenetek tiltasara is.
    A torrent listan a mai naptol kezdve a hozzaszolasok szama is megjelenik es a letoltesi listat tudjatok a fejlecre kattintva is rendezni.

Nyomatekosan kerunk minden kedves felhasznalot, hogy a fooldalon kiirt hirekben kovessetek a jelenleg zajlo javitasok menetet, mely minden nap frissul.
    A listaban jelenleg kiirt hibakrol ujabb bejelentest NE tegyetek, ez nagy mertekben lassitja a hibajelentesek szureset.

Tovabbi kellemes napot kivan a Diablotorrent csapata!

7. nonoka /

Kapott lájkok:
    2,448
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Diablo

Sziasztok, a tökökből szerzett jutalmat holnap kapja meg mindenki, a csalok kizárásának érdekében. Vigyázat! A tökökben nem csak kellemes, de kellemetlen meglepetések is lehetnek.

Ne feledjetek, az oldal Vasárnap éjfélig nem számolja a letöltést.

8. Gonzalez /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    ujra lehet utalni

Sziasztok!

Orommel ertesitunk minden kedves felhasznalot, hogy a bonuszpont atutalas ujra mukodik.

Szep napot mindnekinek!
    Diablo Torrent Staff

9. Ordogfioka /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Miért?

Nem rég léptem fel és látom, hogy a staffból távoztak páran és pont azok, akik szerintem értették a dolguk. Vajon miért?
    A másik, szerettem a dTRT-s releaseket, jó minőségűek. Vajon miért kellett ismét diabloT-s munkákat csinálni, amiknek nagy része tömörített forrásból készül.Ezt is miért?

10. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    Ezért!

Szia!
    Idézet:
    "Udv mindenkinek,

A Diablotorrent uj tulajdonosa vagyok es szeretnek par dolgot tisztazni itt, a forumon is. Targyalasok folynak a Staffrol, abban egyet ertunk, hogy nem jo a jelenlegi felallas. Az itt elhangzott vitaval kapcsolatban megtesszuk a szukseges lepeseket. Szeretnek mindenkitol elnezest kerni a Staff modortalan viselkedese miatt (akinek nem inge nem veszi magara), a jovoben azon leszunk, hogy hasonlo dolgok ne tortenhessenek meg es minden kerdeses esetet alaposan kivizsgalunk. Az elsodleges celom a diablotorrentet egy udvariasabb, kulturaltabb es abszolut felhasznalobarat oldalla segiteni.

Az oldalon folyamatosak a fejlesztesek, sajnos rengeteg hiba van meg az uj felulettel. A regi rendszer teljes lecserelese feltetlenul szukseges volt a rengeteg sebezheto pont es az eroforrasok kimelesenek erdekeben. A bonuszpont atutalas es a keresek rendszer is hamarosan ujra mukodni fog, ehhez es a tobbi hianyossag, hiba potlasahoz valamint javitasahoz kerem szives turelmeteket.

Ha problematok adodik, tanacsotok lenne vagy esetleg kerdesetek, irjatok nekem emailt.

Tovabbi szep napot es jo toltogetest kivanok mindenkinek!
    GOLL@M"

Üdv!

11. Ordogfioka /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Ezért nem

Visszaolvasni Én is tudok :tef293:
    Nem vettem észre, hogy valaki modortalan lett volna. A másik, hogy több éve ott lévő staff tagokon épp most tört volna ki a modortalanság, röhej :tef161:
    Azt hiszem az egyértelmű, hogy nem ez az igazság, ez csak rizsa.

12. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Bizony ha....

Ordogfioka wrote: Visszaolvasni Én is tudok :tef293:
    Nem vettem észre, hogy valaki modortalan lett volna. A másik, hogy több éve ott lévő staff tagokon épp most tört volna ki a modortalanság, röhej :tef161:
    Azt hiszem az egyértelmű, hogy nem ez az igazság, ez csak rizsa.

Sziasztok!

Tisztelt fórom társunk [@Ordogfioka]!
    Bizony ha mélyebben vissza olvasol találni fogsz konfliktust!

Nevezetesen [@predator02]-t tiltatta ki egy kis pö...!

Elég régóta fenn vagyok Diablon.
    A Staffal összetűzésem sosem volt, pedig félve ugyan de volt hogy segítséget kértem t.infos fórum társunk ügyében.
    Szó se róla korrekt módon segítettek!

Szerintem egy mezei felhasználó nem igazán lát egy oldalon sem
    a kulisszák mögé.
    Tehát megítélni sem igazán tudja ki végez jó vagy rossz munkát.
    Véleményem szerint a Diablo nem volt sosem rossz oldal
    és most is jó irányba halad.

Nos a fent nevezett ügyben írtam [@GOLL@M]-nak.
    Félve írott levelemre gyors és korrekt választ adott.

13. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    álláspont

Szervusz!
    Nézd ez a te álláspontod!Úgy néz ki másnak más volt az álláspontja ebben a kérdésben!

14. frediw / Guest

Diablo

Szerintem jo oldal a Diablo,de viszont volt par erthetetlen kitiltas [@szederke] es [@predator02] forumtarsunkat.
    En azert bizom hogy jo iranyban haladnak :tef344:

15. Cintia / Guest

Ez kedves!

Szia!! Igazad van. sajnos engem is kitiltottak .. de a kedves GOLL@M nem tudott rá megfelelő indokot adni miért!! De az a legszomorúbb hogy rá akart beszélni az sms reg-re (jó drága persze) szerintem nem korrekt dolog pénzt kérni érte!

16. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Való igaz

frediw wrote: Szerintem jo oldal a Diablo,de viszont volt par erthetetlen kitiltas [@szederke] es [@predator02] forumtarsunkat.En azert bizom hogy jo iranyban haladnak :tef344:Sziasztok!Pacsi [@frediw]!

Való igaz, ezek megtörténtek és érdekes esetek voltak.
    Anno [@szederke] vissza
    és meg lett támogatva
    sok sok
    fórum társunk jóvoltából.
    [@predator02] pedig vissza kapta Diablo accát elsősorban [@pipus]
    -nak másodsorban [@GOLL@M]
    -nek köszönhetően.

Hozzáteszem:
    Valójában egyiknek sem lett volna szabad megtörténnie!

17. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    ennek.

Hogy olvasni tudsz,ennek örülök,nagyon...
    Azért idéztem,hogy segítsek,de akkor innentől máshogy...(alkalmazkodok)
    Nyilván kínosan érintettek a változások ezért vagy felháborodva...Netán a volt staff része voltál te is.Mi másért írnál?!
    A konkrét esetben az volt a baj,hogy a gyerek 2 hetes regel kitiltatta predator02 barátomat,demonstrálva,hogy ő megteheti,mert nyilván ismeri a staffot(talán épp téged).
    Azt hiszem nonszensz,ha egy treckert játszó térnek néznek/néztek!
    Azt hiszem ebből lett elege az új tulajnak és,hogy mondjak valamit,IGAZA VAN!!!
    Jelzem a váltás óta többet járok az oldalra,mert jobb lett!
    Példa: egy játék kapcsán nem tudtam megértetni doktorovics al ,hogy bizony a "gy" az egy betű a magyar ABC ben és nem kettő...Végül válaszolni se sikerült neki...Nem a több évé ott lévő staff változott meg hirtelen,hanem a tulaj,aki nem nézi el a dolgokat...
    Remélem így már kielégít a válasz!Nem akartam belemenni...
    Üdv!

18. frediw / Guest

re Való igaz

Fater wrote: frediw wrote: Szerintem jo oldal a Diablo,de viszont volt par erthetetlen kitiltas [@szederke] es [@predator02] forumtarsunkat.En azert bizom hogy jo iranyban haladnak :tef344:
    Sziasztok!

Pacsi [@frediw]!

Való igaz, ezek megtörténtek és érdekes esetek voltak.
    Anno [@szederke] vissza
    és meg lett támogatva
    sok sok
    fórum társunk jóvoltából.
    [@predator02] pedig vissza kapta Diablo accát elsősorban [@pipus]
    -nak másodsorban [@GOLL@M]
    -nek köszönhetően.
    Szia Fater.
    Orulok neki hogy vegull megoldodott minden,halas koszonet [@pipus] es [@GOLL@M] nak.
    En abban reménykedem hogy nem lesz tobb ilyen (felreertes),hogy artatlanul tiltanak ki :tef344:

19. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    sőt

Szia! :tef293:
    Nem akarom védeni papa21 et mert....
    De őt annó azért dobták ki ,mert sok volt a bónuszpontja...Ezt konkrétan tudom.Miközben ismerek modit aki r2d2 néven regelve van torrentcserés oldalra....
    Üdv!

20. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Ez kedves!-re

Cintia wrote: Szia!! Igazad van. sajnos engem is kitiltottak .. de a kedves GOLL@M nem tudott rá megfelelő indokot adni miért!! De az a legszomorúbb hogy rá akart beszélni az sms reg-re (jó drága persze) szerintem nem korrekt dolog pénzt kérni érte!
    Kézcsókom [@Cintia]! Már ha az adatlap valós.

Lehet hogy [@predator02] esete még friss volt és azonnal írtak
    és a segítségére siettek, ezért kaphatta még rögtön vissza a
    Diablo fiókját!
    No jó ez valóban kifogásolható "De az a legszomorúbb hogy rá akart beszélni az sms reg-re" (Nincs egy doboz cigi ára)
    Csupán hasonlatként írom!

Nem titkolom Diablora én is SMS reggel jutottam be, és
    nem bántam meg azt a 400Ft-ot.

Amim van mindenhez magam próbáltam hozzá jutni.
    Nos ez nem mindenhol lehetséges?
    Hát való igaz!
    Három oldalhoz jutottam hozzá itt (nCore, BitHUmen, Carpathians)
    úgymond ingyen.
    Ami azért nem teljesen igaz.
    Valójában megadtam minden meghívómnak ami járt ezekért az oldalakért.
    Ezért úgy érzem nem tartozom senkinek!