Dühöngő

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 1970. január 01..

1. laci9 /

Kapott lájkok:
    93
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    ncore

A lányomnak van másik accja azon beszélgetek a staffal.

2. Jozsef78 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    gonzo410

Szia! Nalam benn van a baratlistan de sajna a nevet nem irhatom ki csak ha laci megengedi.

3. laci9 /

Kapott lájkok:
    93
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    re

4. laci9 /

Kapott lájkok:
    93
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    ncore

5. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    laci9

Józsefkének igaza van!!!Kérj emlékeztet?t,mert az acc él és virul!
    És bedynek is ! A meghívó nem tehet semmit!!!
    Üdv!

6. laci9 /

Kapott lájkok:
    93
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    re

Üdv!Haza jöttem munkából és nem tudtam belépni írtam a staffnak,mert a lányomnak van másik acc-ja és volt a válasz másolom:
    staff | 2013-01-31 21:34:38
    Üdv!

Az email címed a meghívód kérésére lett megváltoztatva.

7. laci9 /

Kapott lájkok:
    93
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    ncore

8. laci9 /

Kapott lájkok:
    93
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    re

jenopapa néven volt az acc

9. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    fater re...

Fater wrote: Sziasztok hölgyek urak!Köszönök mert szerintem ha betolom valahova a képem úgy illik! :tef344:
    Szia focinorbi!

Szia! Fater!
    Sokan kiragadnak egy más által leírt mondatot!Aztán "idegen tollakkal ékeskednek"Ez miért nem zavar senkit?(ennyit az önkifejezésr?l)
    A billentty?kombináció nem m?ködik sajna....!!!Benyomkodtam és semmi... :tef10: egy sporthír sem jelent meg... Ja!!Hogy el?tte olvasni is kell?! :tef161:
    Remélem érted mir?l?! :tef344:
    Üdv!

10. Beszerző /

Kapott lájkok:
    7
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    szalmaszál hasogato
    Lakhely :
    Aprajafalva
    Egy ötlet csupán ugy sem

Egy ötlet csupán ugy sem lehet a meghivotnak kérni az email cserét ha pl feltételezzük azt állítja ellopták annak az accját akit?l meghivot kapot szerintem ha ez van irj azoknak akiket meghívtál az oldalra és mind írja meg ami történt a staffnak de ez csak tipp !:tef293:

11. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem az a baja hogy

Nem az a baja hogy törölték,hanem ? nem tud bemenni valamiért, bár furcsa tényleg ez igy.. ilyet nem hallottam, hogy meghivok valakit, aztán két év mulva kérem a ncore staffot változtassa meg az emailcimét..de mire???? a meghivónak ha saját cimére kéri két acca lesz nem?? vagy én értek félre valamit?? emailcim megváltoztatása meg ugye nem egy nap jobb esetben..

12. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Ez itt a dühöng? kérem.. arra

Ez itt a dühöng? kérem.. arra való hogy engedd ki a g?zt... ne habozz.. :tef293:

13. KyoPityus /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    account lopás

Veled értek egyet. Ez az eset úgy néz ki mint egy account lopás staff közrem?ködéssel. Az utóbbi id?ben sajnos gyakran látni panaszokat az nCore staffal kapcsolatban. Szerintem itt is ?k hibáztak.

14. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    hát itt valami fura tényleg,

hát itt valami fura tényleg, mert akkor is ha a meghivója "intézkedett" ami fura,sajátja nemlehet egy ip cimen kett?, bár ugye két gépen az is lehet.. vagy egy más ismer?s emailcimére iratta át??? ez lehet max.. valami nem kerek mert ehhez tényleg stafftag kell, emailcim megváltoztatása nem egy nap..

15. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    elnézéskérések-re

Szia pipus! Üdv mindenki!

Ebb?l is látszik,hogy milyen remek ember vagy,hogy elnézést kérsz még,akkor is,ha nem is neked kellene,és nincs is miért.

Szerintem itt egy topic törlési kérelemnek helye nem volt,ennek bels? körös témának kellett volna lennie!
    Te err?l véleményt nyilvánítottál,amire a kérelmez? személy rákontrázott(ami már megint nem vélemény nyilvánítás,mert az ? problémafelvetése már megtörtént,ezért mi többiek a tied és a mások véleményére lettünk volna kíváncsiak,és ez engem is zavart,hogy nem így történt,amir?l szintén nem te tehetsz),ez teljesen természetes reakciókat váltott ki bel?led)

Már 1.5 éve vagyok ennek az oldalnak a tagja,és úgy gondolom jó párszor találkoztam már,ett?l jelent?sen komolyabb problémával az oldalon,mint,hogy fellendült egy olyan topic,ami engem nem érdekelt pl. a közelmúltban velem is el?fordult,hogy csak azt láttam a friss bejegyzések között,hogy WebTech-vaya-WebTech-vaya és így tovább,ami engem is zavart,mert nem voltam rá kíváncsi,és annak már semmi köze nem volt az adott topichoz,és több ilyen esetben sem,mégsem fordult meg a fejemben,hogy töröltessem ezen topicokat,s?t az itt tartózkodásom ideje alatt én itt még csak témát sem indítottam,pedig lényegesen komolyabb okom is lett volna rá,mint jelen esetben történt,hogy egy plusz kattintást végzek az egérrel.
    A sport topic marad,de ez a hadjárat mégis elérte célját,mert elvette az emberek kedvét a topic aktív használatától(ezeket a visszajelzéseket kaptam)Ezen okokból kifolyólag szerintem érthet?,hogy én sem aktivizálom,olyan mértékben magam a topicban,mint eddig tettem!
    A Sport topic,tehát nem fog ezentúl,olyan széleskör?,és részletes tájékoztatást nyújtani az eseményekr?l!(Mellesleg megjegyezném,hogy én csak,ezt az egyetlen fórumtémát indítottam direkt azért,hogy kell?képpen tudjak koncentrálni arra,hogy ebb?l a lehet?ségemhez,és a tudásomhoz mérten a maximumot hozzam ki bel?le,ami t?lem telik)

Szeretnék én is elnézést kérni mindazoktól,akik innen tájékozódtak az eseményekr?l,(f?ként hartigantól,és a tippel?kt?l és mindazoktól,akiket ez ebben a formában érdekelt volna)

U.i : Engem meg az nem is zavar,hanem háborít fel,hogy valakit ennyire önz? érdekek vezérelnek egy közösségben,hogy mások szórakozásának,informálódásának,eszmecseréjének a tönkretételi szándékával kelt felt?nést,és generál problémát,ahelyett,hogy nem olvasná,ami nem érdekli(Ezzel az er?vel minden nap egy csomó ember írhatna ide,hogy mi nem tetszik neki,és melyik topicok zavarják,aminek a törlését kérelmezi)
    Valamint ez is kiváltképpen zavar,hogy egy régi kedves,rendes,segít?kész,ezredes tagtársunkkal szemben,ilyen stílust enged meg magának valaki:

El?ször is: Tiszteletem szederke!
    Másodsor: Felt?nési viszketegség?! Laughing out loud Miután tisztában lesz a kifejezés jelentésével kérem jelentkezzen. Wink Ha valaki leírja a véleményét az szerintem nem az, de Ön tudja mit minek tart.
    Üdv, vackenb

Ha már pipus megtette,akkor itt meg aztán b?ven lenne ok az elnézés kérésre!

Az itt indított lavina következményeiért meg az elnézéskérést én már megtettem,azok felé,akiket ezt érinteni fog,bár szerintem,azt sem nekem kellett volna tennem els?sorban!

16. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    Kész Röhely !

Hello !

Ezek itt mind szép amit itt leírtatok !

DE:

Itt most azok kérnek elnézést akinek egyáltalán nem kellene -akinek sztem elnézést kellene kérnie másoktol csöndben lapit !

szoval kész röhely maga az egész történet !

17. csacser /

Kapott lájkok:
    325
    Beküldött adatlapok:
    0
    Kész Röhely

Üdv mindenkinek!
    Kedves Hartigan, próbáltam nem hozzászólnin ehez a témához.(de nem sikerült)
    Szerintem az a kész röhely,hogy egy ilyen felvetés ekkora indulatokat vált ki, nem értem az egészet.

18. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    Csacser- re

szesz [@csacser] !

Azér jó ,hogyha hozzászoltál örülök is neki , igazat is adok neked bolhábol csinálltunk elefántot ...
    Probáljuk már napok ota lezárni de még mindig nem sikerül(t)én csak probálok arra az oldalra állni amit én helyesebbnek látok !
    kinek kinek más a véleménye mindenesetre maga az egész történet több negativum az oldalnak mint pozitivum !
    Az eredmény:
    Többen jelezték ,hogy inkább nem küldenek friss híreket az oldalra mindegy az most legyen sport vagy bármi mert most ezek útán fenáll - hátha valakinek nem tetszik inkább nem írok
    Ha ez kell az oldalnak ám legyen !

Üdv

19. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    csacser-re

Szia csacser!

Egy felvetéssel semmi probléma nem lett volna!
    Annak meg is van a megfelel? helye,ami a dühöng?vel ellentétben a vélemények-javaslatok topic,de az helyett ez egy ide írt kérvény volt.
    Ezért írtam,hogy ennek meg sem szabadott volna történnie,mivel olyan tagtársunk tette,aki pontosan tudja,hogy minek hol a helye,és azt is tudta,hogy mi volt a célja vele(tehát nem véletlenül került ide)és az a probléma,hogy nagy részben elérte amit akart(mások kárára),pedig nem ezt érdemelte volna,ezen cselekményéért.

20. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    na

-a vita lezárva holnaptól szakács topicot indítok.
    -1. tea ,piritóskenyérrel.
    -2. téma kapcsold ki a géped :tef344:

Címkék :