Michelisz Norbert autója a legrosszabbkor mondott csődöt a katari, utolsó világbajnoki futam időmérőjén. A túraautó-világbajnokság összetett pontversenyében második helyen álló Michelisz Norbert az időmérő edzés első szakaszában a legjobb időt autózta, de a második szakaszban fékproblémák miatt csak a 11. időt tudta futni. Michelisz Norbert autója az utolsó pillanatokban mondott csődöt Forrás: DPPI/Antonin Vincent „Még nem tudom mi történt, mintha beragadt volna a fék. Nem tudtam jobb időt menni, mintha a mért kör második felében folyamatosan fogott volna a fék. Szégyen, ami történt, de azt hiszem, mindennek megvan a maga oka. Próbálom kihozni magamból a maximumot, meglátjuk, mire lesz ez elég. Van két futam, csalódott vagyok, sajnálom, de ez van" – mondta Michelisz az edzés végén. Ez azt jelenti, hogy mindkét esti futamon a 11. helyről indulhat majd a magyar pilóta. A Q3-ban végül Michelisz hondás csapattársa, Esteban Guerrieri lett a leggyorsabb, így a fő futamban ő indulhat majd az élről. Cikkünk folyamatosan frissül. Let's block ads! (Why?) Forrás...