Dühöngő

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 1970. január 01..

1. rocsi69 / Drágaszág

Kapott lájkok:
    10
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Magánzó
    Lakhely :
    Szeged
    Most én dühöngök (már bocsánat)

Nem értem miért kell elrontani mások játékát !
    Mind a sport topic mind a góltotó üde színfoltja volt, az oldalnak kár hogy néhány játékrontó miatt veszélybe került.Kedves hartigan remélem tovább folytatod mégis.!!!

2. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    hartigan

Szia hartigan!
    Egyáltalán nem értem,a reakciódat. Véleményem szerint az összes játék nagyon szuper,amit nem kis munkával itt kiviteleztél! Beleértve a Góltotó-Tippelést! Igen a sportról szól az is,de mégis más téma.

3. szederke /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Csak azért is dühöngök...

Mert ide vezet egy olyan Topic törlési "kívánalom" ami-mint a hozzászólások többsége jelzi- a többség ellenére van és további remek Topic m?ködtetésének megsz?néséhez vezet(remélem nem történik meg).

4. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    Fura!

Fura a köszönet és a minusz is,de így látom ...Baszzus Te nem a 2 ember miatt csinálod a totot...!!!!!! Mert valaki kiakadt ,akkor csesszünk a másikk 30 emberre???!!!Mert Te is tudod,nem 2en tippelnek!Ha unod a melót ok!Fejezd be!!!De ne ilyen pöcsség miatt,már bocs...
    Így érthet? talán a jelem/im
    Üdv!
    hartigan

5. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    sajnos

Sajnos az összes hozzászólást nincs id?m végig olvasni...,mert sajna sok a meló!
    De azt hiszem ez önmagában többet mond mindennél!!!!.....
    SPORT KELL!!!!!!!!!!! :tef293:
    Üdv!

6. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    FURA

-ritkán írok mert nincs kedvem. rossz nézni egykor kedvenc oldalam széthullását. sajna id? elmult amikor még infó és csere oldalként fúzionáltunk
    -szerintem lassan társasági oldal lesz nem csere .DE mint mindíg van 1-2 emberke aki élvezi jól összerakott topikok szétverését. pl .én a f?zöcske de okosan sose fogom olvasni tehát olvasom amire igényem van. a gyerekes marákodás megkezd?dött de sajna pár agyatlan emberke aki nem tudja mit akar olvasni az oldal leép?léséhez fog vezetni. kérlk Admin és Atlantisz nézzétek meg munkátok gyümölcsét .oldi :tef10:

7. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem is olyan fura.

Mindenkinek megvan a lehetösége véleményt nyilvánitani és az rendben is van - Talán jobb lenne végigolvasni a véleményeket és talán más kép alakulna ki !
    Ha magát a melót untam volna meg :
    - Akkor ma nem utalom a támogatást az oldalért !
    - Akkor nem inditanék még egyébb játékokat a gólTotón kivül
    - És végül van annyi vér a pucámba akkor bejelentem "Sorry gyerekek de elment kedvem és unom "
    tehát ez a része beírásodnak rendesen tökönrugásnak is felér !
    Meguntam azt amit sokak már lezártak , de mégsincs lezárva na és persze felmerültek itt olyan vélemények is ,hogy nem lenne szerencsés hasonló jellegü játékok folytatása !
    Talán ha túltudunk lépni hasonló pöcsségeken talán tudjuk folytatni is de csak ha erre lesz egy különálló része az oldalnak, hogy ne zavarjuk fórumtársainkat akiknek már szemét is zavarja ha egy új hír jelenik meg és nem az ö szájize!

a minuszokon már tultettem magam nem zavar mert ez velejároja ,hogy van akinek más a véleménye vagy éppen nem tetszik valami !

Üdv.

8. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Szevasz Sipi .

Szevasz Sipi .

Nyugodj meg nem lesz itt széthullás , :tef293:

9. Jozsef78 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Duhongo

Igen ritkan szoktam ebbe a topicba irni de most ismet megteszem. Hat kerem itt zajlanak a dolgok rendesen.Oszinten megvalom en a fociban csak a vilagbajnoksagot nezem az issajnos csak negy evente van! A Vb-t imadom nezni bevallom! De egyebet mind a bajnoko ligaja-- szo sem lehet rola! nem szeretem nezni, nem tudom miert.En azt mondom van egy nagyszeru tarsunk a focinorbi aki nagyszeruen ert ezekhez a hozzaszolasokhoz. Ahogy elnezem rajongoja is a focinak meg mindennek! Kerdem en: ha egyszer van egy kulon topic amely a sport-ra van nyitva akkor miert ne irjon az ember kedve es hobbi szintje szerint annyit amennyit jolesik?? En ugyan ritkan olvasom a bejegyzeseit de ha egyszer az ember szeret leirni mindent ami megtortenik a sport vilagaban akkor azt mert nem teheti meg korlatlan HSZ szerint?? Igy legalabb mindenki tud valamit a sportrol mart itt az oldalon is ha valakit valami nagyon erdekelNemde??Es vegso soron szerintem a focinorbinak is jol eso erzes ha tud valamit a tudtunkra adni. Sajat velemenyem !

10. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hidd el !

11. Devil / Guest

na akkor már én is

na ha már mindenki dühöng ilyen apróságért, hogy valakinek nem tetszenek bizonyos fórumban lév? dolgok!

akkor már én is hagy panaszkodjak már egy kicsit:

fel emelték a kedvenc söröm árát, hát jól van ez így?! engem baromira zavar ez, most hova menjek már panaszkodni? benzint is emelik egy héten kétszer

tudjátok mit?! zárjanak be a sörf?zdék és a benzinkutak inkább, minthogy fizesse a drágábbért

irónia

Ti meg veszekedjetek azon kinek a topikját kéne bezárni! jaa, nem is a Tiétek, hanem a miénk mármint a felhasználókért! úgyhogy ha már létrehoztátok és nem akartok vele foglalkozni, legalább hagyjátok, hogy mások élvezzék mindazt amit TE létrehoztál

12. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    elnézést

Sziasztok!
    Nos ti is észre vettétek tegnap kicsit elszaladt velem a ló,és túlságosan is bepipultam Vackenb beírásán,már ami a törlés gondolatát érinti!
    Nagyon SAJNÁLOM a dolgot és szeretnék Vackenb társunktól és mindenkit?l elnézést kérni a kirohanásaimért!ELNÉZÉST!

Úi.:bízok benne,hogy marad a sport topik,még ha át is lesz formázva!

13. Jozsef78 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    re-pipus!

Szia! Semmi gond nincsen! Itt mar kiduhongtuk magunkat ugyhogy megszunt a vihar! Amugy is Atlantisz megigerte ,hogy nem lesz torolve a topic! Udv! JOZSEF

14. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hartigan!!

Nem olvastál a sorok közt!
    Tudom,hogy nem unod!!!!!!!!!S?t!!Ígyekszem mindig megköszönni a munkédat,mert tudom,hogy nem kevés!!
    Arra próbáltam utalni,hogy ez egy újabb meggondolatlan kijelentés részedr?l!
    Te ezt szereted csinálni!Mi meg szeretjük,hogy csinálod!!!!!!!!!!!!!Ennyi!:tef293:
    Ha,valami fontosat nem olvastam,akkor bocsesz.
    Üdv!

15. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    Azt hiszem

Azt hiszem az els? reakciód volt az ?szintébb,még ha tudom,ez is az! :tef344:

16. laci9 /

Kapott lájkok:
    93
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    ncore

Üdv Mindenkinek!Én másért dühöngök.Az ncorra 2 éve cseréltem meghívót,most hipp-hopp nem tudok belépni valaki megváltoztatta a jelszót ,e-mailt.A staff azt válaszolta a meghívóm kérte a változtatást,most nem értem akit én 2 év alatt meghívtam,jó sokat feltöltött,jó arány sok pont,most én is vissza kérhetem új saját e-maillal új jelszóval és most már én használom?
    Tud valaki erre megfejtést?

17. Jozsef78 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re-laci9

Szia hat erdekes egy dolog amit leirtal.Utananeztem es olvasom ,hogy :Az oldalon járt:
    23 perce.Vagyis ezutan mar nem tudtal belepni?? ezt megsem ertem...

18. Bedy /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    laci

szia!
    A meghívód nem változtathatja meg a te saját accod adatait, ez biztos!
    Ha nem erre gondoltál akkor írd le mert így valóban nem tiszta mi is történt!

19. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    laci 9

Megfejtést nem tudok!Max írj a staffnak,hátha...
    Visont,ha gondolod,szívesen meghívlak!Anno még frissregesként,nagyon korrekt voltál! :tef344: Én meg nem felejtek!! :tef293:
    Ha kell valami keress.
    Üdv! :tef293:
    Gonzo

20. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    nekem

Nekem 2 napot ír laci 9 re,de tudtommal(s?t! Tuti)nem ezvolt a neve...Ami volt az már nincs az adatbázisban :tef10:

Címkék :