Magyar torrent oldalak Diablo Torrent

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 2010. augusztus 02..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. paka41 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Diablo

Sziasztok!
    Nálam nem jön be a diablo!
    Tudjátok mi a hiba?,vagy csak nálam van a gond!
    Köszi!

2. Warrior /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re -Diablo

nalam sem De tuti kiss szervizeles es csak atmaneti lesz :tef293:

3. Sucker_Punch /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    re...diablo..

Nem , nálam se jön be .

4. faust10 /

Kapott lájkok:
    11
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Diablo-Goll@m

Sziasztok.

1 Reklám engem nem zavar akit nem érdekel ne vegye figyelembe és kész.
    Átugrok rajta és nézem amit akarok.

2 Billenytüzet.
    Ez se zavar mert én csak azt nézem hogy végre van egy olyan oldal tulajdonos aki veszi a fáradtságot és válaszol a feltett problémás kérdésekre.
    Jelen van és nem csak menekül ha valakinek valami gondja baja van.
    Nem csak a bannt ismeri segít.

Én köszönöm neked hogy itt vagy és segítesz annak akinek gondja van és szerintem többen vagyunk igy.

5. Ordogfioka /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Mi is lett?

Újabb leállások, ami egy új oldaltól nem elfogadható. Miért kellett a nyilvánosság elé tárni ha nem működik?
    Mi lett az oldalból? Újabb pénzhajhász rendszer üzenet. Akik ott vannak tudják miről is van szó. Sajnos a megítélésem szerint kezd belesüllyedni azon oldalak világába, ahol a tulaj, vagy tulajdonosok a pénzt tartják az elsődlegesnek és nem a torrentezés lényegét, nem a torrent társadalom fejlődéséért szeretnének tenni. Nem a minőségi anyagok tovább adása, hanem csak a profit számít.

6. GOLL@M /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    RE

Udv,

Pontosan azert vannak leallasok, mert jobba szeretnenk tenni az oldalt. Most kerultek a vegleges helyukre az oldalak. SSd-rol fut a torrent es ezert rendkivul alacsony a load, nagyon gyorsak a lekeresek. A helyzet az, hogy egy ekkora es ilyen minosegu oldalt osszerakni es hibamentesre javitani rengeteg idot es munkat igenyel, nem mellesleg hatalmas tudast.

Mivel a szerver koltsegeit tekintve, hogy kulfoldi a szerver es a konfig ott kezdodik, hogy 12 magos a processzor 2 SSD-rol fut az oldal es sorolhatnam, nagyon nehez fedezni. A reklam uzenetek heti maximum 1x mennek ki, de nincs minden heten koruzenet. Azt hiszem, ennyit nyugodt szivvel el lehet viselni, a kezdeti szerveri/oldal problemak pedig folyamatos helyreallitas es javitas alatt vannak.

Legy turelemmel, ha ertesz hozza akkor tudod, hogy rengeteg munka van ebben es nem megy minden 2 perc alatt. Ha nem... akkor tudd, hogy amit te latsz az rengeteg lapnyi kodsorozatot rejt a fejlesztok szamara. Ezekkel nem egyszeru dolgozni.

Szep napot!
    GOLL@M

7. Heista /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    diablo meghivo

sziasztok lenne egy kérdésem. Most kaptam egy diablo acc ot birnk meghovot küldeni csak nem tudom hogyan kell valaki irna nekem aki tuds segiteni privát üzenetbe. elöre is köszi

8. vaya /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Diabló

Elöljáróban,nem én írtam csak rátaláltam.Amennyiben igaz az állítás,úgy megint az userek átverésének lehetünk tanúi! :tef293:
    Már régen nyilvánvaló, hogy egyes oldalakon a fájlmegosztás teljesen értelmét vesztette. Az se zavarna senkit, ha egész egyszerűen kikapcsolnák a trackert. Sőt, még sokkal őszintébb is lenne az egész: adjátok ide nekünk az összes pénzeteket, cserébe… hm… itt van ez az üzenőfal szmájlikkal, szórakozzatok!

Itt van például a Diablo Torrent, ahol eddig sem arról voltak híresek, hogy jófejségből maguk fizetik a szerver havidíját. Kőkemény esemes és paypalfizetős regisztráció van, gondolom a feltöltést is forintban mérik odabent. Annyira azért nem mehet rosszul, ugyanis ezt a képet rakták össze nemrég:
    Hagyok időt megemészteni ezt a képet. Nekem sem ment egyszerűen.

Először is, mostantól a nyeremény újmagyar formája nyermény. Sőt, ez egy nyerményjáték-sorozat, minden hónapban más, éppen nagyon értékes cuccal, ami most éppen egy ájfón öt lett. Jaj de jó, már megijedtem, hogy messze megyünk a netcigánykodástól. Ehhez a csúcsszuper telefonhoz (remekül megy az új szavak kitalálása) csak annyit kell tenni, hogy elküldesz egy (de inkább minél több) esemest anyuci telójáról, aminek az ára lefordítva 2032 forint. A telefont a képen látható úriember fogja kézbesíteni, az illusztrált öltözékben. Gondolom.

Kicsit paradox nekem ez az egész: küldjél nekünk kétezer forintot, mert nagyon csórók vagyunk, de zsebből megveszünk egy ajfónt ajándékba, mert nekünk annyira jól megy. Arról nem is beszélve, hogy az egész kép borzasztóan gyenge Photoshop-munka. A kép csak úgy rá van baszarintva a telefonra, a valós kép jó kicsi, nehogy bármilyen részlet is kivehető legyen belőle. Rá van ugyan nyomva egy Diablotorrent cetli, de ekkora méretben akár az is lehet kamu. És könyörgöm, minek rá a szőrös, sörhasú, kopasz “télapó??

Van olyan, akinek ezek után megér kétezret egy ilyen telefon, amit úgyis valamelyik haver nyer meg – ha egyáltalán kisorsolják?

update: Kozi a kommentekben meg is találta a kép eredetijét. Így tehát már teljességgel bizonyos, hogy nincs semmiféle ájfón, és egy nagy kamu átbaszás az egész.

Teljes cikk: http://fikablog.eu/2012/11/alkesz-mikulas-hozza-az-ajfont/

9. Loki / Guest

vaya

Olvastam és szörnyülködtem is. Ezek után ha fizetnének sem regisztrálnék oda ..

10. GOLL@M /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    RE

Udv,

Elolvastam a postot. Osszeeskuves elmelet szagu szamomra, de megertem az irot, sok atverest lehet tapasztalni manapsag, foleg Magyarorszagon.

Azt senki sem mondta, hogy az iPhone mar meg lett vasarolva, a kepet a szervezo ceg keszitette... mindig lesz olyan ember akinek nem vicces az, ami masnak igen. Lasd pocakos mikulas. (Nekem sem tetszik) Ezt el kell fogadni, nem mindig a szemelyes velemenyem az elsodleges. A matrican egyertelmuen latszik, hogy csak oda lett biggyesztve es nem eredetileg tartozik a kephez. Ezzel sem volt celunk atverni senkit.

Atveresrol akkor lenne szo, ha a nyeremeny nem kerulne kisorsolasra de mivel teljesen hivatalos es bejelentett jatekrol van szo, igy a sorsolasra es a nyeremeny kiosztasara mindenkeppen sor fog kerulni.

A nyeremenyjatekban Diablotorrent staff, valamint azok rokonai, kozeli ismerosei nem vehetnek reszt akkor sem, ha tagok az oldalon.
    Termeszetesen a vegeredmenyt telefonon kozuljuk a nyertessel, ahogy azt a jatekban irtuk is.

Az oldalra a regisztracio es egyeb szolgaltatasok melyekert fizetni lehet elore le vannak szogezve, atveresrol szo nincs. Mindenki a sajat akaratabol vasarol csomagot, vagy regisztral. A helyzet az, hogy mint mar korabban leirtam nem olcso a szerver berlese es a netszolgaltato, valamint a kulonfele biztonsagi opciok sem... hadd mondjam el, hogy egyenlore minuszba megy az oldal!
    Ha lesz plusz bevetel, mi az oldal fejlesztesere koltjuk azt is, nekem ebbol hasznom nem kell, hogy szarmazzon es nem is szarmazik, en nem ezert kezdtem ebbe bele. Mi nem vagyunk politikusok, mi nem lopjuk a penzeteket es nem tomjuk vele a zsebunket. Ez egy szabad oldal, itt nincs kotelezo "ado" En pedig a staffal egyutt tovabbra is dolgozom azon, hogy a felhasznalok jol erezzek magukat nalunk. Az oldal alapjai atalakitas alatt vannak, hamarosan felkerul az uj szabalyzat es uj releasek.

egy szemelyes gondolat: Haters gonna hate.
    Es sajnos ez nagyon igaz mondas. Mindig lesznek akiknek majd nem tetszik ez, vagy az, vagy eppen semmi sem. En azok kozott maradok akik ertekelik masok munkajat, meg akkor is ha az a poszt fika. Azt is meg kellett irni, raszanni az idot, osszegyujteni a gondolatokat.

Szep napot mindenkinek!
    GOLL@M

11. Ketrec /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    GOLL@M

Üdv!

Köszönjük szépen,így már érthetőbb...és nem utolsósorban korrekt,és egyenes!

12. GOLL@M /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    RE

Udv,

Azert ide irom, hogy ha keresi esetleges mas is, akkor megtalalja.

http://diablotorrent.hu/meghivas.php

Ezen a linken tudsz bonuszpontert meghivot vasarolni.

Szep napot!
    GOLL@M

13. Loki / Guest

GOLL@M

Tudod ez olyan dolog hogy vagy el hiszed vagy nem. Tegyük fel bejelentitek hogy xy nyerte. Honnan lehet azt tudni hogy valóban ? nyerte és nem csak egy beépített vagy kitalált felhasználó vagy dolog (átverés).

"telefonon kozuljuk a nyertessel"

Ismét egy ellenőrizhetetlen rész, akár ez is lehet kamu. Ne haragudj de torrent oldalon ilyen nyeremény játékot csinálni meleg dolog, nem véletlenül van ennyi visszhangja, és nem csak a rosszindulatú emberek gondolkodnak el, még ha valóban nem is átverés.

14. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    hát diabló

-legyünk már néha pozitívek legyen igaz és egy jó diablóval mi is jól járunk !

15. GOLL@M /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    RE

Tokeletesen egyetertek veled, teljesen iazad van. Ebbol a megfontolasbol jutottunk arra, hogy ez volt az utolso ilyen jellegu nyeremenyjatek az oldalon. Sajnos tobb rosszat okoz a jatek, mint amennyi jot.

Nem csodalkozom a velemenyeken es a rossz visszhangon sem, a vilag is olyan, amilyennek azt akarjak az emberek.

GOLL@M

16. Ordogfioka /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Release

Milyen új releasekre gondolsz? Diablosokra? Mert abból volt elég és enyhén szólva gyalázatos munkák voltak. Kivéve talán a kezdeteket és amikor új névvel kerültek ki (dTRT) ez után jött megint a diabloT és a minőség a béka segge alá esett:tef293:
    Kérhetnék erről bővebb felvilágosítást?

17. Ordogfioka /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nyeremény!

Lehet tudni esetleg kinyerte a november 30-án kisorsolt ájfont? Vagy titkos? :tef293:

18. Loki / Guest

ájfón?:tef293:

Te hiszel benne? Szellemek nem léteznek.:tef293:

19. Ordogfioka /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nincs válasz!

Úgy látszik nem igyekszik válaszolni a tulaj erre a kérdésre olyan gyorsan, mint a többi felvetésre. Beérném egy adminisztrátor válaszával is :tef293: Ebből csak az jön le, hogy nagy átverés volt ez a "nyeremény játék"!

20. fekusz /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    diablo

Még aktuális a kérdés ? !
    Lehet lemaradtam de én se láttam semmi hírt róla...