Dühöngő

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 1970. január 01..

1. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    na na

hello sipi :

Az asszony KÖCHIN - támogatom jöhetnek a bográcsos receptek !

2. Beszerző /

Kapott lájkok:
    7
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    szalmaszál hasogato
    Lakhely :
    Aprajafalva
    recept :tef293:

Remek :tef293: itt egy jo hazai recept

Receptek - Gurmanska pljeskavica - a Hunguest Hotel Sun Resort (Montenegró - Herceg Novi) konyhájából

Gurmanska pljeskavica - a Hunguest Hotel Sun Resort (Montenegró - Herceg Novi) konyhájából

Hozzávalók 4 f? részére:

A húspogácsához:
    40 dkg darált marhanyak
    20 dkg darált sertéslapocka
    10 dkg darált báránylapocka
    10 dkg apróra vágott császárszalonna
    10 dkg apróra vágott vöröshagyma
    15 dkg reszelt ka?kavalj sajt (helyettesíthet? bármilyen félkemény sajttal, lehet például trappistával, edámival, gaudával, esetleg ementálival).
    Darált er?s paprika, só, bors

Elkészítés:

A hozzávalókat alaposan összegyúrjuk, 4 darab, kb. 1 cm vastag pogácsát formázunk. Pár órát állni hagyjuk, majd serpeny?ben vagy grillen megsütjük. Pirított burgonyával, friss paradicsommal, paprikával kajmakkal, ajvarral, urnebesszel tálaljuk. De legjobb mindhárommal. A kajmak brindzával, esetleg fetával helyettesíthet?, bár ez utóbbi kicsit sósabb, mint a kajmak.

Az urnebes egy tejföl és pirospaprika alapú f?szeres krém, amit mindenki saját ízlése szerint készíthet el er?s vagy édes paprikával, hagymával vagy anélkül, esetleg fokhagymával, petrezselyemmel ízesítve.

Az ínyenc pljeskavicát készíti és ajánlja: Fancsali Tamás, a Hunguest Hotel Sun Resort séfje.

Amennyiben a fenti recepttel kapcsolatban kérdése merülne fel, küldje el nekünk a recept@hunguesthotels.hu címre, és mi segíteni fogunk.

Jó étvágyat kívánunk!

3. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Van egy stafftag ismer?söm,

Van egy stafftag ismer?söm, most vagyok vele kapcsolatban, ? meg a ncore irc-chatjén érdekl?dik ebben a témában..

4. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Most nem bogracsos, de....

Mézes-szezámmagos sertéssz?z szójás-gyömbéres mártogatóval

Ha nagyon nincs id?d, de szeretnéd meglepni kedvesed egy finom vacsorával, itt egy villámgyors recept!

• 1 darab közepes sertéssz?z (kb. 50 dkg)
    • só, bors
    • 2 ev?kanál méz
    • 4 dkg szezámmag
    • csipet ?rölt chili

Hozzávalók a mártogatóhoz:

• fél dl szójaszósz
    • fél citrom leve
    • 1 teáskanál méz
    • fél gerezd fokhagyma, reszelve
    • 2 cm friss gyömbér, reszelve
    • 2 kávéskanál pirított szezámmag

Elkészítés

A süt?t el?melegítjük 190 fokra. A sertésszüzet sózzuk, borsozzuk, majd mindenütt bekenjük a mézzel. Egy lapos tányérra szórjuk a szezámmagot, belekeverjük a chilit, és a húst meghempergetjük benne úgy, hogy körben mindenütt rátapadjon, ez lesz a kérge. Süt?lapra helyezzük, 30 percig sütjük, a közepe maradjon kissé rózsaszín?. Szeletelés el?tt legalább 5 percig pihentetjük, de hideg sültként is nagyon finom. A mártogatóhoz összekeverjük a hozzávalókat. A húst vékonyra szeleteljük, és salátaágyon (pl. bébispenót, rukkola vagy idényzöldségek), a mártogatóval tálaljuk.

Köszönjük a receptet a N?k Lapja Konyhának!
    http://www.nlcafe.hu/valentin/20130204/mezes-szezammagos-sertesszuz-szojas-gyomberes-martogatoval/

5. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    összekülönbözés!

Sziasztok Barátaim!
    Ha most megkérdezném ki kezdte ezt a szóváltást,akkor valószín? azt mondanátok,hogy a másik!
    Na de tényleg ki kezdte:Itt a neve:Hangman!
    Na ez az úriember most jót nevet magában a ti vitátokon!Aminek nem szabadott volna megtörténni!
    Miért is?
    _Nos Hangnam beírt valami bántót,és egyben vádlót!Most már tudjuk,hogy részben nem volt igaza!
    Történt két elhamarkodott cselekedet:1;minuszólás2;annak eltörlése!
    Nos ez a két elhamarkodott cselekedet szót szót követett,és elvezettet ehhez a kis "sárdobáláshoz"!

De mi is a lényeg:Míg ti vitatkoztok a kiváltó fél meg nevet,mert pont ezt akarta:megosztottságot két nagyon rendes ember között!
    Kérlek titeket,hogy hagyjátok abba,Ne adjatok annak a harmadik félnek örömöt!
    Nekem a BARÁTOTOKNAK nagyon rosszul esik ez a felesleges,ok nélküli vita!:tef10:

6. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    pipus

Szia!Kedves barátom!
    A békít? szavaidat nagon köszönöm!De értsd meg ez nem az a szituáció,amikor kompromisszumut köthetek...
    Hogy ki kezdte?! Én norbitól hallottam ,hogy én vagyok terítéken...
    Elhamarkodott mínusz:Nem az!Újra megkapta és míg törölve lesz ,addig adok újat.Holnap is adnék!Nem másoltam be minden üzit,de amit igen abból is látszik,hogy nem tartotta a szavát,akkor viszont megbízhatatlan!Itt semmi nincs elhamarkodva.
    Hogy erre bazsko74 hozott egy rossz döntést,azért nem én vagyok a felel?s!Ha hibázok Én viszem a balhét!Nem keresem,hogy miben találok hibát,hogy úgymond igazam legyen legalább valamiben.
    Én magammal tör?dök most,mig bazsko velem!Ez azért nagy különbség...
    Szóval a kopromisszum esélytelen!Nem én kezdtem!És bárhogy,bárnivel akar engem bárki befekíteni,nem hagyom!Mert tudom,hogy 100%ban igazam van!Az az érzésem sajnos,hogy ez nem is számít!Mitha csak a szikra kellet volna,hogy gonzoba mit lehet találni...
    Hát üzenem mindenkinek!Gonzoben van hiba!Nem is kevés!Amiért vállalja a felel?sséget,mindenkor!
    De gonzo nem hagyja magát,mint a többség,ha igaza van!
    Nem tette akkor se,mikor friss reges volt!Akkor most,miért!?
    Kiállok mindenkiért,ha igaza van,még akkor is,ha nem mindig értünk eggyet!De tudod,a helyvez az,hogy akit mindenki szeret,az hazudik!!!Ilyen az élet!
    Engem eég,ha páran szerettek... :tef344:
    PS:hangmennek,nem részben,hanem sehogysem volt igaza,mert el?re tudott mindent(mi mivel jár,stb...),mégis azt mondta tuti!
    Üdv!

7. fekusz /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    csak halkan más meg ne halja

Hali mind!

Csak egy olyan kérdésem lenne, mely nem szavazásra ill bp utalásra való, és ezért elnézésemet kérem, :tef293: de ez most engem érdekelne...
    Nem -e lehetne egy olyat - ojat tudnám fokozni is de nem akarom most :tef293: kérni t?letek ha már töröltök hsz-t hogy legalább pm-ben valamit írni hogy miért töröltétek?
    pl nekem az is megfelelne hogy pöcs vagy modera,vagy TA mással nem kezdünk ki de hogy nekem kell keresni az okot az már durva szerintem... szerintem...

Ja béke veletek..

8. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Csak halkan

Csak halkan : amennyiben javaslat nem itt a helye , ha a moderátoroknak írtad akkor sem . Ezzel a kéréseddel rengeteg munkát adnál a Moderátoroknak , lehet ha jobban figyelnénk mit hova és hogyan írunk akkor nem lenne az hogy elt?nik egy két bejegyzés .

9. strelok /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    re-csak halkan

Szia!

Melyik hsz-ed t?nt el és honnan?

Amúgy általában csak az igénylésekb?l szoktunk szó nélkül törölni, most így más topik nem is jut eszembe ahol s?r? lenne. Max áthelyezzük a dolgokat ahová valók. Törlés max akkor ha nyomdafestéket nem t?r? a tartalma a hsz-nek, vagy spam jelleg? stb. De persze mi is tévedhetünk vagy hibázhatunk egyes esetekben.

10. fekusz /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    csak..

Szia! pár bet? de valamit jelent! :tef293:

Nem javaslat én kérni ilyet nem kérnék nincs értelme..
    csak pillanatnyi tudatzavar, rengeteg munkát adnék , :tef293: ne már, pufferba berakni mint a "képeket" nem tart semeddig ,szerintem, de mind1...

11. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Akkor érthet? .

12. fekusz /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    stre.re

Szia!

Thx! ne foglalkozz vele, velem és Köszönöm!
    Máshol máskor megbeszélem vele, ha még él bennem a mondandó vágy,amit csak jelzés érték?nek szántam vele kapcsolatban, de valaki félre értette ezt is,nem gond, marad más sok hasznos hsz is a fórumban még amire nem kell oda figyelni és nem adnak sok "munkát"
    Nem lázadok, nem sz@rakodok és nem is hsz-t gy?jt?k csak nem értem,
    De THX neked hogy reagáltál rá!

13. fekusz /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    érthetö?

Ha rád hagyom az nem jelenti azt hogy gy?ztél!
    Kiragadott mondatrész a gy?zelem?
    Ha segít rajtad hát legyen, gy?ztél :tef293:

14. strelok /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    hát jó

Ahogy érzed. Nincs mit.

15. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nemrégiben fogalmaztam :

Nemrégiben fogalmaztam : kedvelem a humoros bejegyzéseket és ha van benne egy kis irónia az se gond , de a besért?dést azt nem kedvelem .

Gy?zelem ?

16. Jozsef78 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    HSZ torles!

Gondolom nem rossz dolog ha kicsit hozzatoldok. Szoval! Meglepetesszeruen az aktiv itt letem alatt az oldalon nekem is mar toroltek par HSZ-t. Komolyan meglepodtem ezen, kerestem azonnal a bejegyzesem de sehol semmi. Tudomasul vettem a moderatorok donteset es valahogy tultettem magam a dolgon. De! Nem voltam felhaborodva , nem irtam PM-et senkinek. Felreertes ne essek, nem akarok a kartyaba beleszolni csupan csak sajat velemenyt irtam,hogy nem nagyon hergelt fel engem ha neha toroltek a hsz-jeimet. Csupan csak meglepodtem. Ennyi. De nem csaptam zajt belole. Fekusz megegyszer elnezest ha beleszoltam.

17. fekusz /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    thx

Köszi hogy ezt is megtudtam rólad,ne vegyél mindent magadra..., lehet az avatarom zavar titeket...de itt keletkezett a vágy hogy ilyen képem legyen, hát ilyen lettem.
    Nem kell sokáig radirozni már engem,ne aggódj miattam :tef293:
    24-h- kérek max többet nem
    béke veled..

18. fekusz /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    ja ja

Szia!

Én se felháborodva írtam szerintem csak nem értem, nem a hsz-t sajnálom csak nem értem a radir okát, de mind1 nem akarock feltartani ezzel senkit sem .

19. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Pontosan err?l van szó ,

Pontosan err?l van szó , leírtál valamit amire a válaszok nem tetszettek és erre a távozásoddal reagálod le , ennek aztán nem sok értelme van .

20. strelok /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    re-thx

Á ilyen dolog miatt nem éri meg itt hagyni az oldalt.

Sokaknak töröltünk már hsz-t, mégis itt vannak. Nekem is lett törölve egy pár. :tef161:

Címkék :